podporujeme prezidenta Zemana
Děkuji pane prezidente Zemane že jste a přeji dlouhy život a pevné zdraví a stále osvícenou mysl jako do teď.
Re: Re: Podpora Zemana?
#124: Chito - Re: Podpora Zemana?
díky za podporu, už jsem začínal mít strach, že jsem byl vhozen na schůzi KSČ
Re:
Ještě malá poznámka. Svolávat demonstraci proti prezidentovi na 17. listopadu, to je snad nošení dříví do lesa. Kdo si bude připisovat jakou účast? Zemanovci? Antizemanovci? Fraška. B.T.
Re: Re: Podpora Zemana?
Jistěže z mých úst rovněž občas vyletí peprný výraz, nicméně hlava státu by do veřejného rádia měla volit vhodné výrazy. Myslím, že čestina je na výrazy velmi bohatá.
Jako božská hudba šalmají zní mi v uších kvikot pravdoláskařských sviní. To pravda a láska právě dosahuje vrcholu. Kdyby nebyl v čele této bandy kníže pán,dalo by se mluvit i o erekci. Vážený pane prezidente, nevšímejte si jich,nestojí Vám za to.Přeji hodně zdraví a zkuste do nich ještě trochu píchnout,bude sranda.
Dle mého názoru někteří politici dělají daleko horší věci, které už páchnou kriminálem a nic se neděje. Pán Prezident se již asi neudržel.Také se mi ta slova nelíbí , ale není to důvot a to ani trochu k odvolání
Re:
Co to za blábol? Slyším jekot raněných prasat, v čele s prasopsem Zemanem...:-)
Re:
Re:
To už jste jednou psal... Prázdné sdělení zůstane prázdné, i když se vysloví třeba dvakrát, ale tak zkoušejte to dál, no...
Re:
Srovnávat Zemana s Masarykem je jako srovnávat ojetého trabanta s novým mercedesem... To nemůžete myslet vážně... Nemají vůbec nic společného... Dají se maximálně uvádět jako dva naprosté protiklady...
Re: Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!
#314: - Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!
Plně souhlasím a podporujeme pana prezidenta Zemana. Když bývalý prezident p.Klaus vyhlásil amnestii, což státu způsobil značné škody a byl za to potrestán ?
Jsem hrdý na pana prezidenta. Nebojí se říci pravdu.
| This discussion has been closed. |
Re:
#323: -
Jo, Mišlouf je zlatý, za všechno může Karel... Ó, náš pán...