Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Nejde mi podepsat petice.
Nejde mi podepsat petice, přesto že dávám správnou mailovou adresu, stále mi odkaz píše, že moje adresa je nesprávná. Co mám dělat? Helena Žďárská
Re: Nejde mi podepsat petice.
#14778: Helicka - Nejde mi podepsat petice.
Hoď si to, krávo! Nemůžeš podepisovat stejnou petici několikrát.
Re: Re: Re: Re: Re:
Nejsem čunovníkem EU. Nejsa tedy Evropanem, nemusel jsem řešit zmiňované dilema. Nicméně, když už jsme na to narazili, kolik že je tvůj plat EU čunitele?
Re: Re: Re:
Klaus ví,co říká. Více, než 95% jeho závěrů je správných.
Re: Re: Re: Re:
Klaus už dávno neví co říká. Většina jeho závěrů je naopak mylných. Jako třeba ten, že si nikdo nevšimne, jak krade v přímém přenosu propisku. A co jeho další závěry, jako třeba že všichni snowboardisti jsou levičáci?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Re: Re:
#14782: Evropan - Re: Re: Re: Re:
Všechno? To jste toho moc nenašel.
Lapis lazuli... lazurit, ultramarín... Název kamene je kombinací tří slov: perského "Lazhward", modrý, arabského "nebe" a latinského lapis, kámen." Je sytě modrý s flitry z vtroušeného kočičího zlata, pyritu. V kyselém prostředí nestabilní, uvolňuje H2S a šedne.
V Chile je považován za národní kámen. Michelangelo jej svého času vyvažoval zlatem, aby jím vymaloval strop Sixtinské kaple. Karel IV. jej použil na jižní straně katedrály na hradě v Praze.
Obecně se syntetický ultramarin připravuje od r.1828 výpalem složek obsahujících křemík, hliník, sodík a síru. Jako suroviny se nejčastěji používají kaolin, zeolit, křemelina, síran nebo uhličitan sodný a prášková síra nebo sulfid sodný. Výpal probíhá zpočátku v redukčním prostředí. Jako redukční činidlo se přidává dřevěné uhlí nebo kalafuna. Průmyslová výroba ultramarínu v současnosti po celém světě prakticky skončila, kvůli uvolňovanému SO2 a barevnému polétavému prachu v okolí.
Takže Policie a Armada bere drogy a trpí duševní poruchou pak se divime že islám stále jé
NOVINKY HOVNA NETŘEBA ODKAZ
Každý pátý držitel zbraně v USA bere drogy a trpí duševní poruchou
Téměř pětina držitelů zbraní ve Spojených státech přiznává, že užívá psychoaktivní látky a trpí duševní nemocí. Vyplývá to z průzkumu, který si nechalo vypracovat středisko pro léčbu drogových závislostí Florida House Experience, upozornil magazín Newsweek.NOVINKY A JEJICH HOVNA
Re: Takže Policie a Armada Russka bere drogy, chlastá vodku a trpí duševní poruchou
... a zapomněli dopsat, že 120% Russkáků chlastá vodku jako hradní ožrala Becherovku, tedy zhruba litr denně.
Re: Re: Takže Policie a Armada Russka bere drogy, chlastá vodku a trpí duševní poruchou
Ty ses ubohej nula pitomé děcko co se furt opakuje.Posuzuji že inteligence Rok 1,5Letého děcka protože tak ubohej může bejt už jen nula bez vlastního názoru a rozumu.A řekni mě ještě něco ať se můžu smát takový debil se ani narodit nemohl :-D :-D
Re: Re: Re: Takže Policie a Armada Russka bere drogy, chlastá vodku a trpí duševní poruchou
#14787: - Re: Re: Takže Policie a Armada Russka bere drogy, chlastá vodku a trpí duševní poruchou
A ty si furt neumíš najít slušnější překladač z russáčtiny. Tak co si tady dovoluješ urážet?
Re: Re: Re: Re: Takže Policie a Armada Russka bere drogy, chlastá vodku a trpí duševní poruchou
:-D :-D :-D Seš k smíchu :-D
Re: Re: Re: Re: Re: Takže Policie a Armada Russka bere drogy, chlastá vodku a trpí duševní poruchou
Re: Takže Policie a Armada bere drogy a trpí duševní poruchou pak se divime že islám stále jé
Zdá se tedy, že ti opilci z Divokého západu zacházejí se střelivem nečekaně střídmě.
Re: Re: Takže Policie a Armada Russka bere drogy, chlastá vodku a trpí duševní poruchou
#14791: - Re: Takže Policie a Armada Russka bere drogy, chlastá vodku a trpí duševní poruchou
To se bohužel nedá říci o syrském diktátorovi Al-Asádovi a jeho rusském podporovateli Putlerovi :
Vláda a Media mají radi sami sebe proto chcou rozeštvat rasy proti sobě placeno G.Soros
NOVINKY HOVNA ZAS NETŘEBA ODKAZ
Čechům vadí Romové a Arabové. Nejradši mají sami sebe
Nejméně sympatickými národnostními skupinami jsou pro Čechy Arabové, Romové a Albánci. Největší sympatie mají naopak pro ostatní Čechy, dál pro Slováky a Poláky. Plyne to z pravidelného každoročního šetření CVVM.NOVINKY G.SOROS PRASSTITUTE MEDIA
Vláda a Media mají radi sami sebe proto chcou rozeštvat rasy proti sobě placeno G.Soros
https://666info.wordpress.com/2009/01/22/zvoleni-obamy-je-nas-triumf/
Ježíš Kristus znásilní muslimku...
V divadle Husa(ák) na provázku se veřejně vykáleli na realitu. V době, kdy žila první muslimka, dejme tomu Aiša, kterou Mohamed pojal za ženu v jejích devíti letech, byl Ježíš šest set let mrtvý.
Re:
Mohamed nikdy neexistoval
Jezuité a Papež složili Korán a falešnou osobu Alaha a falešné katolické církve
https://youtu.be/UXtNfyg8gZU
Islám a katolická církev sou jedno
https://youtu.be/nVApPGrNgng
Re: Nedejme se !!!
#9679: pozor na islám !!! - Nedejme se !!!
Souhlasím...
Re: Re:
#14795: takíja
Ignác z Loyoly žil v letech 1491-1556. Arabštiny ani arabských klikyháků neznaje, veršotepectví v nich nebyl mocen. Naproti tomu emír Abderam byl prokazatelně přítomen s padesáti tisíci svých nájezdníků v říjnu r.732 v Akvitánii. Zde byl u Poitiers zabit počtem polovičními pěšky bojujícími veterány Karla Martela(od toho dne Karel Kladivo), který si tam odskočil z úřadování v Sasku.
U Poitiers vzalo za své třicet tisíc islamistů. Včetně bagdádských katafraktů(zcela pokrytých i s koněm), luxusně ozbrojených příslušníků nejvyšší nobility.
Nadšení v budování islámského státu pak poněkud ochablo. Zbytek hipomobilních migrantů se stáhl metodou spálené země; šlo o jejich zemědělskou dovednost, která umožňovala pást jejich kozy.
Re: Re: Re:
" Byli jsme v táboře, Karle. Jsou tam jen mrtví a umírající."
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re:
#14774: - Re: Re: Re:
Za kolik ses nechal zkorumpovat ty?