Horáček prezidentem
Re:
Taky budu rada, kdyz budu moct poslouchat jeho skvele pisnicky a nebude se muset "patlat" v tom politickem bahne. Nechci ho na Hrad! Nezaslouzi si byt tercem zloby a zavisti.
Už teď má můj hlas!
Re: Re:
Anonymita je překvapivě důležitá. Bez ní nefunguje přesné hodnocení reality. Ano, má parazity. Tahle svoloč je vždycky všude. Někde je poznáte hned. Jinde postupuje.
Re: korporatni fašismus usa do česká nepatři
horáček prezident nikdy nebude
jsem rad za zemana kdyby nebylo jeho tak v našich ulicich bude kriminalita stejna jako v německu švedsku francii a britanii jen miloš zeman dokaže ochranit naši vlast před islámem totalit už bylo dost okupace fašistu sovětu evropskou unii nato a ted ještě islámem
Tak vekslák chce být prezidentem :D :D :D :D ...
Další "umělěc" a bývalý vekslák z lumpem kavárny ... !!! Tak to by jsme si opravdu "pomohli" ... !!!
Re: Re: korporatni fašismus usa do česká nepatři
Re:
#8: - Ať probůh jde!!když budeme kvalitní lidi odrazovat tak tam budou zas jen sraci..budme rádi..co chcete víc??uff
#82: zeman bude prezident znova - Re: korporatni fašismus usa do česká nepatři
To nám budiž země lehká..Kdo nevidi,ze Zeman je největší neštěstí po Gottwaldovi je slepí...
Re: Re: Re: korporatni fašismus usa do česká nepatři
#93: - Re: Re: korporatni fašismus usa do česká nepatři
a co vam zarucuje, ze takovy Horacek bude lepsi ?
Re:
Jednoho už tam teď máme, neráčil jste ho navrhovat (volit)?
či jiné síti, nestojí mi to za medializaci, žiju na malém městě a to je také důvod.
#82: zeman bude prezident znova - Re: korporatni fašismus usa do česká nepatři
Ten se nedokáže uchránit ani sám před chlastem.
Pan Horáček je jistě vynikající textař,ale bohužel o problémech "obyčejných"lidí a o tom,co je trápí,obávám se-moc neví.A do politiky se nehodí každý.Potřebujeme silného prezidenta,který se nebojí tzv.elity a to pan Zeman rozhodně je!!!!!
| This discussion has been closed. |
Re:
#2: -
Peníze nesmrdí ano bohatým, ba právě naopak.Navíc si myslím, že to z jeho hlavy není.Je to loutka.