OTEVŘENÝ DOPIS POCHODU PRO ŽIVOT
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno OTEVŘENÝ DOPIS POCHODU PRO ŽIVOT
Člověk |
#12016-04-05 12:21To, co se ČR děje, nemá obdoby. Je tu tolerován neonacismus a fanatický nacionalismus. Lidskost je zde odsuzována a potlačována různými extrémistickými skupinami. Češi odsuzují a nadávají každému odlišnému člověku, který nesdílí vlastenecký a xenofobní názor. Češi veřejně odsuzují jakékoliv jiné rasy, etnika a národy. Nenávidí homosexualitu, bisexualitu, transsexualitu čili LGBT. Netolerují žádné jiné náboženství než křesťanství. Veřejně odsuzují všechny obyčejné lidi, kteří nemají zájem vraždit nebo utlačovat uprchlíky. Zkrátka a jednoduše řečeno, lidskost a solidarita nemají v ČR místo. Jsem člověk, který necítí nenávist k ničemu odlišnému, co nikomu neubližuje. Jsem člověk, který je ochoten tolerovat všechno, co mě a mou rodinu bezprostředně neohrožuje na svobodě nebo životě. Jsem člověk, který nemá zájem vraždit nebo odsuzovat lidi jiné barvy pleti, jiného náboženského vyznání, nebo sexuální identity či orientace. A proto jsem českou společností označován za "vlastizrádce, sluníčkáře, humanistu, kandidáta pro šibenici" atd. Co to tedy znamená? Má v ČR existovat pouze neonacismus či fanatický nacionalismus, založený na nenávisti všeho. co nějakým způsobem vybořuje z většiny? Máme podporovat český neonacismus, jen proto, abychom nebyli označeni za vlastizrádce a nebylo nám vyhrožováno smrtí? S peticí se maximálně ztotožňuji a absolutně nechápu, jak obránci křesťanských hodnot, mohou veřejně nabádat k nenávisti a vraždám nevinných lidí. V ČR najít v dnešní době někoho, kdo je ČLOVĚKEM, je jako hledat jehlu v kupce nacionalistického sena a je mi úplně jedno za co mě tentokrát označíte, neboť já mám proti nenávisti tu největší zbraň a tou je LÁSKA k lidem a všemu živému a ne k nějaké vlasti. |
Nepřihlášený uživatel |
#2 Re:2016-04-05 13:58tech ismu tam mas nejak malo ne, ja bych pridal...facepalm |
O. van Gemund |
#32016-04-05 14:12ADAM BARTOŠ JE AGENT KREMLU. JE TO TOTÁLNÍ MRDKA LÍŽE PRDEL PUTLEROVI !!!!!!!!!!!!!!!! VŠICHNI PODOBNÍ PUTINOVI AGENTI PATŘÍ ZAVŘÍT A PRORUSKÉ WEBY SE MAJÍ ZAKÁZAT !!!!!!!!!!!!! NAŠE ZEMĚ PATŘÍ NA ZÁPAD A NE, NA VÝCHOD JAKO SI MYSLÍ ZEMAN A BARTOŠ DVA POSRANÍ VLASTIZRÁDCI !!!!!!!!!!!!!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#4 Re:2016-04-06 04:57klasická pražská kavárna a její slovník |
Karel |
#5 Děkuji moc za tuto petici2016-04-06 07:24V dnešní době se bohužel vše radikalizaje a všichni se tváří, že vše je jen bílé nebo černé. Jsem samozřejmě také v souladu se svým náboženským a morálním přesvědčením proti interupcím, ale na pochod PRO LIFE bych nešel právě proto, abych nebyl spojován s lidmi jako je Bartoš, Bátora nebo Hájek, jejichž některé postoje a činy jsou prodle mého názoru protikřesťanské. Kdy tito lidé vůbec berou drzost si myslet, že když budu radikální, budu moct být mluvčí katolíků (křesťanů)? |
Nepřihlášený uživatel |
#7 Re:2016-04-12 09:35To, co se ČR děje, nemá obdoby. Je tu tolerován fanatický islamismus. Lidskost je zde odsuzována a potlačována různými extrémistickými skupinami. Muslimové odsuzují a nadávají každému odlišnému člověku, který nesdílí muslimský názor. Arabové veřejně odsuzují jakékoliv jiné rasy, etnika, národy, nenávidí homosexualitu, bisexualitu, transsexualitu čili LGBT. Netolerují žádné jiné náboženství než islám. Veřejně odsuzují všechny obyčejné lidi, kteří nemají zájem vraždit nebo utlačovat rodilé Evropany. Zkrátka a jednoduše řečeno, lidskost a solidarita nemají v islámu místo. |
Adam |
#82016-07-19 07:51ČR nemůžeme dále tolerovat xenofobní ideologie jako je islám. Pokud chtějí muslimové dostat azyl v naší zemi, pak se musí zřeknout svých barbarských zvyků a přizpůsobit se naší kultuře, jinak mají smůlu a nechť si táhnou zpět, odkud přišli. Nikdo není povinný přijímat uprchlíky stůj co stůj, i když ti opovrhují jeho kulturou a na oplátku za jeho štědrost se mu budou mstít formou rabování, znásilňování a teroristických útoků, jak ukazuje situace v západní Evropě! Jak se po tom všem ještě někdo může zastávat zrůdnoti zvané islám? To vážně nechápu. |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
12318 Vytvořeno: 2025-02-11
Petice SMS ČR proti převodu financování nepedagogických pracovníků na obce (Vařečkový protest)
1358 Vytvořeno: 2025-02-03
Exemplární trest pro střelce koček z obory Březka
13666 Vytvořeno: 2024-08-09
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
860 Vytvořeno: 2024-12-07
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
2613 Vytvořeno: 2025-01-20
Petice za odvolání ředitele ZŠ Vančurova Hodonín
83 Vytvořeno: 2025-02-05
Výzva k odstoupení arcibiskupa Jana Graubnera a zřízení nezávislé komise pro případy sexuálního násilí v katolické církvi v České republice
556 Vytvořeno: 2024-02-10
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
15821 Vytvořeno: 2023-10-30
Petice za přísnější tresty za týrání zvířat a zavedení sociální služby a kontroly stavů zvířat s názvem „psociálka“!
105 Vytvořeno: 2025-01-05
Za vyřešení drogové situace na Praze 5
788 Vytvořeno: 2025-01-16
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
1504 Vytvořeno: 2024-12-12
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
18195 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
49614 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice za záchranu stromů a zelené plochy na ulici Kulturní v Rožnově pod Radhoštěm
47 Vytvořeno: 2025-02-05
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1823 Vytvořeno: 2024-11-29
Petice za odvolání ředitelky Krajské veterinární správy Karlovarského kraje paní MVDr. Márie Slepičkové
1900 Vytvořeno: 2025-01-22
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
3113 Vytvořeno: 2024-07-23
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
6486 Vytvořeno: 2024-04-15
Pepa a fortinte
33 Vytvořeno: 2025-02-06
Propusťme politické vězně a zastavme kriminalizaci rostlin a hub
180 Vytvořeno: 2025-01-13