podporujeme prezidenta Zemana
moc nechápu tyto stránky, ne účel , ale podivnou funkci
Pan prezident republiky zašel se svými výroky příliš daleko, v tomhle jeho kritikům plně rozumím. Rozhodně by se za svá slova měl důrazně omluvit. Ale technicky vzato jsem na jeho straně. To, co řekl o služebním zákoně i o skupině Pussy Riots, je jednoznačně pravda. Vadí mi výhradně to, jak to řekl. Rozhodně to ale nevidím na důvod k okamžitému odstoupení.
Výrazně víc mi vadí měření dvojím metrem. Jiní vrcholní politici, například Kalousek nebo Schwarzenberg, jsou jasně známí svou sprostou mluvou a nikdo je za to veřejně nekritizuje. Tihle dva i celá TOP 09 by měli radši mlčet,a to v každém případě. Ti udělali ČR snad 1000x větší ostudu.
Současný prezident, pan M. Zeman je prvním prezidentem (a pár jsem jich už zažila), kterého si opravdu vážím. Nejen proto, že celým politickým martýriem prošel čestně a zůstal obyčejným člověkem, ale hlavně proto, že i v pozici prezidenta zůstal být jedním z nás ... na nikoho a na nic si "nehraje", je svůj - nepředstírá, že je nadčlověk - přiznává své chyby i zlozvyky, je otevřený a své názory a připomínky dává otevřeně najevo (padni komu padni). Má svůj názor a ten dává otevřeně najevo - není to prezident mamonářů, korupčníků a tunelářů ... je to NÁŠ prezident, nás obyčejných lidí a zastává NAŠE zájmy! A je mi úplně ukradené, jestli se nelíbí EU, Kalouskovi, Schwarzenbergovi ani jiným - naopak - čím víc oni po něm "plivají", tím víc si ho já vážím. - Pravda je nepříjemná - a on ji otevřeně hlásá - bojuje za nás .... Cítím povinnost bojovat za něj ... NENECHME HO OSAMOCENÉHO - POSTAVME SE ZA NĚJ!
PS.: jen ještě chci dodat - vulgarismus, za který je v současnosti napadán, není nic jiného, než překlad anglického názvu .... pokud v angličtině není tento výraz vulgární, zatímco v češtině ano ... pak nevím, jak tomu mám rozumět .... diskriminace českého jazyka?
Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!
naprostý souhlas pane Ladislave.
Podporuji našeho prezidenta Zemana, je to inteligentní a v naší zemi již velmi vzácný člověk s lidským a upřímným jednáním. Kolik takových se najde mezi mluvky s vybroušeným, ale ve velké většině nic neřešícím jazykem. Několik, ač vulgárních slov, kterými se koneckonců dnes projevují i děcka sotva z plenek odrostlá, nám jasně ukázalo, komu na čem opravdu záleží.
Jsou směšní všichni, které tato slůvka tolik "rozjařila" a zadoufali, že prezidenta, zvoleného rozumnými lidmi, taková maličkost položí na lopatky. Nepoloží! Naopak svým hyenizmem jeho oblíbenost podporují.
Za vším stojí Kalousek, pasák Trautenberka!Již nám to ukázal v případě Ratha.Snad se ty páky,které mu ježtě zbyly podaří zlikvidovat a skončí s celou svojí sebrankou tam,kde má.Na každou svini se vaří voda.Na Kalouska se vaří celá přehrada.Počátek byl v prezidentských volbách,kdy se mu podařilo svým pasencem ošálit jen Prahu a pár zpitomělých studentů.nevyšlo,tak jako senátní a komunální volby.Teď je na řadě jeho vaření.Za to,co udělal pro lidi,kteří celý život makali,makají a on se jim arogantně směje do tváře a myslí si,že je nesmrtelný a nejchytřejší.Nemusím kamarádit se Sybilou,bych věděl,jak dopadne.
Re:
A když Nulandová prohlásila "Fuck the EU", tak byli povaleči z pražských kaváren náramně tiše...A to je snad slušně?
Re:
Čím víc budou ječet, tím spíš se to otočí proti nim. TOP09 na to už dojelo v posledních volbách a pořád jim to nedochází... Krom toho Kalousek i Schwanzerberg si taky slova nijak nepřebírají a občas mluví jako kanál, ale u nich je to v pořádku? Ten dvojí metr, který se u nás používá, je průhlednější, než když nám komouši vykládali, jak je na Západě hnusný život, ale nikoho tam nechtěli pustit, aby se na to kouknul.
Bártová Marta
| This discussion has been closed. |