ZACHRAŇME KLÁŠTER MILOSRDNÝCH SESTER V CHEBU
?
Na co jste čekali tak dlouho? Tohle už je trochu opožděná petice.
příhraničí De a Chebu.
Máte vůbec představu, kolik by stála rekonstrukce takového zařízení? To už by snad bylo výhodnější to zbourat a postavit něco nového. A internát či ubytovací zařízení? To mi přijde jako nesmysl, vždyť je to odříznutý téměř od všeho a všechno je daleko. Petici vám nezamítám, vždyť naděje umírá poslední, ale přijde mi, že ta "zchátralost" se nechala dojít tak daleko, že už by to bylo opravdu jednodušší zbourat.
Re:
take si myslim ze by se to melo zbourat,jen se tam zdrzuji fetaci a bezdomovci a pak se nestacime divit jake nemoci roznasi
Re: Re:
Takový lidé se zrovnatak vyskytují i ve sklepích panelových domů a taky je kvůli tomu nikdo nezbourá, tak proč klášter který je historicky daleko hodnotnější než panelák jo?
Re: Re: ?
Já to tu nepodepsal, protože příjít s křížkem po funuse ... to pardon, ale ne díky.
Re:
Odříznuté od všeho? Přeci by jste nechtěl/a internát přímu u Špalíčku. Nejspíše je pozdě, ale proč to neskusit? Kolik měst se může chlubit klášterem?
Srovnat se zemi, na nostalgii uz je po takovych letech fakt pozde, je to jen doupe pro fetaky
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |