NATO podpořilo Turecko.NESOUHLASÍME

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno NATO podpořilo Turecko.NESOUHLASÍME

Svarun

#26 Věří někdo, že cílem NATO, resp. USA je zničení IS? Ach ten naiva!

2015-11-26 13:00

USA stojí za vzestupem islámského extrémismu a tedy i za genocidami náboženských menšin v muslimských zemích v posledních letech.

USA V Jugoslávii = muslimská Bosna a Kosovo, podpora UCK

USA v Afghanistánu = zprvu podpora Talibanu, nyní mizivé výsledky boje proti němu, ten expandoval i do sousedního Pákistánu

USA v Iráku = expanze IS

USA v Sýrii = podpora islámských radikálů, expanze IS

USA v Libyi = podpora radikálů napojených na Al-Kajdu

USA ve svým důsledku posilují a radikalizují islám - proto se právem táži, kde jsou výsledky oné tak proklamované války proti terorismu?

Svarun

#27 Re:

2015-11-26 13:09

#11: -  

 Kdyby jen Turecko. Naším baziliščím spojencem je také Saúdská Arábie a ostatní teokracie Arabského poloostrova, které IS vydatně podporují, stejně tak jako skrze četné islámské nadace sponzorují islamizaci Evropy a šíření wahábismu.


Nepřihlášený uživatel

#28 Re:

2015-11-26 14:07

#25: -  

 Koukám, že Turci mají dvojí metr jako v EU. Radikální imámové si mohou kázat nenávist v naší kultuře ad libidum, verbovat lidi do IS a pro teroristické útoky, to extrémismus není, ale Konvička něco vyplivne v zápalu hádky na FB, hned z něj dělají Hitlera.


Nepřihlášený uživatel

#29

2015-11-26 20:51

Turecko to pode mě přehnalo. Myslím že můžeme být rádi, že to dopadlo takto. Mohlo to také dopadnout hůř. Neměli bychom se Turecka zastávat v situaci kdy vyvolává situace, kde hrozí rozpoutání mezinárodního konfliktu. To je nezodpovědné.
Martin Pospíšil
Brno

#30 Re:

2015-11-26 22:38

#29: -  

 Že budou zoufalá rusofobní média tak okatě stranit Erdoganovu islamistickému režimu, už dnes nikoho svobodně uvažujícího nemůže vůbec překvapí, když se mohou nestydatě paktovat s ropnými teokraciemi Perského zálivu v čele se Saúdskou Arábií, která IS vydatně podporuje, stejně tak jako skrze četné islámské nadace sponzoruje islamizaci Evropy a šíření wahábismu po celém světě.


Nepřihlášený uživatel

#31

2015-11-27 09:54

Nyní se jasně ukazuje co je Turecko (NATO) zač: nase-tajna-sluzba-podporovala-is-tvrdi-turecky-tisk (novinky.cz)


Anonymous

#32

2015-11-27 13:55

Turecko prý nevědělo, že sestřelené letadlo patří Rusku, prohlásil turecký prezident Tayyip Erdogan ve svém projevu v městě Bayburt.

 

„Letadlo, jež narušilo náš vzdušný prostor, bylo sestřeleno našimi F-16. Nehledě na deset varování, stroj pokračoval v letu k naší hranici, nedokázali jsme ho identifikovat. Podle pravidel bylo letadlo sestřeleno.


Nepřihlášený uživatel

#33

2015-11-27 19:14

Turecko zasiahlo 1 km vo vnútrozemí Sýrie, zastrelili pilota na padáku,to bol vrchol arogancie

Nepřihlášený uživatel

#34

2015-11-28 02:32

Na druhou stranu Rusko svymi tesnymi prelety na uzemi Turecka,kde nema co delat, zadelalalo na problem samo...jen provokater ceka az se ucho utrhne...a vsechny reci okolo jsou zbytecne....Mozna si priste daji pozor I ruske stihacky se smirovanim at uz v Evrope, na zapadni polokouli, ci kdekoliv jinde,kde nemaji co delat.

Radek Leksa
Březová nad Svitavou

#35

2015-12-03 10:32

nato muselo podpořit turecko, je to její člen, až nám budou lítat přes hranice ruské stíhačky, nato se nás také zastane, to je ten princip, který jsme získali a nevážíme si ho, rusko si hrálo měsíc s ohněm a na slova neragovalo, tak musel přijít vykřičník.. nic jiného se s ruskem dělat nedá.. naopak obdivuji turecko, že tento vykřičník uděali, ne každý stát by měl tu odvahu....neposuzujte prosím jedinný moment sestřelení ale kontext.. existují nějaká pravidla a práva a hranice atd...

politiky turecka a směr je jiná diskuse, to je přeci stejné jako by někdo opakovaně narušoval ruské hranice, uf..to by nebyla jen jedna střela...


Nepřihlášený uživatel

#36 Re:

2015-12-03 18:52

#35: Radek Leksa -  

ano existují nějaká pravidla a dokonce i zvyklosti, těch narušení vzdušného prostoru Turecka se stává ročně několik desítek přesahujících sto případů... itálie, řecko, izrael, nyní Rusko, které tam bojuje s islámskými teroristy a to je ten problém, který s tím údajným narušením islamistické Turecko má - nebojte se si to přiznat, NATO podporovalo už čečenské teroristy a islamisty z UČK.. takže nic nového..


Nepřihlášený uživatel

#37

2016-03-16 13:32

Média stále štvou proti Rusku a staví se na stranu Turecka, ale!!! Za celé dějiny bylo Turecko naším úhlavním nepřítelem! Roku 1453 dobylo Konstantinopol a následujících 400 let byl celý Balkán pod náporem Osmanské říše. Roku 1526 padl u Moháče král Český a Uherský, Ladislav Jagelonský a o tři roky později poprvé oblehli Vídeň. Využili situace po třicetileté válce a roku 1683 znovu oblehli Vídeň. Osmanská říše vedla celkem 10 válek proti dnes tak nenáviděnému Rusku. To, že jsou dneska Balkán, Bulharsko, Srbsko apod. stále křesťanské státy, zato vděčíme tomu neustálému boji, který vedlo Rusko proti expanzivní Osmanské říši. Hektolitry ruské krve byly prolity po celý středověk na obranu evropské svobody a za to mu my dnes oplácíme místo vděku rusofobní propagandou! Za první světové války provedli Turci naprosto brutální genocidu arménského obyvatelstva, za niž se dosud neomluvili a západ dělá, že se nic nestalo, tak jako jsou dnes vyhlazování v muslimských zemích (Nigérie, Súdán, Egypt, Sýrie, Irák, Pákistán aj.) křesťané. A když se podepisovala Versailská smlouva, sice jsme odsoudili k reparacím Německo, ale nějak jsme zapomněli na to, že měli platit reparaci samozřejmě Turci, tehdy ještě Osmanská říše. A i za druhé světové války se Turci s nadšením připojili k nacistickému Německu a zapojili se do vraždění židů, Kurdů, Arménů, asyrských křesťanů a podobně, zatímco Rudá armáda opět prolévala krev, aby za cenu milionů obětí odvrátila nacistickou expanzi. Takže nasrat, erdoganofilní média! Shořte v pekle, islámofilní kolaboranti!


Nepřihlášený uživatel

#38 STOP TURECKÉ EXPANZI!

2016-04-24 09:32

Dnes je výročí Tureckých zvěrstev 24.4.1915 a nikde ani zmínka. V Konstantinopoli (dnešním Istanbulu) bylo v uvedený den pozatýkáno na 300 představitelů arménské inteligence a posléze fyzicky likvidováno. Jednalo se o myslitele, spisovatele a specialisty z nejrůznějších oborů. V ten samý den došlo v konstantinopolských ulicích k masakrování dalších 5000 Arménů. Podobné pogromy se uskutečnily i v několika dalších místech po celém Turecku. Byl tak předznamenán hrozný osud 1,5 milionu arménských obyvatel Turecka, kteří byli vybiti v údobí let 1915 – 1923, v rámci kampaně tureckého státu, která měla jednou provždy vyřešit „problém Arménců“ v Turecku. To ale naše islámofilní ubožáky, fašistické sympatizanty, co se zastávají Turecka a jeho přijetí do EU a pochlebují diktátorovi Erdoganovi, jaksi netankuje.

Realista

#39

2016-05-27 08:13

Západní země by si měly především ujasnit, na čí starně stojí. Zda na straně Turecka, a tedy Islámského státu, který Turecko podporuje a s nímž tajně obchoduje, nebo proti Islámskému státu, a tedy na straně Ruska, které proti němu stojí, potažmo Kurdů, které Turci vyvražďují. Současný politický kočkopes a zavírání očí nad zvěrstvy, které koná tzv. umírněná opozice a Turecko, resp. bohatí mecenáši z arabského poloostrova, je nepřijatelný a svědčí o tom, v jak hluboké politické krizi EU a NATO jsou.


Nepřihlášený uživatel

#40 Předseda tureckého parlamentu volá po ukotvení islámu v ústavě

2016-07-20 22:24

Turecko potřebuje ústavu, v níž bude zakořeněn islám jakožto národní náboženství. Naopak již tradiční sekularismus by měl být z nejvyšší právní normy vyškrtnut. Prohlásil to předseda tureckého parlamentu Ismail Kahraman. Tím v podstatě popřel základní principy Turecké republiky, na nichž tato země stojí od přijetí Atatürkových reforem z 20. let minulého století.

„Ústava by neměla ukotvovat sekularismus z jednoho prostého důvodu. Je nutné, aby se věnovala náboženství. Proč bychom jakožto muslimská země měli být v situaci, kdy ustupujeme od náboženství? Jsme muslimskou zemí. Proto musíme mít náboženskou ústavu,“ řekl Kahraman z vládnoucí islamistické Strany spravedlnosti a rozvoje (AKP). Změny jsou v Turecku plíživé, ale citelné. Zákazy nošení náboženských symbolů jsou postupně mírněny a rušeny, je omezována svoboda slova, trestána kritika proroka Mohameda či cenzurován obsah sociálních sítí.

No prosím a tuhle fašounskou zemi NATO podporuje a EU s ní navazuje vstupní pohovory! Hanba!!!!