Petice.com

Petice k iniciativě NECHCI EET

Kontaktujte autora petice

Nepřihlášený uživatel#1 May 30, 2015, 14:33
Zásadně s touto peticí souhlasím,nemůžeme nikomu dovolit,aby nás,občany,fízloval. pravda pořádek musí být,ALE VŠUDE!!!!
Petr Suda#2 May 30, 2015, 15:26

Re:

#1: -  

Ano, ale k tomu má již stát mechanismy. EET je v tomto případě zbytečné. Zavádění EET má cíl ale jiný, než nastolovat pořádek.

Nepřihlášený uživatel#3 May 30, 2015, 17:11
Je nutné,aby se připojilo co nejvíce lidí...Nebudu podporovat plné kapsy těch,co budou pokladny prodávat, servisovat ,/barva,pásky atd./, opravovat... /vydrží tak den po záruce...Znám to...Pokud jsem měla velké tržby, sama jsem chtěla pokladnu mít...kvůli svému přehledu...Při nízkých /nebo dokonce jen při občasných tržbách - trhy , sezóina apod./ je pokladna zbytečná zátěž...
Nepřihlášený uživatel#4 May 31, 2015, 00:29
Protože se mi nelíbí konání Andreje Babiše....měl by odstoupit
Nepřihlášený uživatel#5 May 31, 2015, 06:44
Klacky pod nohy, buzerace, smirovani, ... uz toho mam dost.
Nepřihlášený uživatel#6 May 31, 2015, 09:44
Nikdy nikdo nezaruci, ze ty data nebudou zneuzita.
Nepřihlášený uživatel#7 May 31, 2015, 11:16
Pokud bych nezískal něco ze šedé ekonomiky, tak to můžu hned zabalit. Zaměstnávám 3 osoby a navíc podnikám ve vlastním, tudíž neplatím nájem. I když mám malou hospodu tak náklady mám 65 000.-Kč/mzdy,energie,cestovné různé poplatky-komíníci,hasiči,deratizátoři,plynaři,malíři a pod./ Kolik musím utržit abychom se všichni uživili?
Nepřihlášený uživatel#8 May 31, 2015, 11:26

Souhlas s pokladnami

Souhlasím s pokladnami, data jsou jen záminka v pokračování šedé ekonomiky.

Dodržovat zákony se zkrátka musí a když to nejde po dobrém, vznikají věci jako registrační pokladny.

Kdyby se každý choval slušně, tak nic takového nebude nutné.

Nepřihlášený uživatel#9 May 31, 2015, 13:20
Podepisuji.
Nepřihlášený uživatel#10 May 31, 2015, 20:34
Mám trafiku a nemyslím si, že bych měl být špatně placeným on-line čipovaným distributorem spotřební daně z tabákových výrobků.
karfik1962#11 May 31, 2015, 21:15

Připravuji se na spuštění živnosti, ale už tak mi chybí peníze. Takhle asi provozovnu neotevřu :-(

Nepřihlášený uživatel#12 Jun 01, 2015, 07:13

Re: Souhlas s pokladnami

#8: - Souhlas s pokladnami 

ANO i židi se dobrovolně naorganizovali k selekci ANO pořádek musí bejt zvláště u likvidace :) 

Nepřihlášený uživatel#13 Jun 01, 2015, 07:14

Re:

#7: -  a to ještě neplatí dešté za to že ti prší na provozovnu co :)

Nepřihlášený uživatel#14 Jun 01, 2015, 19:04
Jsem živnostník, pracující ve službách, nevidím důvod pro EET, vyjma vymýcení malých živností.
Nepřihlášený uživatel#15 Jun 02, 2015, 05:39
Ano, jde skutečně především o data
xyz#16 Jun 03, 2015, 19:36

Ano, bude líp

Zavedením EET pro 600 000 živnostníků chce Babiš vybrat 12miliard korun na daních navíc. To jako že v průměru zaplatí každý živnostník napojený na on-line kasu o 20 000 ročně na daních více? Jak vysoké příjmy by musely být zatajeny?  Ten chlap je buď úplný trouba, nebo mazaný křivák.

This comment has been removed by the person who wrote it.

Nepřihlášený uživatel#18 Jun 11, 2015, 11:24
Je to slizky had a StBak. Nejhorší vládce od revoluce
Nepřihlášený uživatel#19 Jun 11, 2015, 13:53
Tato aktivita pana mistra Financí Babiše vráží klín do občanské společnost stejně jako to dělali totalitní politici KSČ v ČSSR po roce 1948. Tyto praktiky jsou panu Babišovi alias Burešovi známé a rád je stále praktikuje. Jednu skupinu společnosti dehonestovat, v tomto případě se jedná o nařčení Živnostníků jako celku, že okrádají stát a tím všechny spoluobčany. Na druhé straně 2, skupinu upřednostnit a dát jí výhody nad rámec běžného ohodnocení, zde mluvím o skupině nazývané Státní úředníci, kteří budou mít více volna a další výhody proti ostatním občanům ČR, tedy pokud budou pracovat tak jak agent Bureš potřebuje, a to je na rozkladu občanské společnosti a vytváření strachu mezi občany v ČR. EET je pouze začátek a velmi dobrý prostředek na hromadění informací, které lze zneužít a pan Babiš a jeho spolupracovníci nejsou zárukou, že ke zneužití těchto i jiných informací nedojde. Proto nechci EET a nechci agenta Bureše, a jemu podobná individua, aby řídili náš stát. Vážím si svobody a mám o její zbytky, které nám v ČR zůstaly strach. Vraťme demokracii zpět do naší republiky. Osvoboďme se od Babišů a jím podobní. Rozmetejme tvrzení, že ČR je země komunistů a proto zde mohou vládnou jen komunisté.
Nepřihlášený uživatel#20 Jun 11, 2015, 15:30
Daně platím poctivě a uráží mě represivní přístup státu. Stát má být postaven na důvěře ve společný projekt. Fízlování a represe důvěru ve stát a tedy ochotu platit daně jen oslabí.
Nepřihlášený uživatel#21 Jun 14, 2015, 12:59
Je to naprostý nesmysl.Bude to stát víc peněz než to,co si Babiš myslí,že MU vrátí.
Milan#22 Jun 19, 2015, 20:11

Petice nestačí,živnostníci jsou jediná skupina,kterou si berou všichni do úst,nikdo se jich nezastane,nemají čas se nějak sdružovat,musí totiž makat od rána do večera,odboráři,kteří v životě nedělali diktují jaké daně mají platit živnostníci ,tady už jde o naši svobodu ve všech směrech.Je třeba se spojit a tvrdě hájit naše zájmy a to je svoboda podnikání bez dotací a buzerace,tak ale Babiš podnikat neumí,kde nemá dotace je v mínusu,je třeba vykopat agrofert a odboráře z politiky jsou to škůdci.

sony#23 Aug 06, 2015, 12:16

Stále nás chtějí mít pod kontrolou,ale kdo kontrojule naše správce,kteří si pletou správu s vlastnictvím?

Nepřihlášený uživatel#24 Oct 07, 2015, 22:42
je potřeba nejdříve změnit povinnost platby DPH podle obratů. a zamyslet se nad tím, kolik stát za živnostníky utrácí - nic. Povinnost platit DPH by měla být podle zisku, ničí to malé živnostníky. .
Nepřihlášený uživatel#25 Oct 07, 2015, 22:53

Re: Souhlas s pokladnami

#8: - Souhlas s pokladnami 

kdyby nebyly rodinné nenahlášené zabíječky a nezdaněné maso, kdyby jste dostal dar k vánocům a nezdanil ho, kdyby jste nekoupil nic jinde než v obchodě, kdyby nebyly ryby v rybníku, tak by byly v pr. Deset let podnikám, neberu žádné přídavky na nic, ani na děti ani na dovolenou.  Zaměstnávala jsem i lidi, ale už toho mám dost. Nedivím se, že lidé nechtějí pracovat a nechají se živit úřady, protože v této zemi, čím víc pracuješ, tím víc platíš, máš samé kontroly a stále tě napadají, že platíš málo. Stále je v nás ten pocit, že je špatně, když se má někdo lépe než ostatní, to že dělá 7 dní v týdnu, zainvestoval hodně peněz, splácel poctivě půjčky - to se v Čechách neodpoští