PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY


Nepřihlášený uživatel

#1251

2012-05-27 00:52

Pryč s takovou vládou, která nezastupuje voliče. Proč by měl volič trpět za špatné hospodáření vlády!
hrosta

#1252

2012-05-27 08:01

Jsem pro defenestraci.Tohle už do nebe volajici co si tihle parchanti dovoluji.Aby někdo seděl v base vozili ho na hrad a ještě mu proplaceli naklady na dopravu.Nakonec se ten žebrak stoho ještě dostane a my mu budem ještě davat odškodneNo chce se mi zvracet stydim se že jsem čech.

Nepřihlášený uživatel

#1253

2012-05-30 18:05

Tato vlada absolutne ignoruje obycejne lidi ma je jen jako dojne kravy ktere odiraji o penize nezalezi jim jestli lide maji z ceho zit chteji jen aby lide jen platili a platili odiraji je vsude a ve vsem jen kdyz maji oni plna koryta a sve kamaradicky s kteryma doji nasi zem je to prolezla mafianska banda s kterou je nutne uz konecne zatocit a vyhnat od koryt fuj hamba

Nepřihlášený uživatel

#1254

2012-06-01 12:36

co více psát,mám dojem že v této petici je vše !!!!!

Nepřihlášený uživatel

#1255

2012-06-02 09:57

ano v teto petici je vse ale myslim ze petice na nasi zkorumpovanou vladu nestaci chce to neco razantnejsiho

Nepřihlášený uživatel

#1256

2012-06-02 12:28

Co stihly vládní garnitury za 23 let v ČSSR pak ČSFR a nakonec ČR
23 let je jedna generace člověka. I pro naši novodobou historii je toto období rozhodující. Protože letos uplyne 23 let od státního převratu uskutečněného v r.1989 pod názvem „sametová revoluce“, stojí se za to ohlédnout, co naši neschopní a všehoschopní stihli:
__________________________________________
Rozprodat většinu strategických podniků jako jsou vodárny, rozvodny elektrické energie atd..
Rozprodat většinu největších výrobních kapacit (pivovary, sklárny, textilky, hutě, strojírny, automobilky, cukrovary atd.) do rukou převážně zahraničních „investorů“, kteří zpravidla po uplynutí daňových prázdnin výrobu zastavili jako nežádoucí konkurenci jejich zahraničních firem.
Část národního majetku pomohli rozkrást.
Nenávratně zlikvidovat textilní a elektronický průmysl zaplevelením trhu asijským zbožím bez celních bariér.
Zlikvidovat světoznámý sklářský průmysl, zlaté ruce českých sklářů poslat na pracovní úřady.
Zlikvidovat tradiční výrobu obuvi, motocyklů, sirek, cukru (nebo i znojemských okurek) a řadu dalších pro ČR tradičních oborů.
Zbourat nebo nechat zchátrat továrny.
Nekoncepční, nesmyslnou zemědělskou politikou nechat zdecimovat, stáda skotu, pěstování ovoce, zeleniny a tradičních lukrativních plodin, jako chmel a cukrovka a nahradit je řepkou pro výrobu bionafty.
Domácí produkty nahradit dovozem ze států, kde je výroba dotována. Tím zlikvidovat soběstačnost státu v zásobování obyvatel potravinami.
Rozkrást státní majetek, který byl staletí budován a shromažďován našimi předky.
Zanikly a zanikají různé firmy a banky, které měly ve světě staletou historii ( ČKD/ Kolben-Daněk, Poldi Kladno, Živnostenská banka, cukrovary, Vítkovice a další).
Neuvěřitelným způsobem se rozkradl náš zlatý poklad, který byl uložen ve státní bance.
Umělé vytvoření platební neschopnosti a prostředí pro tunelování (např. zrušen hospodářský zákoník a hlavně paragrafy, kterými byla stanovena povinnost zaplatit fakturu do čtrnáctí dní a to bezhotovostně!)
Záměrné zpožďování, nebo nevyplácení mezd zaměstnancům (Zrušeny paragrafy, kterými byla stanovena povinnost zaměstnavatele vyplatit zálohu na mzdu do čtrnáctí dní až tří týdnů v daném pracovním měsíci a do 14. následujícího měsíce vyplatit doplatek za odpracovaný měsíc. Na západ od nás se vyplácí mzda na konci každého odpracovaného týdne! Tak si banky a zaměstnavatelé mastí kapsy na úkor zaměstnanců.
Kvalitní ornou půdu likvidovat a na ní stavět sklady, montážní haly, nákupní centra.
Likvidovat lesy a dřevo vyvážet do zahraničí.
Důsledkem této vedoucí politiky (zčásti hloupé a zčásti promyšlené k vlastnímu prospěchu) byla vzata lidem práce a vytvořili více než milionovou armádu nezaměstnaných, závislých jen na prázdné státní pokladně.
Dopustit i ztráty na životech bezvýchodně nezaměstnaných, zadlužených včetně vražd ze zoufalství.
Lidé, kteří nepracují a nevydělávají, nenakupují výrobky a vedou ke krachu další výrobce.
Umožnit aby se naše země stala smetištěm „rozvinutých krajin“ - dovoz odpadů, podřadných a znehodnocených potravin, zkaženého masa, zeleniny a ovoce.
Zamořit náš stát igelitem a různými plasty, místo bývalého skla a papírových pytlíků.
Vytunelovat velké množství bank, kampeliček a investičních fondů. Tyto ztráty v bankách sanovat ze státního rozpočtu ve výši okolo 600 miliard Kč.
Zadlužit stát na několik generací částkou 1,6 bilionů Kč, gigantickými daňovými úniky a nesmyslnými výdaji.
Dluh roste každou vteřinu o více než 6 000.- Kč.
Dopustit téměř bilionové zadlužení jednotlivých občanů lživými reklamami a nabídkami půjček.
Dojit státní pokladnu předraženými státními zakázkami firem, v jejichž vedení a dozorčích radách sedí bývalí i současní politici nebo jejich rodinní příslušníci.
Připravit tento stát k ekonomickému bankrotu.
Dopustit finanční oligarchii s diktátem bank, které odírají klienty formou lichvářských úroků zejména hypotéčních úvěrů, nízkými úroky vkladů a naopak zpoplatněním faktu, že jim klient svěřil své peníze pro jejich hospodaření.
Dále omezit státní suverenitu.
Vyměnit diktát RVHP za dokonalejší diktát EU, jejíž úředníci rozhodují o našich syrečcích, guláši, rumu, vinohradech, počtech skotu i tvaru okurek atd..
Z Ústavy státu udělat účelový pamflet.
Neskutečným množstvím záměrně zpackaných a neprůhledných zákonů, vyhlášek a jejich novel docílit legislativní džungle.
Dopustit nevymahatelnost práva. Soudy jsou zkorumpované, vedou desetitisíce sporů do ztracena, nebo podléhají politickým a jiným tlakům. Dosažení práva a rychlého soudu v této zemi je sci-fi (např. kauzy katarský princ, Kožený, Pitr, Krejčíř atd.)
Došlo k propojení soudců, advokátů, státních zástupců a exekutorů s politiky a kriminálním podsvětím včetně mafií. Politikové, soudci, policisté, proti kterým se objeví důvodné podezření ze spáchání trestných činů nebo ze střetu zájmů, nerezignují a nelze je odvolat; kauzy ustojí a brzy se na ně zapomene, neboť jsou překryté novými průšvihy. V poslední době viz kauza VŠ v Plzni, fakulta právní & VŠ pro mafii.
Nedořešit a zamést všechny velké kauzy např. Lehké topné oleje, Rumová aféra, konto ODS ve Švýcarsku, padáky a výškoměry v resortu ministerstva obrany, atd.
Z poslední doby špiclování a vydírání v ODS – případ Morava a další
V této státní džungli trvale rozšiřovat přebujelou administrativu, větší než má např. daleko větší Francie. Tato administrativa se stala soběstačnou a samobobtnající, nezávislá na potřebách obyvatel.
Permanentně hrát hru „Škatulata hejbejte se“, při které stále stejní lidé mění posty na různých ministerstvech, aniž by měli šanci alespoň pochopit problematiku resortu, který mají řídit.
Jediným cílem občany zvolených vyvolených je udržet se co nejdéle ve funkcích a rychle zbohatnout.
Zcela zvrátit morální hodnotovou stupnici člověka. Násilí, korupce, surovost, aroganci legalizovat jako normální stav demokracie (viz.Direktiva Allana Dullese.).
Osobním příkladem velké části politiků vytvořit obecné mínění, že práce je tou poslední možností, jak poctivě vydělat peníze.
Vytvořit vrstvu zbohatlíků, kteří bez práce žijí lépe, než tvrdě pracující špičkoví odborníci a specialisté. !!!
Dopustit vyhazování milionů korun a spolufinancovat přihlouplé a lživé volební kampaně, a nepřehledné-ho množství politických stran.
Dopustit, aby politické pidistrany rozhodovaly o důležitých resortech ve státě cestou svých ministrů, tlupou poradců a „lobistů“.
Vymýtit pocit odpovědnosti a oddanosti občana ke své zemi.
Omezovat, překrucovat a zlikvidovat znalosti o historii vlastního národa, o činnosti významných osobností našich dějin.
Za hrdiny prohlásit pochybné mediální hvězdy, vlastizrádce, kriminálníky, defraudanty a záškodníky.
Zlikvidovat armádu pro obranu země a zrušením záchranných praporů rezignovat na úlohu armády, která účinně pomáhala za krizových situací a hrála významnou roli v systému ochrany obyvatel.
Ze společenství Varšavské smlouvy se rychle schovat pod křídla NATO, „bránit“ naši vlast v Afghánistánu a jiných pro ČR „důležitých“ zemích.
Zlikvidovat výkonné profesionální policejní složky a nahradit je z části zkorumpovanými lidmi, u kterých lze koupit téměř cokoliv, včetně svobody.
Dopravní policii zdegradovat na výběrčí pokut, pořádkovou policii na asistenci při rvačkách Cikánů, fotbalových fanoušků a jiných nátlakových skupin.
Dosáhnout situace, kdy slušní lidé bydlí za zamřížovanými okny, balkony a trezorovými dveřmi svých bytů a domů, zatímco gauneři a zloději se okolo prohánějí v luxusních autech a za bílého dne a beztrestně páchají trestnou činnost. V lepším případě si užívají na vzdálených ostrovech.
Protěžovat nepřizpůsobivou menšinu – Cikány – na úkor celé populace. Státní orgány tolerují jejich kriminalitu a jejich jejich rasistické útoky vůči většině přehlížejí. Každou reakci většiny okamžitě stíhají jako rasově motivované trestné činy.
V jejich prospěch probíhá tunelování státního rozpočtu různými dotacemi, sociálními dávkami a zvýhodňováním. Zapomíná se na to, že v této zemi žijí i jiné a početnější národnosti, se kterým nejsou žádné problémy a jejich příslušníci se plně integrovali do naší společnosti.
Snaha, aby se občan doma cítil jako cizinec.
Některé oblasti našeho státu jsou vykoupeny a zabydleny příslušníky jiných států a jinými národnostmi nebo problémovými etniky viz. Karlové Vary, některé vesnice v Krkonoších, části měst, obcí atd..
V mnoha podnicích a institucích je potlačována komunikace v českém jazyce. Na mnoha místech v nápisech i textech, ba i ve sdělovacích prostředcích je používána angličtina či jiný nečeský jazyk.
Spisovná čeština je potlačována, zesměšňována a hnána do ilegality. O tom, že by veřejné sdělovací prostředky a veřejně vystupující čeští občané, knihy, časopisy atd. měli používat spisovnou češtinu, si můžeme jenom zdát.
Zdraví lidí zdegradovat na byznys vysoce prosperujících farmaceutických firem s osobním podílem některých politiků.
Dopustit zneužívání lékařů pro růst zisku těchto firem.
Zlikvidovat preventivní dětskou lékařskou péči, zejména zubní.
Zlikvidovat povinnost zaměstnavatele zabezpečit preventivní péči pro zaměstnance.
Zavřít řadu nemocnic a poliklinik. Z domovů důchodců, dětských ozdravoven, jeslí a podnikových rekreačních zařízení nechat vybudovat paláce vládních činitelů, ministerstev, bývalé šlechty a cizinců nebo je nechat zchátrat či spadnout.
Zdecimovat osobní železniční dopravu, zlikvidovat levnou a ekologickou vodní dopravu.
Silniční síť přeplnit drahou a přírodu devastující kamionovou dopravou.
Zásadně snížit dopravní obslužnost venkova.
Nesmyslným zdražováním jízdného bez ohledu na tržní mechanizmy nabídky a poptávky odradit cestující používat železnici a následně zrušit spoje i tratě.
V důchodovém systému ponechat „socialistický“ systém výběru daní - zejména zaměstnanců, kteří pak při výpočtu starobních důchodů jako střední třída doplácejí na nejchudší a nejbohatší spoluobčany.
Nezavedením důchodové reformy a nejasnými garancemi za stávající penzijní připojištění, znemožnit zavedení spolehlivého systému ukládání svých úspor na stáří.
A jedny z nejhorších věcí, které se staly:
- rozbití Československa, které tak pracně zakladatelé naší státnosti dávali dohromady,
- velké zadlužení státu přesto, že Československo před převratem r. 1998 byl stát bez dluhů a s majetkem,
- rozbití právního systému a zákonů, které napomohly k
- rozkradení státního majetku a ožebračení lidí,
- omluva tzv. Sudetským Němcům tj. bývalým fašistům a kolaborantům, jejichž cílem bylo náš národ zotročit a zlikvidovat ! (Viz. nástupní projev Reinharda Heidricha pro vedoucí žup).
Podle mého názoru je úplně nejhorší vstup ČR do EU a podpis Lisabonské smlouvy, kterou se vzdáváme samostatnosti. Dále vstup do NATO, MMF a Fiskální unie. Je potřeba ještě cokoli dalšího dodávat????

Nepřihlášený uživatel

#1257 táhněte!

2012-06-02 18:41

Hnusné Nečasovo vládní panoptikum se drží u moci pouze za účelem protlačení církevních restitucí a tzv. důchodové reformy, přičemž se opírá toliko o sprostou technologii moci. Tuto vládu nezajímá, že jí nedůvěřuje téměř nikdo, pro tuto vládu je podstatná hlasovací převaha 101 hlasů ve Sněmovně. A díky převaze i jednoho hlasu bude vesele páchat své ekonomické prasárny, přičemž se při tom bude tvářit státotvorně. Mám za to, že páni ministři své posty dobrovolně neopustí – bude třeba je k tomu nějak donutit. Navrhuji generální stávku. A také zavřít Kalouska, Vondru a Kubiceho. A pana knížete Schwarzenberga odsunout do Rakouska. A kopat ho při tom do prdele. Děkuji za pozornost.

Nepřihlášený uživatel

#1258 Re:

2012-06-04 17:42

#1: -  

 Ano, plně souhlasím. Ne formou protestu, najít někoho, kdo ví, že zemře a taky nesouhlasí, pak mu dát nějaký kulomet a ať to tam pořádně vystřílí. To není msta, to je za to, co tam všichni kradou a jsou u koryt a nic nedělají, jenou žerou, cestují a serou na lidi.   


Nepřihlášený uživatel

#1259

2012-06-04 19:06


Nepřihlášený uživatel

#1261

2012-06-05 16:10

Lepší,než komedie Zdeňka Trošky je sledovat dnes živě přenos týkající se kauzy Rath.Chybí šampaňské na přípitek,ale perla přišla již dopoledne z úst p.Paroubka kdy konstatoval,že bude hlasovat pro stíhání D.R.,jelikož by tak učinil i v případě,že by byl na jeho místě.

Nepřihlášený uživatel

#1262

2012-06-06 01:13

Tak nám "nezabili Ferdinanda" ale p. Ratha vezli do sněmovny a je jisté, že jej povezou zpět. Veze jej eskorta s policejním doprovodem tedy kolona nejméně 5 vozů. Já to neviděl jen z fotografií na serveru.cz o velikosti doprovodu usuzuji. Když sleduji jaká bezpečnostní opatření, byla udělána v okolí sněmovny a tím jak musel být znepříjemněn život občanů, kterých se omezení nějak dotklo tak si vážně myslím, že je dost lidí mezi elitou národa, kteří mají mozek na jiné věci než na myšlení.
Už jsem se podivoval, jak je možné, že obžalovaný poslanec ve vyšetřovací vazbě pobírá veškeré nekrácené požitky, jako kdyby 100% vykonával svoji funkci. Nejvíce je zarážející příspěvek na dopravu, to prošlape po cele a na vycházkách tolik párů bot? Tomu nevěří snad ani žáci 3B a ke všemu dostává 100% poslaneckého platu. Který jiný obviněný a zadržený ve vyšetřovací vazbě se může pochlubit takovými protekčními požitky, zejména v době, kdy jsou kráceny důchody, zvyšováno DPH, vydávány státní dluhopisy, protože nejsou peníze ani na splácení úroků ze státního dluhu
A to není vše, kde se vyhazují peníze daňových poplatníků
(VÁŽENI DAŇOVÍ POPLATNÍCI JSME MY VŠICHNI, KDO KAŽDÝ DEN, MNOZÍ V NOCI I VE SVÁTKY CHODÍ DO SVÉHO ZAMĚSTNÁNÍ, TAK SE TO TÝKÁ KAŽDÉHO Z NÁS.)
Neumím si představit vynaložené peníze na takovou eskortu p. Ratha do sněmovny a zpět včetně policejních manévrů na zabezpečení trasy, ale určitě to bylo hezkých pár desítek tisíc, které by jinak mohly jít na dětskou onkologii.
Pouhým škrtem pera bych snížil náklady na max. 10%
První možností je možná účast p Ratha ve sněmovně pomocí PC - videokonference, což považuji za nejlevnější a současně nejbezpečnější. Nehrozí žádný útěk obžalovaného, autonehoda, přepadení s cílem obžalovaného vysvobodit, obžalovaný se nemůže s nikým kontaktovat, případně si s někým něco předat a vše by uhlídala jediná kompetentní osoba, třeba policejní ředitel z pohodlného křesla svého úřadu, kdy pouhým kliknutím myší by nepřístojné řeči p. Ratha uťal
NEJVÍCE PENĚZ NA CELÉ KAUZE STOJÍ JEJÍ MEDIALIZACE
Pokud by byla vůle ministra vnitra, bylo možné obžalovaného p. Ratha dopravit do sněmovny utajeně jediným vozem se třemi členy policie a řidiče, třeba i civilním vozem s tónovanými skly třeba i den dopředu
ALE OD SAMÉHO POČÁTKU JE CELÁ KAUZA ZÁMĚRNĚ MEDIALIZOVÁNA A ZPOLITIZOVÁNA S CÍLEM, O KTERÉM JSEM SE ZMÍNIL. POD SKRYTEM KAUZY RATH VLÁDA PŘIPRAVILA VYVEDENÍ PENĚZ ZE STÁTNÍHO ROZPOČTU, NEBO Z DEVIZOVÝCH REZERV NÁRODNÍ BANKY DO DLUHY ZMÍTANÉ EU, NEBO EVROPSKÉ KONSOLIDAČNJÍ BANCE.

Nepřihlášený uživatel

#1263

2012-06-07 00:14

www.facebook.com Můžete se připojit přátelé spolubojovníci, skupina: Petice za uzákonění všeobecného referenda.

Nepřihlášený uživatel

#1264

2012-06-07 18:25

Myslím,že je na čase!!!!

Nepřihlášený uživatel

#1265

2012-06-08 14:38

jsem inv.důchodce,to je asi chyba.......
hrosta

#1266

2012-06-09 10:44

Idealni řešeni??? DEFENESTRACE
Pryč s vladou tunelařu zloděju a skorumpovanych parchantu.
S tim Rathem to stejně dopadne tak že mu daji 3 roky za rok ho pusti dostane odstupne aby držel hubu a nepotopil další zloděje ve vladě.

Nepřihlášený uživatel

#1267

2012-06-11 00:08


Nepřihlášený uživatel

#1268

2012-06-15 13:08

Už nemám slov..

Nepřihlášený uživatel

#1269

2012-06-15 16:07

Souhlasím s touto peticí, ale bojím se, že je zbytečná, protože vláda vůbec nenaslouchá vůli lidu, natož, aby ji plnila....Jejich jednání je protiústavní. Chovají se jako samozvaní diktátoři. S demokracií nemá tato vláda společného nic.

Nepřihlášený uživatel

#1271

2012-06-16 12:48

Skoro vše v této zemi už je rozkradeno, pro udržení životní úrovně
bohatých a superbohatých už zbývá poslední zdroj příjmů : naše
peněženky.
Právě na ně se v těchto dnech a týdnech horečně připravuje
bezprecedentní tunel tisíciletí. Pod záminkou důchodové a zdravotní
reformy má dojít ke skokovému zvýšení nepřímého zdanění obyvatelstva
formou zdvojnásobení (!!!) DPH v podstatě všech základních životních
potřeb (potraviny, voda, teplo, bydlení, doprava atd.). Pokud to
připustíme, bude mít ČR po Dánsku (porovnej platy v Dánsku a u nás !)
druhé nejvyšší zdanění v EU !!! Přitom pro všechny země EU s nejvyšší
životní úrovní je vysoké DPH na základní životní potřeby dlouhodobě
naprosto tabu. Vědí proč - když lid dnes vysají, nebudou mít zítra komu
prodávat. Říká se tomu sociální smír, což česká vláda evidentně nezná.
Důchodová "reforma", tak, jak ji vláda připravila, není žádnou reformou
a naše budoucí důchody vůbec neřeší. Spoléhá se na to, že lidé
nemyslí, neumějí počítat a jako tupé stádo přijmou tento tunel. Tuto
podobu reformy si nadiktovala mocná finanční lobby, která si politiky platí,
aby fungovali pouze v její prospěch. Do soukromých rukou mají být
vyvedeny naše peníze v řádu biliónů korun, bude s nimi zacházeno
prakticky nekontrolovatelně a bez jakékoliv garance, že důchodové fondy
nezkrachují, nebudou vytunelovány nebo znárodněny tak, jako se to
nedávno stalo v Maďarsku. Naše zajištění ve stáří je v tomto tanci miliard
a biliónů až na posledním místě.
Vážení, spolčení boháčů a politiků v naší zemi se již vymyká jakékoliv
sebereflexi a sebekontrole. Omámení penězi se tito lidé ocitají zcela
mimo realitu a stali se z nich sociopati neschopní vnímat životní realitu
těch dole. Sytý hladovému nevěří. Pokud je nezastavíme včas,
dopadneme velice špatně a v Čechách poteče krev podobně, jak to nyní
vidíme v arabských zemích. Také tam je společným jmenovatelem všech
nepokojů a revolucí stále se rozevírající sociální propast mezi
superbohatými a superchudými. Necháme to dojít tak daleko ???

Nepřihlášený uživatel

#1272

2012-06-18 01:43

Alarmující zpráva od mezinárodního bankéře: Euro se zhroutilo!

15 Červen 2012 Silver Doctors Zobrazení: 1784x

Web Silver Doctors včera publikoval varování mezinárodního bankovního informátora, které obdržel Steve Quayle /spisovatel a průzkumník, zabývající se starými civilizacemi, problematikou UFO či vizemi budoucnosti pozn. red./. Čtenářům v článku doporučil okamžitě zavřít všechny účty a opustit trh.
O 24 hodin později mezinárodní bankéř Steva kontaktoval znovu s alarmující zprávou, že se euro neoficiálně zhroutilo.

Zdroj uvádí, že Řecko nyní stahuje 3,5 miliardy každý den. A ne 1 miliardu, jak bylo dosud uváděno. Podobná čísla hlásí i další země PIIGS.

Zdroj uvádí, že regulace kapitálu jsou na místě, aby udržely zdání kontroly na dalších 4-6 měsíců před tím, než bude kolaps oficiálně přiznán. Čtenářům doporučuje, aby si stáhli okamžitě všechny své peníze z účtů a zajistili tolik drahých kovů, kolik mohou.
Vyjádření Steva Quayle:

„S obavami vám píšu .... euro se neoficiálně zhroutilo. Peníze jsou mimo Řecko, Španělsko, Portugalsko, Irsko, Itálii, Francii, Belgii a německé elity začaly podpírat své bohatství pomocí aktiv a drahých kovů. RBS (Royal Bank of Scotland) dalo rozkaz k uzavření dvou svých hlavních akciových odvětví, tisíce pracovních míst bude během dalších pár dní / týdnů zrušeno.

Kapitálové regulace mají kontrolovat šarádu, která bude trvat příštích čtyři až šest měsíců před oficiálním kolapsem. Euro se zhroutilo a nikdo si toho nevšiml. Bankovní prázdniny v příštích dnech a týdnech hrozí v celé kontinentální Evropě. Je to divadlo, které má plebejcům vnutit zdání kontroly.

Varujte, prosím, své čtenáře, aby vybrali ze svých bankovních účtů vše, co potřebují. Ať si nechají peníze pouze pro každodenní výdaje. Jestli mají místo kam jít, ať to udělají. Steve, nevím, jak dlouho s vámi budu moct být ještě v kontaktu. Je to stále nebezpečnější.

Euro se zhroutilo ... Opakuji, Euro se zhroutilo. Neoficiálně.

Bůh nám pomáhej…"

Nepřihlášený uživatel

#1273

2012-06-19 23:33

Kdy zavřou Kalouska?

19 Červen 2012 Petr Havlíček Zobrazení: 155x





Pojďme si tipnout, kdo bude další na řadě... Kandidátů na slušivý pruhovaný obleček máme ve sněmovně dost. Dnes jsme se dozvěděli, že ti policajti jsou ale pěkní „prevíti" a pokud to takhle půjde dál, tak se máme co těšit na politickou kauzu, řečeno slovy Kalouska, až obludných rozměrů.

Za sebe říkám, už aby to bylo... Nicméně ještě před nedávnem, když sebrali „čudlu" Ratha nebo načapali na hruškách „superguru" Bártu, tak byli policisté ještě "kabrňáci". Ale chtít se podívat na zoubek Parkanové, kvůli údajně předraženým letadlům, to si hoši tedy dovolili dost.....

A tak vám, vážení, nevím, co si o tom mám myslet. Copak je Kalousek policajt, že chce „kafrat" do práce policie? Jak je vidět z jeho reakcí, tak mu, ale např. i Nečasovi, strachem zacvakaly půlky, jinak by přece policii za to, že chce prošetřit, zda byla či nebyla letadla předražená, museli tleskat nebo ne? Je nadmíru jasné, že policie ťala do živého, neboť staré české pořekadlo říká, že potrefená husa se vždycky ozve a Kalousek s Nečasem se ozvali tak zřetelně, že jejich kejhání slyšel celý národ. Bodejť by nekejhali, když se ukazuje, že celá transakce byla náramně výhodná ani ne tak pro občany naší země a jejich bezpečí, ale především pro společnost Omnipol ve vlastnictví Richarda Hávy, jinak také osobního přítele Miroslava Kalouska.

Na celém případu mě ale nejvíce zaráží argument, na kterém se shodují nejen TOP 09, ODS ale i ČSSD, a sice to, že u vojenského zařízení nelze stanovit cenu, která by se standardním postupem vysoutěžila. Pokud čelní představitelé našeho státu hlásají takové nehorázné lži a otevřeně se přiznávají k tomu, že všichni jednomyslně porušovali naše zákony, tedy proces klasického výběrového řízení, který platí pro všechny, tak potom patří za katr všichni.

V kuloárech se šeptá, že policie žádala sněmovnu i o vydání Kalouska. Vrchní státní zástupce to ale údajně nedovolil. Pokud by toto měla být pravda, tak kde to, ksakru, jsme?? Pro koho pracuje státní zastupitelství, pro Kalouska nebo pro náš stát? Kdo všechno jede v tom velkém státním byznysu zvaném zlodějna, kolik je potřeba zavřít údajných sumců, o nichž hovoří Rath? František Ringo Čech před časem tvrdil, že 10% zákonodárců je poctivých, to by ale znamenalo, že z 280 zákonodárců je cca 250 zkorumpovaných. Obávám se, že jestli se naplní tato děsivá prognóza, bude se náš stát vyjímat, v čele s naším presidentem, na pranýři obludné ostudy celosvětových rozměrů.

Nezbývá, než doufat, že příslovečné boží mlýny, které melou pomalu, ale zato prý jistě, se v tomto případě konečně blíží k závěrečné fázi svého díla.

Nepřihlášený uživatel

#1274

2012-06-28 11:10

komentář je zbytečný

Nepřihlášený uživatel

#1275 bordel

2012-06-29 10:28

Bordel,bordel a zase bordel to je nese vlada uz i v cizine se zaji maji o ten nas Augiasuv chliv navrhuji defenestraci nebo vyhlaseni obcanske neposlusnosti nebavi me uz strkat svoje penize do chrtanu nasi vlady ktera je rozkrade naco platim zdravotni pojisteni ,kdyz si stejne musim platit vse ,naco zvyseni dani kdyz se stejne vse rozkrade lide ziji v bide a vlade je to jedno jen kdyz z nas drou penize , prace neni duchodcum ,postizenym ,rodinam s detmi i ostatnim jen berou ,proto navrhuji obcanskou neposlusnost at uz se neco deje.