Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR


Nepřihlášený uživatel

#751

2016-12-08 17:40

Člověk v tísni doplatil v Doněcku na politické výroky Jaromíra Štětiny v EU proti Rusku a separatistům na Ukrajině. Neziskovka přišla o akreditaci a čelí obvinění ze špionáže. Známe podrobnosti!

Boží mlýny melou pomalu, ale ty „proruské“ melou o poznání rychleji. Před 2 týdny naše redakce AE News přinesla informace o tom, jaké zděšení vyvolal výrok europoslance Jaromíra Štětiny v Evropském parlamentu o tom, že Evropská unie je ve válce s Ruskem. Článek o kauze je zde. Hned druhý den toto citovala všechna ruská mainstreamová média a ruský hlavní televizní kanál Rossija 1 k tomu měl dokonce debatu, kde padala ostrá slova na adresu české vlády, byly navrhovány sankce namířené proti České republice a dokonce se navrhovalo, že zlepšení vztahů s USA by nemělo být reflektováno na ČR a zákaz dovozu potravin a vybraných druhů zboží do Ruska by měl zůstat v platnosti i poté, co Rusko zruší dovozní sankce s ostatními zeměmi EU.

Redakce AE News už tehdy upozorňovala, že europoslanec Jaromír Štětina poškozuje zájmy ČR a dnes tyto naše obavy došly naplnění. Získali jsme exkluzivní informace, že odvysílaná reportáž [1] ruské televize TVC je přímou odezvou na činnost Jaromíra Štětiny proti Ruské federaci. Informaci jsme dostali potvrzenou již ze dvou nezávislých ruských zdrojů. Jak už jsme dříve upozorňovali, ruská média nerozlišují vztahy mezi europoslanci a českou vládou.

VICE-Člověk v tísni doplatil v Doněcku na politické výroky Jaromíra Štětiny v EU proti Rusku a separatistům na Ukrajině. Neziskovka přišla o akreditaci a čelí obvinění ze špionáže. Známe podrobnosti!


Nepřihlášený uživatel

#752

2016-12-08 18:28

NEVOLIT ČSSD MARXISTÉ

ČSSD chce lákat voliče na snižování daní lidem s nízkými příjmy

ČSSD půjde do voleb do Poslanecké sněmovny s návrhem na snížení daní z příjmu pro lidi s průměrnými a podprůměrnými příjmy. Novinářům to na pražské konferenci ČSSD ve čtvrtek sdělil předseda strany a premiér Bohuslav Sobotka.TROŠKU NAVYŠIME PŘIJEM PAK JE NECHÁME KUCHNOUT ŽE SOBOTKO 

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

Informace k Islamizaci ČR 

prosim o sireni iformaci ohledne postupne islamizaci CR a jejich promoterech, kteri tak obchazeji zdani od parlamentu CR a klamou ve verejnych sdelovacich prostredcich.

Z dostupnych zdroju lze jiz vydedukovat, ze nase vlada – v cele s KDU-ČSL, ČSSD a bohuzel i neco jineho tvrdicim ANO=BABIS, migranty zacina tahat do ČR. Zacina dovoz techto nami nepratelskych lidi k nam v mensich, ale stale se zvysujicich poctech, jejich ubytovavani a placeni. Tento postup v tichosti podporuji i TOPka a p. Gazdik, tzv. prazska kavarna – viz. Brady kauza, Zeleni atd.

Nechci malovat certa na zed predcastne, ale nic nedelanim take nic nevyresi. Kazdy by se mel zamyslet koho podporovat nejen ve volbach. Sam se svoji rodinou se pripravit a zacit aktivne vyjadrovat svuj nesouhlas – psanim nasim zastupcum, clankum, komentarim atd, tak jak jen kazdemu jde.

Staci se podivat na zapad on nasich hranic a je kazdemu jasne kam tento trend vede…


Nepřihlášený uživatel

#753

2016-12-08 20:37

LEŽ PROTI SYRII A IRAKU JE TO NAMIŘENÉ TAHLE KAMPAN

Během letecké kampaně vedené USA proti Islámskému státu padlo 50 tisíc radikálů

Od chvíle, kdy se Spojené státy před více než dvěma lety zapojily do letecké kampaně proti Islámskému státu, bylo zabito údajně již na 50 tisíc islamistických bojovníků. Podle nejmenovaného zdroje z Pentagonu, který citovala agentura Reuters, jde o „konzervativní odhad” americké armády.ZASE H..... A LŽI ACH J NETŘEBA ODKAZ NA H...... OD NOVINKY LŽI CZ

FAKTA O KAMPANI USA 

Od srpna 2014, US Air Force s podporou koalice 19 zemí neúnavně vedli intenzivnější leteckou kampaň proti Sýrii a Irák údajně zaměřená proti brigády islámského státu. Podle Defense News , více než 16.000 nálety byly prováděny od srpna 2014 do v polovině ledna 2015.
Šedesát procent z letecké údery byly provedeny americkým letectvem pomocí pokročilých stíhačkaabombardování schopnosti (Aaron Mehta, " VICE-A-10 Provedení 11 procent anti-ISIS výpady ." Defense News, 19. ledna 2015) The nálety mají byly nedbale popsal v médiích jako součást "měkké" protiteroristické operace, spíše než akt totální války namířené proti Sýrii a Irák.

VICE-Obama odmieta "Spolupráca" s Putinom o Sýrii - Washington vojna proti terorizmu je výmysel, Zero ISIS ciele Destroyed ...

VICE-Obamov "Falošná vojna" proti islamskému štátu (ISIS ) - Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami


Nepřihlášený uživatel

#754

2016-12-08 22:14

Až bude těmto konfliktům konec, bude nutné zajistit, aby se nic podobného už neopakovalo ( pomocí zákonů na obranu evropské etnicity a kultury) a potrestat všechny viníky zodpovědné za imigraci milionů kulturně nekompatibilních imigrantů. Mezi spoluviníky patří i běžní xenofilové - osoby vyhledávající vztahy s negroidy a muslimy, pomáhající jim získat občanství, propagátoři rasového míchání, islamofilové, ochránci barevných menšin apod. Mnozí barevní pachatelé násilných zločinů se do Evropy dostali právě díky sňatku, nebo díky aktivní pomoci místních xenofilů.

VICE-ANTIMULTIKULTI LIDE PRO ISLAM ČR XENOFILOVÉ A DALŠÍ

VICE-UCHYLOVÉ A HNUSÁCI

VICE-Neo-marxisté PRO ISLAM V ČR


Nepřihlášený uživatel

#755

2016-12-08 22:32

Jedno nepřizpůsobivý etnikum tady máme už několik století a příliš úspěšně se nám neintegrovalo, takže proč si sem zvát další etnika se středověkou mentalitou a zakládat si tak na další budoucí závažný problémy? Copak nemáme svých problémů dost? Jestli se Němčouři cítí, můžou si jich pozvat klidně 10 milionů, ale ať je necpou do ostatních zemí, který o ně nestojí. Na svou debilitu, že furt volí islámofilní makrelu ať si platí sami, my na ni doplácet nebudeme. Basta!


Nepřihlášený uživatel

#758

2016-12-09 17:52

NA H..... S ČT NETŘEBA ODKAZ VIME SVÉ 

Wilders se dopustil zločinu podněcování k diskriminaci Maročanů, trestu ale unikne

Nizozemský politik Geert Wilders se podle soudu dopustil zločinu podněcování k diskriminaci Maročanů. Prokuratura žádala pro předsedu krajně pravicové Strany pro svobodu (PVV) pokutu ve výši 5000 eur, soud ale k žádné sankci nesáhl.S ČT H...... LŽI 

NOVINKY H..... A LŽI MAINSTRIEM ZASTAL SE NARODA TAK PONEM ZAČNEM ŠLAPAT 

Wilders je vinen z podněcování k nenávisti, trest ale nedostal

Nizozemský krajně pravicový politik a předseda protipřistěhovalecké Strany pro svobodu Geert Wilders je vinen z diskriminace a podněcování k rasové nenávisti vůči marockým přistěhovalcům. Soud mu ale neuložil žádný trest. Informovala o tom v pátek televize Sky News.NA HOVNA NETŘEBA ODKAZ

FAKTA PROČ HO FAŠISTICKA MEDIA ŠPINÍ ZASTAL SE NÁRODA VLASTI

VICE-Nizozemsko- Geert Wilders o uprchlících. cz. titulky

VICE-Geert Wilders - autentické zážitky občanů cz

VICE-Gert Wilders o "naivitě" západu/ cz titulky


Nepřihlášený uživatel

#760

2016-12-09 18:59

POZOR PODVOD VE VOLBACH MAXRXISTE CSSD A ANO A DALSI TO PROHRALI TAK CHCOU ZRUSIT VOLBY 2017

VÁŽNÉ UPOZORNĚNÍ ZE STANICE SVOBODNÉ SLOVO.
Na 90% mají být volby do parlamentu 2017 v ČR, v případě neúspěch vládních stran u krajských voleb, zrušeny!!!
Další zajímavá informace. Proč byly přesunuty Rakouské volby. Má to co do činění s výsledkem presidentských voleb v USA 2016.

VICE-POZOR!!! Volby v ČR 2017 mají být zrušeny na dobu 10 let!!!


Nepřihlášený uživatel

#761

2016-12-09 20:24

VICE-Jak a proč nevládní organizace nelegálně pašují migranty z Afriky do EU? PODVOD STOLETÍ !

NEUVĚŘITELNÉ! Delegace OSN obvinila USA z podpory terorismu a vyzývá Američany, aby svrhly vládu.

VICE-NEUVĚŘITELNÉ! Delegace OSN obvinila USA z podpory terorismu a vyzývá Američany, aby svrhly vládu.

Delegace OSN obvinila USA ze Lži a propagandy

VICE-Delegace OSN obvinila USA ze Lži a propagandy


Nepřihlášený uživatel

#762

2016-12-09 22:26

Jsem slušný člověk, řídím se pravidlem "pomož bližnímu svému", ale když muslimáci si té pomoci neváží, věci po sobě nechají jak na smetišti, jídlo odhazují na zem a ve výsledné zemi místo aby sekali latinu, tak dělají bordel, znásilňují, bijí se v pouličních bitkách mezi sebou. Tohle není typ lidí, kteří by si zasloužili býti pomoženi. Jsou na světě jiní, mnohem potřebnější, kteří by za takovou pomoc byli vděční, ne tihle "nadlidi", kteří sem jdou jen s tím, že je tady budem život, cpát do nich horem spodem a budou se tu mít jak prasata v žitě a my jsme vlastně povini jim splnit první poslední, protože jsme jen nevěřící psi, tak to teda prr...


Nepřihlášený uživatel

#763

2016-12-10 19:35

Ale k vám nikdo nechce, všichni ví že jste hnůj

Ten, co netančí s bruselskými vlky

#764

2016-12-10 19:45

Neprolévali jsme celý středověk krev proti Turkům a ve dvou světových proti rozpínavosti Germánů, abysme dnes dali svoji vlast všanc bez boje jen proto, že nám někdo vymyl mozky, jak je přijímat naše nepřátele strašně fajn a že to z nás dělá lepší lidi. Sice zotročené a někdy i dekapitované či rozsračkované od teroristy po celém náměstí, ale pro ten dobrý pocit prý stojí za to umřít, ne? Leda prd! Jestli se cítí Frantíci a Angláni vinni za svoji koloniální minulost, ať si to odčiňují, jejich libost. Jestli se cítí Němci vinni za nacistická zvěrstva a myslí, že to přijetím co nejvíce milionů uprchlíků smažou, jejich věc, ale čím se proboha provinila ČR, že se má svézt na téhle vlně falešného humanismu? Ničím. ČR má čisté svědomí a nepotřebuje se nějakým přijímáním migrantů vykupovat z hříchu. Takže tůdle bruselští eurosocialisti!

Karel

#765 Re:

2016-12-12 15:35

#760: -  

Toto je klasické šíření poplašné zprávy. "Dostal jsem informaci od dělníka manufaktury, protože oni tam pracují s různými materiály" - tomu by byl ochotný někdo věřit? Proboha!!!

"Včera jsem dostal upřesňující informaci z velmi dobře informovaných kruhů, že ty volby zrušeny na dobu 10 let a říká se tomu švédský model a toto běhá v kuloárech sněmovny a na tomhletom se politici domlouvají".

Ve Švédsku samozřejmě nebyly zrušeny volby. Po minulých volbách v r. 2014 a při horzících dalších předčasných volbách byla uzavřena opoziční smlouva na 7 let, kde se její strany dohodly na společném postupu, mj. že nevyvolají předčasné volby. Volby naplánované na 9.9.2018 se normálně budou konat, pouze velmi pravděpodobně vyhrají strany, které jsou součástí opoziční smouvy, protože jde o nejsilnější strany ve Švédsku.


Nepřihlášený uživatel

#766

2016-12-13 22:56

vážení muslimové zbalte si svoje koberečky a táhnite tam odkud jstze přišli, nikdo o vás řady nestojí, nejraději během 48 hodin

Rozlízáte se jak vši po celé Evropě a vnucujete svou násilnickou víru . Běžte domů a řezejte si hlavy mezi sebou


Nepřihlášený uživatel

#767

2016-12-16 19:44

Ano jsme proti všemu nelegálnímu, takže i proti přijímání nelegálních imigrantů na naše území!


Nepřihlášený uživatel

#768 Re: V Bulharsku se vzbouřili migranti, demolují vybavení tábora a zakládají požáry

2016-12-17 11:49

#718: Vlastenec - V Bulharsku se vzbouřili migranti, demolují vybavení tábora a zakládají požáry 

 Tak opravdu vypadají chudáci prchající před válkou? Máte dojem, sluníčkoví vítači, že takto se chovali naši lidé, kteří žádali o azyl v některé zemi, když prchali před režimem? Nee, pokorně žádali o a projevovali svou vděčnost za poskytnutí pomoci, což není případ těchhle individuí. A to chtějí někde žádat o azyl? Pche. A co ta policie, proč tam vlastně je, když proti nim nemůže zasáhnout a ještě riskují zranění? Potom u nich nemohou vzbuzovat vůbec žádný respekt. Proto je tady téměř nikdo nechce a to právem. To bychom připravili svým dětem a vnoučatům pěknou budoucnost. A to by si hlavně měli uvědomit Ti mladí, z nichž někteří, snad jich je menšina, si to stále neuvědomují. Neznamená to, že když se to odehrává za našimi hranicemi, tak se nám to musí vyhnout. Je to dílo neziskovek, červenokaretníků, kavárníků, kteří neumí ve své nekonečné hlouposti předvídat to láskařské zvaní celé Afriky a Asie za lepším do Evropy. I vaše guru Merkelová už začíní procitat a tvrdí, že Německo nemůže pojmout celý Afghanistán a začne "nekomrpomisně" vyhošťovat. Dal jsem to do uvozovek, protože každý dobře zná to "nekompromisní" zacházení v rukavičkách ze strany sluníčkářů. Nekompromisní dokáží být jen k vlastním lidem, k cizím nikoliv.


Nepřihlášený uživatel

#769 Re:

2016-12-18 23:36

#763: -  

 Taky tak.

Karel

#770 Re: Re: V Bulharsku se vzbouřili migranti, demolují vybavení tábora a zakládají požáry

2016-12-19 12:55

#768: - Re: V Bulharsku se vzbouřili migranti, demolují vybavení tábora a zakládají požáry 

Nikdo sem nezve celou Afriku a Asii! Na Blízkém východě je humanitální krize, tak Evropa musí přiměřeně reagovat. Stejně jako u nás, když sem v době čečenské války přišly stovky Čečenců a požádalo zde o azyl. Bylo daleko víc než současných Syřanů, jsou to také muslimové - a nikdo to ani nezaznamenal!


Nepřihlášený uživatel

#771

2016-12-22 04:48

Evropská unie může dosáhnout ledasčeho. Ale nikdy nedokáže používat zdravý rozum. Prostě ho nikdy neměla, a ani mít nebude.


Nepřihlášený uživatel

#772 Re:

2016-12-25 10:02

#771: -  

 A jako na potvoru, je to jediný její parametr, po kterém je poptávka.

Čechoslav

#773 Re: Re: Re: V Bulharsku se vzbouřili migranti, demolují vybavení tábora a zakládají požáry

2016-12-25 15:49

#770: Karel - Re: Re: V Bulharsku se vzbouřili migranti, demolují vybavení tábora a zakládají požáry 

 Nikdo to nezaznamenal, protože nebyl týden co týden, že by se nějaký někde neodpálil nebo nevjel náklaďákem do davu, někoho nepobodal ve vlaku nebo neřezal knězi v kostele hlavu. Kdyby se muslimové chovali jako všechny ostatní relativně bezproblémové menšiny, o kterých není na stránkách kriminálních novin ani zmínka, nevnucovali nám svoje zvyky, práva, víru, nikomu by nevadili, a,e to muslimové nedokáží. Oni si myslí, že jsou pupkem světa a že kam přijdou, tam se z nich všichni posadíá na prdel a vše se bude točit jen podle nich. To jsou chlapci na omylu. Již brzy Evropanům přeteče číše trpělivosti a pak to za ně odnese i těch pár slušných, kteří s nimi přišli. Zatím to ale odnáší jen naši slušní lidi.


Nepřihlášený uživatel

#774 Přeji všem krásné vánoční svátky (zvláště muslimským prasatům, protože ty to dokáže nejvíc nasrat)

2016-12-27 10:49

*   _██_*。*.  .˛* .  .* .*  。*  .  *  . *  .   *  .
  ˛. (´• ̮•) *˛ *.  .*  . 
°.  *   *  _Π____. * ˛* 
 .°( . • . )  *   *  .  *   .*   .  /______/~\*. ˛*.
 *(...'• '..) *˛╬╬╬╬
╬╬  |田  田 |門|╬╬╬╬
¯˜"* °••°*" ˜¯`´¯˜" *°••° *"˜¯ `´¯˜"*°´ ¯˜"*°
••°*"˜¯`´

Fadol Židler

#775 Re: Přeji všem krásné vánoční svátky (zvláště muslimským prasatům, protože ty to dokáže nejvíc nasra

2016-12-27 15:25

#774: - Přeji všem krásné vánoční svátky (zvláště muslimským prasatům, protože ty to dokáže nejvíc nasrat) 

 Krásné přání. I tobě hezké svátky, pivní prase, a celé tvé rodině krásnou cestu do Lidic.