Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Čechoslav

#12426 Re: Re:

2016-12-25 15:41

#12407: Naše vláda debilu - Re:  

 Jasně. Po Evropě se potulují statisíce Afričanů, Arabů, jejichž totožnost ani aktuální místo nikdo nezná, čas od čase se někde vynoží, zabijí pár desítek lidí a zpravidla zase zmizí, a to je asi podle pantátů z Bruselu všechno vpořádku, ale vlastní lidi odzbrojit, špiclovat, zastrašovat, zavírat, nejlépe očipovat jako otroky, to by jim šlo..

MOJE RADA

#12427 Re: Re: Re:

2016-12-25 16:31

#12426: Čechoslav - Re: Re:  

 PROTO JE LEPŠI NEBYT OVCE NA PORAŽKU POKUD NAS CHTĚJI ODZBROJIT TAK SI ZBRANĚ MUSIME SEHNAT NELEGALNĚ TY LEGALNI NAM MUŽOU KDYKOLIV ZEBRAT OPROTI NELEGALNIM ZBRANIM O KTERYCH NEMAJ ANI TUŠENI KDO JE MA A PŘITOM NELEGALNICH ZBRANI JE V ČESKU VICE NEŽ LEGALNICH NELEGALNICH ZBRANI V ČESKU JE 2 500 000 MILIONU A LEGALNICH SKORO 800 000 TISIC A OPROTI AMERICE JE V ČESKU KLID TO TOTIŽ ZALEŽI KDO VLASTNI ZBRAN A DALŠI DUVOD JE ŽE LIDE NEVĚŘI VLADĚ A ZAŽILI JSME 2 TOTALITY NĚMECKOU A SOVĚTSKOU UŽ JSME SE POUČILI A PROTO JE LEPŠI SEHNAT ZBRANĚ NELEGALNĚ UŽ KVULI OCHRANĚ RODIN A PŘATEL A POKUD POUŠTIJOU DO EVROPY NELEGALNI ISLÁMSKE MIGRANTY O KTERYCH VĚDI ŽE JSOU PRO NAS NEBEZPEČNI TAK JE TO VLASTIZRADA JE NAČASE SE CHOVAT STEJNĚ JAKO ONI SLUŠNY ČLOVĚK NEMA ŽADNOU ŠANCI SE BRANIT PROTI KOLABORANTUM ZRADCUM A NAJEZDNIKUM TAK MUSIME JEDNAT TVRDĚ JEN TAKHLE PŘEŽIJEM DĚLAT ZBROJAK JE K NIČEMU POKUD EXISTUJE ŠANCE ŽE NAM ZBRANĚ ODEBEROU


Nepřihlášený uživatel

#12428 Re: Re: Re: Re:

2016-12-26 10:38

#12427: MOJE RADA - Re: Re: Re:  

 POMOCI STRACHU VÁS CHCOU PŘIMĚT K TOMUHLE SPIKNUTI PROTI BOŽIMU LIDU NEVIM PROČ NEVIDITE TO CO VIDIM JA SNAD VÁM TO BUDE VŠE UKÁZANO JAKO MNĚ 

Závěr - Zaměřte se na nejhlubších aspektech spiknutí
I když je to důležité zaměřit se na a vystavit všechny aspekty dysfunkce v naší společnosti, včetně

  • politická korupce

  • mainstreamová média konsolidace a podvod

  • inteligentních měřičů

  • GMO

  • toxické vakcíny

  • geoengineering

  • militarizace policie

  • falešný terorismus

  • false flag ops

  • OSN Agenda 21

  • transhumanism

  • lidský mikročipů agenda,

... S cílem transformovat a léčit je, že je velmi důležité si uvědomit, že na základní úrovni, jsou všechny propojeny.Všechny tyto otázky a další jsou projevy mnohem prvotního zla nebo bezvědomí mezi námi - Satanské černou magií.

Mlčenlivé rituály prováděné v Bohemian Grove a elitních vil nám říci více o tom, kdo vládne světu než politický think-tanky či bankovní kartely, i když samozřejmě tam je překrývání.
Jestliže lidstvo má povstat a překonat spiknutí, musíme se zaměřit naši pozornost na kořen zla (ne poboček) a používají "bílé magie" v větší silou - k využívání a vezikalizaci našich tvůrčích sil, aby se svět míru, svobody a lásky. Musíme i nadále odhalovat nejhlubší aspekty spiknutí.

Zároveň musíme zajistit, abychom se nenechat elitní odčerpávají naše drahé myšlenky, emoce a schopnosti vytvářet své děsivé svět, nýbrž používání těchto energií v nás vytvořit svět, který chceme s pozitivní záměr, zaměření a vědomé manifestace.

VICE-Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

VICE-John F. Kennedy - Čelíme celosvětové bezohledné konspiraci (CZ sub)

Nyní konečně musíme pochopit, proč jsou tak zoufalí při zastavení tohoto vznik božských bytostí všemi možnými prostředky:((Aby narody nebyly Bohem a J.Kristem Spasení))

RFIDmikročipů

hybridizace

Modifikované potraviny GMO

chemtrails

záření-únosy, atd.

Satanské kulty s jejich stroje času , jsou schopni vidět budoucnost. Oni vědí, že nepovede. Mohou zpozdit jen nevyhnutelné. I když přeměna ochotných lidí do božských bytostí je nevyhnutelná, musíme podílet ochotně do porodního procesu. Jak můžeme pomoci? Každý z nás potřebuje říci "Ne, díky!" na zručných manévry inzerátů.

VICE-Cizinci,Ego,Duše národu 


Nepřihlášený uživatel

#12429 Re: Re: Re: Re:

2016-12-26 10:41

#12427: MOJE RADA - Re: Re: Re:  

Čelíme celosvětové konspiraci kde Valky a teror nejsou skutečné JFK aby vás mohly elity otročit a zbavovat práv a svobod

Rockefeller návrh byl zaveden pro atentát na prezidenta Kennedyho

"Pozdní v září (1963), bez doprovodu Šťastný, Rockefeller šel do Říma na audienci u papeže, nanejvýš neobvyklé okolnosti a ne zcela bez public relations podtexty. Ale depresivní situace (jeho nedávný rozvod a nový sňatek) nebyl úplně změněná "Prezident Kennedy byl velmi populární s lidmi a byl by zvolen na druhé funkční období v roce 1964. Rockefeller neměl v úmyslu, aby něco stát v cestě do Bílého domu, aby dal rozkaz k zavraždění Kennedyho. To bylo provedeno v Dallasu, Texas, na Nov 22, 1963. Nelson navštívil papeže jen 2 měsíce před atentátem. Nepochybně diskutovat plány pro eliminaci Kennedym a jeho vlastní jmenování prvního krále Spojených států:

Po atentátu na prezidenta Kennedyho, jeho viceprezident Lyndon Johnson, se stal prezidentem. Johnson se ucházel o prezidenta v roce 1964 a byl snadno znovu zvolen.

VICE-John F. Kennedy - Čelíme celosvětové bezohledné konspiraci (CZ sub)

VICE-Pouze na objednávku ! - Nelsona Rockefellera Presidential Power Grab Odhalení at Last

VICE-Kennedy a Nacisté

PŘESTATNTE VENOVAT POZORNOST MEDII

#12430 Re: Re: Re:

2016-12-26 10:49

#12426: Čechoslav - Re: Re:  

HLEDEJME PRAVDU

PŘESTATNTE VENOVAT POZORNOST MEDIIM!!!!! pomoci nich vás chcou přimět strachu aby jste byly otroky ve vlastní loutkové zemi ja co vidim v TV už tomu nevěřim a řikam si pekně z nás chcou dělat hlupaky ty co to podporuji 

Uniklé videa co nikde neukáži media

DALŠÍ DIVADLO CHEMICKY UTOK V SYRII :-D XD XD 

VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2

FALSE FLAG: Syria Chemical War ACTORS BUSTED!!!

VICE-FALSE FLAG: Syria Chemical War ACTORS BUSTED!!!

JAK SE BOJUJE PROTI TERORISTUM DIVADLO V PODÁNI NATO A USA GAZA

VICE-Předstírat islámskou pohřbu v Gaze


Nepřihlášený uživatel

#12431

2016-12-26 10:57

Všichni lidé jsou HUBRIDS to je lež 

Co Obama a Beyoncé mají společného? Jsou to pravděpodobně hubrids: lidsko-mimozemských hybridů.

Ve skutečnosti, všichni lidé jsou hubrids, protože Homo sapiens byl upraven mnohokrát v minulosti cizinců a jejich pány, aby vyhovovaly jejich účelu. To vysvětluje různé závody na planetě.

Obama, Beyonce a většina slavné a mocné jsou lepší hubrids, které jsou více "possessable", tedy lehce pod kontrolou jejich vlastníků. Jejich abnormálně-velké životně důležité orgány, aby mohly být charismatický (Pope Francis ) a provádět okultní triky ( Chris Anděl ).

Kontaktéři, unesených a Milabs jsou často takové hubrids a většina z nich má psychické síly, které jsou uvedeny do provozu svých pánů.

Zda bytosti vlastnícího hubrid je cizinec nebo démon nehraje žádnou roli.

VICE-Cizinci,Ego,Duše národu 


Nepřihlášený uživatel

#12432 Pachatele identifikovat " - Jak Obamova "plní" podvodník "archetyp a proč je důležité, aby ho vystav

2016-12-26 11:03

5. "Barack Hussein Obama" skrytě a záměrně slouží,

... Jako archetypální "podvodník" aktiva mezinárodní válečné zločiny vydírání organizačního záměru o instalaci globální policejní stát známý jako Nový světový řád - "Barack Hussein Obama" vděčí za primární věrnost organizaci New World Order kriminality

Horní divadlo NWO

Barack Hussein Obama" je významným archetypální "podvodník" aktiv v horní divadle Nového světového řádu (NWO).

Pouze tři archetypální "podvodník" aktiv NWO bylo umožněno hovořit v "chrámu" Nového světového řádu v jeho hlavním městě (London, UK), u Westminster Hall.

Barack Hussein Obama vystoupil na Westminster Hall 25. května 2011 .

Tyto tři NWO "podvodník" archetypy jsou,

  • Papež

  • The Queen / King

  • Obama

Říkám "Barack Hussein Obama" v jeho NWO "podvodník" typický projev, "Obama". 

VICE-Pachatele identifikovat " - Jak Obamova "plní" podvodník "archetyp a proč je důležité, aby ho vystavit veřejně

Kazatel

#12433 PAPEŽ FRANTIŠEK JE PRASE A SATANISTA A JE TO HYBRID DABLUV PODDANI

2016-12-26 11:14

PAPEŽ FRANTIŠEK JE PRASE A SATANISTA ALE BRZY DOJDE KONCI 

Lucifer a P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11:18 

Papež

Technicky, papež, který vystoupil na Westminster Hall byl Benedikt XVI (Joseph Ratzinger ) , který byl údajně donucen k rezignaci, protože byl na pokraji zatčení za zločiny proti obchodování s dětmi ze strany státních zástupců z určitých evropských jurisdikcích.

J.Zjeveni 17,10:17

se dne 24. BŘEZNA 2016 20:44

‚Přemýšlí o smrti.‘ Bývalý papež Benedikt XVI. pomalu umírá, řekl jeho tajemník (P.František-šelma beda těm co pokleknou Zjevení Janovo 13-14)

(666-Satanska koruna Tiara napis dole na koruně předek (Vicarius Filií Dei)

František - Jeho jezuitský, Mimozemský, "falešný prorok" a politické identity

Alfred Lambremont Webre, JD, med

Již kontroverzní během několika hodin po jeho jmenování do papežství, argentinský-narozený František I. byla nyní identifikována podle informovaných hermeneutics výzkumníky jako možného "Petrus Romanus" nebo "falešný prorok" v knize Zjevení.

2. Tesalonickým 2: 4
Ten se postaví na odpor a povýší se přes všechno, co se nazývá Bůh, nebo je uctíván, tak že on dá sebe v Božím chrámu, prohlásí se za Boha.

13.března je významný den, a to jak v exopolitiky av hermeneutické interpretace František I.
13.března 2013, což je datum František I. nominaci, byl 16. výročí Phoenix Light, masivní kosmické lodi, který přeletěl Phoenix, AZ , dne 13. března 1997.

13.března 1997 je významnou událostí v exopolitické komunitě, která následuje po mimozemské přítomnosti na Zemi.

. "Je ironií, že hlavní zkušební otevřel v Buenos Aires dne 5. března 2013, týden před kardinála Bergoglio investituru jako velekněze Probíhající soud v Buenos Aires je:

"Vzít v úvahu souhrn trestných činů prováděných v rámci Operation kondor, koordinovaný boj různými US podporovaných latinskoamerických diktatur v roce 1970 a 1980 dopadnout, mučení a vraždám desítek tisíc odpůrců těchto režimů."

Jezuita Přísaha Odkryté

"Jděte, pak do celého světa a převzít všech zemí ve jménu papeže. Ten, kdo se ho akceptovat jako zástupce Ježíše a jeho místodržící na zemi, budiž proklet a vyhlazeni." Profesor Arthur Noble

Mezinárodní tribunál do zločinů církve a státu (ITCCS.org) zatýkací rozkaz pro František I.

Tribunál pro občany svědomí je Mezinárodní tribunál do zločinů církve a státu (ITCCS.org ) vydala zatykač František I pro údajné zločiny, které spáchal v Argentině.

ITCCS.org Porota dospěla k závěru svého případu 30. ledna 2013 pro František I. předchůdce, Joseph Ratzinger (Papež Benedikt XVI).

"Dne 4. února 2013 diplomatická poznámka byla vydána sekretariátu Vatikánu evropská vláda spolupracuje s ITCCS.org Common Law soudu, týkající se jeho hrozící zatykač na jeden z obviněných, Joseph Ratzinger (aka Benedikt). Února 11, 2013 Joseph Ratzinger odstoupil jako Pope, "říká sekretariátu ITCCS.

Mezinárodní zatýkací rozkaz vydaný proti František I., Jorge Mario Bergoglio, za zločiny proti lidskosti a dítě obchodování

VICE-Pachatele identifikovat " - Jak Obamova "plní" podvodník "archetyp a proč je důležité, aby ho vystavit veřejně

Kazatel

#12434 FARIZEISKÁ BOHOSLUŽBA PULNOČNÍ 25.12.2016 OSTRAVA

2016-12-26 12:02

FARIZEISKÁ BOHOSLUŽBA PULNOČNÍ 25.12.2016 OSTRAVA

VICE-FARNOSTOSTRAVA

A PAPEŽ FRANTIŠEK NETŘEBA JMENOVAT ZLOČINCE CO ZABIJI LIDI A DĚTI 

Mše pulnočni věnována SATANU 24.-25.12.2016 Pulnočni mše co začina nastupem Nedělé ktera je odpočinková je Rouhani se a pošlapáváni Božiho zákona a Kristového DOJDOU TRESTU

PRAVÁ MŠE ZAČINÁ SOBOTOU A PATEČNIM ZÁPADEM SLUNCE DO SOBOTNIHO ZÁPADU 

NEDĚLNI MŠE VEDE VĚRNÉ DO ZAHUBY 

Matouš-6-7

O pravém učedníku

21Ne každý, kdo mi říká ‚Pane, Pane‘, vejde do království nebeského; ale ten, kdo činí vůli mého Otce v nebesích.22Mnozí mi řeknou v onen den: ‚Pane, Pane, což jsme ve tvém jménu neprorokovali a ve tvém jménu nevymítali zlé duchy a ve tvém jménu neučinili mnoho mocných činů?‘23A tehdy jim prohlásím: ‚Nikdy jsem vás neznal; jděte ode mne, kdo se dopouštíte nepravosti.‘

Matouš-16-17

11Což nerozumíte, že jsem k vám nemluvil o chlebech? Mějte se na pozoru před kvasem farizeů a saduceů!“12Tehdy pochopili, že jim neřekl, aby se měli na pozoru před kvasem, nýbrž před učením farizeů a saduceů.

Matouš-22-23

Běda zákonikum a Farizeum!!!!

12Kdo se povyšuje, bude ponížen, a kdo se ponižuje, bude povýšen.13Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Zavíráte lidem království nebeské, sami nevcházíte a zabraňujete těm, kdo chtějí vejít.14Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Vyjídáte domy vdov pod záminkou dlouhých modliteb; proto vás postihne tím přísnější soud.15Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Obcházíte moře i zemi, abyste získali jednoho novověrce; a když ho získáte, učiníte z něho syna pekla, dvakrát horšího, než jste sami.16Běda vám, slepí vůdcové! Říkáte: ‚Kdo by přísahal při chrámu, nic to neznamená; ale kdo by přísahal při chrámovém zlatu, je vázán.‘

PŘICHOD JE BLIZKO J.KRISTUS SE BLIŽI 

Mexická sopka Colima chrlila plyn a popel

V západním Mexiku projevil značnou aktivitu vulkán Colima, známý též jako Ohnivá sopka. V pátek večer a v sobotu v dopoledních hodinách měl několik erupcí. Pokaždé vychrlil velké množství plynu a popela do výšky až 2500 metrů.

VICE-Přehled zemětřesení s magnitudou nad 2.5 za posledních 24 h

Zjevení Janovo 6-8

Sedmá pečet a andělé s polnicemi

1A když Beránek rozlomil pečeť sedmou, nastalo na nebi mlčení téměř na půl hodiny.2Potom jsem viděl, jak sedmi andělům, stojícím před Bohem, bylo dáno sedm polnic.3Jiný anděl předstoupil se zlatou kadidelnicí před oltář; bylo mu dáno množství kadidla, aby je s modlitbami všech posvěcených položil na zlatý oltář před trůnem.4A vystoupil dým kadidla spolu s modlitbami posvěcených z ruky anděla před Boží tvář.5Tu vzal anděl kadidelnici, nahrnul do ní oheň z oltáře a vrhl ji dolů na zem; a nastalo burácení, hřímání, blesky a zemětřesení.6A sedm andělů s polnicemi se připravilo, aby začali troubit.

Matouš 24

Předpověd zkázy chrámu

1Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.2On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.


Nepřihlášený uživatel

#12435 Občana tribunál a občana porotami svědomí obžalovat, stíhat,Barack Hussein Obama"

2016-12-26 12:19

Jaké jsou Solutions z Nového světového řádu konsensuálním vytržení, podvodů a jeho podvodník archetypů - Papež, The Queen / Král a Obama?

Široký a systematické veřejné vystavení jedince "Barack Hussein Obama" za podvodného ve všech aspektech uvedených výše:

    1. On je praktikována v ústavní klamu od dospívání;

    2. Jako americký prezident on skrytě účastnil a koordinoval špatné manipulaci vlajky způsobují zničení životního prostředí a genocidu přes válčení životního prostředí; biologických zbraní; a ionizujícího záření.

    3. Byl zvolen do nejvyšší politické postavení amerického prezidenta hmotnostní podvodu.

    4. Jako americký prezident on skrytě účastnil a sloužil jako "veřejné Capstone" pro falešných vlajkových strategické klamání operací, které mají zdánlivě připravit americké občany o jejich právech v rámci účtu práv včetně jejich práva nosit zbraně, a nakonec ke snížení populace a zotročují USA populace

    5. On tajně a úmyslně slouží jako archetypální "podvodník" aktiva mezinárodního válečných zločinů vydírání organizace záměr na instalaci globální policejní stát známý jako Nový světový řád, a dluží primární věrnost organizaci New World Order trestné činnosti.

     

    Občana tribunál a občana porotami svědomí obžalovat, stíhat, a pokusit se odsoudit "Barack Hussein Obama" pro zničení životního prostředí, genocida, zrada a vražda.

    Tento přístup byl úspěšně použit u Mezinárodního tribunálu do zločinů církve a státu (ITCCS.org), soudem občana svědomí, v úspěšném stíhání Papež (Joseph Ratzinger)

    ITCCS, jak mocný upadli: další kroky v kultivovat náš svět a námi , 13.března 2013

    Mezinárodní tribunál do zločinů církve a státu (ITCCS.org) rovněž zahájila řízení podle indicting, stíhání, se snaží a usvědčuje The Queen / King (Elizabeth Windsor).

    I TCCS vyhláška: VELKÁ BRITÁNIE se rozpustí

    Vlastnit svá práva jako občané a střetnout se politické entity - být aktivní činnosti, organizace, média a kampaně pro veřejnou funkci, které se snaží odhalit a rozložit Nový světový řád .

    Speak out! Ticho se rovná smrt! Publikování nebo zahynout. Spuštění a podporovat blog. Rozložit nový světový řád široce na sociálních médií atd

    Vystavit metodiky Nového světového řádu veřejně tím, že vystaví špatné manipulaci vlajky, dekonstrukce "podvodníci" a nový světový řád propagandu.

    Pobyt v vědomí Unity ( "Jsme One") a zavázat ke kladnému časovou osu 2013 - 2025, a přistání ráje na Zemi.

    Přidejte svůj vlastní kroků se svými poznámkami.

    VICE-Pachatele identifikovat " - Jak Obamova "plní" podvodník "archetyp a proč je důležité, aby ho vystavit veřejně


Nepřihlášený uživatel

#12436 Ty chcou vyhubyt 500milionu Evropanu ty dělaj války po světe Cizinci s Dulce Bass

2016-12-26 16:30

Ty chcou vyzabijet 500milionu Evropanu ty dělaj války po světe Cizinci s Dulce Bass pak tu chtej založit nový světoví řad bez Boha kterého oni se boji

Ohromující Ministerstvo zahraničních věcí ( MZV ) Zpráva vypracovaná pro prezidenta Putina , který cirkuluje v dnešní Kremlu uvádí, že papež Benedikt XVI byl donucen k rezignaci minulý týden během Katolická církev se obává, že tento 85-letý vedoucí přes 1 miliarda křesťanů byl "duševně a fyzicky nepřipravený" vypořádat se s nadcházejícím odhalení o pravdivosti mimozemských bytostí .

V našem 22. zprávě ledna, " Rusko Objednávky Obama - Řekni světu o cizincích, nebo budeme ," budeme podrobně, jak je otázka mimozemskými bytostmi byla přinesena do popředí Světového ekonomického fóra (WEF) s pojmenováním ve svém 2013 Shrnutí o nebezpečí , které pro náš svět přes objev mimozemského života s jejich uvedením:

"Důkaz života jinde ve vesmíru by mohlo mít dalekosáhlé psychologické důsledky pro lidské systémy víry."

Rovněž bylo uvedeno v naší předchozí zprávě byly premiér Medveděv je 07.12.2012 off-air komentáře s novináři, které byly zaznamenány, přičemž uvedl :

"Spolu s kufříkem s jadernými kódů, prezident země je dán zvláštní složku" přísně tajné ". Tato složka v celém rozsahu obsahuje informace o cizince, kteří navštívili naši planetu ...

Spolu s tím, dostanete zprávu o naprosto tajné zvláštní službu, která vykonává kontrolu nad cizinců na území naší země ... Podrobnější informace o tomto tématu můžete získat ze známého filmu s názvem Muži v černém ...

Nemůžu vám říct, kolik z nich jsou mezi námi, protože to může způsobit paniku. "

Urychlovat Pope Benedict XVI, aby se stal prvním vůdcem katolické církve odstoupit v téměř 600 roků , tato zpráva MFA říká, byl výskyt nad Los Cristianos, Španělsko dne 21. srpna 2011 o dlouhé proroctví předpovídaném "dravce" meziplanetární kosmické lodi, a který byl následován téměř před 3 týdny s flotila z nich se objevuje na obloze nad Mexico City 

VICE-Šokující Alien se bojí, Force Pope z Office

Kazatel
Nepřihlášený uživatel

#12437 Benedikt XVI pedofil a další vrah posilal Děti do válek

2016-12-26 16:35

Benedikt XVI pedofil a další vrah posilal Děti do válek

konec tohodle Farizee nastane jako konec P.Františka při době konce 

J.Zjeveni 17,10:17

se dne 24. BŘEZNA 2016 20:44

‚Přemýšlí o smrti.‘ Bývalý papež Benedikt XVI. pomalu umírá, řekl jeho tajemník (P.František-šelma beda těm co pokleknou Zjevení Janovo 13-14)

VICE-Spise Benedikt XVI vše o pedofilu 

VICE-Satanské Kněží v katolické církvi ?

VICE-Pope Odstoupení - Harbinger papežství Konci světa ?

Lucifer a P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11:18 


Nepřihlášený uživatel

#12438 NOVINKY JDITE S TĚMA LŽIMA DO PRDELE CO VÁS PLATI G.SOROS ZA HOVNA

2016-12-26 17:44

ZA KLIKY NA ČLÁNKY BEROU PENIZE ZA CO

NOVINKY JDITE S TĚMA LŽIMA DO PRDELE ZROVNA SE STALO NEZISKOVCE PODPOROVANE USA KRMENI JE MARNÉ TAKOVE HOVNA JEN CHCETE NAHNAT STRACH FU....... O.ZA TAKOVÉ HOVNA AJI PLATI SOROS NAŠI TUPE TV H..... AJI NAŠIM POLITIKUM UPLATKY A KORUPCE KOLIK BERETE ZA BRANI UPRCHLIKU OD G.SOROSE POLITICI CO KOLIK VÁM PLATI ZA LŽI A PODVOD K..... A S BERLINEM JDETE DO PRDELE PACHATEL STALE ŽIJE CO TU LŽETE FURT K....  A STATNI TEROR UTOKY NA OBČANY NĚMECKA ŽE SE TA STARA KURVA MERKEL NESTYDÍ PACHAT VLADNI TEROR UTOKY NA NEVINE LIDI CHCETE JEN V LIDECH VYVOLAT STRACH PAK JE ZBAVIT PRAV A SVOBOD K.... PODVODNEJMA DIVADLAMA UTOKY ATD JAK FRANCIE :-D DIVADLO NA TUTY 

U Aleppa zahynul zaměstnanec české organizace Člověk v tísni i s rodinou

Tuzemská humanitární organizace Člověk v tísni oznámila v pondělí, že jeden z jejích syrských zaměstnanců zemřel i s rodinou na Štědrý den při leteckém bombardování oblasti u Aleppa. Stal se pátou obětí z řad zaměstnanců a blízkých spolupracovníků Člověka v tísni v Sýrii.NOVINKY HOVNA A BOMBONKY V PODÁNI ZAPADNI PROPAGANDY G,SOROS 500 000USD asi je malo že piši hovna A ZA VŠIM HLEDEJ Reuters TV, Reuters


Nepřihlášený uživatel

#12439 Přeji všem krásné vánoční svátky (zvláště muslimským prasatům, protože ty to dokáže nejvíc nasrat)

2016-12-27 11:33

*   _██_*。*.  .˛* .  .* .*  。*  .  *  . *  .   *  .
  ˛. (´• ̮•) *˛ *.  .*  . 
°.  *   *  _Π____. * ˛* 
 .°( . • . )  *   *  .  *   .*   .  /______/~\*. ˛*.
 *(...'• '..) *˛╬╬╬╬
╬╬  |田  田 |門|╬╬╬╬
¯˜"* °••°*" ˜¯`´¯˜" *°••° *"˜¯ `´¯˜"*°´ ¯˜"*°
••°*"˜¯`´


Nepřihlášený uživatel

#12441 EKONOMIKA PODVOD PŘIPRAVA NA KOLAPS PODVODEM NWO

2016-12-27 11:44

Nový svetový daňový režim

Každému, kdo dokonce nedbale monitoruje mezinárodní agentury - například OSN, OECD a MMF - to přijde jako žádné překvapení, že tyto agentury již dlouho chtěl stálých zdrojů financování, které by mohly počítat, spíše než se spoléhat na almužnu od vlád okolo světa.

 Ale to by pravděpodobně přijde jako překvapení pro většinu že budeme pravděpodobně vidět počáteční provoz svět daňového režimu pro financování mezinárodních subjektů do roku 2015. Organizace pro hospodářskou spolupráci a rozvoj ( vice-OECD ) - o 34 členských (v současné době) mezinárodní ekonomickou organizace, která pracuje ovlivňovat světové finanční operace - otevřeně oznámila, že plánuje pokročit v dlouholeté socialistickou opěradlem sen o planetární režim zdanění.Plány volají po legitimních vlád a diktatur na světě, která má všechny soukromé finanční údaje o občanech. To vše je otevřeně inspirován, a podle vzoru, zákon Obamova zahraniční účet Tax Compliance (FATCA) s cílem přinutit banky a vlády po celém světě do zpráv všechny účty a aktiva držená "amerických osob" do IRS (klikněte zde k vidění související vice-FATCA článek .)

A to, říkají odborníci ve spojení s dalšími souvisejícími machinace, jako rozvíjející se plán donutit podniky platit stejně vysoké daní právnických osob ve všech státech světa, spíše než zřízení obchodu v nižších daňových národy, položí základ, na němž vybudovat "World Tax organizace." v polovině února, ve skutečnosti, OECD oficiálně představila svůj plán neformálně zvané GATCA (zákon Global Account Tax Compliance) analytiky.Volání svůj trik, aby dal finální hřebík do rakve pro finanční soukromí "hra mění," řekl OECD daň-financoval to by vyžadovalo vlády shromáždit obrovské množství citlivých osobních údajů o jednotlivci z bank a dalších finančních institucí v rámci jejich působnosti.

"Ve skutečnosti bude to, že pro automatickou výměnu informací pravidel by mělo pokrývat, jaké informace se vyměňují, jak často, kdo by měl shromažďovat informace, na něž by mělo být zaslány av jakém formátu," tvrdil Pascal Saint- Amans, ředitel centra OECD pro daňové politiky a správy, mluvení, jako kdyby se děj byl už hotová věc.

Jakmile se shromáždili obrovské troves soukromých údajů by se automaticky vyměňovat mezi všemi zúčastněnými vládami a diktatur.

"Ty sbírat data, ji dát do potrubí a jde na druhou stranu," řekl Saint-Amans, který, jak by pravděpodobně bylo možné očekávat, neplatí žádné daně na jeho nafouklé financované z daní platu. 

VICE-Nový svetový daňový režim

Z.JANOVO-12-13
Nepřihlášený uživatel

#12442 CÉLÉ TO DIVADELKO S UPRCHLIKAMA PODVOD OČ VLASTNĚ JDE

2016-12-27 11:53

CÉLÉ TO DIVADELKO S UPRCHLIKAMA PODVOD OČ VLASTNĚ JDE NWO PLACENÉ G.SOROSEM

Každý člověk bude mít implantovány pod kůži čipy Z.JANOVO-12-13 

například téměř všechny domácí zvířata v na západě mají VICE-čipy pod kůži .

Skot s čipy je běžná praxe v mnoha západních zemích jako dobře. USA Tato technologie se rychle rozvíjí. Lidé již nabídl mít čipy implantované v jejich tělech, takže policie může najít je v případě nouze. Všechny americké pasy mají integrované čipy, jako jsou kreditní karty. Ve skutečnosti tomu tak není agrese Rusko, který ohrožuje Evropu. Evropa čelí nebezpečí islamizace generované Washingtonu zbavit Evropu její kulturní a křesťanské identity.Proč ne házet starou Evropu v kelímku ( tavicí kotlík = sesazovačka hrnec) národností a náboženství, takže to je jednodušší na ovládání?. Tam byl šokující zprávu z minulého týdne o více než 70 subjektů syrských uprchlíků v režimu A opuštěný ve východním Rakousku kamionu. Je zřejmé, že tok migrantů z muslimských zemí je větší než to, co oficiální statistiky říkají. Například Bulharsko, podle kvóty, je třeba přijmout některé 3000 zaměstnanců.


V reálném životě, tam bude mezi 60.000 a 70.000 z nich v tomto roce, bulharské bloggeři psát. Mnoho národních vlád Evropské unie varují, že klíčová ustanovení migrační politiky v Bruselu nefungují. Nicméně, Brusel udržuje opakovat mantru tolerance a multikulturalismu.

Je nezávislá Brusel, aby takové rozhodnutí?. Dá se také ptát, proč uprchlíci přicházející z Iráku, Sýrie a Africe nechodí do Austrálie, USA a Kanada. Proč tam uniknout nechtěj sousedních zemí, jako je Turecko, Libanon a Jordánsko?

Odpověď je jednoduchá:

Ve Spojených státech a Kanadě je tvrdá právní předpisy o přistěhovalectví. Austrálie pošle boatloads migrantů na "koncentrační tábor" na ostrově Nauru. Turecko a sousední arabské země mají alokovat veřejné prostředky na podporu uprchlíků.

Evropa byla vybrána jako latrína pro ty, kteří prchají USA - podnítil ničení a války za demokracii. Všechny národy (katolické) umírají ortodoxní a sunnitských muslimů přicházejí nahradit je . Německo přijme 800.000 žádostí o status uprchlíka ze Sýrie, Iráku a Afghánistánu.VICE-Evropa je ve volném pádu. Nikdo nemůže pochybovat o tom už.


Nepřihlášený uživatel

#12443 Jinými slovy neexistuje hospodářská krize .GLOBAL OTEPLOVÁNI NA VYHUBENI CIVILIZACE

2016-12-27 12:06

GLOBÁL OTEPLOVÁNI NA VYHUBENI CIVILIZACE
Britští akademici strávili 5,4 milionu £ (8.500.000 $) v posledních pěti letech na projektech financovaných daňovými poplatníky "geoinženýrských" k zastavení dopadů změny klimatu.

Dr. Matthew Watson , vedoucí výzkumu projektu £ 1.8million (2.800.000 $) k čerpání chemikálie do atmosféry, aby odrážely sluneční paprsky, řekl s použitím takových technologií se stane nevyhnutelnou, pokud lidstvo nedokáže zastavit globální oteplování.

Real proti/Fake krizí

v naprosto kroucenou logikou, třetí světová válka je prezentován jako prostředek k zachování světového míru. Írán je viněn odmítá dodržovat "rozumných požadavků" nebo "mezinárodního společenství". Realities jsou zkroucené a obrátil vzhůru nohama , Írán je obviňován, že chce zahájit třetí světovou válku. Tkvící v americké vojenské doktríny, oběti války jsou často ohlašovaný jako agresora. Světové války III je potvrzen jako bona fide humanitární podnik, který přispívá ke globální bezpečnosti. V hořké ironii, ti, kteří rozhodují o použití jaderných zbraní věří, že jejich vlastní propagandě.

Prezident a vrchní velitel VICE-Barack Obama věří, že jeho vlastní lži. Ani válka, ani celosvětová hospodářská krize jsou chápány jako součást bezprecedentní krize v první světové historii. Ironií je, že nebezpečí pro lidstvo celá vnější jaderná válka nemají vštípit strach a znepokojení veřejnosti. Místo toho, falešné "krize" - např,

VICE-globální oteplování

VICE-Celosvětová pandemie chřipky

o "falešnou vlajkou" jaderný útok "islámskými teroristy",

jsou vyrobeny ze strany médií , vlád, zpravodajského aparátu a Washingtonu think tanky . Pochopení základních společenských a politických událostí je nahrazen World of čiré ​​fantazie, kde číhá "zlí lidé".

CÍL UDRŽET NÁROD VE STRACHU NEŽ JE BUDOU ZBAVOVAT PRÁV A SVOBOD!!!!

Účelem těchto "falešných krizí" je poplést skutečnou krizi , stejně jako vštípit strach a nejistotu mezi obyvatelstvem:

"Celá Cílem praktické politiky je udržet obyvatelstvo znepokojeni ... od hrozivé to s nekonečnou řadou skřítků, všechny z nich imaginární ... Touha zachránit lidstvo je téměř vždy pouze falešné tváře pro nutkání k pravidlu to."

(HL Mencken)

Zatímco skutečné nebezpečí jaderné války je stěží uznal, tyto "falešné" krize jsou vždy přední stránky novin.

  • Masová nezaměstnanost, zabavování a chudoba nejsou charakteristické pro (sociální) krize.

  • Legalizace mučení a cílených politických atentátů není součástí (ústavní) krize.

  • Mučit a zabíjet potenciálních teroristů jsou určeny k "udělat svět bezpečnější."

  • Válka vedená z humanitárních důvodů je považován za "řešení" krize spíše než jeho příčinu.

Ekonomická deprese není uvedena, protože ekonomická recese je prý u konce.

Jinými slovy neexistuje hospodářská krize .


Nepřihlášený uživatel

#12444 Globální oteplování je totální blábol a nesmysl "

2016-12-27 12:12

MEDIA ZABALTE TO TY VAŠE HOVNA CO LŽETE NEPOTŘEBUJEM V TV JSTE K HOVNU A NÁS NEBAVITÉ JEN NAHÁNET STRACH LIDEM BY VÁM ŠLO PŘES PLACENÝ TERORISTY A PROVOKATÉRY VLÁDAMA

Globální oteplování šíří poplašné zprávy se potýkají s čím dál tím skeptickou veřejnost, pokud jejich hysterické "změnou klimatu" předpovědi i nadále vystaveny jak divoce nepřesné.

Lidé jsou důvěřiví a když přijímají jen něco z médií , i když je to popřením spojení mezi " zápalky, benzín a ohně ." Oni by mohli také říci, že neexistuje žádná souvislost mezi "kyslíkem, vodíkem a vodou," když říkají rtuti ve vakcínách nebo zubní amalgám nezpůsobuje vážné neurologické onemocnění, protože rtuť je vysoce toxický jed neurologické.

Naštěstí pro každého, kdo se zajímá o pravdu , vláda Spojeného království klima propagandistická mašinérie se nakonec rozpadá . Výzkum , na základě analýzy měření teploty oceánu bóje, naznačuje, že oceány chlazený letech 2003 až 2008, že toto chlazení nepodporuje myšlenku, že oceány jsou vytváření zásob teplo, a že nepodporuje myšlenku, že Země je ve pozitivní radiační bilance - to znamená, že působí jako čistá absorbér tepla a tudíž otepluje. Mezitím se zpátky na zem sníh-and-ledová bouře, který byl vypnut hodně jihu pomalu srolovat na pobřeží severovýchodní včera zanechal hladkých silnicích a ochrnutých letištích v jeho cestě.

OČ JDÉ GLOBÁL OTEPLOVÁNI

VICE-Globální oteplování je totální blábol a nesmysl

VICE-Globální oteplování nacisté" ohrožují lidstvo - říká klimatolog

VICE-Globální oteplování, kteří šíří paniku Při pohledu směšné - Double Down


Nepřihlášený uživatel

#12445 Globální oteplování dat zfalšována vládou s přizpůsobením se změně klimatu fikce

2016-12-27 12:23

DANĚ PODVOD NA NARODY UROKY,PUJČKY ATD ZISKY PRO BANKÉŘE

#12446 NWO DANĚ PODVOD NA NARODY UROKY,PUJČKY ATD ZISKY PRO BANKÉŘE

2016-12-27 12:44

NWO DANĚ PODVOD NA NARODY UROKY,PUJČKY ATD ZISKY PRO BANKÉŘE

Mnoho lidí se podvedeni do podezření, že jejich daně platit za infrastrukturu a bez daně z jejich by byly žádné silnice nebo školy a země by se rozpadne, ale to je zcela nepravdivé.

Govt má zákonné právo razit jeho vlastní peníze a kontrolovat svou hodnotu, ale to není. To půjčuje peníze od soukromé banky a používá tento bankovní úvěr zaplatit za infrastrukturu a ty jsou zdaněny za účelem zaplacení úroků z úvěru, úroků, které z obchodního hlediska, je čistý zisk pro mezinárodníbanksteři . Ať už se rozhodnete dívat se na něj jedna věc musí být velmi jasně pochopen, a to je, že každý člověk v západním světě, který má práci, je nucen každý rok, dát pryč asi 3 měsíce v hodnotě mezd daní a daně z peněz jde přímo do kapes soukromých jednotlivců, kteří vlastní a řídí světovou bankou. Jeho jeden velký soukromý podvod. A pokud jste někdy nechat se VICE-mikročip a peněžní peníze jsou zrušeny úplně, což je jejich plán, pak všechny účty a veškeré daně budou automaticky odstraněny z účtu, kdy jsou splatné, ať už ty peníze vlastně dluží, nebo ne, a pokud jste si stěžují na systému, také mohou jednoduše vypnout čip.

Vzhledem k tomu, všichni commerce se točí kolem čipu, nebudete moci koupit jídlo, nebo platit nájem, nebo dělat cokoliv, a tam bude naprosto není nic, co můžete udělat o tom. A to je jejich cíl. Chcete-li omezit velikost populace na Zemi a mikročip ty, které jsou ponechány .

Pak jeho hra set a zápas a úplnou kontrolu nad světem a všichni v něm bude v rukou mezinárodního kartelu trestných banksteři. Celý tento podvod je plánována a prováděna velmi metodicky.

Je to tito lidé a jejich přisluhovači a loutky, kteří se účastní těchto akcí, jako VICE-Bilderberg setkání a VICE-Bohemian Grove letní festival a které se stále úzce dodržovat škol dávné tajemství , které mnozí, jako je pozdní Bill Cooper již označovány jako Ancient Mystery náboženství .

Nicméně je to spíše mechanismus kontroly navrženy tak, aby bylo dosaženo konečného cíle, spíše než náboženství. I když ponořený do rituálu a co by mnozí termín "černou magii", je prostě systém, Ilumináti systému a ačkoli jeho díla zdát složitý na laik, ve skutečnosti jeho poměrně jednoduché, a je to také velmi snadné zjistit, jakmile jednou získal správný způsob pohledu na věc.


Nepřihlášený uživatel

#12447 Re: Ty chcou vyhubyt 500milionu Evropanu ty dělaj války po světe Cizinci s Dulce Bass

2016-12-27 13:08

#12436: - Ty chcou vyhubyt 500milionu Evropanu ty dělaj války po světe Cizinci s Dulce Bass 

 > "Důkaz života jinde ve vesmíru by mohlo mít dalekosáhlé psychologické důsledky pro lidské systémy víry."

Opakovaná lež. Všechna náboženství mají jistou představu o ne-lidských entitách, ať je nazývají bohové, andělé, démoni nebo jinak.


Nepřihlášený uživatel

#12448 Re: Re: Ty chcou vyhubyt 500milionu Evropanu ty dělaj války po světe Cizinci s Dulce Bass

2016-12-27 13:40

#12447: - Re: Ty chcou vyhubyt 500milionu Evropanu ty dělaj války po světe Cizinci s Dulce Bass 

 

Senátor Brian of Nevada, ví o "Ultra tajemství v krajině snů" a Dulce. Takže dělat mnoho jiní ve vládě, "to je to, co výzkumníci UFO jsou proti", takže buďte opatrní! Zabili, aby tyto informace v tajnosti, a čtením tohoto dokumentu, teď víte víc než oni chtějí, abyste věděli!

Mají také VICE-podmořské základny mimo nákladů na Floridě a Peru. Podrobnější informace budou zveřejněny vládou v návaznosti na plán přípravy na globální Alien zjevení , ve velmi blízké budoucnosti. Bude uvolněna Fotografie není to, videokazety, dokumenty, atd. Dávejte si pozor na agenty mezi vámi teď.

Koneckonců, fašistická skupina, uvnitř této země, měl John Kennedy zavražděn a dostal pryč s ním. Podívejte se na odkazy v rámci větších deštník, "Web" fašistického totalitní tajná policie státu, v rámci Pentagonu; JCS; DIA; Divize Pět FBI; DISC / DIS a CIA.

POZNÁMKA :

V Obranná vyšetřovací služby ( DIS ) - Jejich insignia je složený ze sluneční paprsky, růži a dýku, symbolizující "vyhledávání informací, důvěryhodnosti a nebezpečí".

Níže jsou uvedeny základní diagramy procesu tvorby umělých kříženců na úrovni # 7, v areálu Dulce:

VICE-HYBRIDI MEZI LIDMA DOKUMENTY A DNA MUTACÍ


Nepřihlášený uživatel

#12449 Re: Re: Ty chcou vyhubyt 500milionu Evropanu ty dělaj války po světe Cizinci s Dulce Bass

2016-12-27 13:53

#12447: - Re: Ty chcou vyhubyt 500milionu Evropanu ty dělaj války po světe Cizinci s Dulce Bass 

 

Iniciativy prezidenta Kennedyho UFO vedlo k provádění směrnice o atentát
12. listopadu 1963, prezident John F. Kennedy dosáhla široké dohody s premiérem sovětu Nikita Chruščov na společných vesmírných misích a sdílení klasifikován spisy UFO.

To vyžadovalo oba vůdce vyzývajícími svých UFO pracovní skupiny pro sdílení informací. Kennedy to udělal skrze přísně tajné Memorandum řediteli CIA pro sdílení souborů UFO s NASA a SSSR. Jeho 12.listopadu Memorandum byla předána k James Jesus Angleton , šéf CIA kontrarozvědky. Angleton kontroloval přístup k nejvyšším stupněm utajení UFO v USA, a byl v přímé komunikaci s MJ-12 - pracovní skupina UFO v rámci "MJ-12 Speciální projektové studie."

V reakci na žádost Kennedyho, Angleton následoval Přísně tajné / MJ-12 sadu směrnic. Jeden z tajných směrnic, odhalila v dokumentu unikly částečně spálené Přísně tajné / MJ-12 forenzně vydanou do roku 1961, byla směrnicí o záhadná vražda. V případě, že se některý americký státník nespolupracují s MJ-12, směrnice schválil politické vraždy.

Unikly dokument je kouřící zbraň důkazy o tom, že bývalý ředitel CIA Allen Dulles byl zapojen do přípravy a schvalování s dalšími členy MJ-12 kryptické si "směrnice o atentát." MJ-12 "Směrnice zavraždění" byl později realizován Angletonem v reakci na prezidenta Kennedyho 12.11.1963 žádost o CIA, aby se uvolnil tajné spisy UFO.

V první části, diskutoval jsem spálil dokument a jeho genesis v průběhu posledních měsíců Allen Dulles působení ve funkci ředitele CIA. Dulles a ostatní členy MJ-12 byly reakce na Kennedyho počáteční snahy dne 28. června 1961, které mají být plně informováni o MJ-12 zpravodajských operací a UFO.

Kennedy, podle uniklého Přísně tajné memorandum s názvem "Přezkum MJ-12 zpravodajských operací" (pod obrázkem) požádal Dulles dát stručné shrnutí. [27]

VICE-Prezidenta Kennedyho Deadly konfrontaci s CIA a MJ-12 přes ET / UFO Akta X

VICE-Rockefeler Atentát na JKF Pouze na objednávku ! - Nelsona Rockefellera Presidential Power Grab Odhalení at Last


Nepřihlášený uživatel

#12450 Re: Re: Ty chcou vyhubyt 500milionu Evropanu ty dělaj války po světe Cizinci s Dulce Bass

2016-12-27 13:54

#12447: - Re: Ty chcou vyhubyt 500milionu Evropanu ty dělaj války po světe Cizinci s Dulce Bass 

 

Dopisovatel píše:

"jste zmínil entitu Bilderberg jak mít silnou vůdčí roli v západní politice ... a také skrytě scénář UFO / ET. Podotýkám, se zájmem, že americká kapitola Bilderbergu byl iniciován Walter Bedell Smith (tehdejší šéf CIA) a také zmínil Věřím v Truman ' s Majestic nebo M-12 moratorium dokumentů ... je možné, že Bilderberg působí v roli benevolence ?? ... možná mají pocit, že je nutné, aby si podmanil celý svět pod jedním právním systémem a vláda před uvolněním potenciálu ET non ankety technologie u ting ...

VICE-Bilderbergs, ETS a World Peace

JFK M-12 Duvod zabiti aji JFK Rockefelerem

VICE-JFK MJ-12 Document