PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

Šnek.

#1026 Re:

2012-03-19 13:32

#1025: -  Milej zlatej. Říkáte za rok do důchodu,chudej jak nemluvně?? Zapomínáte,že i chudák to nemluvně už dluží do státní zplundrované kasy cirka 150.000.- Takže pane do důchodu jo,ale  z dluhem a za rok bude eště větší. Jedině požádat Kalóska o prominutí,třeba se vněm pohne svědomí a zacvaká to ze svýho,šak si nakradl určitě už majlant.Ale asi se vněm pohne něco jinýho..

 


Nepřihlášený uživatel

#1027

2012-03-19 16:16

Za kooperační centrum HV v Hradci Králové, děkujeme všem odvážným, kteří se začínají probouzet ke svržení této dosavadní totality politických stran a chtějí společně s námi směřovat k lepším zítřkům, ať již pro sebe nebo pro jejich děti a další následné generace. Nechceme tu systém o kterém včera hovořil chemik Kalousek v OVM, chceme Demokracii od spoda a to je náš jediný cíl. Nikomu z nás nejde o křesla ani o koryta. Chceme jednu zásadní věc, aby se lidé v tomto státě měli lépe, nežli doposud. Chceme, aby dosud nakradené prostředky, rádoby politiky, byly vráceny do státní kasy a byl z čeho zaplatit státní dluh, který nám byl jimi způsoben. To je i jeden z cílů, které máme. Ještě jednou dík všem spolubojovníkům za opravdový lepší zítřek...........Stefi

Nepřihlášený uživatel

#1028

2012-03-19 21:08

Otevřete oči
chde lidi hladuji,

#1029 Re:

2012-03-19 21:12

#852: -

všechny jsou to zlodieji,a pořadny, oni mysleji jen na svuj řaludek ,aby mneli oni co nejvyc peniez  pro sebe, aby neumřeli hlady tak museji ořebračyd chude lidi,a museji zaplatit chude lidi jejich dluhy co jim zmyzely z pokladny,tak mi musime nato dopůacet,,,, proto vše zmrazej,oni maji 250 000, miesične, a mi mame jen 3500, miesične, mi musime hladoviet oni nemuseji,maji všechno naco si zpomenou,,dost trpyme hlady a ešte naz museji ořebračit ešte vyc,jen aby oni nepšyšli o sve 250 000, kč,co maji na miesic, jim se dobře řije, kdyš maji dost peniez,,mi budeme stahovat opazky  a oni budou povolovat, protoře budou slnie nasyceny, a nebudou hladoviet jako mi hladujeme,,tahle vlada zniči cely sviet, a ořebrači i toho nejvietšyho řebraka o všechno,,,, všechny si tam rozumneji dobře, to jenom pšed nami na sebe utočeji, jen schvalnie,aby lide řekli ře se naz zastavaji naz chudych,ale všechny jsou ztejny do jednoho pytle,,ja nevieřim ani jednomu,,, nykdy uš dobře nebude v ,čr,jeto čim dal horšy se všym,,nevieřte jim ani slovo  ,oni lřou,oni delaji ale pro sebe dobře , pro naz ne,za komunizmus jsme platili najem z elektšynou, 800, kč, a ted platime 10 000,a za piet tisic človiek nekoupi nic, jen se slibuje, a oblbujou lidi, ře bude lip, nevieřte jim uš nic,,, uš nykdy dobře nebude, budeme umyrat hlady,,budou vyce bezdomoucu, bude se vyc krast,ja se nedyvym lidem, kdyš nemaji co jist, ře kradou,,co maji podle vaz dielat, kdyš nemaji pro dieti jidlo,,vam jeto jedno, vy mate dost peniez  na jidlo, a mate nabyte konta ve švycarsku, kdybi chleba stal, 300, tak vy ho loupite v pohodie, ale mi ne,,,vy nepomuřete chudym lidem, ale vy pomahate sobie, aby ste mneli moc peniez pro sebe ne pro naz,,ubyrate chudym penize, davate jim podpory, a ešte museji odpracovat hodyny,a tydne se museji hlasyt na pošte, fuj toje ostuda velka,jen aby si lidi nepšyvydielali,a z čeho maji ty lidi řyd,kdyš hladuji kařdy den, a vam jeto jedno, ře hladuji, co to mate za srdce ,to ja nechapu,,kařdy tam vymyšlite tvrde zakony ,na chude lidi, jen abyste se tam udrřely, jen aby ste nepšyšli o sve funkce a o penize velke, co mate,na miesic,chude lidi hazyte do hladomoru, i kdyby umřeli hlady tak vaz nezajima, vaz zajimaji jen sve penize,nic vyc,, lidi vam uš nevieřej, uš toho bylo všeho dost,,je konec, z lhanim,,


Nepřihlášený uživatel

#1030

2012-03-19 21:37

UZ AT JSOU PRYC,UZ SI NAKRADSLI DOST,ZABAVIT JIM JEJICH MAJETKY,ZRUSIT ZAKON O NUCENYCH PRACICH NA PRACOVNIM URADE,JSME JAK V NACISTICKEM NEMECKU!UDELALI S REPUBLIKY JEDEN VELKY KONCENTRAK.

Nepřihlášený uživatel

#1031

2012-03-19 22:20

Nejvyší čas aby tito lidé skončili v propadlišti dějin!

Nepřihlášený uživatel

#1032

2012-03-20 00:07

Obávám se, když sleduji TV, že po dobrém to asi nepůjde viz dnešní vystoupení vlády a jiných kokotů, kteří jim blahořečí. Chystají jeden velký tunel za druhým, (viz církevní restituce a nákup stíhaček F 16) a je jim jedno, že zadluží stát na mnoho let dopředu. Je to svoloč a to zvyšování DPH se už také nelíbí samotným poslancům z ODS a oni jdou i tak přes mrtvoly dál. Pryč s nimi s bandou zlodějskou.

Nepřihlášený uživatel

#1033

2012-03-20 00:29

Stačí se podívat, co za ty roky od revoluce současná vládní garnitura vykouzlila a prošustrovala - ODKLONILA do někam!!!

Nepřihlášený uživatel

#1034

2012-03-20 00:36

Vláda by měla odstoupit a Klaus, který to rozkrádání začal taky. Chtělo by to taky generální stávku a studenti aby se připojili, protože jde o jejich budoucnost a taky důchodci, těm jde o život.

Nepřihlášený uživatel

#1035

2012-03-20 09:57

Konec rozkradaní!!!

Nepřihlášený uživatel

#1036

2012-03-20 10:36

rozbít jim huby a dát jim plat 12000kč aby předvedli jak se jim z toho bude žít umělci :-((((( je to hnus..

Nepřihlášený uživatel

#1037

2012-03-20 10:50

Kolik z vás bylo u voleb,aby jste to nějak ovlivnili???
Říkalo se co ČECH TO MUZIKANT - dnes co ČECH TO ZLODĚJ!!!
Myslíte,že jiná vláda to otočí,že bude levno a budeme se mít dobře - zapomeňte zase budou hrabat je pro sebe!!


Nepřihlášený uživatel

#1038

2012-03-20 11:37

Dobře, dobře, naprosto stojím za tím, že současná situace není ani trochu dobrá, natož úctyhodná tak úžasné zemi, jakou Česká republika je (nikoliv Česko). Vy všichni, kteří vládnete těmto emocím, není to trochu o tom, že jsme jim tam pomohli my všichni, už jste se taky ve svém rozhořčení zamysleli nad sebou, jak se chováte? Jste každý den slušní, pravdomluvní, ohleduplní, přemýšlíte nad tím koho v běžném nakupování( např. potravin )sytíte? Uvažujete nad tím, že máte svou moc ve svých rukou, když dostáváte výpaltu a jdete koupit rodině jídlo, kašlete na supermarkety a našli jste si svého českého zemědělce, hospodáře, obchodníka, abyste ho podpořili a on mohl dál prosperovat? Není to trochu o naší vlastní lenosti, pohodlonosti, lhostejnosti a ješitonsti, co nám zrcadlí naše vláda? Všichni nutně musíme mít televizi, auto, naše děti plastikové hračky a od dětství plně organizovaný čas - agličtina, fotbal, klavír...? Nikdo z vás si nevzal půjčku od tohoto systému na věci, které "opravdu" potřebuje? Toto bolí, to je výmluv, jak to nejde, že? Jestliže se podaří svrhnout tuto vládu, s čímž naprosto souhlasím, máte přesnou koncepci co bude potom, víte co chcete, kromě toho co nechcete? Až je svrheneme co bude dál? Přijdou jiní, kteří budou krást, poučeni, méně okatě? Nelze jen svrhnout vládu, musíme začít všichi u sebe - my musíme být poctivý a slušní občané této republiky a jít příkladem těm, kterým to sátle nejde. "Ty ještě kradeš? Já to nedělám, to se už nenosí!!" Kde je slušnost tam se darebák neudrží. Nejde jen o tuto vládu, jde o celý systém a způsob přemýšlení, moji drazí. Podívejme se do zrcadla a ukažme také prstem na sebe, nebude to příjemné, ale jinak se věci nevyřeší, jen posunou o kousek dál, ale tam jsou naše děti, které to budou muset řešit po nás. Zastrašení v koutě děláme nedůstojné věci, nadnárodní společnosti po nás chějí nadnárodní dřinu a my ze strachu, že nebudeme mít na... se necháváme. Jsme hrdý, důležitý národ v srdci Evropy, tak to srdce pojďme najít. Přestňme se bát. Jsme velký národ na malém území. Podepišme, ale zůstaňme lidmi. I malé může vytvořit velké věci. Vraťme sobě lidskost a sílu lva, kterého máme ve znaku a ostatní ať se učí. Jitka

Nepřihlášený uživatel

#1039

2012-03-20 11:48

V této repiblice lze opravdu vše....
zákon o majetkovém přiznání, toho se lumpové bojí nejvíc)

#1040

2012-03-20 17:59

Petici jsem podepsal už nevím pod kterým čísleem jsem připojil komentář.
Ještě chci napsat.
Snažte se shodnout s dalšími protestujícími, ať v ulicích či jinak na minimálním programu.
nehledejte třetí cesty.
nejsem komunist, nkdy jsem nebyl, ale jediná cesta je socializmus, kapitalizmus (jak si myslí čssd) "opravovat nedjde. A´t se mnou souhlasíte nebo ne, určitě by minimální program měl obsahovat - a k tomu vést volby, budou-li protesty úsaoěščné:
-
Bernie

#1041

2012-03-20 18:09

PRO AUTORY A ORGANIZÁTORY PETICE:
Opravuji předchozí příspěvek, špatně jsem kliknul:
Minimální program:
- zákon o majetkovém přiznání, toho se bojí nejvíc, navíc promlčecí lhůta začíná teď někdy běžet
- úsilí o ukončení podpory vojenských misí Afganistán a případné další
- progresivní zdanění, ne zastropování
- ne rekonstrukce, jak pravíte, ale demise vlády a nové volby
- zastavení příspěvku cikánům, "jsme všichni rovní občané" v časovém horizontu, který lze kontrolovat a harmonogram vytýčit
- zastavení darování majetku církvím a dary církvím finanční, populárně známo jako "navrácení majetku církvím"
- veřejnoprávní media musí být veřejnoprávní, to je jasně se odlišovat od současných medií v rukou soukromých či medií, které jsou veřejnoprávní pouze na papíře (Český rozhlas Česká Televize, noviny žádné takové neznám)

Teprve pak mohou přijít knedlíkové požadavky, které jsou na stejné úrovni jako rozdávání majetku kamarádíčkům.(třinácté důchody a pod. i když chápu, že jakokoliv změnu nelze dělat a nechat lidi hladovět, z hesel se žít dlouho nedá)

Omlouvám se za případné formulace, které nesedí, nejsem profesionální producent prohlášení, rezolucí a provolání.

Zdravím: Martin Bareš, 5.května 346/39, 460 01 Liberec 1
juuuuu

#1042 Re:

2012-03-20 20:15

#1: -

jsou to mafiani třeba už jim ukazat co se patří a obrat je o majetky


Nepřihlášený uživatel

#1043

2012-03-20 20:32

Ať už jdou do prdele,vzpomínám na nádhernou náladu,zapálení každýho pro novou dobrou věc a nakonec nás okradou obyčejní zmrdi zlodějští,už je to opravdu vrchol co si dovolují. Pryč s nimi.

Nepřihlášený uživatel

#1044

2012-03-20 23:02

Kašlou na obyčejný lidi,žijou uplně v jiným světě.

Nepřihlášený uživatel

#1045

2012-03-21 01:30

dobry den ... co jsi mysli lide vam je to jedno ceny EU A VASE PLATY TO JE VASE MERITKO ne mama vse benzin ... potraviny nej paty vlada praha odmeny ze delnik si to vydela za deset let no ja mam 13000 a nemec 70000 elektrinu za 1 kc. aja za 5.. tak ze je dotujem ... tak ze muj nazor ......neni prace vy resite jen komu zebrat a neresite 500000 nezamestnanych to mate na danich cca 3000 x500000 klik to to se vse neda popsat to neni 2000 slov to je tak1000000 vet a to je malo co ods jak rikal jakes miliony berou a smeji se delnikum jak makaji...to nej de popsat social rom urednik stat . zam. prosi muze mi nekdo poslat odpoved nebo dalsi otazky ..at..nam delnikum rekne jaky je prumer delniku urcite nebude vic jak 15000 na ministe rstvu nebude mensi jak cca 50000 an konec cely aparat t ...je ves tam dost reknete do tv klik ma prumer uu ts zamestnance u nas odhad tak je nas 10000000 avytvari hodnoty tak caa no kolik kdyz je 550000 nezamestnanych .. kradou
miliardy ............vsichni na hrad miiirov ........prosim muzete spocitat plat poslance co je v praci??? v lavici ma narok na pres. jo ma po 4 hod jak ja a omluva zadana interpelace vydime v tel nezajem? nejsi v praci mas aaacko atri dny dov--- v pryc muzete prosim dat na int. popis prace jak ma delnik__? nevim co psat ale to nejde najednou kdyz se nemas a chces psat o vsem

Nepřihlášený uživatel

#1046

2012-03-21 16:25

Je mi 63 let takže můžu posoudit kdy bylo dobře a proto jsem pro odstoupení nynější vlády za kterou se stydím a nesouhlasím z jejím vedením.

Nepřihlášený uživatel

#1047

2012-03-21 17:11

Vláda která hrabe jen pro sebe a neumí si sama utáhnout opasek tak nám nemuže vládnout, jsem toho názoru že vláda by tu měla být pro lidi a né jen pro sebe.....

Nepřihlášený uživatel

#1048

2012-03-21 18:12

at uz tahnou do hajzlu

Nepřihlášený uživatel

#1049 petice

2012-03-21 19:18

Všechno je to pravda,ale nejde jen usilovat o jejich odstoupení,ale o zabavení jejich majetků a kont a jejich prodáním umořit dluh.Je smutné,co se stalo s našimi představami z 89 roku

Nepřihlášený uživatel

#1050

2012-03-21 19:43

demokracie-vláda lidu!!!!