OTEVŘENÝ DOPIS POCHODU PRO ŽIVOT

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno OTEVŘENÝ DOPIS POCHODU PRO ŽIVOT

Člověk

#1

2016-04-05 12:21

To, co se ČR děje, nemá obdoby. Je tu tolerován neonacismus a fanatický nacionalismus. Lidskost je zde odsuzována a potlačována různými extrémistickými skupinami. Češi odsuzují a nadávají každému odlišnému člověku, který nesdílí vlastenecký a xenofobní názor. Češi veřejně odsuzují jakékoliv jiné rasy, etnika a národy. Nenávidí homosexualitu, bisexualitu, transsexualitu čili LGBT. Netolerují žádné jiné náboženství než křesťanství. Veřejně odsuzují všechny obyčejné lidi, kteří nemají zájem vraždit nebo utlačovat uprchlíky. Zkrátka a jednoduše řečeno, lidskost a solidarita nemají v ČR místo.

Jsem člověk, který necítí nenávist k ničemu odlišnému, co nikomu neubližuje.

Jsem člověk, který je ochoten tolerovat všechno, co mě a mou rodinu bezprostředně neohrožuje na svobodě nebo životě.

Jsem člověk, který nemá zájem vraždit nebo odsuzovat lidi jiné barvy pleti, jiného náboženského vyznání, nebo sexuální identity či orientace.

A proto jsem českou společností označován za "vlastizrádce, sluníčkáře, humanistu, kandidáta pro šibenici" atd.

Co to tedy znamená? Má v ČR existovat pouze neonacismus či fanatický nacionalismus, založený na nenávisti všeho. co nějakým způsobem vybořuje z většiny? Máme podporovat český neonacismus, jen proto, abychom nebyli označeni za vlastizrádce a nebylo nám vyhrožováno smrtí? S peticí se maximálně ztotožňuji a absolutně nechápu, jak obránci křesťanských hodnot, mohou veřejně nabádat k nenávisti a vraždám nevinných lidí. V ČR najít v dnešní době někoho, kdo je ČLOVĚKEM, je jako hledat jehlu v kupce nacionalistického sena a je mi úplně jedno za co mě tentokrát označíte, neboť já mám proti nenávisti tu největší zbraň a tou je LÁSKA k lidem a všemu živému a ne k nějaké vlasti.


Nepřihlášený uživatel

#2 Re:

2016-04-05 13:58

#1: Člověk -  

 tech ismu tam mas nejak malo ne, ja bych pridal...facepalm

O. van Gemund

#3

2016-04-05 14:12

ADAM BARTOŠ JE AGENT KREMLU. JE TO TOTÁLNÍ MRDKA LÍŽE PRDEL PUTLEROVI !!!!!!!!!!!!!!!! VŠICHNI PODOBNÍ PUTINOVI AGENTI PATŘÍ ZAVŘÍT A PRORUSKÉ WEBY SE MAJÍ ZAKÁZAT !!!!!!!!!!!!! NAŠE ZEMĚ PATŘÍ NA ZÁPAD A NE, NA VÝCHOD JAKO SI MYSLÍ ZEMAN A BARTOŠ DVA POSRANÍ VLASTIZRÁDCI !!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#4 Re:

2016-04-06 04:57

#3: O. van Gemund -  

 klasická pražská kavárna a její slovník

Karel

#5 Děkuji moc za tuto petici

2016-04-06 07:24

V dnešní době se bohužel vše radikalizaje a všichni se tváří, že vše je jen bílé nebo černé. Jsem samozřejmě také v souladu se svým náboženským a morálním přesvědčením proti interupcím, ale na pochod PRO LIFE bych nešel právě proto, abych nebyl spojován s lidmi jako je Bartoš, Bátora nebo Hájek, jejichž některé postoje a činy jsou prodle mého názoru protikřesťanské. Kdy tito lidé vůbec berou drzost si myslet, že když budu radikální, budu moct být mluvčí katolíků (křesťanů)?


Nepřihlášený uživatel

#6

2016-04-06 22:37

Ráda bych se dočkala zamyšlení a tolerance

Nepřihlášený uživatel

#7 Re:

2016-04-12 09:35

#1: Člověk -  

 To, co se ČR děje, nemá obdoby. Je tu tolerován fanatický islamismus. Lidskost je zde odsuzována a potlačována různými extrémistickými skupinami. Muslimové odsuzují a nadávají každému odlišnému člověku, který nesdílí muslimský názor. Arabové veřejně odsuzují jakékoliv jiné rasy, etnika, národy, nenávidí homosexualitu, bisexualitu, transsexualitu čili LGBT. Netolerují žádné jiné náboženství než islám. Veřejně odsuzují všechny obyčejné lidi, kteří nemají zájem vraždit nebo utlačovat rodilé Evropany. Zkrátka a jednoduše řečeno, lidskost a solidarita nemají v islámu místo.

Adam

#8

2016-07-19 07:51

ČR nemůžeme dále tolerovat xenofobní ideologie jako je islám. Pokud chtějí muslimové dostat azyl v naší zemi, pak se musí zřeknout svých barbarských zvyků a přizpůsobit se naší kultuře, jinak mají smůlu a nechť si táhnou zpět, odkud přišli. Nikdo není povinný přijímat uprchlíky stůj co stůj, i když ti opovrhují jeho kulturou a na oplátku za jeho štědrost se mu budou mstít formou rabování, znásilňování a teroristických útoků, jak ukazuje situace v západní Evropě! Jak se po tom všem ještě někdo může zastávat zrůdnoti zvané islám? To vážně nechápu.