Zachraňte tuning
Re: klidně mrdam na jejich hromadu zákazů ... jelikož oni mrdaj nas jako slušný lidi
Deně se člověk podká s kretenem na silnici kterej nedá přednost,projede v klidu na červenou,ohrožuje provoz a zdraví a to má pouhou felicii a člověk co si koupí třeba jako já mondeo mk3 2001 2.0tddi a jen sníží podvozek posadí ho na 19" kola tak fizlové jdou po mě jak slepice po flusu ale že vedle mě jel borec s pomalu rozpadající padákem b4 a zastaví mě... Tak to je konec a stouhe bombou dnes končím ja ...
S podpisem petice a respektem k tuningu
Jackob
.......
ja som slovák a túto petíciu som podpísal aj preto aby to nenapadlo náhodou aj našej dementnej vláde a tiež si myslím že by to hcelo poriadny protest k tejto petícii...
Sou to buzeranti. Kamarád žije v německu udělal si auto podle svých představ jako napří klad: větší brzdy ,upravil motor,světla podvozek,........ Udělal tam stk a zapsali mu věci do tp a nikdo ho neomezoval a nic takového. A když dojel do čr tak policajti nemohli nic pač to mněl v tp. Tak proč by to nemohlo fungovat tady? Protože nás tunery nikdo z polityků nechápe. Nemněli to oni tak to nemůžeme mít ani mi, zkrátka musíme mít vše podle nich? Já ba tu jejich bizeraci kašlu. J.R
Já nwm ale člověk si koupí auto za své peníze a nemuže si tam udělat něco co by chtěl???proč jako???Prostě ČR samé kokotiny .)ú
to tedy bude ještě horši jak za komunismu , všechny auta budou muset byt stejne a jak se bude nekdo lišit tak to bude nepovolený tuning , a nakonec zde budou jezdit jen seriovky a prodavat se budou jen auta vyrobena v EU.
Hlavne, ze tomu chteji rikat demokracie a neustale akorat zakazujou, prikazujou co a jak delat....za chvili budeme moci chodit akorat tak pesky, protoze eko auta budou drahy jako krava a benzin nebo diesel zakazou uplne
kazdy ma sve konicky !!! nekdo ma golf ,nekdo jizdu na koni ,dalsi zase tenis no a my NO MY MAME TUNING TAK NAM HO NEBERTE !!!!!!!
Re:
To zní jako skvělý nápad, GIGA TUNING SRAZ PRAHA? Vygumujem krysy z hradu :D
| This discussion has been closed. |