Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

#201

2015-07-06 20:19

Ať si je vezmou Američani, ti můžou za jejich rozbombardovaný země a celý arabský jaro, když podporovali džihádistický rebely..

Nekorektně

#202 Když muslim miluje ženu

2015-07-07 08:36


Nepřihlášený uživatel

#203 Re:

2015-07-07 14:07

#201: -  

 Tak tak. Amíci dělají, že se jich to vůbec netýká, vše za ně odsere Evropa!!!


Nepřihlášený uživatel

#204

2015-07-07 21:09

Muslimské země by konečně mohli objevit mírumilovný bratrský islám a začít ty černé tlamy příjmat sami. Takový Kuvajt s Katarem přijali neuvěřitelných 56 migrantů ze Syrie. Kdo by to čekal?

Silesia inferior

#205

2015-07-08 10:47

Islám a mešity do Evropy nepatří. Islám nedospěl na takovou úroveň, aby mohl být tolerován v neislámských zemích, protože jde o víru netolerantní a zaostalou. Patří do středověku a ještě do raného středověku a ne do 21. století. Je to chyba Evropy, že něco takového dopustila. Pokud někde žiji, musím respektovat práva a zákony dané země a ne, že se bude přizpůsobovat ona mně. Kdo chce žít v Evropě, musí chtít být Evropanem. Kdo nechce být Evropanem, neměl by být do Evropy vpuštěn jinak než jako turista či obchodník, tedy na omezenou dobu. A bez výjimky. Přitroublý a zcestný humanismus musí jít stranou. Vždyť nejde o nic víc než o budoucnost našich dětí. Přeje si někdo z Vás, aby za dvě desítky let souložil nějaký muslimský stařec Vaše vnučky a pravnučky, aby je kamenovali, zabíjeli, polévali kyselinou, prováděli ženskou obřízku? Chceme, aby Evropa upadla do područí islámských fanatiků jen kvůli naší zbabělosti, lenosti, zabedněnosti? Je třeba se ozvat, než bude příliš pozdě! Evropská unie nás nezachrání, to musíme udělat sami.

Nekorektně

#206 Bojovali za nás

2015-07-08 17:40

Platí, že kdo bojoval za národ, zajistil si své místo v dějinách, ať skončil jako vítěz, jako poražený, nebo ve vězení, či na šibenici. Kdo seděl zalezlý doma, odevzdaný svému osudu, na toho si nikdy nikdo nevzpomene. Jakoby ani nežil. Bojovali za nás


Nepřihlášený uživatel

#207

2015-07-08 18:30

Petici podepisuji, protože se bojím...

Nepřihlášený uživatel

#208

2015-07-08 20:56

Petici jsem podepsala a navrhuji řešení - poslat všechny uprchlíky do USA,které mají na svědomí situaci v těchto zemích!
Proč to má řešit EU,když rozvrácení států a bídu jejcih obyvatel způsobily USA válkou,kterou vedou. Všechny uprchlíky do USA, ať se o ně postarají!!

Nepřihlášený uživatel

#209 Pravda o Sýrii, která se do médií nedostane

2015-07-09 09:19

Ti, kdo hovoří o šťastném soužití náboženských komunit před vypuknutím války, mají pravdu, zdůrazňuje italský biskup Nazzaro a vypráví: Před nástupem Assadova otce jsem měl stále za zády tajnou policii a musel jsem zemi opustit. Za vlády obou Assadů nastaly výrazné změny. Mohli jsem se klidně pohybovat po ulicích dlouho do noci a bez jakéhokoliv omezení jezdit po celé zemi. Vládla svoboda a vzájemný respekt. V květnu procházela Aleppem procesí, na která se muslimové dívali zvědavě, avšak uctivě. O vánocích a velikonocích nám přicházeli přát islámští vůdci a my jsme přání opětovali v závěru ramadánu. Všichni měli stejná práva, ve vládě byli křesťanští ministři.

Současný ministr zahraničí je křesťan, podotýká apoštolský vikář syrského Aleppa a povzdechne si: Pak na vlně arabského jara, působícího všude jen zmatek, přišla revoluce. Každému, kdo byl ochoten na náměstí křičet proti Assadovi, bylo vypláceno 10 dolarů. A dalších deset navrch za každého kamaráda, kterého přivedl s sebou. Když někdo sehnal dvacet lidí, vydělal si průměrný měsíční plat.

Syřané prý nebyli spokojeni s Assadovým režimem, pokračuje biskup, v jaké zemi ale lid nekritizuje svou vládu? Většina národa stála a stojí za Assadem. V tom, co se tvrdí, je hodně smyšleného, např. báchorka o uplatňování stanného práva v Sýrii, o režimním omezování svobody ve stavu nebezpečí. Jsou to možná staré zákony, které ale nikdy nebyly aplikovány.

Západ chce údajně zavést v Sýrii demokracii. Jakou demokracii? Máme ji snad v Itálii a jinde?, dotazuje se apoštolský vikář. Začalo se válkou v Afghánistánu, pak přišel Irák, na to Libye...kde však rozkvetla nějaká demokracie? Domnívám se, že jediným důsledkem tohoto "exportu demokracie" je nesmírná devastace a pokračující mizení křesťanů z blízkovýchodních zemí, říká Mons. Nazzaro a upozorňuje: V Bahrajnu vládne sunnitská menšina šíitské -- téměř bezprávné -- většině. Již delší čas tam dochází ke střetům a represím, nikdo o tom však nemluví. V Saúdské Arábii nepožívají šíité a křesťané žádných práv. Západní společenství však "vyváží" svou demokracii pouze do Sýrie, uzavírá italský biskup a vrací se do svého sídelního města Aleppa.

Před osmi devíti měsíci válka dorazila i k nám, protože obyvatelé města neprotestovali proti Assadovi. Teď manifestují, avšak proti oběma stranám konfliktu, aby už byl klid. Bohatí Aleppané odešli a chudí přišli o všechno. Katolická církev se snaží pomáhat, jak může; místní jezuitská jídelna vaří pro 8000 lidí denně. Všechny křesťanské i muslimské komunity pomáhají obyvatelům nehledě na náboženské rozdíly. Převládá bratrství, které je starobylým rysem této země, zdůrazňuje biskup Nazzaro. Vzápětí odsuzuje zločinný způsob financování povstaleckých jednotek -- únosy chudých lidí, za které je požadováno nereálné výkupné.


Nepřihlášený uživatel

#210 Re:

2015-07-09 14:14

#208: -  

 Ano a v Lybii se nejvíce angažovali Francouzi, tak tamější uprchlíky ať si poberou oni, především skřet Sarkózy.


Nepřihlášený uživatel

#211 Re: Pravda o Sýrii, která se do médií nedostane

2015-07-09 19:31

#209: - Pravda o Sýrii, která se do médií nedostane 

 Ano, na celém středním východě probíhá regulérní genocida a do nás budou hustit, že jsme fašouni, když tady ty středověký neandrtálce nechceme! Všechny sluníčkáře bych povině deportoval do Aleppa, ať si zkusí co je to skutečnej útlak, aby si konečně začali vážit těch svobod, co tu máme!


Nepřihlášený uživatel

#212 Re: Pravda o Sýrii, která se do médií nedostane

2015-07-10 10:18

#209: - Pravda o Sýrii, která se do médií nedostane 

 To je ten export demokracie, humanitární bombardování civilistů, kterýmu všichni zvrácení havlisti tak tleskaj. Když se kácí les, musíme holt počítat s tím, že budou lítat třísky.


Nepřihlášený uživatel

#213

2015-07-10 12:57

Nechapu, kdyz ma Recko tak skvelou prebujelou armadu, tak proc uz si davno nehlidaji svoje vysostne vody a neobraci zpet lode prevadecu plne emigrantu pripravenych k invazi ? To je takovy problem jim vysilackou ohlasit, ze se musi neprodlene otocit ? Pokud neuposlechnou, tak varovny vystrel a pokud ani tak, tak potom potopit. Oni si to po par potopenych lodich rozmysli a je po problemu s emigranty a i shanenim penez pro ne !!!


Nepřihlášený uživatel

#214 DULEŽITÉÉ

2015-07-10 16:29

Video: Jak Kalousek prosadil českou pomoc Řecku. „Hrdý“ Sobotka hlasoval „Pro“. Otevřený dopis maďarského ekonoma zemím eurozóny. Paul C. Roberts: „Řecko bude zachráněno“. Petr Mach v EP.

Vložené video je z června 2012. Je z doby, kdy se představitelé EU a čeští pravdoláskaři nemohli dočkat, až Klaus opustí prezidentský úřad a Česká republika tak přestane být brzdou dalších integračních procesů projektu „EU“. V té době už se tento projekt blížil do finále – v prosinci byla ustavena ECB (pod nátlakem za Česko podepsal Nečas), ještě předtím však všechny země  schvalovaly tzv. ESM – Evropský stabilizační mechanismus, lidově euroval.  Jde o záchranný fond finanční pomoci pro země platící eurem.

Začátek platnosti Evropského stabilizačního mechanismu byl stanoven na dobu, kdy jej ratifikují členské země reprezentující 90 % závazného kapitálu. To se stalo v září 2012, kdy ke smlouvě přistoupilo i Německo a ESM začal fungovat k 15. říjnu 2012. ESM může půjčovat až 500 miliard eur a může přímo rekapitalizovat banky v potížích. Posledním státem, který ESM ratifikoval, byla Česká republika, která tak učinila podpisem Zemana na Pražském hradě 3. dubna 2013 za přítomnosti Barossy –  Česká republika tedy podepsala až poté, kdy nesouhlasící Klaus skončil. Obě komory parlamentu však s ESM vyjádřily souhlas již předtím a nyní je vhodné si připomenout, že se tak dělo ve večerních hodinách poté, co byli poslanci plně zaměstnáni kauzou Rath, navíc, jak je z videa zřejmé, Kalousek ani nevěděl, k čemu a v jaké výši  Česko zavazuje.

ODKAZ-Video: Jak Kalousek prosadil českou pomoc Řecku. „Hrdý“ Sobotka hlasoval „Pro“. Otevřený dopis maďarského ekonoma zemím eurozóny. Paul C. Roberts: „Řecko bude zachráněno“. Petr Mach v EP.


Nepřihlášený uživatel

#215

2015-07-10 20:44

K čemu mají evropské státy armádu? Když ani nedokáží ubránit svoje hranice... Mají hubu plnou Ruska a zde ustupují před voraři?? Má-li mít Čech nějakou solidaritu, tak jedině s lidmi, kteří vlastním tělem brání své domovy před bandou ilegál. loupežníků.


Nepřihlášený uživatel

#216

2015-07-12 11:42

Za vše mohou mimozemšťané! Americká armáda se chystá na Texas, Merkelová a Cameron mají odhalit tajné dokumenty. Zavření americké banky. A video: V.V.Pjakin z 6.7.2015

Začátkem července přinesl Washington Post zprávu, že největší tréninkové cvičení v historii USA – Jade Helm – považují občané Texasu za útok americké armády. V jeho rámci má dojít ke spiknutí, špehování a zavedení stanného práva právě v jednom z nejvíce hrdého a konzervativního amerického státu. Vrchní představitel města Bastrop,  Albert Ellison, popsal, že Texasané nedůvěřují americké vládě a Obamovi, zatímco jiný úředník se snažil lidem vysvětlit, že cvičení Jade Helm 15 nepředstavuje pro nikoho žádnou hrozbu. Na veřejném slyšení na jaře letošního roku vojenský mluvčí podplukovník Mark Lastoria lidem vysvětloval, že Jade Helm je určen k simulaci americké speciální jednotky, která má pomáhat k obnovení demokracie v imaginární zemi. Lastoria trpělivě odpovídal na otázky skoro tři hodiny. „Všichni účastníci cvičení budou podporovat a bránit Ústavu Spojených států a položíme životy k obhajobě této přísahy,“ řekl, vysvětlení ale nepomohlo uklidnit strach lidí, a to ani uváděním hrozeb, na které musí být Spojené státy připraveny, tedy na Rusko, Írán, Islámský stát či přistěhovalectví na jihu USA (více).

ODKAZ-Za vše mohou mimozemšťané! Americká armáda se chystá na Texas, Merkelová a Cameron mají odhalit tajné dokumenty. Zavření americké banky. A video: V.V.Pjakin z 6.7.2015

PLUS BY VAM MOHLI AJ KONECNE RICT O 12 PLANETE KTERA JE OBYDLENA VE SLUNECNI SOUSTAVE!!!PLANETA (NIBIRU)


Nepřihlášený uživatel

#217

2015-07-12 19:22

Popravy prováděné Islámským státem byly zřejmě natočeny ve studiu za použití filmové a trikové techniky

Mistrovský kousek se povedl rusko-ukrajinským hackerům ze skupiny Cyber-Berkut. Podařilo se jim získat video soubor z blíže neurčeného elektronického zařízení (nejspíš smartphone nebo notebook) spolupracovníka amerického senátora Johna McCaina během jejich návštěvy Ukrajiny. Video obsahuje záznam z natáčení popravy v podání Islámského státu. Na záznamu vidíme velkou halu, na zemi je natažená plachta, na ní nasypaný písek. Oběť, která má být popravena, nemá spoutané ruce, naopak se snaží vypadat co nejlépe v záběrech, upravuje se a komunikuje s ostatními. Potom si schová ruce za záda, jako že je má spoutané. Celou akci v popředí diriguje režisér. Na konci videa herec v roli popravčího naznačí několik tahů nožem pod krkem „oběti“ a tím scéna končí, režisér je spokojen, ani kapka krve nebyla prolita. 

ODKAZ-Popravy prováděné Islámským státem byly zřejmě natočeny ve studiu za použití filmové a trikové techniky


Nepřihlášený uživatel

#218 Blíží se konec evropské kultury

2015-07-13 17:56


Nepřihlášený uživatel

#219 Projev na demonstraci proti islámu a imigrantům 1 7 2015

2015-07-13 18:03


Nepřihlášený uživatel

#220 Pariz pro ty co si stale mysli ze jim mame pomahat

2015-07-13 18:13


Nepřihlášený uživatel

#221 Bránili jsme Evropu před muslimy NAŠI PŘEDKOVÉ

2015-07-13 18:32


Nepřihlášený uživatel

#222

2015-07-14 08:28

Myšlení a pohled na svět arabské populace je diametrálně odlišný od toho našeho. je to JINÝ svět a v Evropě NENÍ MÍSTO PRO ISLÁM V JAKÉKOLIV PODOBĚ.
Přijímání uprchlíků je krok k LIKVIDACI nás všech.

Nepřihlášený uživatel

#223

2015-07-14 09:25

Je nutné zachovat Evropu pro naše potomky evropskou nikoli ISLÁMSKOU
katka

#224 Re:

2015-07-14 12:13

#223: -  

Pan Bělobrádek z KDU-ČSL je ale jiného názoru.Má představu,že české ženy budou mít děti s Eritrijci a Somálci a to každý rok jedno.Čtěte na-------Euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/13975

Vlastenec

#225

2015-07-14 18:08

Tak jsem se zase dočetl jak každý, kdo nesdílí jako tupá ovce médii předkládaný všenázor, že uprchlíci nejsou žádnou hrozbou, je "radikál a extremista". Ono překročí hranice za půl roku 68 000 nelegálů a když proti tomu lidé protestují, jsou to "extrémisté"? Protestují proti okupaci své země, proti její ekonomické likvidaci, proti nebezpečí, které ty hordy sebou nesou. To je občanská statečnost, vyjádření názoru, ne extrémismus. Policie a vojsko, vláda ,ti mají hájit práva svého lidu, jeho bezpečnost. Snad nebude policie proti vlastním v ulicích.