STOP týrání pejsků v Dobranovském útulku!!!!!

Standa

#26 Re: Re:

2015-08-25 13:47

#24: Jarka - Re:  

 Srovnávat dítě se psem se opravdu nedá. Dítě je zcela normální součást lidského života, každý člověk k němu byl předurčen, děti jsou naše budoucnost, smysl života, pes je jenom rozmar, koníček, náhražka za skutečné dítě. Chápu důchodce, kterým zemřel protějšek, děti na ně kašlou, tak si pořídí psa. Jasně že farmář někde na samotě si pořídí psa, aby hlídal jeho statek. Asistenční psy ani nepočítám, to je samozřejmost, ale nikdy nepochopím mladé lidi, kteří si místo dítěte raději pořídí psa. Někdy dva, někdy i tři. To už musí být nějaká duševní nemoc. Tahle čokloúchylka je jen v naší dekadentní kultuře, nikde jinde jimi nejsou tak posedlí. Současná demokracie, volnost, úpadek všech tradičních hodnot nám úplně leze na mozek. Nedokážeme ani vychovat děti k samostatnosti, vyrůstají rozmazlení, blahobytem zdegenerovaní, nezodpovědní, neschopní lidi se o dítě postarat, tak si pořídí raději čokla. Ten není tak náročný na výchovu jako dítě. Jo, když to tak udělá jeden, dva, tři lidi, budiž, ale když má čokla každej okolo, tak je to k zmagoření. Tady není místo, kde by si mohl člověk lehnout a rozjímat, všude jen slyší ten otravný štěkot, z něhož už mu hučí v palici. Já mám rád děti, kdysi jsme v lese s pár kámoši iniciativně stavěli překážkovou dráhu pro děti, aby si měly kde hrát a vyblbnout se. Měl jem z toho radost, že jsme uělali něco prospěšného, i když dle vás čoklofilů jsem nenávistný člověk, co umí vše jenom kazit. To už dnes ale není, tohle nadšení pro děti vyprchalo. Děti už nejsou našimi miláčky, ale jsou na obtíž, lidi jim raději dají dvoustovku, "na, běž do kina nebo do mekáče a dej pokoj smrade". Současné "matky" své děti pálí cigaretami, tráví fridexem, hází je hned po porodu do kontejneru, na potraty chodí jen tak z plezíru, to je přece šílenost! Ale zato pejskům se dostává prvotřídního luxusu, všemožné salónky a kdo ví jaké nesmysly dnešní zdegenrované doby, dokonce už někteří dementi v USA i svýmu čoklovi okázali majetek. Možná už i tady u nás, jeden nikdy neví. Takovým už řádně hrabe. To je úplná posedlost, ti psi jsou naprosto všude. V každé druhé reklamě, zapnu prohlížeč a čumí na mě čokl, jdu nakoupit jídlo (lidské!) a na obal dají čokla, protože se to líp prodává. Otevřu časopis a na každé druhé stránce čokl. Tohle už vážně není normální!


Nepřihlášený uživatel

#27 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-08-26 14:31

#25: Standa - Re: Re: Re: Re:  

 Přesně tak! Když jsem naposledy vyčítal v jedný diskuzi, že po sobě pejskaři neuklízej hovna, tak se do mě hned obořil jeden vyšinutej kynolog, že mě rozbije hubu a pár agresivních testosteronových hovad si s ním notovalo, asi v nich zůstávaj nějaký zbytky neandrtálčích genů či co...

Standa

#28 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-08-27 14:53

#27: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Oni si především musí uvědomit, že nejou na světě sami a přestat se chovat jako nadutí arogantní netolerantní hulváti. Ne každý je tak zdegenerovaný jako oni, ne všichni sdílí jejich názor na čoklofilii.


Nepřihlášený uživatel

#29

2015-08-28 07:10

Doufam ze to podepise dost lidi...budu doufat a drzet palce ✊✊
nicnicnic

#30 Re: Re: Re:

2015-08-30 12:36

#18: Standa - Re: Re:  

 pokud máš něco proti psům tak sem nelez demente :) nakopat ti držku ty podržtaško

Dr.Chocholoušek

#31 Re: Re:

2015-09-25 18:04

#16: Kurdej - Re:  

 Vy nejste duševně zralý člověk, vy jste svému okolí nebezpečný. Člověče pokud se s tím ještě nikde neléčíte, doporučovayl bych ihned nastoupit klinickou léčbu, než bude pozdě!


Nepřihlášený uživatel

#32

2015-10-02 06:33

Doufám, že tento útulek bude brzy uzavřen a všichni pejsci se dostanou minimálně do dočasných péči. Děkuji vsem dobrým lidem kteří za ty němé tváře bojují! Paďourková Bára.

Nepřihlášený uživatel

#33

2015-10-02 09:18

neni nic jednodussiho nez je utratit

Nikita

#34 Re:

2016-03-22 07:07

#4: -  

 Souhlas, petice musí mít nějaký text - vysvětlení a požadavky.

Navíc už proti tomuto útulku delší dobu koluje tato petice: www.petice24.com/petice_za_uzaveni_psiho_utulku_v_dobranov

tak raději podepište tu, než si dělat "soukromou" ...