Americkou armádu na našem území nechceme!

USA TU V CR NEMA CO DELAT

#2426 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-15 22:54


Nepřihlášený uživatel

#2427

2015-03-16 01:50

USSA je největší agresor v historii lidstva a r.68 byl slabý odvárek jejich pojetí """ šíření demokracie"""
68 r nás i svět uchránil před agresí USSA která se šíří světem jako sarančata .
Humanitární bombardování - intervence = okupace - privatizace = rozkradení - návrat rozvráceného státudo středověku. viz Irák-Libie-Syrie

Nepřihlášený uživatel

#2428 Re:

2015-03-16 05:01

#2418: -  

 Spíš blbost.


Nepřihlášený uživatel

#2429

2015-03-16 05:10

Tohle není petice, to je seznam bolševiků, hlupáků a proruských kolaboranů!


Nepřihlášený uživatel

#2430

2015-03-16 06:59

RUSKA PROPAGANDA V ČR JE VE SROVNANI S AMERICKOU NULOVA.  Presto je 2/3 ceskeho naroda dle pruzkumu PROTI 50 LET TRVAJICI AGRESIVNI NEOBRANNE POLITICE NATO A USA.     CIM TO ASI BUDE??????


Nepřihlášený uživatel

#2431 Re:

2015-03-16 08:17

#2429: -  

 Ty jsi americká nula.


Nepřihlášený uživatel

#2432

2015-03-16 08:36

Nechci zažít další okupanty nechci USA army na našem území. NATO a USA neštěstí pro světový mír.

Nepřihlášený uživatel

#2433 Re:

2015-03-16 08:40

#2429: -  

 Dej si mokrý ručník na kebuli bolševiku vypatlaný...my chcemy klid a mír žádné armády u nás a klidné dětství pro naše potomky my nikoho neohrožujeme a nemusíme se také obávat druhých.

 


Nepřihlášený uživatel

#2434 Re: Re: Re:

2015-03-16 09:30

#2422: - Re: Re:  

 Souhlas! Kosovo je SRBSKO!

Klikač

#2435 Svoboda

2015-03-16 09:32

Už nějaký čas dumám, jak nejstručněji by se dala charakterizovat omezenost svobody havloidního typu, kterou jsme si u nás po sametu zavedli místo svobody skutečné, a dospěl jsem k tomuto výsledku nebo, řekněme, definici: svoboda havloidního typu nemůže nikdy připustit, že by se na Západ od nás (hlavně v USA), mohlo cokoliv dít špatně, a na východ od nás (konkrétně v Rusku), dobře.

 

 

Což parafrázováno by se dalo vyjádřit i takto. Vše západní je už z toho důvodu, že je to západní, dobré, a vše východní je už z toho důvodu, že je to východní, špatné. Obdobně je potřeba dění na pravici vidět a popisovat jako pro stát a lidi pozitivní, zatím co dění na levici je třeba vidět i popisovat jako pro stát a lidi negativní. A teď pozor, neboť přichází zásada havloidní svobody nejdůležitější: Kdyby se však fakta někdy proti těmto dvěma základním schematům spikla a troufla si prokazovat, že „všechno může být i naopak“, pak je povinností tato kolizní fakta zamlčet - a to za každou myslitelnou cenu, anebo – je-li jejich zamlčení z nějaké příčiny nemožné – odvést pozornost od nich někam jinam. Nejlépe k události, jež by svou váhou dokázala pohltit vnímavé schopnosti lidí natolik, že by uvedená kolizní fakta vytlačila mimo okruh lidského uvažování. Není-li ovšem takováto událost k dispozici, pak je nutno ji na jeviště světa přivést. A to dvojím způsobem: buď z události ne až tak příliš významné vytvoříme událost velevýznamnou tím, že ji náležitě rozkošatíme, zdramatizujeme a vybarvíme, anebo – není.li takováto událost k dispozici - pak onu potřebnou velevýznamnou událost prostě vyfabrikujeme, čili uměle a nově vyrobíme.

 

Příklad takovéto vyfabrikované události je (dle názoru mnohých expertů), zničení dvou budov Světového obchodního centra v New Yorku (tzv. dvojčat), v r. 2001. Přinesla sice smrt více než třem tisícům většinou amerických občanů, ale poskyla Bushově administrativě ideální záminku pro útok nejdříve na Afganistan (2001), a o dva roky později na hlavní trofejní cíl - tehdy Husainův Irák. Výsledná bilance útoku na Irák? Na straně amerických ztrát tři tisíce mrtvých a dvě velké zřícené budovy, na straně výdělku nynější 75 procentní podíl zisku amerických společností na prodeji irácké ropy proti jejich téměř nulovému zisku před útokem.

 

Uvědomíme-li si, že tato ropa dnes teče z iráckých ropných polí do amerických finančních účtů každou hodinu, každý den, měsíc a rok, a to už od onoho roku 2003 dodneška, získáme představu, jak nebetyčně vysoko – pro obchodní zájmy USA - ční klady onoho 11. září 2001 nad jeho zápory.

 

V tomto místě našeho pojednání vyjekne – jak očekávám - laskavý čtenář udiveným protestem: Co jste nám to najednou tady spustil o americkém 11. září, když řeč přece měla být o české omezené svobodě havloidního typu?

 

Ano, myslím že je čas kápnout božskou. A uvést, že omezená svoboda havloidního typu nevstoupila do našeho politického života božským vnuknutím Václava Havla či některého z jeho kamarádů, ale že je de fakto pouhým, námi přijatým štěpem nové pokřivené svobody americké, jež tehdy – zhruba ve stejném období, kdy se u nás zvonilo klíči – vzcházela na politickou scénu USA, aby zaujala místo svobody staré. A přicházela ruku v ruce s nově nastupující vládnoucí vrstvou tzv. neokonzervatistů a s doktrinou jejich hlavního proroka Paula Wolfowitze, podle níž jedinou světovou velmocí mohou být pouze USA – a mimo nich už nikdy a nikdo jiný. Tomuto požadavku je nová americká svoboda řádně přizpůsobena a charakerizoval ji – a to dokonce na obrazovce naší ČT - světoznámý americký lingvista a filozof Noam Chomsky zhruba takto: V USA si můžete říkat co chcete, ale nemůžete číst, poslouchat nebo dívat se na co chcete. Protože to, co byste chtěli číst, poslouchat nebo dívat se na to, už není v dnešních USA k mání. Aspoň ne na oficiálních médiích.

 

Taky jste si toho všimli? Za prvé, jak je tahle definice nové americké svobody v několika málo slovech výstižná a jak zároveň přesně odpovídá i tomu, co máme doma? Možná si ti méně nároční z nás řeknou.totéž, co si prý – dle člena někdejší Reaganovy vlády P.C. Robertse - až nezdravě často říkají lidé v dnešních USA. No bože, hlavně že máme svobodu plkat si mezi sebou, jak se nám ráčí a co nám slina na jazyk přinese, to je přece ta praktická svoboda – a tu nám nikdo nebere. Tak jaký strach z toho, že už nejsme svobodní tak moc, jak jsme byli.

 

Ale hle, jaké ani ne tak čertovo, ale přímo Belzebubovo kopyto z takovéto lehkomyslnosti vykukuje. Vůbec si totiž nevšímá skutečnosti, že to, co si prozatím můžeme svobodně říkat, nevyrůstá z našich hlav samo od sebe, ale je výsledným plodem toho, co čteme, co posloucháme a na co se díváme. A jestliže celá tahle oblast, jak nám prozradil Chomsky a jak to s bolestí vidíme i u nás, je už svobody zbavená a tím pádem zbavená i pravdy, nemůže už dlouho zůstat svobodné a pravdou posvěcené ani to naše povídání, protože svobodné nemůže vznikat z nesvobodného, stejně jako zdravá zelenina nemůže vyrůstat z nezdravé půdy. Řečeno tedy co nejlapidárněji: nebude lze hovořit o tom, že si povídáme svobodně, budeme-li si povídat stejně, jak píší nesvobodné noviny a mluví nesvobodný rozhlas a televize.

 

Což ošem neznamená nic jiného, než že od chvíle, kdy nám lidem – ať už v USA či u nás či všude kolem nás – byla jako jedině možná k použití předložena ona forma svobody, omezená na pouhou svobodu našich rozmluv, přestáváme být svobodnými lidmi v celé šíři toho pojmu, a pohybujeme se pomalu, ale jistě - a též kýmsi nahoře naplánovaně - ke zglaichšaltovanému a stejně myslícímu davu, jaký jsme kdysi vídali na německých týdenících Wochenschau. S jediným rozdílem ovšem. Hitler spěchal, protože sjednocující proces měl být dle něj dokončen během jeho života – a proto ani svobodu projevu svým krajanům nepovolil. Zatímco současní architekti nového, řekněme světového řádu, se zas tolik neženou. Mají čas. A dávají nám možnost dospět tam, kde byly kdysi ony německé sjednocené davy, s pocitem, že do nich vcházíme jako svobodní občané, protože volné povídání je přece povoleno. Mají totiž za to, že tímto klamavým pocitem ovládnuty, budou ony davy jednolitější. A proti běhu času obrněnější.

 

Cíl je však děsivě totožný a jen a jen cesta k němu je odlišná, protože rafinovanější. A jedinou a vpravdě osudovou otázkou tak pro nás zůstává, jestli si tou rafinovaností necháme, či nenecháme zakrýt naše dosud vidoucí oči? A hlavně – jestli slepými a též bezmocnými vůči ní nebudou už všichni, co přijdou po nás? Naše děti, vnuci a pravnuci?

 
 
United

#2436

2015-03-16 09:48

Režie-nenažraní američtí židi.Herci-užiteční idioti EU.


Nepřihlášený uživatel

#2437 Re: Svoboda

2015-03-16 10:39

#2435: Klikač - Svoboda 

 Tak určitě. Stručný to bylo dost. Teď ještě vymyslet, aby to bylo taky krátký a ke čtení, soudruhu Klikači. 


Nepřihlášený uživatel

#2438

2015-03-16 11:21

myslím, že lidi mají krátkou pamět,vojáky jsme tady už měli, tak nevím, proč sem tahat jiné, je to naprosto jedno,jakou barvu mají jejich hvězdy !!!!!

Nepřihlášený uživatel

#2439 KOMUNISTI třeste se

2015-03-16 11:22

Amíci jedou do ČR a KOMUNISTI serou breneky


Nepřihlášený uživatel

#2440 Re:

2015-03-16 11:24

#2438: -  

 Američani tady nehodlaj vraždit občany ČR narozdíl od RUSÁKŮ V r.1968

Ruská armáda je komoušská SVOLOČ fůůůůj

USA DO CR NEPATRI TAK JAK JEJICH LZI O ZDRAVI

#2441 USA V ČR NE

2015-03-16 11:26

KDO ZVAS VIDEL TOHLE V TV NEUVIDITE

Vyjdú konečne ľudia do ulíc?-https://www.youtube.com/watch?v=N2AjMmJevvQ

VSECHNO POCHAZI Z USA-https://www.youtube.com/watch?v=T_S2g5ThIEM

 

ČINA MUZE EKONOMICKY POLOZIT USA-https://www.youtube.com/watch?v=dy9FV25l9ic

STOP USA ARMY STOP USA ZAKLADNAM STOP NATO V CR STOP EU V CR

#2442 USA TU NEMA CO DELAT ANI ZAKLADNY V CR

2015-03-16 11:57

VSE SE TOCI KOLEM PENEZ DLUHU EKONOMIKY PLYNU ATD

PROTO TA ZK..... USA TAK VIVADI A ZABIJI LIDI KDE SE DA JEN OVCE NEVIDI SPINU PO USA A FURT SI BEROU DO H...... RUSKO SE PROBERTE NEBO PIJETE MLEKO TV H.....!!!!!!

PODLE TOHO JAK SPINITE RUSKO ASI PIJETE PROPAGANDU  MEDIALNI OSTUDA!!!!!

TYHLE PANI MLUVI PRAVDU JAK TO SKUTECNE VSE JE NA YOUTUBE JE TOHO VIC OD NICH TREBA ZAPNETE MOZKY TY CO SOU PROTI RUSKU A ZACNETE SE ZAJIMAT O BLAHO ZEMNE NEBO TO FAKT UZ MATE VYMITE HLAVY Z MEDIALNI MANIPULACE ZE TU URAZITE A NADAVATE ALE NIKDO ASI NEUMI VYSVETLIT POJEM KAZDE URAZKY NA TOZ ABY TEN ZAPORNAK CHAPAL REALITU TAK PIJE TV DEB......!!!!!

TADY SOU LIDI CO NECHCOU USA V CR TAK AJI SK LID NECHCE USA V CR A NASE BLBA VLADA JE V NATO UZ OD 1999 HNUS JE NA NAS ABYCHOM UDELALY VE SVETE PORADEK A MIR A KLID BOJOVAT ZA TY K..... NEHODLAM TAK JAK RUSKO A UKRAJINA POCHOPILI ZE BOJUJI PRO PARADU USA A PREZIDENTA POROSENKA LIDI ZACNOU CHAPAT A BRZO DOJDE RADA NA SENATY A VERBES V TOM!!!!ONI DANE NEPLATI MY ANO JAKTO!!!!TAK UZ ZACNETE SE PROBOUZET A PRESTAT TU URAZET A NADAVAT JSTE JAK MIMINA CO CHCOU MLEKO NA TO KOLIK VAM JE DEM..... SE NEZAPRE!!!!!NA TYCH VIDEACH SOU FAKTA ROZUMNI TO CHAPAT BUDOU BLB...... ZAS NA TO BUDOU URAZET USA JE POHROMOU VSECH STATU 

RUSKO ZACHRANILO KRYM PRED OBSADENIM USA A BENDEROVCI-https://www.youtube.com/watch?v=Sui1T5V8YfU

 

PRAVDA O UKRAJINE A KRYMU-https://www.youtube.com/watch?v=GE9GX-eVDb4

NWO V RUSKU DIKY USA TERORISTUM!!!stop-https://www.youtube.com/watch?v=ZHg3wLxu-9M

 


Nepřihlášený uživatel

#2443

2015-03-16 13:06

Proste by jen meli za cil vytvořit si nestabilitu zde na vychodnim bloku, pripadne valku v Rusku,, potazmo, Evropu udelat bitevním polem.!
STOP USA ARMY STOP USA ZAKLADNAM STOP NATO V CR STOP EU V CR

#2444 USA TU NEMA CO DELAT ANI ZAKLADNY V CR

2015-03-16 13:22

Demonstrace nadvlády SS (Spojené státy) nad Slovanskými vazaly EU-http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=30255

JJJ OVECKY TO CO V MEDIACH NEUVIDIS DALSI FAKTA 


Nepřihlášený uživatel

#2445 Re:

2015-03-16 13:34

#2429: -  

 Vezmi si flintičku, mávátko a jdi mávat plechovému cirkusu jako tví předkové v roce 1939, v roce 1968 a ty na Prvního máje.


Nepřihlášený uživatel

#2446 Vyhlášen válečný stav v Rusku:

2015-03-16 13:36

Jiří Novotný
Autor této petice

#2447 Vojenský konvoj „Donucovací projížďka“. Družba před „dočasným pobytem“?

2015-03-16 13:43

Petici PRYČ Z NATO podepsalo již několik tisíc lidí: Další americká provokace. Vojenský konvoj „Donucovací projížďka“. Družba před „dočasným pobytem“? Co nám ještě vláda tají? více na http://protiproud.parlamentnilisty.cz/

USA pryč!!!!s ČR A SK

#2448 Re: Vojenský konvoj „Donucovací projížďka“. Družba před „dočasným pobytem“?

2015-03-16 15:08

#2447: Jiří Novotný - Vojenský konvoj „Donucovací projížďka“. Družba před „dočasným pobytem“? 

 TO MUSI RESPEKTOVAT VLADA AJI SENAT!!!

 

Obama přiznal účast v převratu na Ukrajině-http://www.pravda.ru/news/world/northamerica/01-02-2015/1246579-obama-0/

TADY TO TAKY NAJDETE KDYZ SI DATE ZE SVETA AMERIKA-http://www.czechfreepress.cz/

Pavlína

#2449

2015-03-16 15:21

Nechci tu žádná cizí vojska, nechci žádnou válku, nechci svého syna pustit do nesmyslné vojny, chci se jednou dočkat vnoučat a chci vidět, že  mé děti budou žít v míru, to všichni TI vyvolávači nesmyslných konfliktů dočista ztratili rozum? Co jednou oni chtějí předat dalším generacím?? 21.století a jde to od desíti k pěti, mít kam, tak utíkám pryč od toho všeho, ale pokud dojde k nejhoršīmu, nebude mi to stejně nic platný............................