Americkou armádu na našem území nechceme!


Nepřihlášený uživatel

#901 Re:

2015-03-05 22:57

#886: United -  

 Takto to má asi většina soudných slovanů.


Nepřihlášený uživatel

#902 Re: Re:

2015-03-05 22:59

#893: Milošjakeš - Re:  

 Ty sklapni a zalez to té americké prdele, vlastizrádče.

Fugas5

#903 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-05 23:01

#899: Milošjakeš - Re: Re: Re: Re:  

 

Graham Phillips: MH 17 byl sestřelen ukrajinskou stíhačkou

Toto je zpráva z dnešního večera, Let MH má na svědomí Kyjev. RF to tvrdila hned po tom sestřelu, USA tvrdily opak. Tak komu mám věřit? Já už vím , je to RF. A ty jestli i po této zprávě budeš dál věřit USA tak jsi napalici. Nazdar


Nepřihlášený uživatel

#904 Re:

2015-03-05 23:01

#895: -  V této souvislosti je třeba připomenout, co George Orwell kdysi napsal o válce

 TY INTELEKTUALE jeden! Kdyz ses tak chytrej tak nemas co delat v nasi zlaty cesky kotline! My si tu udelame poradek sami. A kdyz to nepujde, tak v nejhorsim vyjedou z Blanika cesky rytiri na konich a zachrani nas narod od vseho zleho. S jejich pomoci pak porazime vsechny nase cizi nepratele vcetne Amerily, Ruska, i Nemecka. Pak nam zbyde uz jen jeden nepritel ... nas vlastni zmateny cesky narod. Amen.


Nepřihlášený uživatel

#905

2015-03-05 23:02

Je to jen můj osobní názor, ale domnívám se že jsme američany nikdy nepotřebovali ale oni jsou v krizi a potřebují někoho ždímat a tak my a další směrem na východ jsme dobrý terč.
Pavel

#906

2015-03-05 23:06

Jestli Sralbotka touží po armádě USA, tak ať se odstěhuje na Ukrajinu. Může si vzít zbraŇ a hrdině válčit po boku USA a Ukrajiny, ale tady žádná nacistická vojska nechceme ! My tu chceme mír.


Nepřihlášený uživatel

#907 Re:

2015-03-05 23:11

#878: -  

 Nevím jaké země jste občané, ale pokud by šlo Slovany tak by zem takto nezrazovali. Asi budete indiáni a svobodně se v USA necháte pobít

Mikuláš T

#908 Re: Re:

2015-03-05 23:15

#893: Milošjakeš - Re:  

 Dej si facku a mokrou hadru přes hlavu, trolle

Kremlobot

#909 Re:

2015-03-05 23:17

#834: Jirka -  

 Adlof Putler? Toho neznám. Tvůj táta? Měl to radši udělat tvý mámě do otvoru vedle.


Nepřihlášený uživatel

#910

2015-03-05 23:18

Mladí příznivci USA zde - uvědomte si, že válka se neodehrává před monitorem. Ale tam, kde po vás bude někdo opravdu střílet. A budete rukovat...

Kremlobot

#911 Re:

2015-03-05 23:18

#839: -  

 Tak mu to řekni do očí, frajere

Kremlobot

#912 Re: Vylízaný paka

2015-03-05 23:21

#814: Ano základnám - Vylízaný paka 

 Jo? Až ti spadne na domeček bombička a rozseká tvoji maminku na cucky, tak se potom ozvi. Dobrou noc.


Nepřihlášený uživatel

#913 Re: Re: Ellbie

2015-03-05 23:22

#911: Kremlobot - Re:  

 no to bych chtěla vidět ... ani by nedutal 

Drahoš

#914 Odvážná poslankyně Mária Ritomská

2015-03-05 23:25

„V čem má Rusko ustoupit?“

Odvážná slova poslankyně.

Naprosto s paní poslankyní souhlasím!

Mikuláš T

#915 Stop NWO

2015-03-05 23:27

 Nechci tady žádný nafetovaný zabijáky ze SSA ani "humanitární bombardéry". Rok 1968 se opakuje, ovšem v modrém. Přestaňte už konečně strkat svůj dlouhý nos do cizích záležitostí a starejte se radši o vlastní problémy. Celý svět už má plné zuby té vaší "demokracie" a "svobody". Kam vstoupí americký voják, tam sto let nerostou ani špinavý kopřivy.


Nepřihlášený uživatel

#916

2015-03-05 23:28

Pro vsechny soudruhy s potrebou nepretrzite s nekym valcit by mozna stalo za to v neobydlene pousti jim nabidnout piskoviste, kde se svy zabave muzou venovat nerusene az do uplneho vzajemneho vyhlazeni navekyvekuvamen(?).

Nepřihlášený uživatel

#917

2015-03-05 23:29

USA nejsou stát svobody a demokracie.
Jejich dlouhodobá představa jediného světového četníka světa musí zákonitě skončit. Současné USA přineslo světu obrovské lidské utrpení válkami a tzv. demokratickými procesy na blízkém východě (Libye, Sýrie, Irák a další, v Evropě rozbití Jugoslávie a humanitární bombardování, uznání islámského státu Kosova na území, která historicky nikdy mu nepatřila atd. Vzpomínám si,jako školáci jsme byli hnáni na manifestace souhlasit s jadernými raketami míru v 60-70.letech, pak jak jsme v r.89 halasně mluvili o neutralitě Československa,dnes naši nový protektoři zase halasně chtějí válku a zrádcové českého národa se vesele k této válečné hysterii hlásí a radí, jak umístit USA armádu v Čechách.
Všem těm, kteří toto konání podporují, uvědomují si, že žijí na základě výsledků II.světové války a to vítězstvím všech vítězných mocností nad fašismem? Myslím, že ne, propaganda tlačená přes 20let do hlav mladých generací má možná částečný úspěch v označení jediného nepřítele a to Ruska. Víme, že Rusko má svá specifika, ale tuto mocenskou a geopolitickou hru začala USA realizací svého plánu na Ukrajině a také se k tomu hrdinně přihlásila. Myslíte si, že prostý občan, který nemá možnost politicky ovlivnit oligarchické vůdce Ukrajiny, může něco víc udělat než jít bojovat proti východnímu nepříteli, jak jednoduchá metoda rozeštvat národy v jednom státě, kde je prostý občan UK. Zde mám malou poznámku velká většina byla členy komunistické partaje v 80 letech. Zástěrka národního nacionalizmu v programu fašistických ideologií lze dobře využít pro ideologii vlastního národa (Litevská prezidentka velmi vzorná komunistka za doby SSSR).
Tuto komedii dobře známe z minulých let, ale co si neuvědomujeme, že svoboda a růst národa je v tom, jak na sebe a svoji zemi jsme hrdí. Co se děje opět vylézají hrdinové-řekl bych spíše kolaboranti, kteří chtějí český národ zadupat v účasti ve válkách, které jsou pro existenci našeho národa zničující. Tak jak řekl prezident Dr.Eduard Beneš v r.1947:
,, Mohou se najít i vlastizrádci, kteří budou opět usilovat i o odtržení Slovenska od České republiky. Bylo by to pošlapání odkazu našeho prvního prezidenta Československé republiky T. G. Masaryka a jeho spoluzakladatele M.R.Štefánika. Vedlo by to k zániku obou našich národů. Nezapomeňte, že mé dekrety se týkaly i potrestání vlastizrádců, že mají trvalou platnost a potrestejte všechny případné vlastizrádce ať je to kdokoliv, a v kterékoliv době. Jak k dnešní době podobné, ale v trochu jiném podtextu“.
Kde máme svoji hrdost, proč si nevážíme své historie odpověď je jasná jsme umělé otupování propagandou v tom nedobrém světle, máme plné žaludky, převládá mezi námi pokrytectví, závist, bezpáteřnost i vyšších intelektuálních skupin, závidíme, ten , kdo má peníze si myslí, že může diktovat těm slabším, jsme nevěřící a ztrácíme svoji víru.
Toto je nám vtlačováno imperiální, Orwellovou extremistickou unií a ideologií USA. Služební pisálkové vraždí svobodu slova a media nás denně masírují polopravdou a lží, dle vzoru opakovaná lež pravdou. Jsme přesvědčováni o opaku pravdy. Ne nestojím o nové USA základny v ČR naopak si myslím, že je potřeba spojit se opětovně s Slovenským národem, Maďarskem a Rakouskem o vytvoření neutrálního středoevropského prostoru a provádět vyváženou politiku mezi různými členskými státy EU.
Proto budu dělat vše proto, aby český národ mí děti, vnuci, uměli chránit svoji státnost a svobodu před jakýmkoliv vojenským svazkem. V případě nutnosti jsem rozhodnut i bránit českou samostatnost i proti USA a jejich východním kamarádům (chtějí mít 250.000,-vojáků). Buďme na sebe hrdi ukažme, že se umíme postavit a nezdůvodňujme si, jak je pro nás nutná vojenská ochrana USA. Nenechme se ohlupovat polopravdami o společné ochraně, buďme na sebe a svoji historii českého národa hrdí.
Toto je můj názor z podhradí, je nutno vzít rozum do hrsti a nenechat se dogmaticky ohlupovat, vzpomeň si, že český národ přinesl oběti pro svoji existenci, jak v dobách pozdních (Přemyslovci, Karel IV., Jan Hus, Husitské hnutí, Revoluční rok 1848, národní obrozenci Palacký, Jirásek, Němcová a další, I. a II. světové válce, ale i v 50letech v době bolševizace za svoji svobodu. Dnes si opět neumíme bránit svoji vlastní národní existenci a zaprodáváme ten zbytek, úmyslně dnes možno tak říct rozbité české republiky.
Diskutujícími mohu být nazván, jak se označují občané, kteří nesouhlasí se současnou politikou USA jako: Putinův agent a rusofil, ale je potřeba se podívat do historických materiálů Ruska, ale i Ukrajiny, která začala existovat přičiněním bolševiků přilepováním územních části k ní, které k ní nikdy nepatřily. Americká průmyslová loby vidí opětovně možnost ve zvýšení svých zisku včetně geopolitického ovládání Ruska a zničení jeho nerostných zdrojů, ale i jako národa.
Historická paralela z dávné doby: Anglosaské kmeny chtějí ukázat světovou nadvládu nad slovanskými kmeny z důvodů jejich zbabělosti, pomlouvačnosti, závisti, ztráty víry, nerespektování své jedinečnosti života, pospolitosti a nejednotnosti.



Nepřihlášený uživatel

#918

2015-03-05 23:32

Na našem území byla Sovětská vojska a nám se to nelíbilo. Tak proč by tady měla být vojska Americká, která de facto tady v Evropě nemají vůbec co dělat. Kromě toho jsou to nebezpeční lidé a USA je v popředí podpory terorismu. Podvádějí a zastrašují ostatní demokratické státy. Mnozí říkají , že jsou to šmejdi a já souhlasím.

Nepřihlášený uživatel

#919

2015-03-05 23:35

Nechci, aby naši synové a vnuci šli v cizím zájmu dobývat ruskou Sibiř a Dálný východ

Nepřihlášený uživatel

#920

2015-03-05 23:36

Nejsme demokratický stát. Jsme porobená anglo-americká kolonie určená k vydrancování. Jinak bychom nepodepisovali tuto petici. Vyžírkové ze sněmovny se chovají ještě odporněji, než Husákovi komunisti k SSSR. Řitní alpinismus vrcholí.
antikocáb

#921 Kocáb, kde si????????

2015-03-05 23:41

Kocáb, kde si, ty odporný prašivý parchant? Čušíš ako voš pod chrastou. Skap za svoj nečestný  postoj kŕmený bakšišmi z USA.


Nepřihlášený uživatel

#922

2015-03-05 23:47

Jestli má být fér, že se Sovětský svaz stáhl z celé východní Evropy a přesto zůstalo v Německu 80 amerických základen včetně jaderných hlavic, tak to považuji za zlou vůli a snahu o vyvolání příštích Majdanů a tím i 3. světové. Za to určitě nebyl můj otec 4 roky v Osvětimi a Buchenwaldu.

Já protestuji!


Nepřihlášený uživatel

#923

2015-03-05 23:53

Na našem území se v zaměstnání musí mluvit především jazyky okupačních mocností- anglicky a německy. Z našeho území plynou obrovské zisky cizím okupačním státům. Naše státní hranice se rozplizla v EU. Budeme mít euro-znaky ztráty suverenity a nezávislosti státu. Vedoucí funkce dostávají kolaboranti nebo přivandrovalí odporní okupanti. Přírodní bohatství nám bylo rozkradeno modrobolševickou privatizací a zavlečeno do ciziny. Banky vytunelovány Tuneldědkovou bandou. A ještě máme být obětováni při útoku na Rusko, to je hanba. To je odporné. Lidé, vzpamatujte se.
LadyAnn

#924 nechci žádné okupanty v mé České republice

2015-03-06 00:07

Ti gauneři nás chtějí zavléct do jejich kořistnické války a ještě nás obětovat za jejich zájmy.

USA se vměšují do cizích států (viz Ukrajina) a za pomoci místních vlastizrádců je rozvracejí.

Těm demokratům, co zrušili otrokářství až v 19.století, nevadí totalitní Čína a KLDR (na ně si

netroufnou). Rusko se jim jeví jako snadnější kořist, zejména když naženou do války celou Evropu.

 

Piešťan

#925 Re:

2015-03-06 00:09

#905: -  

 Vždyť ono to tak je. Že lidé nepřemýšlejí a nevidí zjevnou pravdu, ke své škodě, je smutné.