Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#4926

2015-10-23 11:37

PROSÍM VŠECHNY SPOLUOBČANY ,KDO SE NEMŮŽETE ÚČATNIT  28.10. 2015 A PŘIKLÁNÍTE SE K MYŠLENKÁM  SPD  ,PODPOŘTE TOTO  HNUTÍ SVÝM HLASEM ,JAKO JÁ.

              LENKA  SMUDKOVÁ  23.10. 2015


Nepřihlášený uživatel

#4927

2015-10-23 12:11

Stop nelegalu do EU , zachovat hodnoty nasich predku a rict ne musulmanum.

Nepřihlášený uživatel

#4928

2015-10-23 12:50

Vážení...v Drahonicích výskyt tuberkulozy!!!!Jestli nevíte,tak před nějakou dobou bylo psáno,že islámisti se nechávají schválně nakazit těžkými nemocemi,aby mohli záměrně tyto pak rozšířit mezi bezvěrce!!!!Něco jako sebevražední atentátníci!!!!Dovedete si představit,jestli někteří z nich přišli nyní do Evropy?nechci nikoho strašit,ale měli by se lidi už konečně zvednout a přinutit tuto vládu,aby konala a nečuměla!!!!


Nepřihlášený uživatel

#4929

2015-10-23 13:06

Zajímavé je, že zatímco v roce 2014 bylo v ČR podle dat z Registru TBC evidováno 502 případů tuberkulózy (z toho u cizinců 79), v roce 2004 — daleko před uprchlíky — to bylo 1057 případů (z toho u cizinců 149). Jestli v tom šíření tuberkulózy nemáte prsty sami, pivní bůčci. Lidi by se proti vám měli konečně zvednout, konat a nečumět !!!!


Nepřihlášený uživatel

#4930 Re:

2015-10-23 13:12

#4929: -  

 nejhorší je bůček v některých hlavách:-)


Nepřihlášený uživatel

#4931 Pochopily už USA, že globální elita (GP) je na straně Ruska?

2015-10-23 13:14

Potvrzeno: Jimmy Carter opravdu předal Moskvě mapy pozic IS. Pochopily už USA, že globální elita (GP) je na straně Ruska?

Včera se objevily zprávy (více), že bývalý americký prezident Jimmy Carter předal Rusku tajné mapy pozic Islámského státu, o které Moskva marně žádala USA i Velkou Británii. Bílý dům zprávu odmítl komentovat, ruské Ministerstvo zahraničí dnes tuto zprávu potvrdilo:

„Bývalý americký prezident Jimmy Carter opravdu dal ruské ambasádě ve Washingtonu mapy s pozicemi militantní organizace IS v Sýrii“, –  potvrdila mluvčí ministerstva zahraničí Maria Zacharová.

„Ve skutečnosti Jimmy Carter Rusku nabídl předání map, zobrazujících aktuální pozice IS v Sýrii a vypracovaných jeho „Carter centrem“ – řekla na briefingu.

„Tyto geografické materiály, které nejsou tajné, jsou k dispozici na stránkách centra, v jehož čele stojí Carter. Nicméně jsme toto gesto bývalého amerického prezidenta, který zjevně upřímně stojí na straně společného úsilí v boji proti terorismu a má obavy o osud syrského lidu, přijali s velkou vděčností“- dodala. (zdroj)

USA a Írán vs. Rusko a Írán?

Od minulého roku můžeme pozorovat, jak se Írán dostává do středu dění. A jako by se o něj hrála přetahovaná mezi USA a Ruskem (viz dohoda o jaderném programu, na které tolik záleželo USA, ale kde si Írán vymínil, že bez Ruska k žádným jednáním ani k dohodě nedojde). Když si k tomu přidáme, že plán, jak zvýšit význam Íránu existuje už od roku 2007 (dle mého už od 11/9), pak na Blízkém východě je realizován velmi dlouhodobě a jeho finále měl tak či tak představovat Írán (a vznik Kurdistánu).  V tomto plánu mělo jít jak o překreslování hranic, tak o stěhování národů a tento plán měly zrealizovat USA.

Ale protože nejen že USA selhaly, ale obzvláště proto, že Rusko plány přečetlo (zradilo NWO), je situace taková jaká je. Už podruhé v Sýrii vítězí ruský návrh řešení (po „použití“ chemických zbraní Asadem už bylo bombardování Sýrie – a možná i válka – na spadnutí), tedy ruská likvidace chemických zbraní  v Sýrii a  Putin je vyhlášen Mužem roku.

A nyní se situace opakuje – Putin obdržel americké mapy pozic IS, ač mu je USA odmítaly vydat. Ať už jsou veřejné či tajné, v souboji USA-Írán vs. Rusko-Írán opět vítězí Putin. Vítězí nejen proto, že Rusko na to má vojenskou a především vůdčí silou, ale vítězí také proto, že globální vůdcové (GP) vidí, že Rusko na to má natolik, že jako jediné je schopno řešit problém i globálně, tzn. zastoupit je a dokonce hasit to, s čím si nevědí rady, neboť se jim to díky politice USA vymyká z rukou . Soudě podle zprávy Wikileaks, tak USA měly na Blízkém východě „najít způsob, jak koexistovat v míru“, ale ve svém stylu předvedly přesný opak.

Žezlo sice má převzít Čína a významně se počítá s Íránem, ale pouze Rusko je schopno globálně konstruktivního jednání napříč zeměmi a může zastavit či přinejmenším zmírnit ten totální rozvrat a chaos, který tolik odnáší i Evropa.

VICE-Potvrzeno: Jimmy Carter opravdu předal Moskvě mapy pozic IS. Pochopily už USA, že globální elita (GP) je na straně Ruska?


Nepřihlášený uživatel

#4932 Nenechte si ujít: Tomio Okamura, šéfredaktor AE News

2015-10-23 13:17


Nepřihlášený uživatel

#4933 Re:

2015-10-23 13:37

#4926: -  Podpis je nutný na papíře, aby byl právně závazný

 Dobrý den, hlavně je nutné podepsat papírovou verzi petice a zaslat ji na adresu - obojí uvedené na titulní straně petice.

Je nutné minimálně 10 tisíc podpisů na papíře, aby petici projednala vláda.

Julinka

#4934 Re: Podepsáno

2015-10-23 13:37

#36: ... - Podepsáno 

 Ubozaku, nikdy se tento narod nemel tak dobre jako ted!


Nepřihlášený uživatel

#4935 Re: Nechte č. 4929 být, ukájí se tady

2015-10-23 13:42

#4929: -  

Pivní bůčci, před tím pochcané knedlovepřo - další provokatér. Nechte ho, ať si onanuje. Už jich tady byla vyjmenovaná celá řada. Mají za účel vyprovokovat co nejpobouřenější příspěvky, které pak vytrhnou z kontextu a zveřejní v médiích.

Pozor na provokatéry.


Nepřihlášený uživatel

#4936

2015-10-23 13:44

Více než 300 teroristů bylo zlikvidováno v syrské provincii Lázikíja, sdělil novinářům oficiální představitel OS Sýrie, brigádní generál Alí Majhub.

 „V provincíí Lázikíja bylo zlikvidováno více než 300 teroristů, vozy s kulomety blízko města Salma a Sad Badradun. Naše armáda kontroluje Džub al-Ahmar a čast města Salma", řekl Majhub.

Více: Více než 300 teroristů bylo zlikvidováno v syrské provincii Lázikíja,

Český a slovenský tisk mimořádně skoupě a výběrově cituje vystoupení Vladimíra Putina na zasedání diskusního „Valdajského klubu“ v Soči. Proč?

 Otázka Sputniku mezinárodnímu komentátorovi Slovenských národních novin Dušanu Kernému:

„O nejdůležitějším, nejaktuálnějším, čemu prezident RF věnoval velkou část svého vystoupení, ve slovenských médiích není prakticky ani slovo! Například, jak dlouho bude trvat vojenská operace Ruska v boji proti ISIL v Sýrii, jak Putin vidí poválečné zřízení syrského státu, a, jak se ukázalo, on vystupuje výlučně za jednotnou Sýrii. Média neinformují ani o odpovědi Putina na otázku o možné vojenské účasti Ruska v Iráku. Prohlásil, že je to vyloučeno, protože o to vedení země nepožádalo, ačkoliv technickou vojenskou pomoc Moskva Bagdádu poskytuje. Zůstaly „mimo záběr" i úvahy ruského prezidenta o možnostech zlepšit vztahy Ruska a Západu, o posunu NATO k ruským hranicím.

Více: ČESKY A SLOVENKSY TISK NEINFORMOVAL LID

Diskuse mezinárodního klubu Valdaj v Soči trvala asi 3 hodiny. Kromě prezidenta Ruska Vladimira Putina promluvil i bývalý český prezident Václav Klaus. Co se tam dělo minutu po minutě?

Více: Ruska Vladimira Putina promluvil i bývalý český prezident Václav Klaus. Co se tam dělo minutu po minutě?


Nepřihlášený uživatel

#4937 V Rakousích už verbují do islámské armády?

2015-10-23 14:34

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: Uprchlická krize 23.10.15 idnes

Marně hledám prchající ženy a děti. Že by se kousek od nás už verbovalo do islámské armády?


Nepřihlášený uživatel

#4938 Homofobní Associated Press - místo žen a dětí zabírá mladé muže!

2015-10-23 15:48

 

 

 

 

 

 

 

 

A zase žádné zubožené ženy a děti.
Proč Associated Press ideologicky zaměřuje objektiv na zubožené prchající mladé muže,
kterých je ve valících se zubožených davech naprosto absolutní osmdesátiprocentní menšina?
Je to od AP homofobní, extrémistické, rasistické, nacistické a fašisticko hnědoteroristické!
Hanba AP a idnes!

idnes 23.10.15


Nepřihlášený uživatel

#4939

2015-10-23 16:07

Lavrov označil za smyšlenky tvrzení o tom, že ve Vídni byly uzavřeny jakési dohody o Asadově odstoupení.

 „Samozřejmě se objeví dohady (v médiích o výsledcích jednání). Dohady se objevily už před tím, než se schůzka uskutečnila. Slyšel jsem, že se už šíří fámy o tom, že se tu dohadujeme nebo budeme dohadovat o tom, že po určité době Asad odejde. Tak tomu není", řekl Lavrov novinářům po skončení jednání se šéfy diplomacií Saúdské Arábie a Turecka a také s ministrem zahraničí Spojených států.

Více: LAVROV VIDEN SMYSLENKY O ASADU


Nepřihlášený uživatel

#4940

2015-10-23 16:46

Ne právě jednoduchá, zato užitečná diskuse – tak zhodnotil ruský ministr zahraničních věcí Sergej Lavrov schůzku čtyřky ve Vídni, kde se projednávala situace v Sýrii.

Všichni chceme, aby byla krize urovnána cestou obnovení Sýrie jako suverénního státu, prohlásil Lavrov.

„Vyslovili jsme řadu konkrétních návrhů ke všem otázkám, o kterých jsme jednali s našimi kolegy z USA, Turecka a Saúdské Arábie, a doufám, že budou mít pokračování. Dohodli jsme se, že budeme pokračovat v kontaktech a zdůraznili jsme, že je třeba zabezpečit, abychom souběžně se zahájením mezisyrského dialogu s účastí vládní delegace, spojené delegace opozice a vlastenecké opozice zabezpečovali vnější doprovod tohoto procesu", řekl Lavrov.

Více: LAVROV SYRIE SCHUZKA


Nepřihlášený uživatel

#4941 Ruská letadla pomáhají syrské armádě bojovat proti teroristům IS.

2015-10-23 17:11

Ruská letadla pomáhají syrské armádě bojovat proti teroristům IS.

Podívejte se na syrská obrněná vozidla, která se pohybují směrem k městu Aleppo.
Více: Ruská letadla pomáhají syrské armádě bojovat proti teroristům IS.


Nepřihlášený uživatel

#4942

2015-10-23 17:23

Je to smutné,ale bohužel asi nutné.

Nepřihlášený uživatel

#4943

2015-10-23 18:55

máte mou plnou podporu


Nepřihlášený uživatel

#4944

2015-10-23 19:32

převzato - včerejší zpráva na fb

 

Zdravím Vás ..
A mam toho akorát ,tak dost!!
Prave jsem se dozvěděla ,ze uprchlíci jsou v obci Bukova u Příbrami,Rozmital.. Dokonce jeden spatne vystoupil v obci Jince.. A v Berouně se to pohybuje volne.,!!
Ve vlaku nepotřebuju ,ani jízdenky!!! Při kontrole jízdenek průvodčí jen kyvla hlavou a řekla v pořádku!!
Můžete mi říct na co se tu stale čeká!!
Sakra vždyť tohle uz neni normální!!!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-10-23 19:53


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-10-23 19:55


Teroristi avšak s mocí nafty !

#4947 Re: Saudská Arábie předsedá Radě OSN pro lidská práva

2015-10-23 20:19

#4901: - Saudská Arábie předsedá Radě OSN pro lidská práva 

 a takové svině budou skrz OSN kontrolovat lidská práva !?

Moc je v rukou nenormálních lidí !

#4948 Re:

2015-10-23 20:21

#4944: -  

 ... ne, to není normální !!! a nejvíc nenormální je, že lidi nenormální mají normálně moc v tomto státě, v EU, ve světě !!!

lidi, vzpamatujme se !

#4949 Re: Homofobní Associated Press - místo žen a dětí zabírá mladé muže!

2015-10-23 20:33

#4938: - Homofobní Associated Press - místo žen a dětí zabírá mladé muže! 

 ... všechno, podezřívám: ... je to řízené od USA a Saudské Arábie: ... miliardy dolarů se rozdají lidem, aby vyrazili, a odcházeli do Evropy ! ... a oni je vezmou a jdou ... a jdou a jdou, hordy barbarů, dokud nedojdou (jim dolary ! ... ale ty tak rychle nedojdou, protože ti, kteří za tím vším stojí, jich mají dost a dost, i když nejsou dolary dnes už ničím kryté, a jsou to jen papírky, tištěné FEDem !) Kdo asi má zájem na zničení Evropy a Evropské kultury ?

Skutečně potřební - Syrští křesťané, pronásledováni a trpící válkou dostanou od USA a od Saudů leda tak velké kulové, a ne dolary na cestu do Evropy ! ... Potřebným chudákům nepomůžeme, ale budeme tady v Evropě živit z našich peněz a z našich daní ekonomické vyžírky !? Ani halíř !!!

... a které multikulti ... píp (slovo, vyjadřující dobytek) z EU i u nás jim jdou na ruku !?

Kdo asi financuje stavbu 200 nových měšit v Evropě ? ... zvláště v Německu ? ... Saudové !!! = přátelé USA !!!

Hernajs, kdo to tady pořád o nás rozhoduje !? ... Lidi, copak to nevidíte ? ... DO ULIC A VÍC a VÍC PROTESTOVAT !!!

... za chvíli o vše přijdeme: o svobody slova, shromažďování, budem sedět v báni za pouhé slovo proti islámu, budou političtí vězni, ... na světě a v Evropě bordel, ... a pak bude pozdě to všechno dát do pořádku !

... a pokrytec Obama, údajně křesťan - protestant, a přitom asi ve skutečnosti mulim, se odvolává na svatý korán, vychvaluje islám, že prý: "Islám má hrdou tradici tolerance !" ... a kde jste viděli tolerantní islám, pane muslime Obamo ? ... nebo: "V průběhu historie islám slovy i činy prokázal možnost náboženské tolerance a rasové snášenlivosti !" ... pane Obamo, není Vám hanba takhle očividně lhát ?! ...

... ale co, ... věřím, že skutečný Bůh tyhle lidi bez morálky a svědomí, bez věrnosti vlastní víře - jednou potrestá !

zvoní hrana

#4950 Re: Politici to hraji na obe strany

2015-10-23 21:01

#4913: - Politici to hraji na obe strany 

 REPUBLIKA = RES PUBLICA = VĚC VEŘEJNÁ !!! ... podle mnoha politiků (jsou i čestné výjímky: Klaus, Zeman, Okamura ...) však je to věc s vyloučení veřejnosti, protože naprosto ignorují vůli občanů a referenda se bojí, jako čert kříže !

Každý den, každý měsíc, který jsou ve funkci jim plynou tučné platy, tak co se divíme !? A možná ještě za jejich postoje i tučnější příspěvky ze zahraničí ?!? ... od různých lobistických skupin multikulti a global a kdoví odkud ještě !

Moc měl vždy ten, kdo měl a má prachy ! 

Ale to jednou skončí !!!