CESKÁ PROTI SLOUCENÍ

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno CESKÁ PROTI SLOUCENÍ


Nepřihlášený uživatel

#401

2011-05-31 22:49

"Strategie spolu s optimalizací byla podle Krejsové výsledkem koncensu. Návrh byl projednán se všemi sociálními partnery i v politických klubech a s řediteli škol." (viz odkaz z příspěvku č. 399). Hanba tomu, kdo pronesl tuto větu.


Nepřihlášený uživatel

#402

2011-05-31 23:05

Sloučení "neslučitelných" škol je bohužel realitou, a tak bude fakticky zahájena likvidace České (co se týče dosavadní úrovně výuky i stávající atmosféry školy).
Petr Pouzar

#403 resumé

2011-06-01 00:18

Rád bych za sebe poděkoval všem podepsaným, kteří podpořili naši snahu. Chtěl bych pojmenoval to, co dnes zvítězilo nad zdravým rozumem, nicméně nemohu najít žádné vhodné slovo. I přes dílčí vítězství nemyslím, že by bylo vhodné oslavovat, jediné, co vnímám, je dojem naprosté deziluze. Mám prostě pocit, že si krajské zastupitelstvo s peticí o několika tisíci podpisů svých možných voličů vytřelo .... A teď může pan Zimola tvrdit, že jsme přespříliš emotivní.
Díky!

r58

#404 Re:

2011-06-01 00:26

#403: Petr Pouzar -

To slovo je AROGANCE MOCI...

a až bude zase chtít pan Zimola v předvolebním boji podporovat školství, doufám, že si všichni podepsaní vzpomenou....


Nepřihlášený uživatel

#405

2011-06-01 01:36

do konce roku je nějaký čas, podle radní Dr. Krejsové sice celá akce proběhla za plné informovanosti zúčastněné veřejnosti (je to klasická informační asymetrie), ale pokud to srovnáme s jihomoravským krajem , lze dojít k názoru, že schéma je stejné, administrativně všichni všechno vědí, ale když se láme chleba, tak se zjistí, že ti, kterých se to týká, jsou informováni zpola či vůbec. Paní Dr. Krejsová, která vládně střednímu školství v kraji , je političkou "věnuji se celý život lidem a jejich soužití se společenskými a přírodními zákony" jak se představuje na stránkách ČSSD, ale je také regionálním klonem někdejší Buzkové a dalších soc.dem ministrů viz INTOŠ (to bylo peněz a na HO...), kolečkem v mašinérii ničící současnost a především budoucnost tohoto kraje, protože jsou počty na úrovni společenského zákona, které dokazují, že nejvýnosnější investice státu je do vzdělání (viz už staré mocnářství) a je zároveň česká praxe, že na školství se snadno šetří, protože učitelé jsou obecně jako ovce (viz ministrování od Pilipa po dnes), kterým, když se jim nakadí do klobouku, tak si ho na hlavu dají a ještě se usmívají. Je tedy nutné usilovat o revokaci rozhodnutí zastupitelstva tak, aby byly jasná a zřejmá kriteria pro a proti sloučení, aby bylo jasné, co se bude dít, až na střední školy dorazí populační vlna zřejmá dnes už i na 1. stupni ZŠ, kolik to bude stát, pokud kraj bude přizpůsobovat kapacitu této populační vlně, případně nechat Dr. Krejsovou prohlásit, ano, rušíme kapacity na gymnáziích tedy na České, protože to dnes nechceme platit, přestože sloučení se projeví naplno až za devět let, kdy Dr. Krejsová bude sedět v poslanecké sněmovně a bude jí Jihočeský kraj, jak bývá dávným zvykem, zcela buřt se všemi zakonitostmi jak přírodními tak i společenskými. Příkladem je hejtman Hašek v Jihomoravském kraji, který obdobná překvapení veřejnosti zjevně zvládl s rozhodně větší politickou kulturou než jak je to u pana hejtmana našeho. Je to o to smutnější, že náš hejtman je učitel s dlouholetou praxí a že v zastupitelstvu je učitelů minimálně vzděláním více (Mgr. Dušek), ale asi tihle učitelé jsou šťastní, že již nehustí deset měsíců v roce do 30 uřvaných dětí obsah encyklopedicky přebujelých učebních plánů, protože se věnují politice a s vervou škrtí právě školství, protože vědí, že jim to snadno projde. I když jde o jiné rozpočtové kapitoly, ale když jsou peníze na cyklostezky, na parníky a jiné pomníčky a pomníky. Takže Zasloužil se o jihočeské školství zůstane zas jen na Jirsíkovi.To bylo divné století, kdy si jeden usmyslel, že z vrchnosti vydube školou, kdy se partička panáčků rozhodla postavit za své peníze Muzeum ve svém městě atd. Proto běžte za nimi, dejte to na web a tlačte a tlačte je, oni to stejně chápou, ale nebudou si brát z talíře, ale nejsou kompetentní to udělat na úrovni - dejte jim na stůl to řešení , které je lepší než to dnešní.


Nepřihlášený uživatel

#406

2011-06-01 11:36

Ti, kteří rozhodují o sloučení těchto dvou škol, by měli alespoň popřemýšlet nad jejich výraznou rozdílností náplně studia.
Chceme snad i my na gymnáziu v České ul. upřednostňovat sport na úkor vědomostí??? Sportovci nech´t zůstanou u sportu, studenty nechme studovat. Děkuji

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2011-06-02 12:08



Nepřihlášený uživatel

#408 Stálý měsíční plat

2012-03-31 11:59

Možnost stálého měsíčního platu bez žádných investic, kromě vašeho času. Mrkněte na
http://pritel007.webnode.cz a přečtěte si info