Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#4326 schizofrenie americké společnosti

2015-10-07 16:46

Tak se tak ptám, proč se právě v USA vynořuje tolik konspiračních teorií - Přistáli jsme na měsíci? Nezkourali jsme si WTC sami? Bylo zavraždění JFK spiknutí? 

V této výspě západní civilizace existuje ohromná propast mezi vládou a lidem. Američané své vládě nevěří, protože čas od času něco na veřejnost prosákne.

Polistopadový vývoj u nás směřujeme také stejným směrem - propast mezi vládou a lidem a rostoucí nedůvěra obyvatel ve své představitele. Vláda před námi hodně tají, a ví proč. Vláda nejsou lidé z lidu, ale manipulátoři davů.  

TOTO JE ŠPATNÁ FORMA "DEMOKRACIE".  DNEŠNÍ KRIZE JE TOHO DŮKAZEM. OCHRAŇME SVOU ZEM A ZAVEĎME SYSTÉM, KTERÝ NEBUDE K LIDEM NEPŘÁTELSKÝ.


Nepřihlášený uživatel

#4327 UKRAJINA PODPORUJE ISLAM

2015-10-07 16:51

Na Ministerstvu obrany Ruska komentovali výzvu poradce ministra vnitra Ukrajiny Antona Heraščenka zveřejňovat jakoukoliv informaci s osobními údaji ruských vojenských příslušníků v Sýrii, aby pak mohli „bojovníci Islámského státu a jejich stoupenci v Rusku je vyhledat a pomstit se podle zákonů šaríje".

 „Petrem Prvním zřízený pětikilogramový řád Jidáše si najde důstojného nositele", prohlásil oficiální mluvčí MO Ruska generálmajor Igor Konašenkov.

Podotkl, že rozhodnutí poradce ministra vnitra Ukrajiny „pomoci" IS „překvapilo mnohé", a to „nejen na Ukrajině a v Evropě, ale také na Blízkém východě".

Poradce ministra vnitra Ukrajiny Anton Heraščenko navrhl uveřejňovat na webových stránkách Mírotvůrce veškerou informaci o vojenských příslušnících VKS Ruska, kteří bojují v Sýrii proti bojovníkům v Rusku zakázaného Islámského státu.

Napsal, že fotografie a osobní údaje vojáků pomohou teroristům a jejich „bratrům" v Rusku „pomstit se podle zákonů šaríje" za bombardování objektů IS v Sýrii.

Více: UKRAJINA PODPORUJE ISIS


Nepřihlášený uživatel

#4328 všechno, co bylo uděláno, si však zaslouží vysoké kladné hodnocení, prohlásil prezident RF

2015-10-07 16:57

Shrnovat výsledky operace v Sýrii je ještě brzy, všechno, co bylo uděláno, si však zaslouží vysoké kladné hodnocení, prohlásil prezident RF Vladimir Putin.

„Víme, jak složité jsou podobné protiteroristické operace. A je samozřejmě ještě brzy shrnovat výsledky. Avšak to, co už bylo uděláno, si zaslouží nesporně vysoké kladné hodnocení: jak práce ministerstva obrany vcelku, tak i práce odborníků Generálního štábu a našich důstojníků a vojáků, kteří pracují na místě", řekl Putin.

Vojenské námořnictvo RF ostřelovalo objekty v Sýrii, všechny cíle byly zasaženy — Putin

 „Skutečnost, že jsme uskutečnili tyto střelby z akvatória Kaspického moře na vzdálenost asi 1500 kilometrů vysoko přesnými zbraněmi a zasáhli všechny naplánované cíle, svědčí samozřejmě o dobré přípravě podniků obranně průmyslového komplexu a dobré přípravě vojenského personálu", prohlásil Putin

Ruský ministr obrany Sergej Šojgu řekl, že podle údajů objektivní kontroly byly všechny cíle zničeny, a civilní osoby ostřelováním neutrpěly.

Putin také počítá s tím, že VKS Ruska budou podporovat pozemní akce syrské armády proti Islámskému státu.


Více: všechno, co bylo uděláno, si však zaslouží vysoké kladné hodnocení, prohlásil prezident RF Vladimir Putin.


Nepřihlášený uživatel

#4329 MERKELOVÁ

2015-10-07 16:59

MERKELOVÁ:Turecko hraje klíčovou roli v regulování migrační krize, oznámila kancléřka SRN Angela Merkelová.

Toto prohlášení udělala během svého vystoupení ve středu v rámci společného prohlášení s francouzským prezidentem Francois Hollandem v Evropském parlamentu v Istambulu. Přímý přenos vystoupení uvádí německý televizní kanál Phoenix.

„My musíme pomoci zemím, sousedícím se Sýrií, aby získaly odpovídající perspektivy ohledně milionů uprchlíků. Je to náš bezprostřední soused, je výchozím bodem pro neregulovanou migraci. Turecko dělá doslova nemožné pro více než dva miliony uprchlíků. Ono velmi potřebuje naši podporu pro zajištění, příjem uprchlíků, pro ochranu hranic a pro boj proti pašerákům", řekla Merkelová a dodala, že Německo se chystá podpořit na dvoustranné úrovni toto turecké úsilí.

Více: Turecko hraje klíčovou roli v regulování migrační krize, oznámila kancléřka SRN Angela Merkelová


Nepřihlášený uživatel

#4330 Státy, jakoby „osvobozené" od diktatury Spojenými státy

2015-10-07 17:01

Státy, jakoby „osvobozené" od diktatury Spojenými státy, se v nejbližší době mohou obrátit s prosbou o pomoc k Rusku, píše pozorovatel italského vydání II Giornale Matteo Karneletto.

 „Irák a Afghanistán už nepotřebují vedení USA a obracejí se k Putinovi, a Wall Street Journal (americké noviny — pozn. red.) konstatoval prohru zahraniční politiky USA", píše sloupkař. Připomíná, že po válce v Iráku v roce 2003 se rovnováha sil na Blízkém Východě změnila a Irák se stal „americkým protektorátem". Ovšem teď, soudě podle všeho, Bagdád se obrací zády k USA a čelem k Rusku a Vladimíru Putinovi. Příčina může být spojena s neefektivitou amerických nájezdů proti teroristické skupině Islámský stát, poznamenává sloupkař.

Více: Státy, jakoby „osvobozené" od diktatury Spojenými státy


Nepřihlášený uživatel

#4331 GOOGL A TAJEMSTVÍÍÍÍÍ POZOR FAKTA JDEM VYMAHAT

2015-10-07 17:39

Moskevský městský soud vytvořil svým rozhodnutím vymáhat 50 tisíc rublů od zastupitelství společnosti Google v Rusku na základě žaloby právníka Antona Burkova precedens, v souladu s nímž mohou všichni uživatelé emailové pošty Gmail požadovat od Google náhradu za využívání osobní korespondence v kontextové reklamě, píše ruský list Kommersant.

Žalovaná strana, která rozmístila reklamu ve zprávě žalobce, se řídila výsledky monitoringu emailové pošty žalobce, a tím porušila listovní tajemství", praví se v usnesení soudu, kterým soud zakázal umísťovat reklamu do korespondence žalobce.

Více: všichni uživatelé emailové pošty Gmail požadovat od Google náhradu za využívání osobní korespondence


Nepřihlášený uživatel

#4332 DEPORT UPRCHLIKU DUVOD ODMITNUTI STATUSU UPRCHLIK

2015-10-07 17:43

Statisíce migrantů, jimž byl odmítnut status uprchlíka, budou z Evropy deportovány v průběhu několika týdnů, píše The Times s odvoláním na informaci, kterou dostal list k dispozici.

„Očekává se, že přes 400 tisíc lidí, kteří se dostali do EU v prvním pololetí tohoto roku, nedostane status uprchlíka, což bude pro předáky EU humanitární a politickou výzvou", píše list.

Více: DEPORT UPRCHLIKU

Pátá kolona neboli Trojský kůň

#4333 Re: MERKELOVÁ připravuje TURECKO jao TROJSKÉHO KONĚ

2015-10-07 19:01

#4329: - MERKELOVÁ 

 Jo, jo, další levárna na nás !!!

Migranti se budou hromadit v Turecku, ... pak Turecko přijmeme do EU, ... a máme je tady !!!


Nepřihlášený uživatel

#4334 Re: Re: Re:

2015-10-07 20:08

#4214: - Re: Re:  

 Jen by bylo vhodné upřesnění ohledně té Ostravy. V Ostravě totiž žádné Náměstí svobody není.


Nepřihlášený uživatel

#4336 Re: Re:

2015-10-07 20:16

#4177: - Re:  

  I v Olomouci bude 31.10 ve 14.00.


Nepřihlášený uživatel

#4337 DĚSIVÉ

2015-10-07 21:55


Nepřihlášený uživatel

#4338 Re: Europarlament aplauduje proimigračním změnám v EU

2015-10-07 22:51

#4316: - Europarlament aplauduje proimigračním změnám v EU 

 ať si to ta baba sama vyžere, když si je pozvala !!!


Nepřihlášený uživatel

#4339 Re: Europarlament aplauduje proimigračním změnám v EU

2015-10-07 22:58

#4316: - Europarlament aplauduje proimigračním změnám v EU 

 Když se za demokracie dostane k moci vůl, stává se brzy z něho vůl korunovaný !


Nepřihlášený uživatel

#4340 USA CHCE RUSKO HNAD PRED SOUD ZE ODVADÍ PRACI A NIČI TEROR V SYRII

2015-10-08 04:10

DULEŽITÉ

Rusko odpálilo z Kaspického moře 26 střel s plochou dráhou letu. V Sýrii zasáhly cíle Islámského státu. USA chtějí Assada i Putina žalovat před mezinárodním tribunálem. Brzezinsky navrhuje odzbrojit Rusy v Sýrii!

Kaspická flotila ruského námořnictva odpálila z raketových křižníků celkem 26 střel s plochou dráhou letu proti pozicím Islámského státu v Sýrii [1]. K útoku byly použity přesné naváděné střely „Kalibr NK“, které jsou ekvivalentem amerických střel Tomahawk. Křižující střely, které během letu mění trajektorii letu, proletěly nad severním územím Iráku a zasáhly pozice IS v Sýrii. Rusko se tak rozhodlo nezůstávat jen u leteckého přímého bombardování pozic v Sýrii, ale zapojit do operace právě i střely s plochou dráhou letu

Pentagon zuří, střely s plochou dráhou letu narušily jejich operační prostor v severní části Iráku a zdá se, že Rusko začíná velmi vadit. Jak jinak si vysvětlit poslední výkřik [2] Stephena Rappa (bývalého zmocněnce amerického ministerstva zahraničí pro vyšetřování válečných zločinů) v pořadu známé moderátorky Christiane Amanpourové, který pro CNN uvedl, že Bašár Assad a společně i Rusko (tzn. Putin?) by mohli čelit, a to se podržte, obviněním z válečných zločinů před mezinárodním soudem! Rusko prý bombarduje „umírněnou opozici“ vycvičenou CIA, a to je prý genocida civilistů, ne radikálů.

Den předtím uvedl Obamův poradce (a bývalý poradce prezidenta Jimmyho Cartera) Zbigniew Brzezinski, že USA by se měly pokusit „odzbrojit“ Rusy v Sýrii, protože bombardují „assety“ vycvičené CIA [3]. Toto šílené prohlášení, které, pokud by bylo realizováno, by znamenalo rozpoutání III. sv. války mezi USA a Ruskem, pouze dokresluje zoufalou a bezvýchodnou situaci, v jaké se USA nacházejí. V Sýrii operují jejich „assety“, které koordinují a řídí Islámský stát. Pokud by se některý z nich dostal do ruských rukou, celý svět by se dozvěděl, kdo stojí za vznikem, řízením a financováním Islámského státu.

VICE-Rusko odpálilo z Kaspického moře 26 střel s plochou dráhou letu.


Nepřihlášený uživatel

#4341 Re: Re: Re: Re:

2015-10-08 05:04

#4334: - Re: Re: Re:  

 v ove masarykovo nam!!!

 

Vašáryová ryje do Slováků

#4342 Re: Slováci nejsou Poláci, Slováci paměť neztratili, ale Vašáryová ano

2015-10-08 07:16

#4325: - Slováci nejsou Poláci, Slováci paměť neztratili 

... ale paní Vašáryová ryje stále do národa, a že prý nejsme (My a Slováci) křesťané, když nechceme přijímat všechny uprchlíky !

Je to sprostá sluníčkářka, a ještě si dovoluje nám prezentovat to pravé křesťanství !!!

Slováci, NEDEJTE SE ZBLBNOUT !!!


Nepřihlášený uživatel

#4343 Re: USA CHCE RUSKO HNAD PRED SOUD ZE ODVADÍ PRACI A NIČI TEROR V SYRII

2015-10-08 07:17

Sator

#4344 Re: Re: Slováci nejsou Poláci, Slováci paměť neztratili, ale Vašáryová ano

2015-10-08 08:39

#4342: Vašáryová ryje do Slováků - Re: Slováci nejsou Poláci, Slováci paměť neztratili, ale Vašáryová ano 

 Ať se jde bodnout ta vlastizrádná kráva. Co jsou podle ní pravé křesťanské hodnoty, že v západní Evropě ze strachu z islamistů sundávají kříže z kostelů, že celé katedrály předělávají na mešity, že se bojí na náměstí rozsvítit vánoční stromeček, že Němci jen mlčky přihlížejí šikaně křesťanských uprchlíků a znásilńování žen v azylových táborech? To je tedy opravdu obohacující, to si jistě přejí všichni naši křesťané a jsou nadšením natěšení, až jim zde budou islamisté pižlat krky. Snad bude tahle trubice mezi prvními v řadě, ať okusí plody toho, co zde ve své naivitě azaslepenosti propagovala!


Nepřihlášený uživatel

#4345 Re:

2015-10-08 08:55

#4301: -  

 Tak doufám, že si z toho tragikomického proamerického tlučhuby prd dělají. Fico naštěstí není náš Sralbotka a nnechá se jen tak ovlivnit, ale nedemokratický tlak Bruselu bude stále sílit a je jen na nás občanech, zdalipak protiimigrantský postoj našich vlád podpoříme masicními statisícovými demonstracemi a dáme jim nůž na krk, nebo je v tom necháme sami a tímto naši zem defakto odsoudíme absolutní pokoře k diktátu Bruselu.


Nepřihlášený uživatel

#4346 Re: Europarlament aplauduje proimigračním změnám v EU

2015-10-08 08:59

#4316: - Europarlament aplauduje proimigračním změnám v EU 

 Ano, jaký zvláštní oxymorón - přijímejme co nejvíce lidí vyznávajících neevropské hodnoty, kteří našimi hodnotami opovrhují a snaží se je aktivně potlačovat, abychom si tímto zachovali naše základní evropské hodnoty. To je takový nesmysl, že člověk žasne, kam až jsou příznivci multikulturní politiky v rámci své zmatené argumentace schopni zajít, aby oprávnili svoji nesmyslnou sebevražednou politiku a říká si, zdalipak jsou skutečně tak blbí a naivní, nebo tak zákeřní a úplatní. Zřejmě od každého trochu.


Nepřihlášený uživatel

#4347 Miloš Zeman perlí

2015-10-08 09:16

Bohužel je to skutečnost spíše smutná, nežli vtipná :-(


Nepřihlášený uživatel

#4348 Re: Re: USA CHCE RUSKO HNAD PRED SOUD ZE ODVADÍ PRACI A NIČI TEROR V SYRII

2015-10-08 10:45

Dracul

#4349 Re: Re: Re: Re: No, kdybyste byl starší a žil za fašistů a komunistů, tak byste komunisty určitě nec

2015-10-08 12:47

Dracul

#4350 Re: Re: Slováci nejsou Poláci, Slováci paměť neztratili, ale Vašáryová ano

2015-10-08 12:52