PORODNÍ DOMY V ČESKÉ REPUBLICE
Možná by to chtělo lepší popis pro neznalé, kteří nevědí, co takový porodní dům znamená. První věta je bohužel poněkud nešťastně zvolená, ale jinak doufám, že se podaří prosadit změnu :)
Souhlasím s předchozím komentářem. Pokud je to možné, představte prosím porodní domy - Vaši myšlěnku oproštěnou od apriorního negativismu současné péče. Děkuji.
Štěpánka
Souhlas, dejte tomu rozmer. Pro zasvedcene je to jasne, ale ostatni z toho nic nepochopi.
Také se přimlouvám k předchozím komentářům. Negativismu je velká škoda, jistě to lze bez něj. Krom zmiňovaného bych přidala i informace o tom, co může petice přinést/změnit.
Nechci
Omlouvám se, ale já nechci, aby moje žena mohla rodit pouze pomocí jakési kdoví jak vyškolené ženské a musela by odmítnout výdobytky moderní lékařské péče. Vím, těhotenství a porod nejsou nemoc, ale nevidím důvod, proč by měly být rušeny nemocniční porodnice, kde může vše probíhat přirozeně, lékař pouzek onstorluje stav a případě problému pomůže např. sešitím hráze.
rodičky pomatené
přeji si. aby podobné pomatené rosičky mohly rodit třeba v hospici, pangejtě nebo raději přímo v kafilérii
Re: Nechci
Existencí porodního domu se rozhodně nebude rušit nemocniční porodnice. Vaše žena si bude moci zvolit, zda bude rodit v porodnici nebo v porodním domě. Jsou i ženy, pro které je nemocniční prostředí nepřijatelné, nebo se tam pouze necítí dobře, což komplikuje, nebo znemožňuje hladký průběh porodu.
text petice
Děkuji za možnost podepsat petici pro podporu vzniku porodních domů. Moc nechápu ten popisek, pro mě je dost odrazující. Je v něm dokonce i hrubka. Přijde mi to škoda a věřím, že to může odradit lidi, kteří by jinak podepsali.
| This discussion has been closed. |
Vložte prosím aj tuto petici také na http://www.e-petice.cz přeji hezký den a věřím v úspěch :-).