Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#12126 A přidávám obrázek Johna Podesty, hlavního aktéra Pizzagate

2016-12-06 14:32

Johna Podesty, hlavního aktéra Pizzagate
A nyní otázka – proč vznikl tento skandál a proč byl Podesta (a Clintonová) odhalen?

Po pádu nové babylónské věže a otřesech s tím spojených tedy nemá zůstat svět v troskách a chaosu, ale začne fungovat na nových principech.Jak přesný mají prediktoři časopisu The Economist odhad budoucnosti a jaký je jejich konečný plán v detailech dopadajících na každého jednotlivce, to se v prvním případě dovíme a v druhém o tom i něco tušíme. Jejich varianta globalizace je vedle dosavadní unipolárně americké a ruské (s níž se shodují co do požadavku multipolarity) minimálně jedna ze tří, byť mají k dispozici síly nejsilnější a cítí se jako Mág.

Každopádně takováto otevřeně sdělená vize je zajímavá, samozřejmě za předpokladu, že jsem se ve výkladu převážně nemýlil. Zbývajících 14 zvýrazněných hvězd lze počítat taky jako 7+7. Dvakrát sedm. Sedmička není jen lidové číslo štěstí, ale tradičně také číselné vyjádření úplnosti. Čeho bylo 7 v legendách, bájích, pohádkách i v bibli, toho bylo tolik, kolik mělo, co mělo trvat po úplnou dobu nezbytnou ke svému naplnění, to trvalo 7 dní, 7 let a podobně. V tomto případě máme dvojnásobnou úplnost. Dva sloupy úplnosti. “

Ač s výhradami, souhlasím s touto částí textu zde
VICE-Čtěte, stojí to zato: tarotová předpověď časopisu The Economist pro svět v roce 2017

 

Wikileaks press

#12127 WikiLeaks publikuje autoritativní, prohledávatelný archiv 57,934 e-maily

2016-12-06 15:20

Berat skříňka

Dnes je pondělí 05.12.2016, WikiLeaks publikuje autoritativní, prohledávatelný archiv 57,934 e-maily z osobní e-mailovou adresu Berat Albayrak, kdo je prezident Recep Tayyip Erdoğan syn-in-law a ministr Turecka energetiky.

E-maily rozpětí šestnáct let od dubna 2000 do 23. září letošního roku (včetně 15 července převratu) a jsou většinou korespondence mezi Albayrak a vládnoucí turecké elity: politiků, podnikatelů a členů rodiny. E-maily odhalit rozsáhlé vliv Albayrak má v širokém rozsahu oblastí turecké politice a životnosti.

Dne 23. září, Redhack, turecký hacktivist skupina, oznámil, že oni získali e-maily Albayrak a chtěli pustit je na 26. září, pokud vláda vydala uvězněné levičáky, konkrétně jmenovat Asli Erdoğana (žádný vztah) a Alp Altınörs ( asistent spolupředsedové Halkların Demokratik Partisi (HDP) zatčen 16. září ). Když se nic nestane, Redhack umístil archiv na Disku Google a Dropbox. Turecká vláda pak cenzurován normální přístup ke službě Google Drive, Dropbox, Microsoft Cloud a GitHub internet a zatkla řadu údajných Redhack podezřelých. Reportáž z tohoto cenného archivu byl již dříve brání cenzura a nedostatek autoritativní, lze prohledávat, citable archivu.

E-maily detail zapojení Albayrak v organizacích, jako Powertrans, společnost zapletený do dovozu ropy ISIS. Dne 11. listopadu 2011 Erdoğan vláda schválila návrh zákona, který zakazuje veškerý dovoz, vývoz nebo převod oleje nebo její vedlejší produkty do nebo z Turecka. Ale zákona také uvedl, že vláda by mohla zrušit zákaz v konkrétních případech. Tato výjimka byla použita k udělení Powertrans na výhradní práva na přepravu ropy, aniž by držel veřejnou soutěž. Tam byly četné tvrzení v tureckých médiích o dovozu Powertrans jen ISIS kontrolované ropy do Turecka. Albayrak opakovaně odmítla jeho připojení k Powertrans, ale e-maily dokazují opak.

VICE-Wikileaks Berat skříňka

Wikileaks press

#12128 "EUNAVFOR MED - Provoz SOPHIA" - šest Měsíční zpráva: červen, 22. prosinec, 31. 2015

2016-12-06 16:14

"EUNAVFOR MED - Provoz SOPHIA" - šest Měsíční zpráva: červen, 22. prosinec, 31. 2015

Dnes, 17. února 2016, WikiLeaks je uvolnění utajovanou zprávu o prvních šesti měsíci provozu Sophia, vojenskou intervenci EU proti "uprchlických lodě" v Libyi a Středomoří.

Ve zprávě ze dne 29. ledna 2016 je zapsán velitele operace, kontradmirála Enrica Credendino italského námořnictva, pro Vojenského výboru Evropské unie a Politického a bezpečnostního výboru EU. Dává statistiky toků uprchlíků a nastiňuje vykonávané a plánované provozní fáze (1, 2a, 2b a 3), odpovídající činnost společných sil EU, které působí v oblasti Středozemního moře a budoucí strategie pro operaci.

Jedním z hlavních prvků v rámci této zprávy je plánováno, ale stále čeká přechod z fáze 2A (působící na volném moři) do fáze 2B (působící v libyjských teritoriálních vodách) kvůli nestálé vlády situaci v Libyi, kde se stavba " vláda národní dohodou "(GNA) stále probíhá.

Tato zpráva tlačí na příslušné orgány EU, aby pomohl urychlit proces vytváření "spolehlivé" vládu v Libyi, která na oplátku očekává se, že "pozvat" sil EU pro provoz v rámci svých teritoriálních vod (fáze 2B) a později dokonce dát povolení k rozšíření vojenské operace EU na pobřeží (fáze 3).

V posledním měsíci došlo půl tuctu setkání na vysoké úrovni mezi představiteli EU a USA (mimo jiné s americkou ministryní zahraničí John Kerry v Římě) se uvádí americkou armádou, která aľ 5000 islámský stát bojovníci vzali kontrolu nad částmi libyjská pobřeží. Vážné tlak byl kladen na velkých energetických uskupení v Libyi k urychlení dokončení GNA a "Pozvat" západních sil. GNA invititation bylo očekáváno v lednu.Libyjský stiskněte oznámila, že USA, Velká Británie a francouzské speciální jednotky již dorazily (neexistuje žádný veřejný přijetí ze strany západních zemích). V rámci Evropy, Itálie a Spojené království byly hnací silou vojenské intervence.

plán EU pro vojenskou intervenci proti "uprchlických lodě" v Libyi a Středomoří

V současné době WikiLeaks vydává dvě utajované dokumenty EU, navrhovat plánovanou vojenskou intervenci proti lodích, kteří cestují z Libye do Itálie. Čím více významná z obou dokumentů byl zapsán do kombinované vojenské obrany šéfů členských států EU. Plán byl formálně schválen zástupci ze všech 28 zemí dne 18. května 2015.

Důležité je, že jeden z dokumentů uznává, že "politická Konečný stav [vojenské intervence] není jasně definována" a doporučuje, aby Evropská komise vydá další pokyny.

Dokumenty vyložit vojenskou operaci proti cross-středomořských uprchlík dopravních sítí a infrastruktury. Podrobně popisuje plány na vedení vojenských operací zaměřených na zničení lodí používaných pro přepravu migranty a uprchlíky v libyjském území, a tím jim brání zasáhnout Evropu. Vojenská rada šéfové členských států EU je to, že je zapotřebí, aby:

 "[Draw] v plném rozsahu pozorování, zpravodajských a informačních kapacit dostupných k MS [členských zemí] a partneři, a podporovaný Brusel (mj EEAS [Evropská služba pro vnější činnost] zpravodajsko-Capacity Analysis - SIAC)".

Plán rovněž uznává možnost vojenské účely EU síly proti skupinám, jako jsou ISIL "v rámci libyjského suverénní oblasti":

 "Hrozba síly by měla být uznána, a to zejména při činnostech, jako je stravování a při provozu na zemi nebo v blízkosti nezajištěného pobřeží, nebo při interakci s non-mořeschopných cév. Potenciál přítomnost nepřátelských sil, extremisty nebo teroristy, jako je Da'esh [ISIL] by rovněž měly být vzaty v úvahu ".

Dokumenty k odklonu od předchozí vojenské strategii EU ve své zjevné útoky na civilní infrastruktury v Libyi. Četné země EU, včetně Belgie, Bulharsko, Dánsko, Francie, Řecko, Itálie, Nizozemsko, Rumunsko, Španělsko, Švédsko a Spojené království se účastnil pod vedením NATO letecké údery na Libyi v roce 2011.

Organizace pro lidská práva žádá Evropskou unii, aby dát životy uprchlíků a přistěhovalců v ohrožení . Plán uznává, že EU riskuje negativní publicitu "by měly ztráty na životech být přičítána, správně nebo nesprávně, na činnost či nečinnost silou EU". Chcete-li spravovat toto riziko poškození dobré pověsti, dokumenty doporučujeme "informační strategii EU od počátku", aby se "usnadnit správu očekávání". Uznávají rovněž "potřebu kalibrovat vojenskou činnost" a to zejména v libyjských vodách nebo na zemi ", aby nedošlo k destabilizaci politický proces tím, že způsobí vedlejší škody, narušení legitimního ekonomickou aktivitu nebo vytvoření vnímání, které se rozhodly strany".

Lodě přepravující lidi z Libye jsou hlavními prostředky pro uprchlíkům konflikt v Sýrii, Eritrea, Afghánistánu a Afrického rohu dostat se do bezpečí v Evropě. Vzhledem k tomu, zničení libyjské vlády v roce 2011 došlo k prudkému nárůstu počtu uprchlíků, kteří cestují do Evropy z Libye. V roce 2014 více než 170.000 lidé Odhaduje se, že přešel na Středozemní z Libye. V roce 2014, to tvořena 60 procent celého nelegální migrace do EU.

VICE-Wikileaks"EUNAVFOR MED - Provoz SOPHIA

Wikileaks press

#12129 plán EU pro vojenskou intervenci proti "uprchlických lodě" v Libyi a Středomoří

2016-12-06 16:19

plán EU pro vojenskou intervenci proti "uprchlických lodě" v Libyi a Středomoří

VICE-Přečtěte schváleného plánu obranou šéfové EU zde

Wikileaks press

#12130 plán EU pro vojenskou intervenci proti "uprchlických lodě" v Libyi a Středomoří

2016-12-06 16:22

plán EU pro vojenskou intervenci proti "uprchlických lodě" v Libyi a Středomoří

VICE-Přečtěte si rady EU politicko-vojenská skupina zde

Wikileaks press

#12131 "EUNAVFOR MED - Provoz SOPHIA" - šest Měsíční zpráva: červen, 22. prosinec, 31. 2015

2016-12-06 16:29

"EUNAVFOR MED - Provoz SOPHIA" - šest Měsíční zpráva: červen, 22. prosinec, 31. 2015


VICE-EEAS-2016-126

Wikileaks.press

#12132 DOKUMENTY EMAILE PŘED VEŘEJNOSTI UTAJENÉ NELEGALNI OBCHODY

2016-12-06 16:34

DOKUMENTY EMAILE PŘED VEŘEJNOSTI UTAJENÉ NELEGALNI OBCHODY 2017-2030

VICE-Wikileaks press DOKUMENTY EMAILE PŘED VEŘEJNOSTI UTAJENÉ NELEGALNI OBCHODY

Wikileaks.press

#12133 WikiLeaks vydala utajované americké vojenské na video popisující zabití bez rozdílu

2016-12-06 16:40

Collateral Murder

Přehled

05.04.2010 10:44 EST WikiLeaks vydala utajované americké vojenské na video popisující zabití bez rozdílu více než deset lidí v iráckém Bagdádu předměstí New - včetně dvou novinek zaměstnanců Reuters.

Reuters se snaží získat video přes Freedom of Information Act, ale bez úspěchu od doby útoku. Video, střílel z vrtulníku Apache zaměřovače, jasně ukazuje nevyprovokované zabití zraněné Reuters pracovníka a jeho zachránců. Dvě malé děti se podílejí na záchranných byl také těžce zraněn.

Vojenská neodhalila, jak byl personál Reuters zabiti a uvedla, že nevěděli, jak bylo zraněno děti.

Po nároky podle agentury Reuters incident byl vyšetřen a americká armáda k závěru, že akce vojáků byly v souladu s právními předpisy ozbrojeného konfliktu a jeho vlastní "Rules of Engagement".

V důsledku toho WikiLeaks vydala utajované pravidel zapojení pro rok 2006, 2007 a 2008, předtím, než tato pravidla odhaluje, během a po zabíjení.

WikiLeaks vydala jak původní 38 minut videa a kratší verzi s počáteční analýzu. Titulky byly přidány do obou verzí z rozhlasové přenosy.

WikiLeaks získat toto video, stejně jako doklady z řady vojenských informátory. WikiLeaks jde do krajnosti ověřit pravost informací, které obdrží. Analyzovali jsme informace o této události z různých zdrojů surovin. Mluvili jsme svědky a novináři přímo zapojených do incidentu.

WikiLeaks chce zajistit, aby všechny unikly informace, které obdrží dostane pozornosti, jakou si zaslouží.V tomto konkrétním případě, někteří z lidí zabitých byli novináři, které byly prostě dělají svou práci: uvedení jejich životy v ohrožení s cílem podat zprávu o válce. Irák je velmi nebezpečné místo pro novináře: od 2003- 2009, 139 novinářů bylo zabito, zatímco dělá svou práci.

VICE VIDEA-WikiLeaks Collateral Murder

Na obranu vlasti už nezbylo v zákoně místo!

#12134 Stropnický s dalším poslaneckým výkvětem je zpět se Steel Rose!

2016-12-06 22:37

Stropnický s dalším poslaneckým výkvětem je zpět se Steel Rose! Změna ústavního zákona udělá z českých vojáků expediční sbor pro použití ve válkách po celém světě. Na obranu vlasti už nezbylo v zákoně místo! Z Česka se stane cvičební polygon americké armády?

Novela je zjevnou přípravou na válku s Ruskem

Je s podivem, že se natolik spěchá s takovým zákonem ještě předtím, než se v USA ujme úřadu nový americký prezident. Kam chtějí poslanci vysílat české vojáky, když budou muset za ně už brzy platit veškeré náklady v zahraničí, protože Donald Trump už nebude NATO sponzorovat? Kde je jaká sebereflexe poslanců  tomu, že v českých muničních skladech není dostatek samopalů a výzbroje pro případ plošné celonárodní mobilizace? Čím budou v případě mobilizace chránit vlast povolaní muži? Klacky? Proč se v tichosti vyváží skladové zásoby po bývalé ČSLA do zemí bývalého Sovětského svazu a na Blízký východ a doma to málo, co zůstane ve skladech, je pro jistotu „nešťastnou náhodou“ vyhozeno do povětří? Proč se neustále likviduje schopnost sebeobrany ČR? Proč se hledají cesty, jak vysílat české vojáky do ciziny a jak umožnit cizím vojskům pohyb po českém území, když nikde není ani náznak koncepce o sebeobranu státu? Český voják má snad sloužit jako „kanonenfutter“ pro cizí armádu?

VICE-Stropnický s dalším poslaneckým výkvětem je zpět se Steel Rose! Změna ústavního zákona udělá z českých vojáků expediční sbor pro použití ve válkách po celém světě. Na obranu vlasti už nezbylo v zákoně místo! Z Česka se stane cvičební polygon americké armády?

VICE-Místem války Evropa ?

G.SOROS DOTOVAL ROZVRAT NA UKRAJINĚ FUJ!!!

Mnozí z účastníků v Kyjevě je "euromajdan" demonstrace byly členy nevládních organizací Sorosem financované a / nebo byli vyškoleni stejnými NNO v mnoha seminářích a konferencích sponzorovaných Sorose '  International Renaissance Foundation ( IRF ) a jeho jednotlivých institutů Open Society a základy.

IRF, založený a financovaný Soros, chlubí, že to dal,

"Více než jakákoliv jiná organizace dárce" na "demokratické transformace" na Ukrajině.

Výroční zpráva Mezinárodní Renaissance nadace pro rok 2012, poslední dostupné, uvádí, že

"IRF za předpokladu 63 milionů Kč na financování organizací občanské společnosti. - Více než jakákoli jiná dárcovské organizace pracující v této oblasti na Ukrajině" 

Odkaz "UAH" se používá výše odkazuje na Ukrajině hřivny, ukrajinské měny, což je hodnota o 0,11 dolarů v USA, nebo jedenáct centů v americké měně.

Která se promítá do zhruba, 6.700.000 $, které IRF podmínky ukrajinských skupin v roce 2012; Není obrovská suma, ve srovnání s mnoha jinými politickými a sociálními kampaněmi, ale více než jen "významný".V cash-vyhladovělé Ukrajině Soros má dolary jít dlouhou cestu směrem k svádění a kooptovat všechny legitimní politické opozici do Soros schváleného "progresivní" tábora.

VICE-George Soros 'Giant Globalist Stopy v ukrajinském Turmoil

 


Nepřihlášený uživatel

#12135 Od 4.9. začínají omezení vzdušného prostoru v prostorech cvičení Ample Strike 2016

2016-12-06 23:35

Od 4.9. začínají omezení vzdušného prostoru v prostorech cvičení Ample Strike 2016

Ve dnech 30. srpna do 20. září 2016 bude na území ČR probíhat mezinárodní cvičení Ample Strike 2016. Cvičení, kterého se bude účastnit celkem 17 armád aliančních a partnerských zemí, je určeno ke sladění výcviku předsunutých návodčích s leteckými osádkami a veliteli pozemích jednotek. „Armáda ČR se aktivně podílí na rozvíjení schopností našich a koaličních vojáků. Právě efektivní spolupráce leteckých a pozemních sil je jednou z odpovědí na současné ozbrojené konflikty,“ řekl v úvodu tiskové konference velitel Vzdušných sil Armády České republiky brigádní generál Jaromír Šebesta a dodal: „Jako plnohodnotný člen Severoatlantické aliance tak již třetím rokem navazujeme na cvičení Ramstein Rover, které byly organizovány z úrovně NATO. Dnes je Ample Strike plně v gesci Armády České republiky, která zabezpečuje kromě výcviku také logistické zázemí zahraničním vojákům.“

VICE-Od 4.9. začínají omezení vzdušného prostoru v prostorech cvičení Ample Strike 2016

Stropnický s dalším poslaneckým výkvětem je zpět se Steel Rose! Změna ústavního zákona udělá z českých vojáků expediční sbor pro použití ve válkách po celém světě. Na obranu vlasti už nezbylo v zákoně místo! Z Česka se stane cvičební polygon americké armády?

Novela je zjevnou přípravou na válku s Ruskem

Je s podivem, že se natolik spěchá s takovým zákonem ještě předtím, než se v USA ujme úřadu nový americký prezident. Kam chtějí poslanci vysílat české vojáky, když budou muset za ně už brzy platit veškeré náklady v zahraničí, protože Donald Trump už nebude NATO sponzorovat? Kde je jaká sebereflexe poslanců  tomu, že v českých muničních skladech není dostatek samopalů a výzbroje pro případ plošné celonárodní mobilizace? Čím budou v případě mobilizace chránit vlast povolaní muži? Klacky? Proč se v tichosti vyváží skladové zásoby po bývalé ČSLA do zemí bývalého Sovětského svazu a na Blízký východ a doma to málo, co zůstane ve skladech, je pro jistotu „nešťastnou náhodou“ vyhozeno do povětří? Proč se neustále likviduje schopnost sebeobrany ČR? Proč se hledají cesty, jak vysílat české vojáky do ciziny a jak umožnit cizím vojskům pohyb po českém území, když nikde není ani náznak koncepce o sebeobranu státu? Český voják má snad sloužit jako „kanonenfutter“ pro cizí armádu?

VICE-Stropnický s dalším poslaneckým výkvětem je zpět se Steel Rose! Změna ústavního zákona udělá z českých vojáků expediční sbor pro použití ve válkách po celém světě. Na obranu vlasti už nezbylo v zákoně místo! Z Česka se stane cvičební polygon americké armády?


Nepřihlášený uživatel

#12136 Za zrušení jednání o novém zákoně, dovolujicim armádě sběr dat

2016-12-07 13:08

PETICE Za zrušení jednání o novém zákoně, dovolujicim armádě sběr dat

PROSIM PODEPISUJTE PETICU-Z České republiky se má stát totalitní stát, který bude špehovat soukromí svých občanů.

 

Nepřihlášený uživatel

#12137

2016-12-07 13:53

Poznámka : Studenti historie je zřejmé, že politické spojenectví Anglie na jedné straně a Německem na straně druhé, kovaná mezi 1871 a 1898 Otto von Bismarck, co-spiklenec Albert Pike, byl pomocný v přinášení o první světové válce.

 "Druhá světová válka musí být podněcoval s využitím rozdílů mezi fašisty a politickými sionisty. Tato válka musí být dosaženo tak, že nacismus je zničen a že politický sionismus být dostatečně pevné, aby zavedly suverénního státu Izraele v Palestině. Během druhé světové války, mezinárodní komunismus musí stát dostatečně silná, aby vyvážily křesťanstvo, který by byl následně pod kontrolou a držel v šachu až do doby, kdy budeme potřebovat pro konečné sociální katastrofě. " 3

Po této druhé světové války, komunismus byl proveden dostatečně silná, aby začít převzetí slabších vlád.   V roce 1945, na Postupimské konferenci mezi Trumanem, Churchillem a Stalinem, velká část Evropy byl prostě předán do Ruska, a na druhé straně světa, následky války s Japonskem pomáhal zametat příliv komunismu do Číny.

Poznámka : Čtenáři, kteří tvrdí, že pojmy nacismus a sionismus bylo v roce 1871 není známo by si měl uvědomit, že Ilumináti vymysleli oba tyto pohyby. Kromě toho, komunismus jako ideologie, a jako razil frázi, pochází ve Francii během revoluce. V roce 1785 Restif razil frázi čtyři roky dříve, než vypukla revoluce. Restif a Babeuf, podle pořadí, byl ovlivňován Rousseau - stejně jako nejslavnější spiklenec z nich, Adam Weishaupt .

 "Třetí světová válka musí být podněcoval tím, že využívají rozdílů způsobených" Agentur "o" Illuminati "mezi politickými sionisty a vůdci islámského světa.

Válka musí být provedeno takovým způsobem, že islám (muslimský arabský svět) a politický sionismus (Stát Izrael) vzájemně zničit navzájem. Mezitím ostatní národy, znovu rozděleny na tento problém bude nucen bojovat až do bodu úplné fyzické, morální, duchovní a ekonomické vyčerpání.

 Budeme rozpoutat nihilisti a ateisty, a my vyprovokovat impozantní sociální katastrofu, která budou všichni jeho Horror Show jasně národy vliv absolutního ateismu, původ divošství a nejvíce krvavých nepokojů.

Pak všude, budou občané nuceni se bránit proti světové menšině revolucionářů, vyhladí tyto ničitele civilizace a zástupu, rozčarovaný s křesťanstvím, jehož deistický duchové bude od té chvíle se bez kompasu nebo směru, úzkostní za ideál, ale aniž by věděl, kde k tomu, aby svůj obdiv, obdrží pravé světlo skrze univerzální manifestaci čisté doktríny Lucifera, přinesl konečně ve veřejném pohledu.

Tento projev bude mít z obecného reakčního pohybu, který bude následovat po zničení křesťanství a ateismu, a to jak podmanil a vyhlazeny současně. " 4

Od teroristických útoků z 11. září 2001, světové události, a to zejména na Středním východě, vykazují rostoucí neklid a nestabilitu mezi moderního sionismu a arabského světa. To je zcela v souladu s výzvou k třetí světové válce se bojovalo mezi nimi a jejich spojenci na obou stranách.

Tento Třetí světová válka je teprve přijde, a nedávné události nám ukazují, že to není daleko. Zdroj

VICE-Všechny války jsou dobře naplánované Banker Wars ... Včetně WWIII

Karel

#12138 Hoax Pizzagate odkryt

2016-12-07 14:06

#12126: - A přidávám obrázek Johna Podesty, hlavního aktéra Pizzagate 

Pizzagate se dostalo velké pozornosti, když jistý pošuk v neděli 4.12. chtěl vystřílet Comet Ping Pong. Nyní všichni diskutují, jak lidé jako stádo mohou věřit takovým kravinám, které u nás šířeným např. Aeronet

Základní informace: Pizzagate - Wikipedia

Podorbné odhalení hoaxu: Snopes


Nepřihlášený uživatel

#12139 Re: Hoax Pizzagate odkryt

2016-12-07 14:47

#12138: Karel - Hoax Pizzagate odkryt 

 s tim jdi do prd......

Wikileaks press

#12140 Zaplatil Julian Assange z Wikileaks za kauzu PizzaGate životem

2016-12-07 14:56

Zaplatil Julian Assange z Wikileaks za kauzu PizzaGate životem?

V souvislosti s kauzou PizzaGate se objevily i obavy o život šéfa Wikileaks Juliana Assange, o kterém není v poslední době ani vidu, ani slechu. Nikdo ho neviděl na vlastní oči od počátku října, neukazuje se na YouTube, ani na balkónu ekvádorského velvyslanectví v Londýně, kde obvykle pořádá improvizované veřejné tiskové konference. Spekuluje se, že odhalením a uveřejněním Podestových emailů si Assange podepsal rozsudek smrti, např. zde. Jiné spekulace mluví o tom, že Ekvádor podlehla tlaku a Assange vydala do USA potají, a aby to zakryla, vydala oficiálně nedávno matoucí prohlášení, že Assangeovi ambasáda odpojila internet. Informaci o odstřižení Assange od netu jsme přinesli zde a už tehdy jsme vyjádřili obavy, že proti Assangeovi stojí opravdu mocní lidé. Od té doby se šéf Wikileaks neukázal.

VICE-Skandál „PizzaGate“ otřásá americkým internetem, zatímco mainstream v USA se snaží kauzu označit za fake. Důkazy jsou ale zdrcující!

VICE-Wikileaks vše o Marina Abramovič

Wikileaks press

#12141 Must SEE! Lady Gaga & Jay Z Caught in Bizarre Satanic Ritual SPIRIT COOKING

2016-12-07 15:05

VIDEO PIZZAGATE S DOKUMENTEM OD Wikileaks v čase 3:16

VICE-Must SEE! Lady Gaga & Jay Z Caught in Bizarre Satanic Ritual SPIRIT COOKING


Nepřihlášený uživatel

#12142 Podestà e-maily; První část

2016-12-07 15:24

Podestà e-maily; První část

V současné době WikiLeaks začíná svou sérii na nabídky zahrnující Hillary Clinton kampaň předseda John Podesta. Pan Podesta je dlouhodobý spolupracovník Clintonovi a byl prezident Bill Clinton náčelník štábu od roku 1998 do roku 2001. Pan Podesta také řídí Podesta Group, významnou lobbistickou firmu a je předsedou Centra pro americký pokrok (CAP), mozkový trust Washington DC-založené. Část 1 e-mailů Podesta tvoří 2,060 e-maily a 170 příloh a zaměřuje se na pana Podesta sdělení týkající se jaderné energie, a mediální manipulace nad dary Clinton Foundation z těžby a jaderných zájmů; 1244 z e-mailů referenční jadernou energii. Plné Sbírka obsahuje emaily do az Hillary Clintonovou.

V dubnu 2015 New York Times uveřejnil příběh o společnost s názvem "Uranium One", která byla prodána ruské kontrolované vládou zájmů, že Rusku účinnou kontrolu jednu pětinu všech výrobních kapacit uranu ve Spojených státech. Vzhledem k tomu, uran je považován za strategickou výhodou, s důsledky pro výrobu jaderných zbraní, dohoda musely být schváleny výbor složený ze zástupců z řady amerických vládních agentur. Mezi agentur, které nakonec odhlásil dohoda byla ministerstvo zahraničí, pak v čele s tajemníkem Clinton. Výbor pro zahraniční investice ve Spojených státech (CFIUS) zahrnuje, mimo jiné, tajemníci financí, obrany, vnitřní bezpečnosti, obchodu a energetiky.

Jako Ruské zájmy postupně převzal kontrolu nad uranu Jeden miliony dolarů byl věnován nadaci Clinton v letech 2009 a 2013 od jednotlivců přímo připojených k dohodě, včetně předsedy uranu One, Ian TELFER. Přestože paní Clintonová měl dohodu s Obamova Bílého domu, aby veřejně identifikovat všechny dárce, aby Clinton Foundation, příspěvky od předsedy uranu One nebyly zveřejněny podle Clintonovi.

Když byl New York Times článek publikoval kampaně mluvčí Clinton, Brian Fallon, důrazně odmítl možnost, že tehdejší ministr Clinton vyvíjen žádný vliv na revizi amerického Goverment ze dne prodeje uranu One, popisující tuto možnost jako "nepodložené".

Pan Fallon okamžitě zaslaly do New York Times s vyvrácení příběhu (Podesta Email ID 1489 ).

V této poznámce, pane Fallon argumentoval: "Nehledě na skutečnost, že ministerstvo zahraničí byl jedním z pouhých devíti agentur zapojených do CFIUS, to je také pravda, že v rámci ministerstva zahraničních věcí, schvalovací proces CFIUS historicky nezakládá osobního zapojení Secretary of State. hlavním představitelem ministerstva zahraničních věcí k CFIUS byl náměstek státního tajemníka pro hospodářství, energetiky a obchodních záležitostech. Během období v pochybnost, že postoj byl držen Jose Fernandez. Jak víte, pan Fernandez osobně svědčil že "tajemník Clinton nikdy zasahoval s sebou na jakoukoliv CFIUS záležitosti."

Co kampaň mluvčí Clinton nesdělila však byla skutečnost, že několik dní před odesláním svého vyvracení do New York Times, Jose Fernandez napsal na večeru 17. dubna 2015 John Podesta na základě telefonátu pana Podesta ( E-mail ID 2053 ): "John, bylo příjemné s tebou mluvit dnes odpoledne, a oceňuji věnujete svůj čas zavolat Jak jsem již zmínil, bych chtěl dělat vše mohu podpořit tajemník Clintona, a uvítal by vaši radu. a pomoc při řízení mi těm správným osobám v kampani ".

Pět dní poté, co tento e-mail (22. dubna 2015), Clinton mluvčí Brian Fallon napsal poznámku do New York Times, deklarovat, že "Jose Fernandez osobně svědčil, že" ministryně Clintonová se mnou nikdy intervenovala na jakémkoli CFIUS věci "," ale Fallon se nezdařilo zmínit, že Fernandez byl stěží neutrální svědek v tomto případě za to, že on souhlasil s Johnem Podesta hrát roli v kampani Clinton.

E-maily ukazují, že kontakty mezi John Podesta a Jose Fernandez se vrátit do doby vnitřního Clinton kampaně obav tehdy chystané knize a filmu "Clinton Cash" Peter Schweizer o finančních počínání Clinton Foundation.

V e-mailu ze dne 29. března 2015 (e-mail ID 2059 ), Jose Fernandez píše Podesta:. "Ahoj John, věřím, že jste získali krátký odpočinek po dobře odvedenou práci díky bezpochyby do svého doporučení jsem se připojil k SZP [Center pro americký pokrok] správní rady, který jsem najít velmi prospěšný. "

Julian Assange

VICE-Wikileaks podesta-emails


Nepřihlášený uživatel

#12143 PIZZA GATE, Marina Abramovic the Pedo Queen

2016-12-07 16:21


Nepřihlášený uživatel

#12144 ZAVŘI HUBU A PODIVEJ SE NA SEBE SEBE KRITIZUJ

2016-12-07 16:32

Náplava z Uzbekistánu kritizuje našeho prezidenta Miloše Zemana a chválí ministerstvo vnitra za útvar, který bude od 1. ledna monitorovat tzv. proruské weby!

Nevážená osobo Stehlíková, ano, musím Vás tak neutrálně oslovit, neboť nepociťuji žádnou morální, etickou nebo snad společenskou povinnost Vás oslovit jinak. Nemám totiž nejmenší důvod si Vás jakkoliv vážit či Vás jinak společensky uznávat. Naopak vždy, když se objevíte s nějakým rozhovorem na některých z webových portálů, pak kromě toho, že se mi ježí vlasy na hlavě, se mi také, obrazně řečeno, otevírá kudla  v kapse. Sice bych tu kudlu nikdy proti nikomu nepoužil, ale ve Vašem případě bych na Vás s chutí vychrstnul kýbl Vašich hnusných páchnoucích zvratků, které vyblijete vždy, když někde otevřete svá nevymáchaná ústa.

Jako naturalizovaná Češka, když jste k nám přes tolik Vámi nenáviděné Rusko (kde jste ale úspěšně vystudovala VŠ) přivandrovala z Uzbekistánu a jako taková jste na naše poměry nezvykle brzy, proti běžnému standardu a na úkor jiných (zřejmě díky osobním kontaktům a stykům s Václavem Flaškou Havlem, které přesahovaly jen rámec podání rukou, že?) cca za 5 let získala české občanství a stejně neobyčejně rychle (tedy rovněž nestandardně) se vypracovala mezi VIP, mj. také až na post (neúspěšné) ministryně vlády ČR.  Nicméně, tím jste si také získala nemalou přízeň a významnou pozici mezi havloidy, sluníčkáři a zcela nepochybně i mezi příslušníky Pražské kavárny s.r.o. To Vám také dodnes umožňuje se významně a neomezeně, jak sama říkáte v rámci svobody slova, otevřeně vyjadřovat a kritizovat vše, co svým slepičím mozkem uznáte, že je  hodno kritiky.

VICE-Náplava z Uzbekistánu kritizuje našeho prezidenta Miloše Zemana a chválí ministerstvo vnitra za útvar, který bude od 1. ledna monitorovat tzv. proruské weby!


Nepřihlášený uživatel

#12145 Pizza Gate Exposed in 14 Minutes (Code, Symbols, Death of Breitbart)

2016-12-07 16:51


Nepřihlášený uživatel

#12146 Štětinův výrok v Evropském parlamentu, že EU je válce s Ruskem,

2016-12-07 17:30

Štětinův výrok v Evropském parlamentu, že EU je válce s Ruskem, vyvolal prudkou reakci a už padlo první trestní oznámení!

Redakce AE News přináší informaci o vývoji situace po skandálním výroku europoslance Jaromíra Štětiny, který nedávno v Evropském parlamentu vystoupil s projevem, ve kterém oznámil, že Evropská unie je ve válce s Ruskem. Na tento výrok velmi alergicky reagovala všechna hlavní ruská mainstreamová média, o kauze jsme informovali v článku. Nyní se ukazuje, že celá věc má dohru. Občanský aktivista a externí spolupracovník naší redakce podal trestní oznámení na Jaromíra Štětinu, protože europoslancovy výroky jsou podle jeho názoru už opravdu za hranou a poškozují zájmy České republiky.

VICE-Štětinův výrok v Evropském parlamentu, že EU je válce s Ruskem, vyvolal prudkou reakci a už padlo první trestní oznámení!

VICE-Slovák bojujúci na strane separatistov na Ukrajine

G.SOROS DOTOVAL ROZVRAT NA UKRAJINĚ FUJ!!!

Mnozí z účastníků v Kyjevě je "euromajdan" demonstrace byly členy nevládních organizací Sorosem financované a / nebo byli vyškoleni stejnými NNO v mnoha seminářích a konferencích sponzorovaných Sorose '  International Renaissance Foundation ( IRF ) a jeho jednotlivých institutů Open Society a základy.

IRF, založený a financovaný Soros, chlubí, že to dal,

"Více než jakákoliv jiná organizace dárce" na "demokratické transformace" na Ukrajině.

Výroční zpráva Mezinárodní Renaissance nadace pro rok 2012, poslední dostupné, uvádí, že

"IRF za předpokladu 63 milionů Kč na financování organizací občanské společnosti. - Více než jakákoli jiná dárcovské organizace pracující v této oblasti na Ukrajině" 

Odkaz "UAH" se používá výše odkazuje na Ukrajině hřivny, ukrajinské měny, což je hodnota o 0,11 dolarů v USA, nebo jedenáct centů v americké měně.

Která se promítá do zhruba, 6.700.000 $, které IRF podmínky ukrajinských skupin v roce 2012; Není obrovská suma, ve srovnání s mnoha jinými politickými a sociálními kampaněmi, ale více než jen "významný".V cash-vyhladovělé Ukrajině Soros má dolary jít dlouhou cestu směrem k svádění a kooptovat všechny legitimní politické opozici do Soros schváleného "progresivní" tábora.

VICE-George Soros 'Giant Globalist Stopy v ukrajinském Turmoil

 


Nepřihlášený uživatel

#12147 KDYŽ SOROS DOTUJE ROZVRATY V EVROPĚ A NA UKRAJINĚ

2016-12-07 17:51


Nepřihlášený uživatel

#12148 Vláda se snaži cenzurovat veřejné informace to je nezákoné!!!!!(Ustava-článek 17)

2016-12-07 19:32

tohle néjsou proruske weby a cenzura je nezákona takže nesmijou cenzurovat weby a informace cenzura informaci je nepřipustna vrosporu se zákonem (Ustava ČR-Článek 17) tak jak se nedá změnit a nijak zmanipulovat to je vše trestné!!!Plus Boží zákon co dostali všechny národy na zemi od Boha smlouvu ktera se neda změnit ale budiž všichni budou zničeni nasly se dokumenty že vlády veděj o Bohu a stvořeni světa za kratkou dobu!!!Takže pokud budou jednat nezákoně mate pravo jednat jakoukoli silou a prostredky proti narušeni demokracie a svobody a práva!!!!


Nepřihlášený uživatel

#12149

2016-12-07 20:15

ZASE H.... NOVINKY PROAMERICKE BLITKY LŽÍÍÍ

Z Mosulu může být druhé Aleppo. Irák poslechl Írán a zavřel únikovou trasu

Současná irácká strategie v dobývání Mosulu, který šíitské milice svírají ze všech stran, se liší od původních plánů, jež počítaly s ponecháním únikové trasy na západě města. Podle agentury Reuters Iráčany přiměl ke změně postoje nátlak Íránu, podle kterého s civilisty budou prchat i bojovníci Islámského státu (IS). Kurdové ale varují před vytvořením druhého Aleppa.ACH TO SOU H...... NETŘEBA ODKAZ 

FAKTA

VALKA V IRAKU ZAKONČENI VYDĚLKU PRO USA KTERÁ VYNESE ZISK 

Před deseti lety, 19. března 2003, prezident George W. Bush zahájil invazi do Iráku, která by vedla k devítileté válce s výsledkem,

  • 4,486 mrtvých amerických vojáků

  • 32,226 servisní členové zraněn

  • přes 100.000 mrtvých iráckých civilistů

((Karta pro válku zakončena 3000000000000 $.))

Bush se podaří odstranit Saddáma Husajna, ale ukázalo se, nebyly žádné zbraně hromadného ničení a žádné významné provozní vazby mezi Saddámova režimu a Al-Káidy. To znamená, že dva hlavní tvrzení Bushem a jeho posádku používané k ospravedlnění války nebyla pravdaVICE-Arogance" - Nový dokument Reexamines Válka v Iráku "Hoax "

Karel

#12150 Re: Re: Hoax Pizzagate odkryt

2016-12-07 22:14

#12139: - Re: Hoax Pizzagate odkryt 

Moje babička vždycky říkávala, že za pravdu se každý zlobí