Horáček prezidentem

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Horáček prezidentem

zEman

#151 Re:

2016-10-22 10:07

#11: -  

 Jo jo,platí dvojnásob se současnou blábolící figurou :-)


Nepřihlášený uživatel

#152

2016-10-22 10:19

Včera bylo pozdě.

Nepřihlášený uživatel

#153 Re:

2016-10-26 07:34

#2: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#154 Re:

2016-10-26 07:42

#2: -  

 Jde,dotoho a my mu jsme za to jeho rozhodnutí vděční. Věřím že se konečně vrátí na hrad "slušnost", a. nám voličům hrdost na.pana Prezidenta , kterého nám ostatní staty budou závidět.

A.

Jarda

#155 .....

2016-10-28 21:19

Než volit Horáčka, to bych si radši nechal useknout ruce.

alena

#156 komentář

2016-10-29 09:10

Doufám, že se lidé nedají strhnout. Protože zvolit Horáčka je cesta do pekel. Člověk, který si myslí, že je něco víc jako obyčejní lidé, nemá na postu prezidenta co pohledávat. A navíc jeho životopis - hazardní hráč o něčem vypovídá! Opustil manželku - to také vypovídá o charakteru! A jeho spolčení se s rádoby umělci - vyžírkami (to prokázali v uplynulých letech)  lidé nepřekousnou. Možná tak Pražáci.

 


Nepřihlášený uživatel

#157

2016-10-30 02:12

Už má číro? :-)

Lolek

#158 Re:

2016-10-30 19:34

#146: -  

 Pane Kameši,

to je hloupost, co píšete.

Vaše volba je volba směr středověk a poroba.

Ještě o tom popřemýšlejte a neukvapujte se. Horáček by nebyl dobrou volbou pro náš národ.

S pozdravem,

Alois Chudý


Nepřihlášený uživatel

#159

2016-10-31 09:22

Horáček  se odklonil od své původní verze hry na  intelektuála a ukázal se v pravé podobě, úlisný prospěchářský, všehoscopný had. Ani omylem.


Nepřihlášený uživatel

#160

2016-10-31 09:25

Etapa vexláků, celebrit, komediantů, dramatiků..je u konce, lidé už nikdy nebudou volit mediálně známé tváře, naštěstí.


Nepřihlášený uživatel

#161 Re: Re:

2016-10-31 09:27

#158: Lolek - Re:  

 Horáček by byl dobrou volbou  jen pro kavárníky.

ooooooo

#162 Jak informuji jiná media???

2016-10-31 11:51

ooooooooooo

 

Návštěvu dalajlámy na Foru 2000 platil podnikatel Antonín Koláček, kterého před dvěma roky švýcarský soud uznal vinným z podvodu kvůli Mostecké uhelné. Píše to dnešní vydání deníku Respekt.

*******************

Parlamentní listy - právník a politik Zdeněk Koudelka

Hodnotím tento Rumlův výrok tak, že vnímá ústavu jako nacisté či komunisté. Ohnout, znásilnit, a to vše, jen aby dosáhl svého politického cíle. Obdobně se k ústavě choval komunistický ministr vnitra Václav Nosek, když připravoval únorový převrat 1948.

Je totiž zřejmé, že nemá rád Miloše Zemana. Ovšem za rok a něco budou prezidentské volby. Ruml může kandidovat nebo podpořit jiného kandidáta. Kdo drží volené funkce, se rozhoduje ve volebních síních. To je podstata demokracie.
Článek 66 ústavy sice umožňuje parlamentu zbavit dočasně prezidenta výkonu funkce. To je však myšleno na situaci, kdy po mrtvici upadne do bezvědomí, jako izraelský premiér Ariel Šaron roku 2006, nebo do válečného zajetí, kdy nemá svobodu rozhodování. Není to článek na řešení politických sporů.
Zda dá prezident vyznamenání, je jeho rozhodnutí. Chce-li rozdávat vyznamenání Ruml, musí vyhrát prezidentské volby a pak ukázat, jak se to má dělat. Bez voleb se však prezidentem v demokracii nelze stát.

Hlava státu je i symbolem státu. Útok na něj je útokem na stát.
Sepětí státu a jeho hlavy je bez ohledu, zda jde o krále či prezidenta, a bez ohledu na rozsah jeho ústavních pravomocí. Útoky nemusejí být jen fyzické, ale i slovní jako součást politického boje. 
K jakékoli hlavě státu se stavím uctivě. Jsem rád, že všichni polistopadoví prezidenti Václav Havel, Václav Klaus a Miloš Zeman byli a jsou vrcholnými politiky naší doby.
Jsem proti omezování svobody slova. Je zajímavé, že Václav Havel navrhl z důvodu neústavnosti zrušit trestnost slovních útoků na vládu, čemuž Ústavní soud roku 1994 vyhověl, ale ne trestnosti útoku na prezidenta. To mu nevadilo. Toto ustanovení zrušil až parlament v roce 1997 a dnes máme jen obecnou ochranu úředních osob, kam patří prezident, ale i každý policista.

To, co platilo za Gustava Husáka i Václava Havla a všech předchozích prezidentů a premiérů. Že náš stát uznává zásadu jedné Číny, jíž je Tibet součástí.

Televize je teď obviňována z cenzury. Šlo podle vás vystřižením některých natočených míst skutečně o cenzuru?
Ne. Cenzura je mocenský zásah státu. Žádný vydavatel novin není povinen otisknout vše, co mu kdo zašle.

******************

Lidové noviny

Podle majitele komunikační agentury C&B Tomáše Jirsy vykopl Horáček svou kampaň nešťastně, protože oslovil velmi úzkou skupinu, aniž by se dostal k té, která netoužila ani po hradní slavnosti, ani po staroměstské alternativě.
„Musí nabídnout mnohem zásadnější témata, než je hádka o jedno vyznamenání, vymezení proti Zemanovi a všeobjímající pravdu a lásku. Až mu lidi v roudnické hospodě zatleskají za jeho srozumitelné vyjádření, co dělat s migrační krizí, bude na správné cestě. Je ale otázka, zda na té cestě budou i lidé, kteří s ním stáli na náměstí,“ citoval list Jirsova slova.

Noviny oslovily také spolumajitele jedné z největších PR agentur Bison & Rose Vladimíra Bystrova. Ten nepochybuje o tom, že ze strany Horáčka šlo o zahájení předvolební agitace.
„Není na tom nic špatného, jen to kandidát na prezidenta nesmí popírat. Ti lidé, co tam byli, by asi v tomto počtu na předvolební mítink Michala Horáčka nepřišli. Nejspíš by ani za normálních okolností nevyrazili oslavovat státní svátek v ulicích. Přišli vyjádřit nelibost nad tím, jak současný prezident pokazil letošní výročí. Když zjistili, že jsou vlastně na mítinku kandidáta Horáčka, mohlo je to zaskočit. Začínat kampaň falší je chybný tah,“ myslí si Bystrov.

*******************

Parlamentní listy - Zahradil

„Ale pro mě to celkem vyjasnil. V souboji tvrzení ‚Herman versus Zeman‘ jsem váhal (protože víme, co Zeman umí). A v tvrzení ‚Herman versus Zaorálek‘, jakkoliv jsem se stokrát s tím druhým zhádal, mu v téhle věci pořád věřím víc než rychlokvašené buddhistické reinkarnaci Havla,“ uvedl Zahradil. 

„V případě Tchajwanu taky nikdo nepřijímá jejich ‚ministry‘ a je v pohodě i Čína i Tchajwan. Dalajláma je folklór, co nám tady zbyl po Havlovi a občas to nějaký oportunista – jako teď Herman – využije pro vlastní PR. Nevím, proč tomu fandit,“ dodal pak ještě Zahradil v komentářích.

„Udělal to schválně na MK*, oficiálně, dobře věděl, do čeho jde, navezli hodo toho frajeři z Fora 2000, dnes to taky Zao** prokecl. A je to proto, že už se pod ním kymácela židle. Lidovci se ho hodlali zbavit, protože z něj nic nemají. Tak se nalepil na Babiše, stejně jako Jurečka, a teď ho zachránil dalajláma,“ podotkl Zahradil. Zároveň zopakoval, že on sám Hermanovi nevěří.

*MK - mistrerstvo kultury
**Zao - Zaorálek

**********************

Server Britske listy přinesl přepis všech slov belgického spisovatele Pietera De Buyssera, jež na Foru 2000 vyvolala poprask, kdy někteří jedinci dokonce odešli ze sálu.

Situaci na Foru 2000 popsal již krátce po jeho uskutečnění redaktor Britských listů Bohumil Kartous.

Britský list následně popisuje, jak v momentě, kdy belgický spisovatel hovořící o pokrytectví západních politických kultur zobrazil portrét Václava Havla, jenž přebírá řád od tehdejšího prezidenta USA George Bushe, začali lidé odcházet ze sálu, například ředitel Knihovny Václava Havla Michael Žantovský. De Buysser hovořil také o zcizení Havlova odkazu jeho vlastním přičiněním, jeho vlastním postojem a schvalováním politiky manipulace.

Když spisovatel začal číst pasáže z Havlovy knihy Moc bezmocných, na nichž ukazoval, jak se západní politika proviňuje velmi podobným způsobem jako totalita, byla podle De Buyssera debata přerušena a vypadalo to, že spisovatel nebude moci pokračovat. Diváci si však prý pokračování vynutili. 

„Samotný fakt, že si diváci pokračování vynutili, je potěšující. Nicméně záchvat paniky z toho, že se někdo odvážil sahat na nedotknutelný obraz a že tak navíc činí způsobem velmi nepříjemně průkazným a následná snaha o kontrolu svobodného vyjádření s sebou nese velmi silnou příchuť totalitního syndromu, který hledá určité absolutno a nepřipouští pochybnost. Je směšné zacpávat si uši nebo umlčovat myšlenky, které jsou zcela běžnou součástí diskursu v rozvinutých demokraciích,“ podotýká Kartous závěrem.

****************

 

Lidé bděte!!!
Stáváte se rukojmím prospěchářských křiklounů, kteří v české kotlině chtějí uchopit moc.
Potřebují stálé příjmy, moc i policejní a soudní mafii, a opět nastolit tunelování a to za hlasitého zpěvu k nápravě demokracie.

Škoda, že se nevyjádří mezinárodní pozorovatelé o narušení naší demokracie a svobod?
Ani nemohou, jen pár křiklouný přednádí svá divadelní čisla.


Nepřihlášený uživatel

#163 Re: Jak informuji jiná media???

2016-10-31 12:28

#162: ooooooo - Jak informuji jiná media??? 

 Šmejdi, každý slušný občan se od póvlu Horáček, Herman, Halík musí odklonit a být obezřetný, jsou to  prasata toužící po moci.


Nepřihlášený uživatel

#164

2016-10-31 13:00

Podporuji Horáčka, aby se stal prezidentem! Nevím,jak bych se měl podepsat, neumím to.Karel Hykl.

Nepřihlášený uživatel

#165 Re: komentář

2016-10-31 13:09

#156: alena - komentář 

 Opustit manželku,to samé udělal Zeman a vzal o 20 let mladší! Póvl jste vy, co tady sprostě urážíte a nemůžete skousnout,

že Zeman u slušných lidí nemá šanci!Mohli by jste se pod to také podepsat,pod ty sprosté urážky.Karel Hykl.


Nepřihlášený uživatel

#166 Re:

2016-11-01 19:05

Vážená asi slečno. Mluvte za sebe. Já ho ráda nemám a demokracie jsou svobodné volby.#6: -  

 

Romi

#167

2016-11-02 13:41

může být hazardní hráč, normálním člověkem? 

Linsee84

#168 :)

2016-11-02 18:50

Přeji si jak pro sebe, tak i pro svoji rodinu dobrého prezidenta v čele naší země. Prezidenta za kterého se nebudu muset stydět za nevhodné komentáře a výroky. Za podnapilý výraz před kamerou. Za trapné žerty a propagování Číny a paktování se s Ruskem. Současného prezidenta jsem nevolila ani já, ani spousta lidí, které znám, nechápu, jak se na hrad dostal, ale nesouhlasím s tím. Pokud budete naším prezidentem, budu hrdější občanka České Republiky :) Přeji Vám hodně dobré energie. 


Nepřihlášený uživatel

#169 Re:

2016-11-03 10:25

#164: -  

 Udělej 3 křížky, to bude stačit


Nepřihlášený uživatel

#170

2016-11-03 12:02

Byla bych ráda,kdybych se v tomto člověku nezmýlila jako v prezidentovi Zemanovi a kdyby tento člověk nebyl ostudou našeho národa jako je bohužel nynější prezident :(

Nepřihlášený uživatel

#171

2016-11-03 12:07

Tuto petici jsem podepsala s radostí a s nadějí, že mám zase šanci na slušného a rovného prezidenta, kterého bych si mohla vážit a který by dobře reprezentoval moji zemi v zahraničí.
Marta Macková

Nepřihlášený uživatel

#172 Re:

2016-11-03 13:27

#2: -  

 Co třeba kvůli tomu, že tu žije a už se na ty sračky nemůže koukat a jako jeden z mála na to má koule a peníze to změnit.????? Booože !!!!!

Josef

#173 Re:

2016-11-03 16:55


Nepřihlášený uživatel

#174

2016-11-03 18:52

Konečně někdo ,kdo není zatížený úplatkářstvím této zkorumpované vlády jako Zeman který od roku 2002 se stal se soudruhem Babišem kamarád za prodej AGROFERTU!!!!!
Sázkař, reg,číslo 34484 ze dne 23.7.1953

#175 Re:

2016-11-03 19:54

#174: -  

 Pane, zjistěte si o panu Horáčkovi něco víc.

"Sázkař" - neříká Vám to nic?