Petice za podporu Martina Půty
Re: Martin Půta
#23: Jan Votruba *195@2 - Martin Půta
Děkuji. Naprosto s Vámi souhlasím/mohu prosím dostat Váš kontakt? [email protected].
Ivana Hujerová, radní Libereckého kraje, regionální rozvoj a evropské projekty, rozvoj venkova
Držím palce. Martine, prosím neuhnout. Věřím.
Re: Re: Re: Zlatokopové vytáhli do boje za záchranu koryt
Re: Re: Re: Zlatokopové vytáhli do boje za záchranu koryt
#22: Jana Richterová,Hrádek nad Nisou - Re: Re: Zlatokopové vytáhli do boje za záchranu koryt
proto ho ve zprávě označili za "nejvyššího" aby ovce měly čemu věřit ;)
Znám pana Půtu jako velice kompenetního, ale také velice slušného člověka. Naprosto nevěřím v jeho vinu !
Eva Hájková
A co když opravdu kradl?
Re:
A co když ne? Je tak snadné někoho označit za zločince. Divím se , že se v některých názorech občanů skoro vůbec nectí něco jako presumce neviny.
Sledujte dále a možná vám dojde,jakou má Martin Půta pověst a kolik lidí mu fandí a co dokázal.Já osobně jsem přesvědčen,že to neudělal !
pan Půta
Zbytečné a trapné vykonstruované osočení ...
Špatná černá komedie. PROČ???
Myslím, že by se tímto neměla odvádět pozornost od divné situace
na Magistrátu - viz. poslední volby a jejich výsledky,
potažmo hlavně chování pana Tibora B.
Marcela a Jiří Zárybnický
Znám politiky i podnikatele. Mám osobní zkušenosti s udáními a justicí, co jde raději kratší cestou a ne tou klikatou za hledáním pravdy. Martina znám dlouho a někomu asi jeho poctivost překáží. Na někoho plivnout je opravdu jednoduché. Něco vybudovat a uklidit přes odpor těch, co z toho do teď na náš úkor žili, to chce odvahu. Tu Martin má a já mu věřím!
Ing. Jiří Zdražil
Re:
#46: - To máte všichni takový strach se podepsat a být anonymní? Totalita je už 25 let out:)
Přeji hodně sil..
Není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem. Bohužel, někteří se nelíbí (nehodí) více než jiní. Není nic horšího, než když dojde obvinění slušného člověka takovýmto způsobem, je odstartována mediální štvanice a kdejaký politický přcmrndálek si na takové kauze přihřeje svou polívčičku. Je snadné házet kamením, těžší kameny odrážet. Doufejme, že pravda bude dobrým štítem.
Pane hejtmane, držím Vám palce a věřím, že Vaše jméno bude očištěno. Do té doby přeji hodně sil Vám i Vaší krásné rodině. Je mnoho lidí, kteří za Vámi stojí, jste jeden z mála slušných politiků v současném morálním bahně.
Mluvím z vlastní zkušenosti, protože pana Martina Půtu znám jako dobrého člověka :-).
Martina Půtu znám osobně
ještě jako opozočního občana Hrádku nad Nisou, který se zasazoval o zprůhlednění veškerého dění na radnici. Této zásady se držel jako starosta Hrádku a stejné principy prosazoval na postu hejtmana Libereckého kraje. Možná se to někomu nemuselo líbit a uchýlil se k něčemu, co v našich končinách není neobvyklé... Kdybych neměl věřit Martinovi Půtovi, pak už asi nikomu z politiků. Josef Růžička - Praha/Hrádek nad Nisou
| This discussion has been closed. |