Nechte lišku z areálu ústecké nemocnice žít !
Benefit volně žijících zvířat v areálu nemocnice
Zvířata prospívaji léčbě a náladě nemocnice, v Praze v krči dokonce žije stádo muflonů a spousta lidem to velmi pomahá, je to taková atrakce areálu nemocnice. Zvažte tento benefit, spousta lidí to může velmi pozitivně ovlivnit. :)
Vsichni zivy tvori ma pravo na život, proto jej dostali. Vyjimkou je ten kdo si mysli opak, kdo si mysli, ze je neco vic. Maji-li v Ustecke nemocnici s liskou problem, rada se ji ujmu...
Myslivci nejsou bozi
Ziji jiz mnoho let v Anglii, lisky tu volne behaji vsemi smery :-) a nikomu to nevadi, nikdo to neresi a nikdo je nestrili !!! Moc doufam, ze petice dokaze zmenit situaci a necitlivy pristup myslivce Dufka.
Liška oproti všeobecnému přesvědčení loví především hlodavce, takže pokud by se odchytla, prohlédl by ji veterinář a případně vyléčila, není důvod, aby v tom areálu nemohla žít v klidu dál. Vzteklinu zcela jistě nemá a jinak je to plachý, ale taky velmi chytrý tvor, který se kontaktu s člověkem vyhne a nestojí o něj..
Dobrá věc.Pro zvířata udělám vše.
Re:
Ziji take v Anglii. Ale lišku jsem tu viděla jen jednou a to na dálnici kde ji před myma očima prejel nákladak. Hodne smutne zrovna jsme byli na ceste do Cr. Brecela jsem pul cesty chudinka :(
Jak může myslivec prohlásit -„Položit tam železa? Kdepak, to v nemocnici nemůžeme,“ vysvětluje Bohumil Dufek z Mysliveckého sdružení Ústí nad Labem, do jehož revíru areál patří.
Je on vůbec normální? Jako on by byl schopný kdekoliv jinde položit železa?
Liska
Takže až pán myslivec az zestarne a začne slintat , tak ho bacime a dedka dáme pak na pitvu v rukavicich , abychom nic nechytli, může mít slintavku, prasivinu nebo něco jiného.
To se má čím chlubit vrah Dufek.....já bych spíš střílela vrahy než ubohá bezbranná zvířátka
| This discussion has been closed. |