PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY


Nepřihlášený uživatel

#1276

2012-06-29 18:34

Skandální a korupčními aférami prorostlé období vládnutí této garnitury už nenechává téměř nikoho v ČR na pochybách, že je čas, aby Nečas i se svou vládou se odebral na smetiště politických dějin.

V demokratické zemi střední Evropy se děje tolik zvratů, že i politologové a novináři okolních evropských států kroutí hlavami nad tím, co v té české kotlině je všechno možné. Není dne, kdy by nepřicházely další znepokojivé zprávy o narůstajících problémech této lidem nemilované vlády. Nebudeme zde vyjmenovávat všechny aféry a kauzy, ale to, co v posledních dnech a týdnech hýbe českou politickou scénou. Od zviditelnění se odpadlíků od Věcí veřejných ve straně LIDEM tím, že podpořili další existenci této nanicovaté vlády až po bleskové odvolání ministra spravedlnosti Pospíšila, zažívá ČR nevídané politické turbulence. Dopadení Ratha s úplatkem, žádost o vydání Parkanové k trestnímu stíhání a premiérovo a hlavně zasahování Kalouska do vyšetřování Policie ČR naznačuje, že ti, co se na demokraty pasují, až tací demokraté nejsou. A aby toho nebylo dost, vláda se snaží stůj co stůj prosadit v parlamentu svůj návrh na tzv. církevní restituce. Nikoho z vlády nezajímá názor voličů: "Prostě jsme byli zvoleni a teď si tu , rozuměj v ČR, budeme po čtyři roky dělat co chceme!"

Upozorňujeme Vás vládní činitelé a politici, že nemáte pravdu! Nejenže si tu nebudete dělat, co VY chcete, ale budete muset poslouchat český lid! Jediným suverénem v tomto státě je občan-volič a ten říká: " Už toho bylo DOST !". Vážení-nevážení vládní činitelé, neprodleně podejte demisi a odejděte - NEDĚKUJEME! Je nám líto, že současná legislativa nám občanům neumožňuje Vás po právu ODVOLAT z funkcí a politiky, protože VY tak, jak jste nastavili tuto demokracii, nekonáte ani morálně ani čestně! Nechováte se ani jako řádní hospodáři, hájíte zájmy cizí mocnosti a bojujete s korupcí jen na oko. Na oko jste i demokraté, ale přitom vám je cizí institut přímé demokracie - referendum, a to i ve věci tzv. církevních restitucích. Chováte se jako nedotknutelní parazité české společnosti. Hanba Vám ! My, občané ČR, požadujeme to, co nám právem náleží - vláda věcí našich, nechť se k nám navrátí! My, občané ČR, jsme vaši zaměstnavatelé a my vám rázně říkáme: " MÁTE PADÁKA a NE zrovna ZLATÉHO !!!"

Za Platformu pro přímou demokracii a Občanskou iniciativu Čas na změny

mluvčí Jiří Bezák

Dne 29.června 2012 v České republice

Nepřihlášený uživatel

#1278

2012-07-03 21:19

Je to vláda kmotrů a ne zastupitelů voličů. V nouzi nakoupí poslance, kteří se chtějí udžet u koryt a přijít si na velké peníze. Co na tom, že to volič potom všechno musí zaplatit.

Nepřihlášený uživatel

#1279

2012-07-08 23:09

Chtěla bych aby už konečně v naší repunlice vládla spravedlivost,aby byli lidé kteří si to zaslouží štastnímaby měli všichni co chtějí pracovat práci.Nechci zloděje a podvodníky!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#1280

2012-07-10 11:34

táhněre k čertu bando zlodějská a rovnou za mříže,stydím se že jsem čech

Nepřihlášený uživatel

#1281 odstoupeni vlady

2012-07-13 18:19

souhlasim uz aby to bylo!

Nepřihlášený uživatel

#1282

2012-07-13 19:05

V naší vládě převažují kriminální živly,na rozkrádání miliard se už nelze nečinně dívat,slavná ODS spolu s Top 09 patří ne za mříže ale postavit ke zdi a bez milosti postřílet,jsou to vlastizrádci kteří rozkradli a zaprodali tuhle zem zahraničnímu kapitálu!

Nepřihlášený uživatel

#1283

2012-07-14 21:43

Diky těmto zločincům už sme zadluženi až moc a to je snad ten největčí duvod ne odchodu ale všechny je zavřit.

Nepřihlášený uživatel

#1284

2012-07-16 12:32

Pan Kalousek je v podstatě zbabělec, který bez ochranky neudělá ani krok, což bylo také patrné při fackovačce s chlapcem na ulici.Je to psychopat, který nesmí rozhodovat o životě lidí v naší zemi. Jeho konáním končí odkaz sametové revoluce na smetišti. Proto je nutné jeho a celou jeho kliku odstranit.Je za pět minut dvanáct!!!!
Jurášek

#1285

2012-07-16 13:43

Žádám tímto vládu o okamžité odstoupení. Jediná vládní strana neplní volební program, za vším se skrýva korupce a parlamentem schválené "dárečky" svým věrným (banky, církev, velkopodnikatelé). Dle nezávislého odhadu nás všechny stojí korupce téměř 100 miliard ročně z našich daní. Daně se platit musí. Ano ale na holý provoz státu, na potřebné, důchodce, invalidy atd. Tyto skupiny lidí pokud já vím žádný "dáreček" od vlády nedostaly. Naopak. Důchodci mají čím dál nižší kupní sílu, Léčitel z Lurd pan Drábek zázračně uzdravuje invalidy a vrhá je na úřad práce, který jim stejně žádnou práci není schopen nabídnout a tak končí s životním minimem. Hromadí se případy napadení starobních důchodců bezdomovci, neboť jim vybírají popelnice. Hromadí se také případy drobných krádeží v obchodech (rohlík,sušenka,mléko) stařečků, kteří mají týden před důchodem v kapse 20 kč. Tento scénář nám vládní strany před volbami jaksi opoměli představit. Zvýšení restriktivních daní (u pravicové vlády!) zvýšilo zároveň státní dluh, neboť nízká a středně příjmová skupina není schopna zvýšit spotřebu a pár tisíc milionářů to jaksi nevytrhne. Ti si nadto luxusní zboží pořizují v zahraničí. Tím hůře, že pan ministr Kalousek určitě zná závěry nezávislých ekonomů, že zvyšování restriktivních daní naopak zhoršuje parametry ekonomiky u zemí jako Řecko a Portugalsko a zvyšuje státní dluh. Další vládní slib, efektivita a kontrola vybírání daní scela ztroskotal. Majetkové daně, které ve vyspělých zemích představují 5-8% státního rozpočtu u nás prakticky nefungují, výběr DPH od podnikatelů je naprosto neutralizován šedou ekonomikou a finanční úřady, byť by chtěly nemají v rukou pravomoci a možnosti k řádné kontrole.(absence registračních pokladen, prodej služeb a zboží načerno atd.). Další příklad najdeme třeba v zemědělství. V době, kdy se i země s podstatně nepříznivějším podnebím snaží alespoň o částečnou soběstačnost ve výrobě potravin, u nás se na kvalitních orných půdách budují mamutí solární elektrárny, případně logistická a obchodní centra. To ukazuje přinejmenším na neúctu k práci zemědělců a půdě obecně. Mohl bych psát dál, ale každý z Vás by jistě našel 10 dalších případů.
Já.

#1286 Re:

2012-07-16 18:33

#1: -  

 A co potom?


Nepřihlášený uživatel

#1287

2012-07-16 23:11

slet posledních událostí mluví za vše!!!cesar

Nepřihlášený uživatel

#1288

2012-07-17 00:03

Chci, aby moje vnoučata mohla žít jako lidi...

Nepřihlášený uživatel

#1289

2012-07-17 11:19

Myslim si,že tato vláda napáchala dost škody této republice a lidu ČR.
Jurášek

#1290 Re: Re: Co potom?

2012-07-17 11:51

#1286: Já. - Re:

Je hned několik možností. Např. referendem vyhlásit embargo všem současným parlamentním stranám a poslancům  na jedno volební období (byť třeba zkrácené na 2 roky) a dát možnost mimoparlamentním subjektům, které nejsou zjevně propojeny s kmotrovskými skupinami. Současným politikům by jistě prospělo seznámit se s názory prostých voličů a policejní orgány by měli čas prošetřit jejich minulost. Jinými slovy prohlásit nynější balíček karet za "cinknutý", vzít nový, znovu rozdat a začít hrát poctivě. Na jedné straně by se mnoho kmotrovských sítí stačilo zpřetrhat a na druhé nebude tolik času je navázat. Je jen na voličích kolik současných poslanců by se po této době vrátilo do svých lavic. Další možností je zcela rezignovat na "politickou" politiku a domoci se např. pomocí peticí jmenování vlády odborníků. Problémem ovšem je velice široké spektrum názorů. Nejjednoduší však je z mého pohledu vytvářet cílený tlak skupin občanů na svého poslance. Není možné aby napříště odpověděl občanu, že o projednávaném zákonu toho moc neví, že se věnuje jiné oblasti a že tedy bude hlasovat jak mu doporučí jeho klub. To je naprosto skandální a to musíme změnit. Zkuste se podívat třeba na stránky společnosti "Vaše věc".


Nepřihlášený uživatel

#1291

2012-07-17 12:35

Jestli je to pravda,bůh nás opatruj. Zpráva BBC - PŘEVZATO.

Nečas byl Bruselem vyzván ,aby učinil kroky proti rozkrádání peněz z EU, a potom ihned odstoupil a podal demisi vlády. Vysílání BBC.

A oč jde? Že ODS má kolem sebe stovky umělých firem, které jsou založeny za účelem organizovaného rozkrádání dotací z Evropské unie a praní špinavých peněz. Tyto firmy jsou vládními úředníky vybírány jakoby ve výběrovém řízení a pak jim vláda zaplatí výstavbu infrastruktury, budov, opravy nemovitostí, nákupy aut a IT technologií atd. Že skutečnou práci odvádí subdodavatel, zaběhlá firma s historií. Zmanipulované kontroly MF následně podpoří proplacení výdajů Bruselem. Vítězné firmy si účtují násobné ceny, než například v Německu.
A poté, co Němci toto zjistili a tajné služby potvrdili návaznost ODS na tyto firmy a inkaso provizí za udělení státní zakázky, okamžitě prohlásili, že odmítají posílat do ČR peníze. Dokud u moci budou lidé Petra Nečase a Miroslava Kalouska, kteří mají na svědomí několik desítek miliard korun, uvízlých na soukromých účtech politiků ODS a dalších stran a představitelů
těchto firem. EK tedy vysílá do ČR dva komisaře, aby vyzvala Nečase k odstoupení vlády a zajištění všech dotčených firem. Premiér toto arogantně odmítá, proto byl pozván na kobereček přímo k šéfovi Barrosovi s tím, že dotace jsou pro Česko tímto ukončeny až do odstoupení vlády." Na tiskové konferenci s Barrosem byl Nečas celý pobledlý a blekotal něco ve smyslu, že když EU zastaví dotace, tak jeho "vláda rozpočtové odpovědnosti" skončí. (jenom za prvních 5 měsíců je deficit 79 mld., když na celý rok se počítá se 105 mld.) udělá více jak 6% deficit státního rozpočtu a že to jim přece EU nemůže udělat.
liška

#1292 Re:

2012-07-17 12:56

#1: -kdo přemýšlí, tak vidí  co je Nečas za vola

 

liška

#1293

2012-07-17 12:58

Kdo přemýšlí, tak vidí co je Nečas za vola a Kalousek mu poroučí. Hrob již máte vykopaný , tak už zbývá je do něj skočit.

Nepřihlášený uživatel

#1294 Re:

2012-07-17 13:02


Nepřihlášený uživatel

#1295

2012-07-17 13:29

Jsem naprosto přesvědčen, že tako vláda neplní požadavky a přání občanů, kteří je do těchto funkcí zvolili. Zneužívají své postavení a svým jednáním a rozhodováním poškozují naší republiku i občany této země. To je dle mého vážný důvod k odvolání politiků v této vládě. Vulgarizmy pana Kalouska i jednání pana Nečase jsou jenom špičkou ledovce a to nehovořím o propojení s tzv.lobbisty. Je to jiné označení pro úplatkáře, kteří prosazují zájmy těch nejbohatších. stát tk neslouží lidu, ale tzv.vládnoucí oligarchii. Tedy jsem pro odvolání této vlády.

Nepřihlášený uživatel

#1296

2012-07-17 14:31

Žádám odstoupení nezodpovědné současné vlády a jejich nahrazení lidmi zodpovědnými.

Nepřihlášený uživatel

#1297

2012-07-17 20:45

Všichni patří na Mírov

Nepřihlášený uživatel

#1298

2012-07-17 23:14

Je potřeba udělat něco, aby byla vláda odvolatelná. Kyž se bude čekat celé volební období, tak se rozkrade vše co tu ještě zůstalo.

Nepřihlášený uživatel

#1299 Vláda

2012-07-17 23:17

Se vším se dá jen souhlasit.

Nepřihlášený uživatel

#1300

2012-07-17 23:28

Chceme komunistický převrat jako byl Vítězný únor !