Americkou armádu na našem území nechceme!
Re:
Plně souhlasím a je nás podstatně víc. !!! ČESKÁ REPUBLIKA je naše vlast a vlastizrádci Sobotka, Stropnický,Kalousek, hauptmann ZAORÁLEK a spol., nechť pozorně zvažují své další kroky!!!!! Strach a zbabělost je jejich přítel, odvaha a víra v pravdu je v nás a s tím nic neudělají! PAVEL ŠRYTR ŽELEZNÝ BROD.
Americká armáda není armáda, ale sbor žoldáků bez jakékoliv morálky.
Re: ZÁKLADNU!
Ondro-jak jste naivni!!Je me te lito-mate deti??Tak tech lituji nejvice!!!
Re:
POKUD si nechame vnutit USA army-NEDOPADNE to dobre!!!!Bude 4. a to ozbrojeny ODBOJ!!!!
Neokupujte slušné lidi.
Udělejte si pořádek u sebe ! ! !
3800 magorů
Tvl jde o cvičení nikoliv o stálou základnu. A i kdyby tady stálá základna byla nebyl bych proti. Furt lepší než Rusák. Ruskou verbež nikdy.
Re: ZÁKLADNU!
Je mi vás líto :( a vašich dětí taky, pokud nějaké máte.
Re: Re:
Když jsi tak obeznámený se situací....tak očekávám, že nám tu podrobně popíšeš, jaké nebezpečí nám od Ruské federace hrozí! Až předložíš pádné důkazy a argumenty, tak se s tebou možná pustím do diskuze. Hňupe :D P. S. Hlavně mi sem nevkládej fotku ruského drona :D
Re:
Domnívám se, že toto napsal nemocný člověk, který nechápe politické souvislosti. Opravdu nevím k jaké vyspělosti naše země po boku NATO dospěla. Je mi 77 roků, tak mám možnost porovnávat. Okupace v roce 1968 byla zcela zbytečná. Můžeme za ní děkovat několika naším omezencům z té doby.
Tak se mi nějak poslední dobou dělá ze všeho špatně, denně snůžka lží a manipulací v ČT, Radiožurnálu. časopisech a o novinách ani nemluvě. Lež střídá lež, jako příklad uvedu jen jednu. Včera na Radiožurnálu Petra Procházková jinak novinářka z Babišova tisku uvedla , že opolčenci si sami zaplavují uhelné doly, aby je v případě vojenského úspěchu Kyjevské chunty tato nedostala nepoškozené. Sleduji od samého začátku události na východě Ukrajiny a vždy, opakuji vždy jsem jen zaznamenal, že došlo k odstřelování jak dolů, tak i trafostanic, které dodávají těmto dolům el. energii nezbytnou pro provoz. Takže doly byly zaplavovány následkem střelby Urajinců, neb nemohly pracovat čerpadla. Mnohdy v dolech zůstali uvězněni i samotní horníci z toho samého důvodu. No a my podporujeme tento fašismus a ještě zveme USA armádu do naší země. NÉ, TO SE NESMÍ STÁT. Proto jsem podepsal tuto petici.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#571: - Re: Re:
TO je jasny jak facka-prvni krysy jsou nase celebrity-ani namate sajnu,kolik nasich zpevaku,hercu,zlatokopu,tunelaru ma uz koupeny domy na Floride-vi proc-a zajimave,ze jsou to vetsinou clenove jedne nabozenske komunity-hadejte ktere!!?A my jim jeste platime za ty jejich saskarny v tv a kinech-HNUSNY krysy!!!