Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7626 Re: Mladí ze Západu míří do Česka. Cítí se tu bezpečněji

2016-03-18 20:15

#7623: - Mladí ze Západu míří do Česka. Cítí se tu bezpečněji 

 Západní obyvatele jsou stále lepší jak ty vyžírkové muslimové.Navíc máme západu co vracet od roku 1948 do 1952 tak uteklo statisíce lidí od nás,a další vlna byla v roce 1968-69,taky jsme je tam vyžírali,museli se najednou postarat o statisíce Čechů a postarali se.Polovina našich lidí tam zbohatla a dokonce se stali slavnými ať už režiséry,nebo třeba majiteli letecké společnosti Fischer-ten odcházel s 50 markami.Nikdy nám to nedali sežrat a chovali se k nám slušně.Měli svoje problémy ale miliony Čechů,Poláků atd přijali.Karty se obrací,proč bychom to západním státům nevrátili.Ale těm vyžírkům muslimům nemáme co vracet,ať si to tam dají do pořádku sami.V Teheránu udělat skupina Čechů atentát,zbytek našich lidí pověsí.Muslimové dělají teroristické atentáty v Belgii a Francii jsou nedotknutelní,normálně se baví jako by nic,v tom je ten rozdíl mezi vyspělou společností a společností prasat. 


Nepřihlášený uživatel

#7627

2016-03-18 21:02

Neurážej. Češi mají své mouchy, ale rovnou „společnost prasat“? Není hezčí třeba „společenství bůčků“?


Nepřihlášený uživatel

#7628

2016-03-18 22:01

všichni naši vlastizrádní alpinističtí politici by fakt měli dostat svůj vytoužený flek za svou činnost v Bruselu, ale na hřbitově, aby neznesvětili Českou zem, kde leží naší předkové, kteří ji budovali a pokládali za ni své životy a tito parchanti se odkazu svých předků za prachy a koryta zaprodali a zpronevěřili!!!


Nepřihlášený uživatel

#7629 Re: Orbán: Evropa není svobodná

2016-03-18 22:44

#7624: - Orbán: Evropa není svobodná 

 Konečně někdo, kdo se nebojí říci nahlas to, co si myslí polovina EU. Pane premiére Orbáne, smekám před Vámi a děkuji za Vaši odvahu.... 

tímhle se budu řídit

#7630 islám naruby

2016-03-19 10:31

islám naruby

 každej muslim musi byt zabit muslimové nemohou sloužit v armadě ani v politice muslim se nesmi ženit s nemuslimkou ale nemuslim se muže oženit s muslimkou lidska prava jsou nadřazena nad pravo šaria a pokud s tim ma někdo problem musi byt zabit a na muslimy čeka pekelny ohen a jaky je to hruzni cil konečny a zabijejte muslimy všude kde je dostihnete vždyt svaděni od vašeho života je horši než zabiti a však zautočijou na vas muslimové zabte je takova je odměna pro muslimy a bojte se připraveneho ohně pro muslimy vždit spravedlnost je milosrdna


Nepřihlášený uživatel

#7631 Re: Orbán: Evropa není svobodná

2016-03-19 11:38

#7624: - Orbán: Evropa není svobodná 

 Každý soudný člověk ví, že má Orbán pravdu ! Maďarské tajné služby věrné národu, poskytly Orbánovi bezesporu dostatek důkazů, že imigrace je skutečně řízená likvidace evropských národů. Hlasů opravdových osobností u nás a všude ve světě, které potvrzují, že se nejedná jen o "nahodilý" jev utěku před válkou nebo stěhování národů, ale je to řízené osídlování Evropy vesměs primitivními vetřelci s cílem rozbít státy, národy, rodinu a vše pevné, o co se lidé mohou opřít. Nový světový řád zločinných zákulusních elit není žádná konspirační teorie, ale konspirační praxe, kterou vidíme "on line".

Jestliže někteří nevěřící jedinci potřebuji k tomu, aby uvěřili, že stojíme před katastrofou, aby jim "kulturní obohacovači" znásilnili dcery, než je podříznou, zničili auta, dům a jiný majetek, tak je to jejich tupost. My ostatní se musíme postavit kolaborantům jako je Sralbotka, psychopat Zadorálek, Dinstblbec, Štětináč a jiní zrádci a vyvrhelové národa, jít do ulic a donutit kolaboranty, aby odstoupili !!! 


Nepřihlášený uživatel

#7632 Re:

2016-03-20 11:12

#7609: Vlastenec Patriot -  

 To je celá ta jejich "demokracie" Funguje jen do té doby, když je po jejich. Ale jak se k moci dostane nepohodlný kandidát, tak ihned zakázat, stranu zrušit, ... prostě pravdoláskový hovada. Ať jde o Trumpa, Zemana, Kotleby, Vandase, je to fuk, všude havloidi dokazují, jak to s tou svou demokracií skutečně myslí. Pokrytecké řečičky, to by jim šlo, ale jak se tam jednou ukáže někdo, kdo říká vše na plnou hubu a jak mluví, tak koná, tak se mohou všichni eurohujeři zvencnout. Trump jen neříká věci potajnu, ale klidně všem a nahlas. A že se někdo cítí ukřivděně? Proč? Vše, co říká, je pravda, pro jisté kruhy nepohodlná. Je pravda co řekl o muslimech, o jižní hranici, přes kterou se do ameriky valí ilegálové. Všechno je pravda. A právě protože je to pravda, tak "zastavme Trumpa"??? Tady lidi taky hlasují že Trumpa ne? Líbí se nám Sobotkovy lži v televizce? Víc než kdyby říkal co si myslí? Kdyby svět říkal co si myslí, fungoval by lépe, pročistil by se od špíny, pokrytectví. Ale jak se zdá, lidi jsou tupouni a chtějí mít ve vedení zemí ty ulhané lůzy. "Sice lže, ale zní to líp"?


Nepřihlášený uživatel

#7633 Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 14.3.2016

2016-03-20 15:19

02:04 – Analýza projektu „Antimajdan“
06:40 – Před globální mocí stojí úkol provést státní převrat v Rusku.  „Lidé, nechoďte do ulic, jděte na internet, vytvářejte informační pole“.
21:43 – Nikolaj Starikov, vůdčí postava „Antimajdanu“
23:10 – Proč Medveděv podruhé nekandidoval a uvolnil místo Putinovi, proč mu Washington nařídil to udělat
30:00 – Dopingový skandál s meldoniem
38:45 – Všechny akce Západu jsou vedeny na citlivá místa Ruska
50:50 – Savčenková
56:40 – Dohoda s Tureckem o uprchlících, občanská válka v Turecku, Kurdistán
1:08:50 Role Íránu, Írán je druhým centrem řízení

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 14.3.2016

 


Nepřihlášený uživatel

#7634 Dokonalý Západ, Rusko jako věčné zlo a proč se přepisují ruské dějiny – video

2016-03-20 15:22

Dokonalý Západ, Rusko jako věčné zlo a proč se přepisují ruské dějiny – video


„Krym – dva roky poté“, to bylo velké téma mainstreamu těchto dnů a snahy, jak ukázat „nespokojenost“ obyvatel Krymu po jeho tzv. anexi, byly tak marné, že i Česká televize musela uznat, že obyvatelé Krymu připojení k Rusku oslavují, jak je vidět ve videu zde. Nic to ale nemění na tom, že reportáž je plna jízlivosti, že pro ní byl nalezen „dav“ asi tří kritiků anexe a že obsahovala tvrzení, že za celým připojením Krymu k Rusku nakonec stáli „zelení mužíčci“ . Nemluvě o pochybnostech, že Rusko snad nebude schopno postavit most, který jej propojí s Krymem (most přes Kerčenský průliv):


K mostu na Krym stojí za připomenutí nejen vojenská technika, kterou Rusko nedávno světu předvedlo v Sýrii, ale také nová zpráva, že právě provádí zkoušky rakety, která m.j. má šestkrát překročit rychlost zvuku, viz Rusko testuje nové rakety Zirkon, něco o tom i zde a něco v tomto videu:


VICE-Dokonalý Západ, Rusko jako věčné zlo a proč se přepisují ruské dějiny – video


Nepřihlášený uživatel

#7635 ŠKOLNI VYLETIK PO BRNE FU... OF EU

2016-03-20 15:42

PTAL SEM SE VE ŠKOLE OBČANU ČR DOST BY SE PŘESTEHOVALO DO RUSKA ABY NEMUSELO PODPOROVAT NELEGALNI UPRCHLIKY A TAK ZAROVEN OCHRANILO SVOJI RODINU A NEBO TAM KDE NEVLADE USA A EU BYLO ME ŘEČENO OD OBČANU ŽE UPRCHLIKUM NIC NEHROZI KDYZ MUŽOU ZNASILNOVAT,OKRADAT,ŽENY!!!!!A DELAT BORDEL PO EVROPĚ!!!


Nepřihlášený uživatel

#7636 ŠKONÍ VYLETIK

2016-03-20 16:48

A VE ŠKOLE MĚ BYLO ŘEČENO ŽE POKUT TY ISLAMISTE BUDOU NAPADET ČR DETI TAK RODIČE PRESTANOU DAVAT ŠKOLAKY DO ŠKOL A BUDOU SI JE UČIT DOMA ŽE NEHODLAJ ABY JIM NEJAKEJ CIZAK OBTEZOVAL CERU A NEBO MLATIL KLUKA ZE NEUZNAVA JEJICH VIRU FAŠISTICKOU


Nepřihlášený uživatel

#7637

2016-03-20 17:51

              


Nepřihlášený uživatel

#7638

2016-03-21 11:17

POSTAVME VELKE ZELEZOBETONOVE ZDI JAK SOU OKOLO JERUZALEMA!!!

Vlastenec Patriot

#7639

2016-03-21 11:20

VIDEO: Libye si připomíná 5 let od importu západní demokracie a svobody. Země proklíná západ, Evropu, USA, Obamu, Sarkozyho, Camerona a Schwarzenberga! [CZ Titulky]

Uběhlo přesně 5 let od chvíle, kdy Nicolas Sarkozy, tehdy francouzský prezident, dal příkaz k bombardování Libye. Spolu s Velkou Británií a Itálií se začalo dobrodružství, ze kterého dnes Evropa sklízí trpké plody v podobě obrovské migrace. Politici, kteří dnes nabádají k solidaritě a přijímání uprchlíků, sami před pěti lety dělali vše proto, aby do té doby stabilní arabské země se rozvrátily zevnitř. Z Libye je dnes doslova druhé Somálsko, v mnoha ohledech mnohem horší. Politická reprezentace EU ve svém servilním postavení vůči globálním i americkým elitám spolupracuje na likvidaci západní civilizace a islamizaci Evropy.

Rozvrátili jsme Arabům jejich domovy, bumerang se vrací a teď oni rozvrátí ty naše. Oko za oko, zub za zub. Je to neúprosná matematika zla. Čirého, zkapalněného zla, které pohlcuje veškeré naděje. Likvidace Evropy nastartovaná v roce 2011 nyní přechází do další fáze. Multikulturní autogenocida a převýchova národů v Evropě. Vymývání mozků dětem na školách, multikulti inkluze a omezování svobody, špehování, elektronické evidence tržeb, dosazování oligarchů a podnikatelů do nejvyšších politických struktur států.

VICE-VIDEO: Libye si připomíná 5 let od importu západní demokracie a svobody. Země proklíná západ, Evropu, USA, Obamu, Sarkozyho, Camerona a Schwarzenberga! [CZ Titulky]

Vlastenec Patriot

#7640

2016-03-21 11:22

Proč ten věčný boj o Rusko? Pravda v unikátním a velmi doporučovaném americkém dokumentu z roku 1943! Video

Za dobu, kdy padl komunismus a rozpadl se SSSR, jsme svědky jedné nejpodstatnější události – zatímco Varšavská smlouva dávno neexistuje, základen NATO přibývá.  A nějakou „náhodou“ všude tam, odkud Rusko odešlo, tedy směrem k ruským hranicím. A děje se tak sametovým způsobem – příští země základen NATO se nejdříve stane členem EU a vzápětí musí na svém území mít ochranu před „ruskou expanzí…“ Rusko už je základnami NATO ze všech stran doslova obklíčeno a když měla na řadu přijít i Ukrajina a přes ní především Krym, konečně Rusko řeklo „dost“. První „dost“ sice řeklo už přes Gruzii a Čečensko a Moldávii, ale až po Majdanu a Krymu je z něj naplno činěn agresor a je na něj tlačeno tu přes sankce, tu cenami ropy a ropovody, největší boj je však rozehrán na poli, které se jmenuje propagační válka. Ta zahrnuje především přepisování ruských dějin tak, aby ve výsledku Rusko vyznělo jako věčný agresor s tím, že na světě nebude dobře, dokud se nezbaví Ruska.

O to více Rusko ve svém národu probouzí vlastenectví, protože v ruské historii to vždy byla největší síla, na kterou se mohlo spolehnout, aby nebylo vymazáno ze zeměkoule. Proto Rusko tolik oživuje svou a spolu s tím i slovanskou minulost (Putin odhaluje historii Ruska). Ale vše, čím se Rusko opětovně pouze brání, je nazýváno „ruskou propagandou“. A stejně tak každý, kdo vidí, že rozpínavým agresorem je ve skutečnosti opět Západ, je pouze šiřitelem „ruské propagandy“.

VICE-Proč ten věčný boj o Rusko? Pravda v unikátním a velmi doporučovaném americkém dokumentu z roku 1943! Video


Nepřihlášený uživatel

#7641

2016-03-21 11:34

Vladimir Putin tento týden sdělil, že syrská operace VKS přišla ministerstvo obrany přibližně na 33 miliard rublů. Abychom pochopili, jestli je to moc nebo málo, připravila agentura RIA Novosti přehled nejdražších vojenských operací 20. a 21. století (nepočítaje do toho dvě světové války).

V počtu vojenských tažení za hranicemi vlastního území vedou USA. Podle údajů Výzkumné služby Kongresu (Congressional Research Service), zúčastnily se americké ozbrojené síly samostatně nebo v sestavě mezinárodních koalic asi 250 krát podobných konfliktů.

vice-The Intercept vyprávěl o nejhorších úderech USA na civilní objekty

5. Operace NATO v Jugoslávii: 43 miliard dolarů

Válka v Kosovu skončila 78 denní operací Severoatlantické aliance Spojenecká síla, v jejímž průběhu byly vystaveny útokům koaličního letectva vojenské objekty a civilní infrastruktura Svazové republiky Jugoslávie. Podle odhadu novinářů BBC a vojenských expertů britského vydavatelství Jane's, přišlo bombardování Jugoslávie NATO přibližně na 43 miliard dolarů. Bezprostřední bombardování činilo méně než 10% celkových výdajů, větší část byla upotřebena na obnovu Srbska po spojenecké operaci

Více: připravila agentura RIA Novosti přehled nejdražších vojenských operací 20. a 21. století (nepočítaje do toho dvě světové války).


Nepřihlášený uživatel

#7642

2016-03-21 11:41

Vedení ruského střediska pro usmíření v Sýrii a americké koordinační centrum projednaly porušování příměří v provinciích Lázikíja a Hamá.

VICE-AFP: Fronta an-Nusrá připravuje v Sýrii další útok

„V režimu telefonického konferenčního hovoru se uskutečnila jednání mezi vedením ruského střediska pro usmíření (Hmeimím) a amerického koordinačního centra (Ammán). Strany vyslovily obavy v souvislosti s porušováním režimu zastavení bojových akcí v provinciích Lázikíja a Hamá", praví se ve zprávě Střediska pro usmíření znepřátelených stran na území Sýrie, která byla zveřejněna na webu ministerstva obrany.

Více: PORUŠENÍ PŘÍMĚŘI V SYRII DALŠI UTOKY

Vlastenec Patriot

#7643

2016-03-21 11:44

Představitelé Evropské unie a Ankary schvalily dohodu o vracení migrantů z řeckých ostrovů do Turecka. Na twitteru to oznámil český premiér Bohuslav Sobotka. Dohoda o obecném plánu činností, který má snížit počty přicházejících běženců do EU, musí začít platit příští neděli.

Více: LŽI SOBOTKY O VRACENI MIGRANTU

KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

 

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

 

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

 


Nepřihlášený uživatel

#7646

2016-03-21 12:43

Idiota v TV off


Nepřihlášený uživatel

#7647 Re: Mladí ze Západu míří do Česka. Cítí se tu bezpečněji

2016-03-21 13:50

#7623: - Mladí ze Západu míří do Česka. Cítí se tu bezpečněji 

 Přijde německý ministr za Merkelovou a říká:"Na hranicích jsou miliony migrantů".Ona:"Tak je pusťte dovnitř".On"To je problém,jsou to totiž Němci,kteří chtějí pryč". 

madhava

#7648 Re: Re: GENESIS

2016-03-21 15:03

#7612: svět ovladany penězi je věčne otroctví všech lidi na světě - Re: GENESIS 

Pro srovnání různých verzí Bible může posloužit např. Deut. 32:43.

bohové:
ESV
CEV

andělé:
NLT

KJV a další: nic

ESV a CEV jsou založené na svitcích Mrtvého moře, NLT na Septuagintě.

Původ peněz je tak starý, že ho půjde těžko zjistit - jde o prehistorickou záležitost.
Jsou logickou odpovědí na potřebu směny, věc za věc se totiž směňuje obtížně.
Problém ale nejsou peníze jako takové, ale jejich zbožštění a falšování vrcholící
virtualizací (umělý dluh). Sociopati zneužijí cokoliv. To oni jsou skutečný problém.
Ti, kteří se jimi nechají zotročit, si za to mohou částečně sami. Může nad námi vládnout
jen ten, komu to dovolíme.

Hlas ľudu

#7649 Re: Předseda Ľudové strany Naše Slovensko Marian Kotleba v TV Markíza

2016-03-21 18:43

#7603: - Předseda Ľudové strany Naše Slovensko Marian Kotleba v TV Markíza 

 No jasné. Jediní, ktorí potláčajů slobodu prejavu, sú slniečkári, ktorí hystericky kričí, podávajú sťažnosti a žaloby, akonáhle sa niekto ozve negatívne voči cikánom alebo imigrantom. Takto oni si predstavujú demokraciu? Len dovtedy, kým vyhráva ich kandidát? A ak nie, tak zakázať, zrušiť? V čom sú potom iní ako tí, proti ktorým bojujú? Zlodej kričí: chyťte zlodeja! Demokracia je vláda ľudu a keď 210 000 ľudí volí Kotlebu, treba s ich názorom počítať. A slniečkári ako prezident Kiska, ktorý týchto ľudí nazval menejcennými, pretože volili „fašistu“, sú ten najhorší odpad! To je nehoráznosť najhrubšieho zrna, ako vy sa správate voči vlastným občanom! Taký prezident, ktorý neslúži svojmu ľudu, ale poklonkuje cudzím mocnostiam a svojich ľudí uráža, nemá v prezidentskom kresle čo hľadať. Po tomto excesu sa mala zvolať okamžitá demonštrácie na podporu pána Kotlebu a odstúpenie arogantného Kisky, ktorý od začiatku svojej prezidentskej kandidatúry tvrdil, ja bude apolitický, ale stále viac dokazuje pravý opak.

Svatoslav

#7650

2016-03-21 21:49

Souhlasím s vystoupením z Evropské unie, která již není garantem bezpečné budoucnosti a globalisté, multikulturalisté, neomarxisté a jiná sebranka v Bruselu sídlící se snaží násilně potlačit naše tradice a identitu a přetvořit nás v šedou akulturní masu bez vlastních zvyků, nebo alespoň vytvořit s ostatními zeměmi Visegradské čtyřky a okolními nezdegenerovanými silný mocenský blok jako protiváhu vlastizrádným silám Bruselu, které nenávidí svobodné evropské národy a činí vše pro jejich totální podmanění a zničení všeho krásného, co nás činí takovými, jací jsme. V tomto duchu bychom se měli zasadit o naši suverenitu a svrchovanost a lpět na našich kulturních zvyklostech a být hrdi na svoji vlast. Zbavit se jha konzumu a bezbřehého materialismu, který z nás činí nesvéprávné duše zbavené stroje, ženoucí se za ukájením svých primitivních pudů. Nevzhlížejme ani k západu, ani k východu, zkrátka buďme svoji! Já si v dnešní době připadám, jakoby jsme byli v protektorátu Ameriky. Ani za nejtužší komunistické totality lidé nelezli Rusům tak do prdele jako dnes Amíkům. Lidé jsou buď flegmatici a je jim to jedno, že nám v téhle zemi už nic nepatří, že nenasytné západní korporace zničily náš průmysl a udělali si z nás jen levnou pacovní sílu, že jejich květný jazyk przní hloupými amerikanismy, jsou dušeni pod přívalem tupé americké podkultury, pomalu všechny nápisy jsou v angličtině, v rádiích nehrajou české písničky, nebo jsou anglofilové a vyhovuje jim to. Všude sem cpou pitomé americké tradice, Valentýn, Halloween, vyžranej cocacola Santa Claus místo Ježíška, apod., ale svých vlastních tradic, rozsvěcení stromečku, Velikonoce, masopustní maškarády, jízda králů, mikulášská nadílka, dušičky, tříkrálové sbírky, pálení čarodějnic, svatojánské ohně, stavění májek, hody, posvícení, dožínkové slavnosti, lidové kroje, veselky, tradiční jarmarky, poutě, cimbálová muzika, slovácký verbuňk, tradiční řemesa a architektura atd., většiny z toho se dobrovolně vzdáváme! My Češi (potažmo Moravané) jakožto slovanský národ bychom měli propagovat slovanské zvyky, kulturu, tradice. Chtěl bych vzkázat něco anglofilnímu českému národu: národe, styď se za to, že zapomínáš na odkaz svých předků a vzhlížejíce obdivně k západu na to, kdo jsou tvoji slovanští bratři!