Podpora paní učitelky Petry Štěpánové
OBDIVUJI PANI UCITELKU , Pani Petro jste vzor ucitelky, ktera by mela ucit nase deti.
Vice Peter Stepanovych.
PETRA je #1
Re:
Obdivuj si koho chceš, ale mluv jen za sebe a své děti. Protože já pro své děti chci pedagoga inteligentního. Blbky s klapkama cirkusového koně do školství nepatří.
Re:
#778: - Máš recht. Technické služby mají nedostatek pracovních sil a stále nabírají.
Komunistym vzdycky vyhovovaly ucitele kolaboranti.
Re: Re: Jaký smysl má tato petice?
#732: - Re: Jaký smysl má tato petice?
ááá pán je odborník. no zřejmě příznivci Vičanové jsou všichni z horních 10.000 a mohou si dovolit veřejné IP adresy :D)
Re: Re: Re: Re:
Milý hrdinný Quoted Post, počty mrtvol nedělají vítězství ! Říká se tomu Pyrrhovo vítězství. Má oblíbená bitva na řece Kalce roku 1236 ? 40 000 mrtvých Slovanů a několik set mrtvých Mongolů by mělo dokladovat vítězství Slovanů během půldne. Ba právě naopak - vyhráli Mongolové vedení Bátúchánem a Nojon Džebem. USA do SSSR od konce roku 1941 /kritického/ roku dodávaly množství vojenské techniky a taky jídlo. Bombardování německého průmyslu a zásobování vojenským materiálem rozhodly ne Buďonného rejtaři se šavlemi. Máte pravdu ti tři nebyli nenazýváni Trojdohoda nýbrž "Osa". Jak se se nazývali ve smlouvách nevím a hlava mě z toho nebolí. To víte my technokrati pracujeme s fyzikou , matematikou a jako Marxisti se slovy. Učitelka hovoří o faktech. #106: - Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Milý hrdinný , počty mrtvol nedělají vítězství ! Říká se tomu Pyrrhovo vítězství. Má oblíbená bitva na řece Kalce roku 1236 ? 40 000 mrtvých Slovanů a několik set mrtvých Mongolů by mělo dokladovat vítězství Slovanů během půldne. Ba právě naopak - vyhráli Mongolové vedení Bátúchánem a Nojon Džebem. USA do SSSR od konce roku 1941 /kritického/ roku dodávaly množství vojenské techniky a taky jídlo. Bombardování německého průmyslu a zásobování vojenským materiálem rozhodly, ne Buďonného rejtaři se šavlemi. Máte pravdu ti tři nebyli nenazýváni Trojdohoda nýbrž "Osa". Jak se se nazývali ve smlouvách nevím a hlava mě z toho nebolí. To víte my technokrati pracujeme s fyzikou , matematikou a jako Marxisti se slovy. Učitelka hovoří o faktech. #731: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re:
Milý hrdinný Quoted Post, počty mrtvol nedělají vítězství ! Říká se tomu Pyrrhovo vítězství. Má oblíbená bitva na řece Kalce roku 1236 ? 40 000 mrtvých Slovanů a několik set mrtvých Mongolů by mělo dokladovat vítězství Slovanů během půldne. Ba právě naopak - vyhráli Mongolové vedení Bátúchánem a Nojon Džebem. USA do SSSR od konce roku 1941 /kritického/ roku dodávaly množství vojenské techniky a taky jídlo. Bombardování německého průmyslu a zásobování vojenským materiálem rozhodly ne Buďonného rejtaři se šavlemi. Máte pravdu ti tři nebyli nenazýváni Trojdohoda nýbrž "Osa". Jak se se nazývali ve smlouvách nevím a hlava mě z toho nebolí. To víte my technokrati pracujeme s fyzikou , matematikou a jako Marxisti se slovy. Učitelka hovoří o faktech. My technokrati počítáme Nobelovy ceny /ne za Mír/. Berlín není Evropa. #553: - Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Ja trvam na tom ,ze Plzen osvobodil Patton.i
Jak jsem již psal, osvoboditelský SSSR přivezl sluníčko Kima do Severní Koreje. Když si promítnete noční družicový snímek Korejského polostrova je vidět na Severu černo a na jihu svítí města. Jižní Korejská republika má postavenou "útočnou" zeď na hraniční rovnoběžce. Ti imperiálisti a /kapitalisti- Marxůx blbákovský termín/ jsou neustále agresivní. Učitelka správně hodnotí tu Sovětskou resp. Ruskou "dobročinnost". #563: - Re: Re: Re: Re: Ja trvam na tom ,ze Plzen osvobodil Patton.i
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
Jak jsem již psal, osvoboditelský SSSR přivezl sluníčko Kima do Severní Koreje. Když si promítnete noční družicový snímek Korejského polostrova je vidět na Severu černo a na jihu svítí města. Jižní Korejská republika má postavenou "útočnou" zeď na hraniční rovnoběžce. Ti imperiálisti a /kapitalisti- Marxůx blbákovský termín/ jsou neustále agresivní. Učitelka správně hodnotí tu Sovětskou resp. Ruskou "dobročinnost". #781: - Re:
Re:
Marxistická nevzdělaná líná lůza prostě cítí podporu z Hradu a Kremlu v opětovném nastolení rovnostářského proletariátu.Závist vůči schopnému sousedovi co má Bavoráka a pěknou manželku přechází v nenávist a proto:Když já na to nemám tak ty to mít taky nebudeš.
Re: Re: Re: Re: Re:
Vy jste čím dál komičtější. Sibiřské divize se přesouvaly od začátku listopadu, jinak by nemohly být 7.11. na prehlidce v Moskvě. Důvodem byla Sorgeho zpráva. Rusové ve skutečnosti využili neférově poklesu teplot ze 3. na 4.12. Bitva trvala do 6.12. Dne 23.12. k vám možná přišel Ježíšek, ale američani byli v té době vyřízení a neschopní jakékoli akce. Němci v té době ustoupili o několik set kilometrǔ a přišli o čtvrt milionu mužů. Tak to psal ve svém deníku šéf OKW Halder a jako Hitlerovi nejbližšímu generálovi neni důvod mu nevěřit.
Zato vy tu historii patláte neskutečným způsobem :-) Že vy jste Putinův agent s úkolem zesměšnit tu petici? Ale zas to nesmíte tak přehánět, to přece lidem dojde, že v reálném světe neni nikdo tak hloupý. Ale jinak dobrý výkon, chvíli jsem to bral i vázne, ale s těmi Japonci na Ježíška jste to přehnal. Navíc u nás máme Vánoce o den později nez pravoslavní, to by Japonci museli přijít 24.12.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Milý anonyme, že bych fandil krotiteli žraloků a lovci tygrů, to snad ne! Dubisko na Východě není pro mě rozhodně idol. Já fest dám na Karla Havlíčko Borovského. Takže jízdní vojsko Buďonného rozhodlo. A to já si myslím, že rozhodovaly B-17, P-51, atd. Počty mrtvých vojáků jsou argumentem pouze v nedemokratických samoděržavích.#796: - Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re:
Těch do očí bijících kontrastů je více.Východ Německa a Západ Německa.Japonsko pod poválečnou správou generála MaCarthura se dvacet let po válce stalo nejsilnější asijskou technologickou velmocí a je jí do dnes.Pod správou pokrokového SSSR by bylo na úrovni Vietnamu,možná KLDR.Jižní Korea je obdoba Japonska co se týká elektroniky a strojírenství.Stalinský bolševismus je neproduktivní ideologie založená na bázi teroru a strachu.
Re: Re: Re: Jaký smysl má tato petice?
#787: - Re: Re: Jaký smysl má tato petice?
Jak to vypadá, mohou si každy dovolit své mobilní připojeni. Ale možná všichni zdejší petenti sdílejí jednu pevnou linku:-) Nebo možná klikají i za široké pribuzenstvo?
Pamatuji si jednu petici proti prezidentovi, kde bylo sto tisíc podpisů. Pak autor uspořádal jejich demonstraci a přišlo dvěstě lidi, včetně štábu ČT :-)
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -
Učitelka paní Štěpánová je příkladem abnormálního primitivismu, lidské arogance a tuposti. Je produktem kapitalistického školství a nechápu jak může taková osoba vyučovat novou generaci.