NATO podpořilo Turecko.NESOUHLASÍME

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno NATO podpořilo Turecko.NESOUHLASÍME


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-11-24 18:35

NATO je zločinecká organizace,turci podporují islámský stát.

Nepřihlášený uživatel

#2 NATO prostřednictvím TURECKA podporuje ISIS

2015-11-24 18:38

NATO je tak opět usvědčeno z podpory rozvratu státu, který jim nevyhlásil válku a nemají tam tedy jednak co dělat a jednak zasahovat do dění a navrhovat a požadovat svrhnutí demokraticky zvoleného prezidenta. My jako člen NATO tak neseme spoluzodpovědnost za kroky agresora, jakým jsou jak USA, tak Turecko, Francie a další země NATO.

Turecko se snažilo za podpory NATO o rozpouitání světového konfliktu, přičemž nikdo nemůže vyhrát. Navíc Turecko tím, že vykupuje kradenou ropu od teroristického státu a platí mu, podporuje terorismus nejvyššího kalibru, proti kterému je 11/9 a 13/11 jen slabým "čejíčkem". 

Celý svět tak může jen děkovat Bohu, že Rusko má moudrého prezidenta, který se neunáhluje k okamžité odvětě za tyto dnešni teroristické aktivity Turecka a tzv. "umírněné" opozice v Sýrii. 

Je naivní si myslet, že zůstanou bez odezvy.


Nepřihlášený uživatel

#3

2015-11-24 18:43

NESOUHASIM S NATO

Nepřihlášený uživatel

#4

2015-11-24 19:37

NATO je zločinecká organizace

Nepřihlášený uživatel

#5

2015-11-24 20:24

To je jasné hned od začátku, NATO vždy stranilo islamistům. NACO nám je NATO? NAHOVNO!


Nepřihlášený uživatel

#6

2015-11-24 21:39

Jak dlouho si ještě budeme hrát s islamstickými hady, než nás uštknou? Nejdřív podpora tzv. "umírněné" syrské opozice, teď podpora islamistického Turecka, které vyvražďuje Kurdy, jediné skutečné soupeře ISIL.


Nepřihlášený uživatel

#7

2015-11-24 21:41

Není to bohužel poprvé, kdy NATO podporuje islámské teroristy. Už za Clintona NATO podporovalo islamisty z UČK :(


Nepřihlášený uživatel

#8

2015-11-24 21:45

Není to tak dávno, kdy Turecko tvrdilo, že tam rusové bombardují nevinné civilní obyvatelstvo. A hle, piloti ještě ani nedopadli na zem a už byli rozstříleni tímto nevinným obyvatelstvem jako cedník. A podle všeho tam tito "civilisté" mají i zbraně, schopné sundat helikoptéry z velké vzdálenosti. Takže opět byla pravda na straně Rusů a jen snaha je očernit. Ve skutečnosti tam jsou opět islámští teroristé. A je to právě Turecko, kdo podniká nelegální výpady s cílem vraždit na cizím území (kurdy, protože bojují s IS doopravdy a ne jen naoko, jakoto dělali američané, než tam vlítli rusové)...


Nepřihlášený uživatel

#9

2015-11-24 22:28

USA a NATO je největší zlo pro lidstvo. Turecko je pouze nástroj, který měl Rusko vyprovokovat.

Nepřihlášený uživatel

#10

2015-11-25 00:25

Turecko do Nato, Evropy nepatří a podle mne ani geograficky.
Je to zrádný muslimský stát.

Nepřihlášený uživatel

#11

2015-11-25 06:34

Dnes je již evidentní, že Turecko je spojencem IS a islámských fundamentalistů. Platí, že spojenci našich spojenců jsou našími spojenci. Takže si můžeme vybrat. Buďto jsou IS a islámští fundamentalisti taky našími spojenci, nebo Turecko již není naším spojencem. V tom případě platí, že nemůžeme spolu setrvat ve vojenském paktu NATO.

Nepřihlášený uživatel

#12

2015-11-25 07:09

Nikdy jsem Turkům nevěřila a hlavně oni můžou za to co se do Evropy valí a EU mlčí a nedělá nic aby Turecko skřípla sankcemi a zavřením jejich prostoru...

Nepřihlášený uživatel

#13 Re:

2015-11-25 08:03

#1: -  

 NATO a mírová politika nemají nic společného.


Nepřihlášený uživatel

#14 Re: NATO prostřednictvím TURECKA podporuje ISIS

2015-11-25 08:07

#2: - NATO prostřednictvím TURECKA podporuje ISIS 

 

NENÁVIDÍM AMERIKU‘‘ …
Každý druhý Čech nenávidí Ameriku. I já si uvědomil, že já vlastně taky.
Nenávidím Ameriku, protože tam žijí aktivní a produktivní lidé, kteří kypí humorem, nápaditosti - ale hlavně - silnou sebedůvěrou. Mnoho z nich přišlo do Ameriky ze všech koutů světa. Tito lidé museli opustit bezpečí svého domova a odjet někam za svým snem - do neznáma na druhou stranu zeměkoule, za vidinou lepšího života pro své děti a rodiny.
Nenávidím Ameriku, protože Amerika je postavena na chybách Evropy. Amerika zaručuje základní přirozená práva a svobody všem, kdo vstoupí na americkou půdu. A tak ti, kdo jsou ve své vlastní rodné zemi pronásledováni svými vlastními bratry, nachází útočiště právě v té mizerné Americe mezi cizími lidmi.
Nenávidím Ameriku,protože nikdo neutíká do Číny,na Kubu,do S.Koreje,do Ruska,ale do Ameriky anebo na západ. 
Nenávidím Ameriku, protože Amerika nám dala mnoho věcí, bez kterých se dnes neobejdeme. I ten internet byl vynalezen v Americe.
Nenávidím Ameriku, protože nám dala McDonalds - restaurace, které servírují pofidérní, ale hlavně nezdravé jídlo. Nenávidím Ameriku, protože kdykoliv procházím kolem McDonalds vždy je tam narváno až po střechu. Ne Američany ale Čechy.
Nenávidím Ameriku,protože ve 45tým nedošla dál na východ.Nenávidím Ameriku,protože si v 69vátém tady točila ,, Most u Remagenu ´´ .
Nenávidím Ameriku, protože nás obléká. Ano, mám na sobě oblečené Lewis Jeans které jsem za ,,soudruha‘‘ sehnal stěží jen v Tuzexu.
Nenávidím Ameriku, protože Američani jezdí v obrovských autech s klimatizací a posilovačem řízení, které žerou desetkrát tolik než Škodovka kterou už nemám.
Nenávidím Ameriku, protože nám cpe do chřtánu svoji kulturu: posloucháme americkou hudbu, sledujeme americké televizní seriály a chodíme do kina na americké filmy. A zatímco se nám to všem nelíbí, všichni jejich kulturní i nekulturní produkty vesele konzumujeme.
Nenávidím Ameriku, protože má nejlepší školy na světě. Ano, ty otřesné instituce vyššího vzdělání, jako jsou Harvard,MIT, Stanford , Columbia, Princeton Pasadena,atd. kde studují ti nejlepší - vzdělání, které nikde jinde ve světě nenajdete. I ten hlupák Albert Einstein neměl kam jít vyučovat své ptákoviny, tak skončil na Princetonu v Americe. Absolventi amerických škol jsou pak najati největšími korporacemi na světě za astronomické nástupní platy a do konce našeho života nám budou říkat, co dělat, jak to dělat. A co na to kibic Čech ? Nuže, komukoliv se z Čechů naskytne příležitost jít studovat na Americkou Univerzitu, tak americké školy jsou pro něj nádherný splněný sen.
Nenávidím Ameriku protože přes veškeré svinstvo kterým si sama prošla (občanská válka,rasismus, atd.)….. pořád tam existuje jeden a ten samý osvědčený systém- demokracie.Zatímco v Evropě probíhaly pokusy na celých národech,což mělo za následek desítky milionů vyhladovělých a zavražděných lidí jménem vrahounských ,fašistických,bolševických ideologií …… A přesto se Evropa nepoučila.
Nenávidím Ameriku, protože ji nerozumím. Amerika se schovává před zbytkem světa kdesi na západní polokouli, mezi inferiorním Mexikem a dependentní Kanadou, obklopená Atlantikem na jedné straně a Pacifikem na druhé. Protože je tak daleko, není lehce přístupná, což bezesporu dodává k její mystice.
Nenávidím Ameriku,protože rusácký Noční vlci jezdí na amerických motorkách.
Nenávidím Ameriku, protože Amerika jde za nás za všechny do válek, abychom všichni, bez rozdílu, měli zítra co jíst, co pít a mohli spokojeně žít. Abychom se nemuseli bát dalšího Hitlera, Stalina, Hussaina, Pol Pota a dalších šílenců, kteří se vždy alespoň jednou za generaci někde ve světě objeví a nedají pokoj,dokud zase nevyvolají válečnou katastrofu. Jako třeba nyní Putin , anebo Islámisti .
Ale za jedno musím poděkovat…..DÉKUJI,že kdykoliv tady byla U.S.army, tak vždy jen jako spojenci…NIKDY jako okupanti !!! Na rozdíl od germánských a bratrských slovanských armád.

Nepřihlášený uživatel

#15 Re: Re: NATO prostřednictvím TURECKA podporuje ISIS

2015-11-25 08:32

#14: - Re: NATO prostřednictvím TURECKA podporuje ISIS 

 lol ty jsi magor, když tudy prolétávaly bombardéry nato, aby sypaly bomby na srbsko, tak tu byly jako spojenci? ale koho, islamistů z UČK..

a že nikdo neutíká do Ruska je čistá lež, imigrace do Ruska je dost velká a to mj. ale nejen v důsledku amerického majdanu na ukrajině :-))


Nepřihlášený uživatel

#16 teď se ty krysy

2015-11-25 08:34

teď se ty krysy Hollande a Obama vyjádřily, že je třeba zavřít syrsko tureckou hranici, aby k nám nepronikali teroristé...

 

nevěděl jsem, že EU má hranici už posunutou za Turecko

a dosud jsem si naivně myslel, že Turecko je již plné migrantů a hle, ty co jsou už v Turecku asi necháme volně putovat a případně i odpálit další bomby v Paříži i jinde..


Nepřihlášený uživatel

#17

2015-11-25 08:41

 

 

 

Jaroslav Ortman - bývalý poslanec za KSČ, později kandidát za menší levicové strany (nejspíše se záměrem ubíral hlasy parlamentní levici), obhajoval např. v kauze Berdychův gang. Inu panáček k pohledání, vypadá to na dalšího věčného posluhovače režimů (množné číslo je záměr).

 

Policie obvinila Martina Konvičku z podněcování k nenávisti vůči skupině osob. K tomu mělo docházet na Facebooku v letech 2011–14. Proč přišlo obvinění podle vás až teď?

 

Policie si to asi dosud ověřovala a chtěla mít jistotu. novinky.cz

 

Ano a tu jistotu policie dostala, hned poté, co se Konvička objevil na pódiu poblíž Zemana :-))))

 

 

účelové trestní stíhání jako pomsta za vystoupení poblíž prezidenta by mohlo naplňovat znaky trestného činu:

§ 158 Zneužívání pravomoci veřejného činitele se sazbou až 10 let odnětí svobody

 


Nepřihlášený uživatel

#18

2015-11-25 09:02

Zatímco Moskva tvrdí, že turecká stíhačka ruský bombardér sestřelila nad Sýrií, protože nad územím Turecka vůbec neletěl, Ankara trvá na tom, že suchoj hranici překročil a sedmnáct vteřin operoval v tureckém vzdušném prostoru.

 

a za 17 vteřin dostal 10 varování ?????


Nepřihlášený uživatel

#19 Re:

2015-11-25 09:49

#9: -  

 Pod to se podepíšu ! Už jako mladý a blbý jsem věřil že NATO je agresivní, útočný a zákeřný nástroj židoamerických elit. Měli pravdu Ti Rusové a je jedno v tomhle kole, že to byli Komanči. Ti nás naopak chránili před tímhle západním svinstvům !!!! 


Nepřihlášený uživatel

#20 Re:

2015-11-25 09:50

#9: -  

 Pod to se podepíšu ! Už jako mladý a blbý jsem věřil že NATO je agresivní, útočný a zákeřný nástroj židoamerických elit. Měli pravdu Ti Rusové a je jedno v tomhle kole, že to byli Komanči. Ti nás naopak chránili před tímhle západním svinstvem !!! 


Nepřihlášený uživatel

#21

2015-11-25 16:56

 

 

Všímáte si?

USA a západ s Tureckem nám tvrdí, že násilná islamistická opozice pokřikující ALLAHU AKBAR chce přiblížit asadovu Sýrii více lidským právům.

Proto je podle nich potřeba podporovat tuto "umírněnou" opozici v Sýrii proti Asadovi.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#22

2015-11-25 17:05

Petice za zrušení sankcí proti Ruské federaci

Dnes jsem se dočetl, že američané konečně taky bombardují cisterny převážející ropu islámského státu. Hlavně z obchodu s ní měl být IS financován. Poté, co Rusové zlikvidovali úložiště ropy a začali ničit cisternové vozy, se najednou, po dlouhém období pouze předstíraných aktivit, které se děly bez vážnějších dopadů na IS, jehož moc jen dál rostla, přidali k likvidaci finančních zdrojů islámského státu i američané, aby nezůstali před světovou veřejností ve srovnání s Ruskem pozadu.

Je zřejmé, že není náhodou, že se dostávají americké zbraně do rukou islámského státu a není náhodou, že americké útoky v Sýrii byly do příchodu Rusů jen tak na oko, aby se neřeklo.

Ve skutečnosti američané s IS nebojují a naopak ho podporují - když jim to situace umožňuje. Ostatně do toho zapadá i to, že silně proamerická Sorosem placená neziskovka Člověk v tísni dříve oznámila, že bude pomáhat v Sýrii pouze v regionech islamistů. Tato českou televizí silně propagovaná neziskovka i dříve agresivně šla po hrozivých "diktátorech" typu (referenda konajícího) Hugo Chavéze, ale mlčela např. k zločinům proti lidským právům v Saudské arábii.

Vše to do sebe jasně zapadá. Je zjevné, že zatímco Rusové útočí proti zlu, američané a jejich posluhovači zlu pomáhají.

Proto žádáme vládu ČR i EU o okamžité zrušení sankcí proti Ruské federaci a zavedení kompenzací za období jejich platnosti, protože tato země si zaslouží naopak naší maximální podporu.

Co se týče anexe západní Ukrajiny evropskou unií a spojenými státy, ta byla provedena nelegálně a protiústavně. Dodnes nebyl legálním ústavním způsobem zbaven Janukovyč moci - k jeho sesazení chybělo několik procent i v parlamentu, který hlasoval pod výhružkami prozápadních sil a za přítomnosti prozápadních ozbrojenců a v době konání četných čistek jakýchkoliv odpůrců nového vývoje včetně mučení a vražd.

I proto považujeme sankce zavedené proti Ruské federaci za nelegální a lidsky odporné!

 

Petice za zrušení sankcí proti Ruské federaci


Nepřihlášený uživatel

#23 Re:

2015-11-26 09:52

#17: -  

 Jistě že. Jednak co nejvíce poškodit Zemana za to, že stál na jdnom podiu s "neonacistou", jak se nám snaží média lživě podsunout, jednak co nejvíce diskreditovat celý Blok proti islámu, kterému nebezpečně narůstají preference a plánuje kandidovat už v nadcházejících krajských volbách. Multikulti vlastizrádci tak spláchnou dvě mouchy jednou ranou. Ale vše špatné může být ve výsledku k něčemu dobré a celá akce může přinést BPI velkou reklamu, pokud z ní dokáží něco vytěžit, stejně tak jako každý kopanec do pana prezidenta k němu přimkne lid ještě pevněji.

 


Nepřihlášený uživatel

#24

2015-11-26 12:04

Česko dodá Kurdům hlavně munici. Zbrojovky střelné zbraně a výstroj link

 

Islámský stát je na útěku, hlásí Kurdové z osvobozeného Sindžáru

 

Stropnický: Uvažujeme, že Kurdům pošleme třeba samopaly (Česko přes USA, snad je neztratí po cestě u ISILáků, Rusové přes Irák)

 

Turek (Kurd) odsouzený za terorismus jde do vydávací vazby (roznášel letáky)

 

Policie zadržela Turka (Kurda) hledaného Interpolem (na žádost Turecka), má mít vazbu na teroristy (roznášel letáky)

 

2016:

 

Policie zadžela českou vládu hledanou interpolem, dodávala zbraně teroristům


Nepřihlášený uživatel

#25

2015-11-26 12:57

Tak se nám pan ministr do toho pěkně zamotal.. mírně poupravený tweet: