Americkou armádu na našem území nechceme!
Re: Celé je to podraz
Tyto dvě petice spolu nesouvisí
Dobrý den pane Juste,
děkujeme za Vaši podporu. Nejsme autory petice MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA.
Došlo k omylu u více signatářů. Jedná se o to, že my i autoři druhé petice, s kterou také nesouhlasím, si na portálu www.petice24.com zaplatili takzvanou "Extra viditelnost" na titulní straně.
Přeji pěkný den
Jiří Novotný
autor petice
Re: hloupost je věčná
Kdyby hloupost nadnášela ,tak bys.........................
Re: hloupost je věčná
Kdyby hloupost nadnášela , tak bys ...........................
Re:
Současné Rusko, ač je to součást jeho dějin, nemá s okupací v roce 1968 nic společného. V současné době zastavá konceptuální politiku se vším respektem k člověku a k přírodě a proto považuji odstěhovat se do Ruska za skutek hodný moudrého člověka a vůbec ne hlupáka. Po pravdě, té západní vyspělé kultury se vším morálním marasem, kde se přetvářka považuje za ctnost a lež se povyšuje na pravdu, mám už plné zuby. A na závěr, jelikož už něco pamatuji, to co u nás bylo za dob totality pod záštitou SSSR není nic proti tomu, do čeho se nás snaží umotat dekadentní Západ. Přeji včasné prozření.
This comment has been removed by the author of the petition.
V dřívější době mně usáci celkem nevadily.Vše se změnilo v roce 1999 bombardováním Bělehradu a celého Srbska.Od té doby ty kurvy americko-židovské nenávidím!!!AMI GO HOME!!!
Tak je v tom nesmíme podporovat.
Re:
USA = FED = ILUMINATI ....Za vsechno muze sionismus ktery ovladl USA a uz prebujel i knam ted jsme jenom otroci ve svete bez svobody...Je jenom otazkou casu kdyz bude treti svetova valka... Netanjahu jebe do Iranu USA podporuji ISIS a delaji ze proti nemu bojuji a jeste aby toho nebylo malo znicili UKRAINU aby ji mohli zadluzit a vyzbrojit proti budouci valce s Ruskem...ja jenom rikam NATO neni moje armada a nikdy nebude ja budu bojovat za RUSA at se deje co se deje at zije VLADIMIR PUTIN A SVOBODNE RUSKO :)AT ZIJE PLANETA BEZ TERORISTICKEHO SIONISMU !!!!
V devadesátých letech nám naši politici včele s Václavem Havlem tvrdili, že v rámci ukončení Studené války usilují o zrušení obou hlavních vojenských paktů a to jak tzv. Varšavské smlouvy, tak tzv. Severoatlantického paktu (NATO). Varšavská smlouva byla sice se souhlasem SSSR promtně rozpuštěna, avšak NATO se místo rozpuštění rozšířilo blíže k Ruským hranicím…
Jinými slovy, lhali nám tehdy a teď nám lžou zase! Proto si nepřeji žádného vojáka cizí mocnosti na našem území a to jak amerického, tak ani ruského či jakéhokoli jiného!
BTW: Jak by byla případná přítomnost cizích vojsk ve zbrani na našem území v souladu s tzv. Vídeňskými dohodami?!
Je jasné, kam případně dopadnou ruské rakety: do Prahy. My v horách můžeme být relativně v klidu. Nicméně ani já tady američany ani nikoho jinýho nechci. Moc se mi líbilo, jak se v USA rozhodli a český premiér aniž by věděl o co jde už nastartoval kývání hlavou.
američané nás svojí přítomností musí ochránit před rusy, kterým se nebude líbit, že se k jejich hranicím blíží američané...
školení, jo to známe a až budeme chtít protestovat proti znovu radaru, tak českou policii bude při zákrocích proti demonstrantům "školit" americká pěchota.. mají nás za úplné blbce..
až američané odsoudí k trestu smrti masového vraha Bushe, tak pak můžeme o nějaké spolupráci s USA začít diskutovat
Co dělá Policie ČR? Už začala vyšetřovat výroky Bohuslava Sobotky aburešova herce Stropnického? Nebo má strach?
This comment has been removed by the author of the petition.
| This discussion has been closed. |