Zákaz veřejné propagace homosexuality


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-08-16 18:30

Proti samotným homosexuálům nic nemám, ale propagační akce typu gay pride bych (i když nejsem křesťan) zakázal.Mohlo by nakonec dojít k tomu,že majoritní heterosexuálové budou vytlačeni na okraj společnosti.Homosexualita může být tolerována pouze tehdy,když homosexuálové budou uznávat hodnoty majoritní heterosexuální společnosti a nebudou se je snažit měnit k obrazu svému!Heterosexualita je normální.Homosexualita nikoliv,ale může být heterosexuály tolerována.Registrované partnerství směřující k osvojování dětí bych nepovolil.Výchova dítěte musí směřovat k tomu,že dítě bude chápat heterosexualitu jako normální stav věcí.Funkční rodina se skládá z muže,ženy a dětí.


Nepřihlášený uživatel

#2 Re:

2015-08-16 19:00

#1: -  

 Přesně jste vystihl o to, oč jde i mě. Nechci zakázat homosexualitu, jen její propagaci a adopci dětí homosexuálním párům.


Nepřihlášený uživatel

#3 Homosexualita a jiné odchylky od heterosexuální orientace - KOMUNITA

2015-08-16 19:02

Svarun

#4 Proč se nechodí spíše pochody za práva tradiční rodiny?

2015-08-17 07:43

Rodina je základ státu a budoucnosti národa. Proto musí být státem chráněna a podporována. V posledních desetiletích je účelově rozkládána, aby systém o to snadněji dokázal člověka ovládnout a připravit ho o jeho svobodu – záměrná desintegrace společnosti představuje fatální hrozbu a přispívá k úpadku morálky, k bujení zhoubných ideologií homosexualismu, feminismu, genderismu a řady dalších, k narkomanii, alkoholismu, ke všeobecnému odcizení člověka člověku, ale také k poklesu porodnosti a k vymírání. To poté elity kompenzují dovozem statisíců neintegrovatelných imigrantů ze zemí třetího světa, již představují bezpečnostní, politické i hygienické riziko pro naši společnost, místo aby čelily morálnímu rozkladu adegenraci našeho národa. Jedině rodina a dobrý stát mohou zajistit zdravý vývoj národa.


Nepřihlášený uživatel

#5

2015-08-17 08:34

Již několikrát jsem to psala na fb, ohrožování mravní výchovy mládeže, adolescentů, veřejná propagace homosexuality, co na to sociální pracovnice, kvalifikovat jako trestný čin!Jinak mi tyhle ujetiny nevadí, doma si mohou dělat co chtějí.

Nepřihlášený uživatel

#6

2015-08-17 10:38

Ohrožovaní výchovy mládeže? V čem proboha? Akorát se tak dětem dává na jevo, že je to normální...že je víc možností a nemusí se za to třeba ve škole stydet, nebo z opačné strany, že není proč takové děti šikanovat!
A jasně...určitě je dětem líp bez lásky v domově s milionami tet, kdy v osmnácti musí odejít a nikoho nemají, tam se o "normálním" typu rodiny určitě více přiučí než mít dětství s láskou a celoživotní zázemí :), máte naprostou pravdu :)


Nepřihlášený uživatel

#7 Re:

2015-08-17 14:34

#6: -  

 On je rozdíl, když o tom normálně informují (vzdělávací pořady v TV, sexuální výchova ve školách, atd..), nebo když polonazí lidé uspořádají nějakou takovouto akci. Kdy jen kvůli tomu, že jsou jiní zastaví provoz v městě, a polonazí (nedivil bych se, kdyby někteří byly úplně nazí) se promenádují po městě. A v dnešní době, kdy už i u nás na některých koupalištích, nesmí malé děti být bez plavek (aby náhodou nepřílákali nějakého devianta), či otce popotahují zato, že se koupal s dcerou a považují ho za pedofila, by měla být povolena akce, kde se veřejně promenádují polonazí lidé (ženy bez podprsenek - což dle našho zákona už se dá považovat za ohrožení mravní výchovy mládeže)?  
Záleží, jak v kterém Dětském domově, znám totiž i domov, který pomá lidem, kteří u nich vyrůstali, sehnat bydlení, práci a finančně jim pomůžou více než je nutí stát. A rozhodně furt lepší, když dítě vyrůstá v Dětském domově (věřte si nebo ne, i tam, až na vyjímky, se jim dostává lásky) a vědí, že se o ně třeba jejich rodiče starat nemohli (nebo nechtěli), než když žijí u homosexuálů a myslí si, že to je úplně v pořádku. V pořádku to bude, leda, až homosexualita nebude považována za nemoc. Do té doby (a ani potom to já osobně nebudu podporovat) děti do homosexuálních párů NE.


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re:

2015-08-17 18:05

#7: - Re:  

 Tady je jasně vidět rozpolcenost dnešní společnosti. Na jednu stranu probíhají zcela oprávněně zátahy na pedofilní gangy (pokud ovšem nejde o prominentní arabské šejky, na ty se naše právo nevztahuje), ovšem na druhou se dostává tak masivní veřejné podpory těmhle oplzlým úchylákům a ještě se z nich dělá, jako by snad byli něco víc než my a ještě mají být na svoji úchylku hrdí. To by člověk blil.


Nepřihlášený uživatel

#9

2015-08-17 18:45

- Kdy jste viděl v televizi takový vzdělávací pořad? Nebo aby se o tomhle někdo zmínil ve škole? :) já nikdy... :)
já nikdy nebyla na žádném průvodu, takže o nahotě na nich nic nevím...ale to, že v dnešní době jsou v televizi filmy a pořady s milostnými scénami a mnohými dalšími věcmi je daleko vážnější, než to, že v létě chodí polonazí lidé po městě - i na koupališti - jak už jste popsal, nosí všichni plavky - to je taky podle vás ohrožování mládeže, to by se měli muži na veřejným koupalištích koupat v tričku? Navíc, v době internetu už vážně není nic, co by dnešní děti nevěděli a neviděli -  tohle je závažný problém, ímhle by se měl někdo zabývat...ne takovou prkotinou! :)
A pokud si opravdu myslíte, že v dětském domově (s tou láskou to tam opravdu nemůže být nějak závratné...), je dětem líp, než aby se o ně starali dva milující lidi, na které by se mohl spolehnout po celý svůj život, pokud si myslíte, že čistě milovat druhého člověka není v pořádku...tak se opravdu není o čem bavit :), já mám kamarádku z děcáku - která nemá nikoho, nemá domov...nemá rodinu. Ikdyž byla v děcáku a tam se o ni starali "tety"...teď je sama :), vážně mi chcete říct, že tohle je lepší, než kdyžby měla celou rodinu? Babičky, dědečky, tety...které by ji milovali a za kterýma by mohla kdykoliv přijít? Nebuďtě směšný...
- Oplzlým úchylákům? A baba s chlapem se nikde na veřejnosti necicmají? Tady nejde o to, zda je někdo gay či ne...tu jde o povahu každé osoby...takže házet všechny homosexuály do jednoho pytle, tak pak můžem hodit i heterosexuály do jednoho pytle :)
Vaše argumenty jsou hrozně chabé - nic víc totiž mít ani nemůžete :), tohle je můj poslední příspěvek, protože pokud se budete ohánět takovými nelogickými věcmi (jako, že v děcáku je dítěti líp než v rodině...), tak nemám potřebu sem už nic psát :), s bohem


Nepřihlášený uživatel

#10

2015-08-17 20:58

Plný souhlas s textem petice. Nechápu stálou touhu deviantů na své postižení upozorňovat, jako na nějaké privilegium.


Nepřihlášený uživatel

#11 Re:

2015-08-18 04:48

#9: -  

 sexuální výchova ve školách je, a vzdělávací program by se asi taky nějaký našel. Omlouvám se, to polonazí bylo myšleno na lesbičky, které se na Prague Pride promenádovali nahoře bez - což kažení mravní výchovy je. A to koupaliště tam mi šlo o to, že ta 2 (3) letá holčička není tak vyvinutá a plavky mít musí a dospělá ženská se klidně může producírovat nahoře bez po ulici. A  erotické scény ve filmu jsou problém, ale pokud to není porno tak to není ve velké míře. Je to asi o přístupu děcáku, znám takový, který se snaží nějak pomoci i dospělím lidem, kteří odtamtud odešli. U nás se s orientací kolikrát nesmíří vlastní rodiče natož prarodiče, kteří vyrůstali v úplně jiné době. Takže to dítě o to se s nima setkat nebude mít stejně možnost, protože bude přerušen kontakt pár - rodiče. (prarodiče). Rozdíl je dát si jednu pusu nebo se po sobě plazit (to mi vadí i u klasických párů), protože to na veřejnost nepatří. Navíc v páru chlap - chlap, ta matka (žena) prostě chybět bude a to samé v páru žena - žena, nic nedokáže nahradit mužský element - otce. A homosexuální pár není rodina, rodina je muž - žena, děti. Já homosexuálúm nechci zakazovat líbání na ulici, ale propagace typu Prague Pride ve stylu v jakým je konána je opravdu spíš důkaz, že ti lidé jsou choří. Chtějí ať se k nim chováme normálně, ale na druhou stranu uspořádají toto.

Nekorektně

#12 To co se tady děje je hnus, ale pořád na tom nejsme tak zle jako ve zdegenerovaným Švédsku..

2015-08-18 13:57

Švédská školka uspořádala pro děti do 6 let pochod na podporu homosexuálních deviantů

Školka Hagahuset v švédském Göteborgu uspořádala vlastní pochod na podporu homosexuálů. Pochodu se zúčastnilo 120 dětí ve věku do 6 let. Informaci zveřejnil švédský portál Expressen.se.

Perversní výchova dětí ve švédských školkách

Jak dále informuje o této nechutné a odporné perverznosti slovenský web HlavnéSprávy.sk, tak zaměstnanci jmenované školky obhajovali své rozhodnutí vysvětlením, že to udělali z lásky, protože všichni lidé jsou si rovni. Jak může ve Švédsku deviantní perversní hovado pracovat ve školce, když tvrdí takové zvrácenosti? Zneužívají děti ve školách?

Učitelka Sara Ghazi v rozhovoru pro portál Expressen uvedla, že ve školce každý den hovoří o rovnosti mezi lidmi a tom, že nezáleží na sexuální orientaci nebo barvě pleti. Prosazují, že každý má právo na odlišnost, děti v tom zároveň povzbuzují a podporují. Vymývání dětských mozků jako za bolševika: „Lenin byl hodný člověk. Lenin měl děti rád,“ učili se tenkrát děti do šest let v komunistických školkách v Československu, dnes jim perversní prasata vtloukají do hlavy, že je normální jako buzerant či lesba v průvodu souložit na ulici.


Nepřihlášený uživatel

#13 Re: To co se tady děje je hnus, ale pořád na tom nejsme tak zle jako ve zdegenerovaným Švédsku..

2015-08-19 08:34

#12: Nekorektně - To co se tady děje je hnus, ale pořád na tom nejsme tak zle jako ve zdegenerovaným Švédsku.. 

 Švédsko už není země, to je jedna velká hippie sekta, ty paka už nikdo nemůže brát vážně. A hodně rychle na to dojedou.


Nepřihlášený uživatel

#14

2015-08-21 21:46

Podle mě nemají akce jako gay pride co dělat. Právo na sebeurčení je jedna věc, ale nějaký obscéní pochodování a obtěžýování okolí a vyzdvyhování se "já jsem něco víc" je za hranicí vkusu a morálky. Jestli chcou buzíci, abychom je brali za sobě rovné, tak a´t se tak chovají a ne jako hovada!


Nepřihlášený uživatel

#15 Genderismus ničí společnost

2015-08-24 11:37

Bráníme základy naší kultury, základy rodiny, blaho našich dětí, budoucnost celé společnosti. Žádáme, aby byla dodržována základní práva naší společnosti, jak je garantuje ústava: ochranu manželství a rodiny státním řádem, záruku práva výchovy pro rodiče.

Zastáváme se zájmu a práva většiny obyvatel. 75 % našich dětí do 18 let žije u svých sezdaných rodičů. Více než 80 % mládeže si přeje rodinu. V demokracii musí vláda vykonávat politiku pro většinu a nikoliv pro malou radikální menšinu. Nacházíme se v globální sexuální revoluci, kterou prosazují mocenské elity této země. Tato ideologie se nazývá genderismus. Je to ideologie, která ničí rodinu. Genderismus chce zrušit pohlavní identitu muže a ženy, což je nesmysl, který v lidských dějinách nikdy neexistoval. Genderismus bojuje za rovnost a přijetí každé sexuální orientace a chování. Ani to v žádné společnosti této země nikdy neexistovalo.

Důsledky jsou:

- vykořenění člověka,

- rozbití rodiny,

- sociální anarchie a to všechno vede k totalitnímu státu.

Prožíváme omezování svobody názorů a svobody náboženské, svobody svědomí pomocí diskriminačního zákonodárství. Nikdo nevěří, že jsme už u konce tohoto vývoje. Stalo se obtížným přesvědčit rozumného člověka o tom, že homosexualita, bisexualita, transsexualita, transgender, intersexualita, querresexualita mají pro jednotlivce a společnost stejnou hodnotu jako heterosexualita. Heterosexualita je podmínkou pro existenci lidského rodu, je to předpoklad pro manželství a rodinu.

Protože je to těžké změnit základní postoje člověka, dělá stát toto: 1. Sahá po dětech, aby je sexualizoval a převychoval. 2. Vytváří zákony, které nás kriminalizují, když zastáváme základní hodnoty, které jsou sloupy naší kultury.

Máme být zaslepeni zneužíváním pojmů, jako je svoboda, rovnoprávnost, lidská práva, pluralita. Ale my se už nedáme zaslepovat. Děti jsou nuceny k předčasné sexualizaci, naváděny k masturbaci, a seznamovány s orálním a análním sexem. Ve vyučování jsou nuceny mluvit o všech druzích sexuálních praktik. Je ničen jejich pocit studu. Jsou vháněny do předčasné sexuality, a tím je nabouráno navazování vztahů. Pohlavní nemoci se hromadně šíří: Je to sexuální zneužívání dětí a mládeže.

Stojí za tím mocenské elity OSN, EU a levicových vlád, světová zdravotní organizace VHO a IPPF. Kmotrem této sexuální revoluce kriminální pedofil Alfred Kinsey. Jeho institut má získat statut poradce OSN. Mohlo to dojít tak daleko proto, že jsme spali. Ale už nespíme. Povstali jsme. Toto je začátek. Odpor v Evropě vzrůstá. Mnohé biskupské konference vydávají jednoznačná prohlášení proti gender - ideologii. Nebojme se říkat lidem pravdu a odhalovat lži. My jsme střed společnosti. Jsme zde, abychom hájili naše děti, protože chceme rodiny, chceme demokracii, a chceme budoucnost.

Z projevu Gabriely Kubyové ve Stuttgartu 5. dubna 2014.

Igor

#16 Re:

2015-08-26 14:05

#1: -  

 Taky nemám nic proti homosexualitě. Člověk nemůže za to, jakým se narodil. Ale nevidím absolutně důvod, proč by se tito nemocní lidé měli vyzdvihovat nad ostatní a pořádat průvody a karnevaly. To potom mohou uspořádat pochod hrdosti lidé postižení psychickými poruchami, nemocní rakovinou apod., to je přece naprosto absurdní. Homosexualita není žádný dar či požehnání, tak není co oslavovat. Milovníci stejného pohlaví by se měli chovat stejně jako heterosexuálové. A nebo že by začali dělat průvody i heterosexuálové na podporu tradic a rodiny? Nevím co Dienstbier, Krnáčová nebo Schapiro, asi mají nějaké převrácené hodnoty, ale já bych si raději vážil standardních rodin starajících se o své děti, jelikož ta jsou naše budoucnost. Heterosexualita je standard a té je třeba si vážit a podporovat ji, jedině ta může zvýšit porodnost! To, že jsem zastánce tradičních konzervativních hodnot a nejsem tak zvrácený jako oni, ze mě dělá zlého xenofoba? To je naprosto směšné, co se nám to vyznavači úchylek snaží neustále vnutit za nesmysly?

Igor

#17 Re: Proč se nechodí spíše pochody za práva tradiční rodiny?

2015-08-26 14:29

#4: Svarun - Proč se nechodí spíše pochody za práva tradiční rodiny? 

 Svarun: naprosto s vámi souhlasím. V současné EU jsou jasně vidět léta snah, jak zničit jednotlivé národy. Snaha centralizovat moc v Bruselu, Lisabonská smlouva, implementace nesmyslné legislativy do jednotlivých zemí, apod. Rozvrátit morálku, zničit tradiční rodinu (podpora LGBT), eliminovat porodnost (potratová politika), úbytky obyvatelstva nahradi dovozem pologramotnýh imigrantů apod. A neb jednou z prioritních oblastí je školství, neboť studenti jsou naše budoucnost, tak jeho kvalita rok od roku upadá – tradiční obory zanikají a vznikají nové, školy chrlí tuny sociologů, politologů, filosofů, kunsthistoriků a jiných pavědců s vymytými mozky, do toho takové nesmyslné paskvily jako genderová studia, ad. Zapadá do toho všeho i současná volná výchova dětí, žádné povinnosti, tyhle pošahané trendy, co k nám přišly ze západu. Ve výsledku máme generaci sebevědomých namachrovaných, ale úplně tupých nebo alespoň pořádně zmanipulovaných, lehce ovladatelných lidí. A co se nezvládne na školách, to se dodělá médii, reklamama, současným konzumem a povrchním životem. Když se dělaly státní maturity z matematiky, tři čtvrtiny žáků je nebyly schopny udělat. Oni především potřebují hloupý národ, který neprokoukne jejich lsti. Jak se tak dívám kolem dokola, daří se jim to nad míru úspěšně.


Nepřihlášený uživatel

#18

2015-09-04 08:06

Nesnáším buzeranti jak na veřejnosti tak v České televizi /viz Moravec/ z něho ta teploušovina přímo čiší z očí.

Nepřihlášený uživatel

#19

2015-09-04 09:04

ano propagace je spatna sam mam kamarada homosexuala ale nikdy bych mu nedovolil adoptovat deti a on sam s tim nesouhlasi tak jako s gay pride a na tom asi neco bude

Nepřihlášený uživatel

#20

2015-09-04 10:00

ne děti buzíkům.
Patrik
Nepřihlášený uživatel

#21 Gay a "Gay".

2015-09-04 13:41

Ano, jsem gay a ano, chtěl bych mít děti, protože miluji jak takové ratolesti vyrůstají. Ale nikdy bych své dítě nevychovával k homosexuálitě, nýbrž naopak bych byl velmi rád, kdyby byly heterosexuální. Proč nám ale stále chcete odepírat možnost tvorby rodin. Je snad lepší, když se heterosexuální pár udělá dítě a pak se následně na něj vykašlou? NIKOLIV. Přeji si mít dítě a vychovávat ho k velkým cílům a budu jen rád, když jednoho dne uvidím svou dceru či syna s partnerem opačného pohlaví stát u svatebního oltáře.

Je nutno taktéž selektovat ony lidi, kteří prezentují naší společnost v onom "Prague Pride". Jenže ne všichni gayové musí nutně nosit výstřední oblečení a rozhodně ne každý z nás se musí chovat jak princezna s kabelkou. Je to dost individuální a myslím, že by vás stejně jako mě, už unavovalo neustálé házení do stejného pytle jen proto, protože mám na sobě stereotypní nálepku. Zkuste se nejdřív vžít do role a poznat takového jedince a poté na mě klidně křičte, že jsem odpad společnosti. 

Nemocný jsem byl naposled před 5 lety s chřipkou, jinak se cítím velmi zdráv.

Děkuji a nashledanou. 


Nepřihlášený uživatel

#22

2015-09-04 15:32

Plně se ztotožňuji s peticí
občan

#23 Re: Gay a "Gay".

2015-09-04 15:57

#21: Patrik - Gay a "Gay". 

 Je sice hezké že máte rád děti,jak vyrůstají .Já osobně považuji homosexualitu za psychickou odchylku  která se nedá léčit ap. Nejvíce mi vadí protěžování homosex.  i jiných menšin na úkor většinové společnosti a zdravému rozumu,patří k tomu i jejich záměrné zviditelňování a tím účelové manipulování s lidmi a hlavně  mládeží,která je velmi zranitelná/ovlivnitelná.Výchova dětí homosex.páry je dle mého názoru vytváření chaosu v dítěti ohledně sex.orientace a jeho nucený vývoj k homosexualitě.

- Je to deformace všech hodnot. -

Člověk i jako většina tvorů této planety je vytvořena/stvořena pro heterosex.orientaci z důvodu pokračování druhu.

na shledanou


Nepřihlášený uživatel

#24

2015-09-04 18:08

Podporovani homosexuality v takove mire jako to delaji ruzne neziskove organizace, podporovane predevsim madarskoamerickym banovnim lichvarem Georgem Sorrosem slouzi predevsim k rozvraceni tradicni rodiny,ktera predstavuje dva normalni heterosexualy a jejich potomstvo.Pokud se budou adoptovane deti vychovavat v duchu svych adoptivnich homosexualnich pestounu,vyrostou z nich opet a jenom hoosexualove a jako narod vymreme a o to, se ruznym zvrhlym svetovym elitam jedna predevsim!

Nepřihlášený uživatel

#25

2015-09-05 01:12

Veřejná propagace homosexuality vede k morálnímu úpadku společnost a dehonestuje hetero vztahy, oslabuje u dětí úctu k rodičům a rodině jako takové.