Za přijmutí změny hospodaření v příměstských lesích města Děčína
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Za přijmutí změny hospodaření v příměstských lesích města Děčína
Děčínské fórum |
#1 Mají to politici v plánu?2015-04-07 17:44Slyšel jsem politiky z ANO i VPM říkat, že to mají v plánu. Že o tom již jednají, ale je dobré, aby to neusnulo... Honza Štefan |
Nepřihlášený uživatel |
#2 Re: Mají to politici v plánu?2015-04-07 20:10#1: Děčínské fórum - Mají to politici v plánu? Ano, v plánu to mají a jednají. Tato petice slouží i k tomu, aby bylo zřejmé, že lesy v Děčíně jsou opravdu "veřejným zájmem" a že si zaslouží lepší péči. Lesní úřad by totiž rád zpochybnil, že těch lidí, kterým jejich hospodaření vadí, je víc než pár křiklounů v novinách. |
Nepřihlášený uživatel |
#32015-04-07 20:32Je mi nepochopitelné co dokáží úředníci města a zástupci města tolerovat. Potrestat všechny zúčastněné a kritizované. Kácet by se měly ty stromy ve zmiňovaných oblastech, které ohrožují obyvatelstvo a majetek. Zde je potřeba redukce, pravidelné kontroly. |
Nepřihlášený uživatel |
#42015-04-07 21:05Jeste bych zdůraznila zdravotní a sociální stránku i dalších příměstských lesu , na pod vrchem Klobouk a dále zdůraznila i ne zasahování v těchto lesích blízko obydlí megalomanskymi stavbami jakou je třeba tranzitní doprava . |
Nepřihlášený uživatel |
#5 Re:2015-04-07 21:17Muzete k tomu Klobouku napsat více? Mate i nejake fotky? Kdy se tam kacelo, co a v jakem rozsahu? Jinak plati, ze budeme vznaset pozadavek na rozsireni statutu lesu zvlastniho urceni i na dalsi primestske lesy v Decine tak, aby mohly plnit svoji rekreacni funkci.
|
Nepřihlášený uživatel |
#62015-04-09 20:13Prováděl jsem v lesích v okolí Děčína několik mykologických exkurzí pro širkou veřejnost a velmi jsem hodnotil bidiversitu porostů. O to více mne překvapuje, že místní lesní odborníci, správci lesů, nechtějí vidět významnou funkci lesa pro rekreaci zdejších obyvatel a upřednosťují ekonomické zájmy před životním prostředím. Průběžné probírky lesních porostů jsou sice náročnější na práci, ale tato starost bude trvalá, kdežto u holosečí nastane období, kdy zde dlouho "nic " nebude a prostor pokryje buřina, Mám zkušenosti, že nová výsadba není často ošetřována (z nedostatku času nebo pro jiné důvody) a obnova paseky trvá hodně roků. |
Nepřihlášený uživatel |
#72015-04-16 20:15Žijeme v Přípeři a když nad námi začali "těžit" s odůvodněním, že je to kvůli naší bezpečnosti jelikož stromy jsou přestárlé, a za pár hodin nám přistál ohromný buk v zahradě, tak jsme spustili alarm. Jediný kdo se nás zastal bylo město, lesy ČR se s námi vůbec nehodlali bavit. Chce se mi brečet když vidím, jaké nenávratné škody lesy ČR tady způsobují. Chlubíme se, že jsme "bránou čech" a lákáme k nám turisty. Za pár let je už nebude na co lákat, lesy budou prodané na Západ a nám zbydou holé pláně a oči pro pláč. Myslíte, že ti co o kácení rozhodují bydlí někde tady? To by přece nemohl žadný rodilý Děčíňák dopustit..anebo jsem moc naivní. |
Nepřihlášený uživatel |
#82015-05-19 00:38Není pro mne přijatelné,jakým způsobem se nakládá s tímto mimořádně cenným krajinným celkem a proto jsem se rozhodl jí plně podpořit.Své zkušenosti a poznatky mohu doložit. |
|
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Zachraňme řeku Dyji
903 Vytvořeno: 2025-07-03
SAVE STALIN
2721 Vytvořeno: 2025-06-24
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
26788 Vytvořeno: 2021-12-22
PETICE ZA DOŠETŘENÍ ZMIZENÍ ALEXE BURKOVA
591 Vytvořeno: 2025-06-26
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
132645 Vytvořeno: 2025-02-11
Petice za zachování kulturního prostoru STALIN na Letenské pláni
336 Vytvořeno: 2025-06-25
PETICE ZA ZACHOVÁNÍ HOTOVOSTI
2875 Vytvořeno: 2023-04-28
Petice za záchranu rozjetého projektu zubní kliniky v Lokti
106 Vytvořeno: 2025-06-25
PETICE ZA ZLEPŠENÍ PODMÍNEK NA WORKOUTOVÉM HŘIŠTI V HABARTOVĚ
91 Vytvořeno: 2025-06-29
ZA ZNOVUZVOLENÍ MGA. KATEŘINY MÁLKOVÉ JAKO ZÁSTUPKYNĚ PRO ZUŠ VESELÁ ŠKOLA
81 Vytvořeno: 2025-07-01
„Pomozte nám zajistit bezpečný přechod pro zrakově postižené v centru města.“
63 Vytvořeno: 2025-06-29
PETICE za změnu právní úpravy umožňující plošnou likvidaci zdravých včelstev v případě moru nebo hniloby včelího plodu
591 Vytvořeno: 2025-05-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2886 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
358 Vytvořeno: 2025-04-30
Petice proti výstavbě soustavy větrných elektráren na Žulovsku a Javornicku.
2037 Vytvořeno: 2025-05-15
PETICE ZA VYBUDOVÁNÍ ,,MOKRÉHOMÍSTA“ PRO LIDI BEZ DOMOVA.
33 Vytvořeno: 2025-07-03
Vraťte Rosťu!
33 Vytvořeno: 2025-07-01
Petice za zachování Paní učitelky Šamonilové Moniky, která učí ES 2 na Střední odborné škole Třineckých železáren
32 Vytvořeno: 2025-06-28
PETICE ZA UZAVŘENÍ SMLUVNÍHO VZTAHU - NEUROLOGIE MIŠTRÍKOVÁ - PACIENTI
44 Vytvořeno: 2025-06-27
Požadujeme odstranění nadměrného a dlouhodobého znečišťování ovzduší společností SAGE ve Strakonicích
351 Vytvořeno: 2025-04-29