Odvolat Dienstbiera.
Re:
Čeln vlády může být odvolán jedině na základě rozhodnutí premiéra. Proto by cílem mělo být vyvinout dostatečný společenský tlak, aby tak pan Sobotka (kdyyž už ho naší spoluobčané podpořili ve volbách) skutečně odvolal.
Přiznám se, že jsem jej volil v prvním kole na prezidenta. Vypadal z těch kandidujících oblud tak nějak nejsolidněji. To jsem ještě nevěděl, jaký se z něj vyklube multikultifašista. Dnes bych si za to naliskal a jsem rád, že vyhrál Zeman, který se mi charakterově hnusí, ale jako politika si ho cením rozhodně víc. ČR za celá ta léta nehnula ani o píď ve věci začleňování romských menšin, spíše situaci ještě více vyhrotila a ten panák si v tomhle stavu dovolí pozvat ještě dalších 15 000 nepřizpůsobivých uprchlíků.
Takový vlastizrádce nemá co reprezentovat náš stát!!!!!
Tenhle politik nemluví za občany ČR, nýbrž je řízen jako robot a posluha ambasádou USA v Praze pod taktovkou protektora a šaška Schapiro. Tento pazgvil řiťolezec a křivák by měl z vlády co nejdříve vypadnout a odstěhovat se do milované a uctívané USA. Zde pro takového vlastizrádce by nemělo být vůbec místo natož aby politicky rozhodoval.
| This discussion has been closed. |