Odvolat ministra Daniela Hermana
nick
Bylo to takové cvičné židovské spiknutíčko proti prezidentovi.
Sobotko vykopni Hermana
Prezident nevylučuje, že o tomto svém názoru, aby Herman odstoupilk z vlády, bude mluvit na plánovaném úterním setkání s premiérem Bohuslavem Sobotkou. Tak Sobotko vykopni Hermana
Zeman vyzval Hermana, aby z vlády odešel. Už aby to bylo...
Herman, Gazdík, Bartoška, Kraus a všichni ti zrádcové co táhnout proti Zemanovi by měli být obviněni z velezrady, jak si vůbec může nějaká jakoby herečka Barbora Štěpánová dovolit říct, o prezidentovi že je monstrum, to je tak hnusná urážka, že to nemá obdoby. Uvědomte si, že prezident Zeman bojuje za nás pracující lidi a to jak to tady dnes vypadá (německé banky, francouzská voda, návrat šlechty, ohromná závislost na EU, země která už není naše) to nám zařídil tatínek Havel.
Re:
Naivko, ten se nehne, kampak by šel? Tam, kde dělal před tím, tak pokud vím, jej vykopli, Od církve odešel a navíc Duka převzal metál na hradě od Zemana, tak si moc rozumět nemůžou a fráternická KDU pro něj jinou funkci nemá. Ten k tomu ministerskýmu křeslu se nechá přiklížit jen aby ho z něj nesundali a sám se nehne a bude tvrdit, že mluví čistou pravdu a nic než pravdu a nemá tedy důvod odejít. Jo a abych nezapomněl bůh mu bude svědkem, že nelže.
No a ted po půl hod co jsem to napsal jsem si vyslechl Hermanovo vyjádření, že odstupovat nehodlá, mluvil pravdu a na svém původním prohlášení nemá důvod měnit ani půl slova. Akorát tam nedodal to, že bůh je mu svědkem, v tom jsem se tedy mýlil, toho pro jistotu za svědka nepovolával. Je to had slizkej!
Re:
No když se stará o duchovno, o Tibet a jezdí se najíst,napít a nechat poplácat po ramenou sudeťákama v Německu, tak na ten svůj resort čas nemá. Občas vykňourá nějakou dotaci pro divadla, aby "umělci" nehladověli a mohli protestovat a to je asi tak všechno. Jinak dělá vše, jak mu svědomí káže, shání metály pro příbuzný a nelže!
Daniel Germán, prosudetský kolaborant
Ukázkový nácek Daniel Herman se vykašlal na uctění obětí Terezína, které bylo celostátně určeno na 15. května 2016. Namísto toho, aby uctíval oběti německého nacistického řádění - jak učinila řada politiků, stejně jako byly účastny Židovské obce, rómské organizace, veteráni světové války, a řada dalších organizací. Sám ministr kultury Daniel Hermann se na uctění památek holokaustu vykašlal, a namísto toho se jel omlouvat do Německa na sudetoněmecký sjezd, kde pronesl řeč o vině Čechů vůči Němcům. Symbolicky tak všem obětem holokaustu plivl do obličeje, mohl si vybrat jakýkoli jiný den ke svému projevu.
Kauza Zeman aneb puč sudetských Němců 2016
Herman je vůdcem české pobočky katolické sekce Sudetoněmeckého Landsmannschaftu. A takový človék rozhoduje, která divadla a která média s jakým názorem dostanou státní dotace. To je přímo ohrožení státní bezpečnosti.
50,5 miliónů Kč z našich daní věnuje vůdce české katolické sekce SL, Herman, na výstavbu trvalé obří výstavy "Naši Němci"
Re:
chacha, když jsem tyto odkazy dal do diskuze pod článek o tom, že by Zeman odvolal Hermana na aktuálně.cz, byly okamžitě smazány. To je ta demokracie a svoboda slova, cenzura jak hrom!
Nic proti panu Bradymu, čest jeho práci. Bohužel další pavlačový přešlap hradních individuí spustil podhradní manifestační vlnu odporu, kde pan Brady už - je mi moc líto - funguje jako zástupný faktor.
Re: Re:
Havlova "lůza" možná ne, zato ten kdo inicializoval tuto petici ani neví, že pan Herman je s jedním N :-) , chudáci hlupáci :-)
Re:
Ale to přeci bylo jasné od začátku, že byl zneužit ve prospěch politků peroucích se o koryta. Jen on to neviděl, byl opojen zájmem médií a všech možných ocenění, které mu politici, aby se zviditelnili, dali. Ted tu není a postupně vymizí do ztracena a s odpuštěním ani pes po něm neštěkne. Občas se někde zmíní tato kauza, když se to někomu bude hodit. A mám-li být upřímný, byl mi sympatičtější sir Nicholas Winton, který zachránil stovky dětí a bral to jako povinnost s tím, že nic zvláštního neudělal. A zaslouženě metál dostal, aniž by se za něj musel přimlouvat nějaký strýček ministr. Před 14 dny o nějakém Bradym nikdo nic nevěděl a ač to zní krutě, těch, kteří přežili koncentrák bylo víc a nikdo je neocenil a i když ještě žijí, žádný ministr je na metál neprotlačuje. A možná v těch koncentrácích udělali takové hrdinské činy, o jakých se nám ani nezdá..... Byl to opravdu jen zástupný faktor a bylo zneužito starého člověka k nechutným politickým pranicím. Každý rok je na vyznamenání navrženo asi 700 lidí a z těch vybírají a určitě mezi nimi byli a jsou přeživší holocaustu. Určitě měl na stole takové Havel i Klaus. Všichni metál dostat nemůžou a žádná aféra se z toho nedělala a nedělá. A najednou se to někomu hodilo... A lže ten, nebo ten, můžete si vybrat, ten věří tomu, ten zas tomu, národ se hádá, pravdu se nikdo nedozví. Ona bývá většinou někde uprostřed
Re: Re: Apage satanas!
Přesně tak! Zavádí zde agresivní, netolerantní, xenofobní, fanatickou ideologii, nedílně spojenou s terorismem, klerofašismem a rigidně se řídící nenávistnou náboženskou doktrínou, utlačující základní lidská práva a svobody zanáší Evropu středověkou kulturou, podporují postupné vyvražďování Evropanů, ale pořád budou prudit s nějakým Ruskem. Zatímco Evropa je skrznaskrz prolezlá islamisty a ti zde připravují podhoubí pro dřihád a postupné pevzetí moci a nastolení teokratické totality, oni jim budou vesele stavět mešity, podporovat šátky, halal blafy a místo toho budou plašit jakýmsi Ruskem, které je rádo, že zvládá kontrolovat pár východoukrajinských měsr a vesnic. To jsou totální magoři.
Re: Re: Re: Vážím si pana ministra Hermana
Re:
#1076: - To ale bylo ošklivé panoptikum u Krause v jeho pořadu, jsou to pořád skoro stejné tváře, které už jsou nám na dvě věci. Krause už hodně dlouho nesleduji, to že tam některé lidi ponižuje, když tam k němu lezou, to mě nevadí, ale ten jeho idiotský smích mě vadí. Hermana vypráskat byčem, asi tak.
Re: Re: Re: Apage satanas!
#1091: Rozhořčený - Re: Re: Apage satanas!
jenže tohle Rusko drží na uzdě pouze USA a EU.
Jednoho jsem si všiml...že jak stoupla preference Trump v USA,na východě Ukrajiny se začalo válčit .
Jak preferovala paní Clinton...NIC.
Takže žádná občanská válka ,jak říká pan Klaus a pan Zeman,ale agrese Ruska na území suverenního státu.Tečka.
A jak by to dopadlo,vyhrát to v USA Trump ?
Válka,válka,válka !
Válka na území Ukrajiny metodou krájeného salámu až po Slovenské a Polské hranice....no....
A pak ? To jako máme věřit,že Mongol se zastaví a bude stát ?
Tak o tom se rozhodne již zítra v US prezidentských volbách.
Jinak náš prognostik,bolševik na hradě mě rozesmál.))))))))))))))
Tak do Čína máme vývoz pouze 1 % a do EU přes 80 % a na základě stížnosti UV KS Číny chce měnit ministry ve vládě a to i když na to nemá mandát.
ha.ha.ha,ha soudruhu,prognostiku,bolševiku ,.
Lezeš politicky do řitě komunistům z Čína ,obchod v tom není...pouze politika komunisty,chceš nás zaprodat a zradit ?
Dějiny ti to spočítají !
Máš pár roků,než zaklepeš bačkorama...stojí ti to za to ?
Re: Re: Re: Re: Apage satanas!
#1094: D - Re: Re: Re: Apage satanas!
nejsem žádné D !
Jsem ShabbaTot a jsem upřímný ..jak se to D dostalo do mého nicku nevím,ale vím,že jsem pro USA,západ.svobodu a demokracii,jsem pro Israel !
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: A to, že pan ministr se tedy hrbí a podlézá nějakému dalajlámovi tRe: Vážím si pana ministra Her
no.....protože jsem upřímný,klidně se přiznám,že jsem dobral prášky antibiotika na angínu a hned jsem si dal panáka Ballantines SCHOT WHISKY,tak proto takový ostrý komentář ,ale jo...když už to tam je a nejde to smazat..proč ne,ale omlouvat se nebudu,náš pan prezident se také nikdy neomlouvá.
K tomu spojenectví a české územní malosti (územní a vojenská supervelmoc Česko asi nikdy nebude) asi toliko.
Kde nám USA a západ nařizoval měnit ministry a diktoval nesvobodu?
Právě naopak,od té doby,kdy jsme v EU a NATO jsme jedna z nejsvobodnějších zemí světa.
Dá se říci,že ještě více svobodnější jak Německo a to je co říci!V Německu jak někdo poruší Befel,má dosti velké problémy s okolím a je mu vyčítáno neněmecké chování.Zde v Česku si může kdekdo vylézt na hrad,ukrást tam standartu,rozřezat ji ještě se s tím chlubit a naše právnictví neví,jestli jsou na soud,nebo ne.Taková je u nás svoboda !A nejen v tomto směru..i v mnoha jiných směrech.
To vše může příklonem k výhodu padnout a přesně to se také stane.
A to nebude otázka několika měsíců,roků..ale celých desetiletí.
No...co se týče toho odvolání pana ministra,já to vidím asi takto.Za panem Sobotkou přijdou ostří hoši z USA a CIA,podusí ho,on vyměkne a žádné odvolání nebude,bude dohoda,oni se tam nahoře ti bařtipáni moc rádi domlouvají a kují pikle ,jak okrást pracující lid...ti si po krku nepůjdou.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: A to, že pan ministr se tedy hrbí a podlézá nějakému dalajlámovi tRe: Vážím si pana mini
no...dle mého soukromého názoru jste docela inteligentní diskutér na vysoké úrovni,vykáte a s velkým V ještě.
To oceňuji a děkuji za slušnost.Co se týče této vysoké politiky,tak do té já z naší vesnické hospody a od domácího PC nevidím,pouze to,co si přečtu na netu.Ale já bych se tohoto dizkuzního fóra nezůčastnil,kdyby nebyla znevážena zesměšněna oběť války,to mě vytáčí a taky se zde napadal Žid a Israel celkově...k tomu se nemohlo být zticha.
Jenže jakákoli negace je výsledkem protipólních názorů a ty vznikají vlivem rozdělení společnosti a naše česká společnost je rozdělena až tak,že čekám,kdy se to na demonstracích začne prát.
Píšete,že Vám je jedno zda se bude orientovat na východ,nebo na západ ?
Ale můj selský rozum mě říká,že orientace na východ by se bez politického ovlivńování neobešla a přesně takto by to i bylo..
A protože ta naše česká společnost je rozdělená,žádná čistá revoluce a snadný obrat by se jako v Únoru 48 nekonal.
Já se bojím jedné věci..a to je výbuchu násilí na různých demonstracích a všeobecnou rubačku každého s každým.
Sledoval jste film Slunce,seno a pár facek ?
Takže asi takovou jaká je ta poslední zcéna z toho filmu..no..
| This discussion has been closed. |
Jinak vážení, kdo jste viděli na Primě ten pořad s Krausem, nebo si jej můžete někde na netu pustit, tak ten vlasatý, co stojí vedle Kocába je skladník ve velkoobchodu s potravinami firmy JIP v K.Varech. Umělec a kulturní pracovník jak hrom, skládá umělecky do regálů sýry a jogurty. Kdo tam chodí nakupovat, zná osobně tak, jako já. Tak nevím, co si mám o všech těch tzv. umělcích a kulturních pracovnících myslet, prostě tam nahnal Kraus nebo jeho poskoci koho měli po ruce, jen aby tam někdo byl, i když samozřejmě Šiklová, Kocáb, Ruml a jim podobní, co se chtěj vyhrabat z propadliště dějin, jsou skuteční, ale o tom zbytku si teda myslím své... Pár jich je z tzv kulturní fronty a zbytek podvod....