podporujeme prezidenta Zemana
Re: Jarka
Přesně tak.Připojuji se.Nesaháte mu ani po kotníky,vy stávkující šašci!!!!
Naopak ten, co mu zbylo docela dost rozumu, nenechal si vymýt mozek a za svými názory si stojí, je -zatracován a označován za levičáka ap.
Dobře si pamatuji JARO 68 i 17. listopad 1989, sliby /lži/ Havla o neutralitě, nezávislosti na velmocech aj.
Z porevolučních VŠ a SŠ se mi dělá zle, co je jim vtloukáno do hlavy.
E.B.
Re:
Souhlas,i když slovo demokraté bych nevolil ani v ůvozovkách spíš kapitalisti
Re: Re: Jarka
Madam,starejte se o svuj nazor a jinym nechte jejich. Soudruzko.
Re:
Obětuje se pro lid: chlastá jako duha, aby náš lid udržel postavení v tabulce nejprochlastanějších zemí světa....
Re:
Tedy přesněji vyjádřeno: kuturní mafie stupňují útok na prezidenta zvoleného mafií nekultury a sprostoty. Od tebe, jako příslušníka této nekulturní mafie nelze ovšem přesné vyjádření očekávat, myšlenka je ale dobrá: prezident NEKULTURY. Dík za inspiraci.
Nejsem žádným fandou Becheroše, ale když vidím, jak masivní dehonestační kampaň tady média na něčí objednávku zahájila, plně ho podporuji.
Re: Re:
Překlad pana prezidenta byl přesný - potvrzeno rodilým mluvčím. Opravdu, ale opravduto NEJSOU: "Mňoukající kočinky" ;-))
Re:
no, ale ono to přesně obpovídá úrovni českého školství po roce 1995! Absolvent = komunikativní blbec, neschopný analýzy problému. Tupé stádo se lépe ovládá!
Zmanipulovaný dědku!
Jak víš (zřejmě vševědoucí starý blbe), že proti hnusovi Zemanovi protestují jen "mladí" navíc samozřejmě "zmanipulovaní"? Já třeba podepsal petici za jeho odstoupení a jsem proti tomuto Putinovou střevní flórou oslizlému hnusu kdykolv ochoten i demonstrovat. Při tom jsem důchodce a rozhodně mnou nikdo nemanipuluje. Znám ale, co jsem slýchal už jako podstatně mladší od Karla Kryla: ".... neházejte přesvědčení do obilí, neboť je-li zahozena flinta do žita, přijde na vás omezená suverenita...." A přesně s tou je tu ten ožralý omezený oslintaný hnusák, 25 let po té, co jsme se "omezené suverenity" konečně zbavili.... Zaplať Bůh za takové "zmanipulované" mladé. Stop Putinově hlásnému troubovi!
Je mi 66 let a něco si pamatuji.Proto musím konstatovat že Miloš Zeman je po Masarykovi nejlepší prezident.
chceme snad válku kvůli východu ukrajiny?
co by asi říkalo usa kdyby rusko chtělo úmistnit
vojenská zařízení v mexiku.(nato na ukrajině)
zamyslete se.
vulgarismi by si mohl odpustit,i když u pusy se to
hodí.
Re: Re:
už tě slyším jak chlastáš jako duha ,a jsi přitom schopen mluvit s jakýmkoliv státníkem.
jestli ano čekám tvou inteligentní odpověď.
| This discussion has been closed. |
Re:
#1024: -
Chtěl jste bezpochyby napsat: "Držte pana prezidenta, podržtaškové, Forejti, Očáčkové a další, ať něm nepadne zase na držku!".