Petice na podporu babyboxů

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice na podporu babyboxů


Nepřihlášený uživatel

#5451 Re:

2012-10-18 22:11

#5430: -  

 co to je padesat dědí za 6 let.zjistěte si kolik bylo provedeno potratů za tech 6 let. A to vám nevadí ??? POKRYTCI!!!!!!!

R00d

#5452 Pii

2012-10-31 13:10

Do I look like I am logged ffs pi?

Nepřihlášený uživatel

#5453 test

2012-10-31 13:10

test

Nepřihlášený uživatel

#5454 !

2012-11-03 20:40

Zrušení babyboxů? Největší hloupost!
Mila

#5455

2012-11-03 23:17

Baby boxy jsou naprosto nezbytne a nechapu,ktery ignorant se zabyva tim,ze je chce zrusit.Take bezdetne pary maji timto vetsi nadeji na adoptovane dite,odlozene a nechtene deti pak mohou mit stastny zivot v uplne rodine. Jen nerozumim,proc se za "zviditelneni teto petice" vybiraji poplatky. Neni to zase napad nejake chytre ceske hlavicky,jak prijit na ukor ubohych novorozencu k velkym penezum??!!!!Doufam,ze NE!!
Saša Krško

#5456

2012-11-06 09:24

Pár celebrit a pár politiků žijících mimo reálný svět. Přidejme k tomu trochu byrokracie, trochu demagogie. A máme nástroj, který dokáže dělat opravdu radikální operace. Bohuže, většinou se při nich z těla odstraňují ty funkční orgány...

Nepřihlášený uživatel

#5457

2012-11-07 18:15

Babyboxy jsou potřeba

Nepřihlášený uživatel

#5458

2012-12-05 22:57

Mám takový pocit, že RVHP bylo podstatně lepší. Ale Belgičani stejně Belgii opustí a zavládnou tam minarety a nesmysly z EU tím skončí....
hopka

#5459

2012-12-06 09:14

Samozřejmě,že s tím souhlasím,ale chci si petici přečíst,kde je?Klečková
jindra

#5460 Re:

2012-12-06 15:28

#5459: hopka -  

 no petice, která je ze všeho nejpotřebnější je http://www.petice24.com/za_spravedlivou_justici

Když tady bude spravedlivá justice, tak tady bude pořádek a budou i potřebné babyboxy.. 


Nepřihlášený uživatel

#5461

2012-12-19 01:07

podpora babyboxů je potřeba!

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-27 08:17


Monika - VOLTE KARLA

#5463 Uchcaný Kníže posílá do ulic mládežníky. Budou vás přemlouvat, abyste ho volili

2013-01-16 15:44



Ti komunisti na Bělehradském bezpečnostním fóru o našem Karlíkovi lžou a dokonce i ČT.



http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/136522-ministr-schwarzenberg-to-tentokrat-zalomil-na-belehradskem-foru/
Domů > Svět
Ministr Schwarzenberg to tentokrát zalomil na bělehradském fóru
Velikost textu:
16. 9. 2011 15:20, autor: luk
http://www.kurir-info.rs/skandal-ceski-ministar-zaspao-na-forumu-u-beogradu-clanak-111247
Bělehrad – Pospal si nejméně půl hodiny před sálem plným diplomatů, sděluje zděšeně čtenářům srbský deník Kurir, který se poprvé tváří v tvář setkal s něčím, na co je už česká veřejnost dávno zvyklá: s usínajícím ministrem zahraničí Karlem Schwarzenbergem. Ministr si tentokrát zchrupnul na Bělehradském bezpečnostním fóru, na něž se ve čtvrtek sjelo přes 70 vysokých zahraničních činitelů. V bělehradském Domu armády tvrdě usnul v křesle otočen směrem do sálu plného expertů i kamer.
Karel Schwarzenberg spí na Bělehradském bezpečnostním fóru
Karel Schwarzenberg spí na Bělehradském bezpečnostním fóru

"Skandál: Český ministr usnul na fóru v Bělehradě," píše list v titulku, přičemž neopomene ventilovat ani ministrovy křiklavě červené ponožky. Schwarzenberga podle deníku ze spánku chvílemi vytrhával potlesk věnovaný řečníkům, ale okamžitě zase zavřel oči a vrátil se tam, kde skončil. A to trvalo přinejmenším půl hodiny! Dotčení tímto ministrovým chováním dávala nejvíce najevo organizátorka fóra Sonja Lichtová. Seděla vedle Schwarzenberga a užasle na něj hleděla s očividným přáním, aby se "vrátil" mezi přítomné.
Zdroj: ČTK
LAIK

#5464 BABYBOX

2013-01-17 23:03

CO JE TO BABYBOX? TO BUDE NĚCO AMERICKÉHO.

Nepřihlášený uživatel

#5465 Volte Karla

2013-01-19 22:50

Monika - já volím našeho Karla

#5466 Volte Karla konečně odsoudil poválečný odsun sudetských Němců.

2013-01-19 23:07


Volte Karla, konečně odsoudil poválečný odsun sudetských Němců.
Někdo se tomu snad diví? Šláfenberk dobře ví, co dělá a může prasknout smíchy, jak mu k tomu vypatlané hlavy panáčkují. Jemu stačí lidově promluvit a už mu padají k nohám - óóó kníže pán....óóó jak nám rozumí....óóó nic ze sebe nedělá...óóóó jak je úúúúžasný ...copak vážně nechápete, že podle skutků jejich poznáte je a ne podle šišlavých kydů?


A někteří čecháčci hlavně v Praze mají v hlavě úplně nasráno a nejraději by s ním i souložili..
MIP

#5467 Pane Bože do jakých stvoření jsi duši také dal.

2013-01-19 23:46


Děkujeme kníže za odsouzení Beneše a Čechů.Dopustili se strašných zločinů, když bránili vlast proti tvým kamaraden ,nikdy nezapomeneme../ viz foto pomník LIDICE /
http://vtipy.netroof.eu/item/9778/dekujeme-knize-za-odsouzeni-benese-a-cechudopustili-se-strasnych-zlocinu-kdyz-branili-vlast-proti-tvym-kamaraden-nikdy-nezapomeneme/
----------------------------------------------------------------------------------------
V Německu a Rakousku oceňují Schwarzenbergovu odvahu

Polemika o dekretech prezidenta republiky se vede od čtvrteční debaty, kterou oba kandidáti vedli v České televizi. Schwarzenberg uvedl, že tzv. Benešovy dekrety neplatí již dvacet let, a kdyby byly přijaty dnes, skončila by patrně tehdejší vláda i prezident Edvard Beneš před tribunálem pro lidská práva, který zasedá v Haagu.

„Vždy jsem říkal, že to, co jsme v roce 1945 spáchali, by dneska bylo odsouzeno jako hrubé porušení lidských práv a asi by se tehdejší vláda včetně prezidenta Beneše ocitla v Haagu,“ uvedl Schwarzenberg. [celá zpráva]

Tento názor odmítl Miloš Zeman s tím, že jeho sok "mluví jako sudeťák", neboť prý označuje druhého československého prezidenta za válečného zločince. [celá zpráva]

Tématu si v sobotu všimla i média v Německu a Rakousku. Ocenila odvahu, s níž se Schwarzenberg vyjádřil k bolestivému tématu dějin a například rakouský list Die Presse označil Schwarzenbergův výrok za lakmusový papírek, který může ukázat, zda Češi tuto přímočarost v nadcházející volbě ocení či odmítnou.
Mirek

#5468 udeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

2013-01-20 11:20


Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

Jako opaření zůstaly tisíce Čechů při sledování prvního velkého televizního duelu prezidentských kandidátů před 2. kolem voleb. Karel Schwarzenberg zde totiž odsoudil poválečný odsun Němců a jeho strůjce dokonce označil za válečné zločince.

Ukázalo se tak v plné nahotě, že v blížící se volbě se nehraje jen o to, který stařík usedne na Hradě. Hraje se o celé poválečné uspořádání Evropy, i samu podstatu českého státu.

»Vždy jsem říkal, že to, co jsme v roce 1945 spáchali, by dneska bylo odsouzeno jako hrubé porušení lidských práv a asi by se tehdejší vláda včetně prezidenta Beneše ocitla v Haagu,« uvedl Schwarzenberg. Šokovaný Zeman ihned replikoval, že v Haagu je přeci soud pro válečné zločince a nemohl uvěřit, že Schwarzenberg za takového zločince právě označil prezidenta Edvarda Beneše.

Schwarzenberg však jen pokrčil rameny, za svým názorem si prý stojí. Ba přitlačil ještě na pilu, strůjce poválečného uspořádání označil nepřímo za nacisty. »Museli být nakaženi bacilem nacismu, když vyhnali své spoluobčany,« znělo sálem paláce Hybernia za bouřlivých ovací pražského pravicového publika, v němž nechyběla řada známých umělců.

Podivuhodný byl rovněž Schwarzenbergův názor na poválečné dekrety prezidenta republiky, které postavily novou základnu státnosti. Podle pravicového prezidentského kandidáta již dvacet let tyto dekrety, přeměněné později v zákony, neplatí! Jejich platnost prý skončila s přijetí Základní listiny práv a svobod roku 1993. Udivený Zeman samozřejmě oponoval. »Tyto zákony stále zůstávají nedílnou součástí českého právního prostředí,« prohlásil jasně.

Senilita, nebo zlá vůle?

Schwarzenbergovo prosudeťácké extempore nadzdvihlo mnohé. Například spisovatel Jaroslav Čejka to nevydržel a oslovil média svým apelem. Zdůrazňuje v něm, že odsun Němců se neuskutečnil jen z české zvůle či z Benešova rozhodnutí. Šlo o rozhodnutí vítězných mocností, které Československo pouze naplňovalo. »A také není pravda, že byl při něm šmahem uplatňován princip kolektivní viny, jako je tomu třeba dnes u lustračního zákona. Němečtí antifašisté byli z odsunu oficiálně vyloučeni a mohli v republice zůstat,« napsal Čejka.

Tvrzení, že by za odsun prezident Beneš dnes skončil v Haagu, je dle Čejky »buď projev senility pana Schwarzenberga, nebo - a to spíš, protože jiné jeho výroky prokazují, že senilní není - projev jeho zlé politické vůle. Politik, který má radost, že mu fandí Bernd Posselt, vůdce sudetských Němců, nemá co dělat nejen na Pražském hradě, ale ani v české vládě,« burcuje Čejka, byť smutně dodává, že v současné České republice je už možné naprosto všechno.

»Je to tragický výsledek třiadvacetileté devastace školní výchovy, včetně výuky dějepisu, a naopak rostoucího vymývání mozků médii a některými politiky,« konstatuje smutně Jaroslav Čejka.

Schwarzenbergovy výroky vzbudily negativní reakce dokonce i v pravé části politického spektra, ohradil se proti nim například europoslanec ODS Jan Zahradil.

Na obranu republiky!

Jinak Schwarzenberg v souboji se Zemanem těžce ztrácel, za každou vyslovenou banalitu však sklízel bouřlivý potlesk zfanatizovaného davu sympatizantů. Na serveru Novinky.cz desetitisíce lidí dokonce odhlasovaly, že vítězem duelu byl Schwarzenberg, na pomoc přispěchali i různí »odborníci« - Daniel Köppl např. Schwarzenberga označil za vítěze duelu, neboť »naplnil image alternativního sexy staříka«...

Je zjevné, že nikdy od roku 1989 nečelilo Palackého a Masarykovo pojetí smyslu českých dějin tak troufalému a marketingově propracovanému útoku. Příští pátek a sobotu bude svedena bitva o republikánský a národní charakter země, ba poprvé od roku 1945 se povede znovu bitva o český stát samotný!
----------------------------
viz rozhovor s " KARLEM "//// http://www.novinky.cz/domaci/290724-schwarzenberg-jako-prezident-budu-hajit-slabsi.html
V duelu se Zemanem jste řekl, že by dneska prezident Beneš skončil s dekrety v Haagu u mezinárodního tribunálu. Jak jste to myslel?

To je samozřejmě otázka dneška. Jak jsme viděli v Jugoslávii, v Africe, dnes se vyhánění obyvatelstva velice přísně posuzuje.
Co říkáte na to, že váš výrok hned vyvolal takovou averzi?

Já budu říkat věci, které jsou pravdivé, i když vyvolávají kontroverzi. Když se mě na to Zeman zeptal, tak jsem slušně odpověděl. Kdybych se z reakce veřejného mínění podělal, tak by to byla pro mě hrozná porážka.
http://vtipy.netroof.eu/item/9796/z-nas-se-nepoere/

Nepřihlášený uživatel

#5469 Karel Schwarzenberg, kandidát na prezidenta

2013-01-21 13:50

Váš Karel to jaksi nedal ale za 5let to určitě dá

#5470 Chudáček dědeček, pankáčské kosti si na Hradě už neohřeje - no co se dá dělat

2013-01-26 19:17


Schwarzenbergovi vypadlo z ucha sluchátko
http://vtipy.netroof.eu/item/9894/schwarzenbergovi-vypadlo-z-ucha-sluchatko/
Možná ho studenti z Třeboně za pět let naučí jak se alespoň vhazuje volební lístek do urny.

http://vtipy.netroof.eu/item/9910/pa-pa/

Text písně Bereniky Kohoutové "Volím Karla":

Volím tebe Karle, tak mě hobluj a vař,
postavím Ti harém, vyzpívám svatozář.
Polož spící hlavu, ke mně do klína,
a pak až tě zvolej, vem mě do kina.

Svý pankáčský kosti na Hradě ohřeješ,
ukážu ti výstřih, a ty pookřeješ.
Napěchuj si dýmku, začíná tvá mise,
nedovol ať skončím po volbách zas s hlavou v míse.

Buď náš poklad a náš šperk,
buď prezident Schwarzenberg.
Buď náš děda, buď náš král,
buď ten Karel, co to dal.

http://vtipy.netroof.eu/item/9910/pa-pa/
Peter

#5471 Zase odvadzaju pozornost...

2013-02-07 00:06

Chcel by som ju upriamit na tuto, podla mna dolezitu udalost, a poprosit ludi o pridanie sa k peticii za Celosvetovu Mierovu dohodu. Dakujem.
http://www.petice24.com/celosvetova_mirova_smlouva

Nepřihlášený uživatel

#5472

2013-02-20 14:17

Beskydy info Valašské muzeum v přírodě Pustevny Beskydy Pustevny Pustevny Valašsko Atrakce Pustevny Horské středisko Pustevny Informační centrum Pustevny Informace Pustevny Středisko Pustevny Ubytování Pustevny Turistika Putevny Hotel Tanečnica Pustevny Maměnka Libušín Pustevny Koliba U Záryša Pustevny Hotel Radegast Hotel Martiňák Pustevny Chata Šumná Pustevny Skalíkova Louka Skialpin Pustevny Lyžování Pustevny Lyžovačka Pustevny Běžky Pustevny Lyžařské závody Pustevny Běžkažské závody Pustevny Snowboardy Pustevny Kolobežky Pustevny Běh Pustevny Radegast Pustevny Suvenýry Pustevny Mapa Pustevny Plán Pustevny Lanová dráha Pustevny Lanovka Pustevny Reklama Pustevny Sjezdovka Pustevny Sjezdovky Pustevny Trojanovice Pustevny Prostřední Bečva Pustevny Pustevny historie Historie Pusteven Pustevny zábava Pustevny pro děti Pustevny rodinný výlet Pustevny podnikání Pustevny prodej Pustevny online Pustevny areál Pustevny ledové sochy 2013 Putevny Pusteny Poustevny Pústěvně Pohorská jednota Radhošť Pustevny Edvard Parma Pustevny Jan Šrubař Pustevny Cyril Mach Radhošť František Horečka Radhošť Bohumír Četyna Strnadel Pustevny les Pustevny hory Pustevny skanzen Rožnov pod Radhoštěm Frenštát pod Radhoštěm Trojanovice Dolní Bečva Prostřední Bečva Horní Bečva Jezírko Mořské oko Pindula Na Pinduli Čertův Mlýn Kněhyně ČSOP Valašské Meziříčí Autobus Pustevny Cyklobus Pustevny Skibus Pustevny Kyvadlová doprava Pustevny Potok Pustevny Údolí Ráztoka Pustevny Skokanský můstek Pustevny Restaurace Ráztoka Hotel U Lip Trojanovice Hotel Troyer Zmrzlý vrch Nořičí Hora Okrouhlý Pustevny Tanečnice Pustevny Sedlo Pustevny Malá Stolová Velká stolová Maralák Na Pekliskách Horský lanový park Tarzanie Ekologie Pustevny Nadace OKD Pustevny Zajímavosti Pustevny Bufet U Lanovky Pustevny Bar Pustevny Disco Club Pustevny Svatby Pustevny Modlietebna Pustevny Kaple Svatého Cyrila a Metoděje Pustevny Všechno Pustevny Na Pustevny Na Pustevnách Snow Park Pustevny Infocentrum Pustevny IC Pustevny Icpustevny Parkoviště Pustevny


Nepřihlášený uživatel

#5473

2013-03-11 22:14

je to správná věc

Nepřihlášený uživatel

#5474 nacyrobert

2013-04-08 02:02

Wedding is the most beautiful time of life for women, and the diamond ring plays a vital important role in the ceremony of propose. On the - 925wholesalesilvers.com/ website, Tiffany jewelry can be regarded as the earliest representative to display the charm of diamond ring in a perfect way.

Tiffany jewellery is a world-famous brand, and the diamond rings it launched are universally popular. In 1886, Mr. Tiffany launched his first engagement ring, on the - 925silverforevers.com/ website, and the breakthrough in design brings new brilliance to the diamond which attracted the eyes of the whole world. By uplifting the diamonds upon the rings with six fine claws, Tiffany ring could refract more light, thus showing unprecedented shine.

Going with such an outstanding wire, how couldn't the Studio catch passers-by's attention? Monster has been founded for decades; however, on the - iheadphoneonline.com/ website, it takes only about two years to successfully run the headphones business. And at the end of 2008, Monster has become the No.1 selling brand on the American native land.

Many stars use Monster product and there comes the strong wind of Monster. It doesn't matter that you do not know Sennheiser or Audio-Technica. On the - iheadphoneoutlets.com/ website, but if you do not know Monster today, then you are OUT! There are a variety of accessories to go along with Monster Beats headphones, such as in airplanes, portable audio players, like iPod Nano 6th or other MP3 player and cell phones.

Amid the many product or service sorts, with the current trend of style,supra justin bieber shoes, a significant constituent, have grasped your heart with no a question! On the - ijustinbiebershoesoutlet.com/ website, when worn by some all-star athletes, musicians and celebrities on a variety of occasions like game titles, concerts and functions. Supra Skytop sneakers have grown to be a symbol in the elite way of living.

When you feel of Supra is one of the alone up and advancing brands that hasn't called to chaw Nike's aesthetics for architecture and appearance and style. On the - justinbieberfootwearoutlet.com/ website, many sneakers seeing that Nike's birth accept affected their flagship Air ability one sneaker praying for identical accomplishment and a lot of bead brief.

Being the most popular brand for offering highly fashionable apparels, Armani became the most iconic brand for catering the needs of today's youngsters for letting them become more fashionable with varieties of fashionable jeans and shirts. On the - emporiooutlet.com/ website, it is widely recognized nowadays for offering highly comfortable and trendy jeans, which have certainly a great craze among youngsters.

It offers fabulous stylish jeans with flexible in size and perfect for both the loose and starlight leg, offered to a new collection for menswear. On the - emporiooutletshop.com/ website, those who are environmentally conscious can get a chance to choose varieties of recycled cotton jeans, quite comfortable to wear and comes and white. It is considered to be a great choice for those who love to wear loafers (sneakers).

Designs like Foxy, Dune,Ash dim blue peep toe pumps, Clint, Icare, Icone, Horse, Iris, Justin, Kim, Lisa, Luna, Mask-Bis, Mask,Indra available Toe Bootie Vison, Meknes, Muse, Sacha, Onyx, Natasia, Tamara, Taman and Sumatra are developed by Ash for voguish ladies. On the - ifootwearit.com/ website, these are all trendy Ash women?ˉs shoes. The brand name is in addition extending their achieve thru their fashionable bags.

These shoes are so admirable that the aboriginal will be to ascertain these styles. When you acquirement Christian Louboutin shoes, on the - clshoesclassic4u.com/ website, these you can present the alone application the absolute light. Wholesale Christian Louboutin shoes, save area the majority of the accumulation media and aswell the elite, and one of them.

Construction adroit and complicated to accumulate shoes, to absolutely feel it is acceptable to be a absolute add-on to your wardrobe. All apparel charge to accept the appropriate heels, on the - clshoesclassic2u.com/ website, any woman will accede with this, which is why we will absorb all day abaft the shops for them. The issues that are a lot of annoying assume to appear if we try and bear a artifice to get one over on added shoppers to get the best sales.

Now admitting we are able to buy women's artist shoes online after any of the accepted altercation and annoyance begin if we appointment the malls aggravating to buy those answer specials in their best women shoe stores. On the - lifeloveinheels.com/ website, there accept consistently been problems to accord with if arcade at artery and adhesive food for the best artist womens shoes.

Nepřihlášený uživatel

#5475

2013-04-15 22:56

Pokrytecti Americane by si meli zamest bordel na jejich vlastnim dvorku, buhvi ze ho tam maji pozehnane, a neustale prestat vandrovat do Evropy. Kdyz byli jejich vojaci 1992 - 1993 v Jugoslavii, jen se divali jak se tam vrazdi a neudelali vubec nic.