MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#96476 Re: Co v ČT neuvidíte:

2016-10-27 16:30


Nepřihlášený uživatel

#96477 Re: Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016

2016-10-27 16:32

#96473: - Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016 

 Proč si volil Zemana a proč si jeho příznivcem nyní? 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

 

Cílem ruského informačního působení v českém prostoru v roce 2015 bylo zejména:
• oslabení informačního potenciálu země (utajená infiltrace českých médií, internetu a masivní produkce ruské státem řízené distribuce propagandy a dezinformací);
• posilování informační rezistence ruské společnosti (prefabrikované dezinformace z českých zdrojů pro ruské publikum);
• ovlivnění vnímavosti a myšlení českého publika a oslabení vůle společnosti k odporu či konfrontaci (informační a dezinformační zahlcení publika, relativizace pravdy a objektivity, prosazení motta „všichni lžou“);
• vyvolávání či přiživování vnitro-společenských a vnitropolitických tenzí v ČR (zakládání loutkových organizací, skrytá i otevřená podpora populistických či extremistických entit);
• narušování vnitřní soudržnosti a akceschopnosti NATO a EU (pokusy o subverzi česko-polských vztahů, dezinformace a poplašné informace očerňující USA a NATO, dezinformace vytvářející virtuální hrozbu války s Ruskem);
• poškození pověsti Ukrajiny a její mezinárodní izolace (zapojením českých občanů a organizací do Ruskem skrytě řízených vlivových operací na Ukrajině či proti ní).


Nepřihlášený uživatel

#96478 Re: Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016

2016-10-27 16:34

#96474: - Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016 

 Znáš alespoň Ústavu, kterou se Zeman dobrovolně zavázal dodržovat? 

Proč si vlastně příznivcem Miloše Zemana? Jaký k tomu máš důvod, napiš to, budeš zaručeně první v této diskusi, obzvláště, pokud je tvůj důvod v souladu s Ústavou tohoto státu. Možná budeš v takovém případě vůbec jediný příznivec Miloše Zemana, který to dokáže zformulovat. 

 Co kdyby sis alespoň přečetl, kdo zasedá v Evropské radě, Radách ministrů, jak vzniká Evropská komise a kdo nominuje komisaře, jak je volen Europarlament atd. 

https://www.euroskop.cz

Pak si také přečti výroční zprávy BIS alespoň za roky 2014 a 2015. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

A také si přečti Ústavu kteru se Miloš Zeman zavázal dodržovat, ale nečiní tak. 

http://www.psp.cz/docs/laws/constitution.html

Můžeš si přečíst také steno záznamy "proslovů" Miloše Zemana na www.psp.cz a snadno nahlédneš, jakým odporným lhářem byl Zeman už v roce 1990. 


Nepřihlášený uživatel

#96479 Re: Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016

2016-10-27 16:35

#96475: - Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016 

 Proč Miloš Zeman porušoval volební zákon? Kdo jej k tomu vlastně nutil nebo snad dělal, protože chtěl? Proč potom sliboval, že bude dodržovat Ústavu tohoto státu? 

Proč si ho volil, když porušoval volební zákon a bylo to naprosto zřejmé?

Stejně tak byla lživá informace, šířená tentokráte týmem M. Zemana, podle níž jsou
na zámku K. Schwarzenberga nacistické symboly . Navrhovatelům je třeba
přisvědčit rovněž v tom, že se M. Zeman dopustil lži, pokud v debatě kandidátů dne 22. 1. 2013
K. Schwarzenberga nařkl z toho, že po restituci zámku v Čimelicích nasadil takové nájemné,
že se učiliště pro zdravotně postižené děti muselo odstěhovat a že o služební byt přišla též
učitelka T. B. ().


[21.] V uvedených případech nepochybně došlo k porušení zákona, konkrétně v prvém případě
§ 35 odst. 2 a 3 zákona o volbě prezidenta republiky, v druhém a třetím případě § 35 odst. 2
téhož zákona.


Nepřihlášený uživatel

#96480 Na celé věci je skvělé, že lze snadno detekovat, že Miloš Zeman je zločinec.....

2016-10-27 16:38

.....obklopený zločince. Je naprosto zřejmé, jedná ve prospěch Číny a Ruska a není problém to dokázat, rozhodně to není ani ten nejmenší problém pro BIS. 

"V roce 2015 dominovaly mezi zpravodajskými silami cizí moci, které působí v ČR, stejně jako v minulých letech, zpravodajské služby Ruské federace. Značná část ruských zpravodajských důstojníků působila pod diplomatickým krytím ruské diplomatické mise, která zůstávala početně stále velmi disproporční vůči ostatním diplomatickým zastoupením, včetně velmocí jako USA nebo ČLR. Také v diplomatických misích jiných států působili zpravodajci na diplomatických postech, avšak zdaleka nedosahovali početního stavu ruské mise. Ruští (a někteří další) zpravodajci se – na rozdíl od zpravodajských důstojníků spojeneckých států – BIS nepředstavovali a nedeklarovali svoji příslušnost ke zpravodajské službě. Utajování a zakrývání příslušnosti ke zpravodajské službě jednoznačně implikuje činnost, která ohrožuje bezpečnost a jiné oprávněné zájmy České republiky"

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html


Nepřihlášený uživatel

#96481 Je smutné, že po 25 letech zjišťujeme, že tuto republiku vykrádají podivní lidé.....

2016-10-27 16:41

 

.....napojení dokonce na nejvyšší ústavní pozici. 

"V roce 2015 se BIS častěji setkávala se skutečností, že společnosti s ruským kapitálem nedodržovaly pravidla a porušovaly zejména daňové a regulatorní předpisy i smluvní vztahy. Příčinu lze hledat zejména v propojení ruského kapitálu s tzv. šedou zónou ekonomiky pohybující se na pomezí legality. Toto propojení pak v situaci, kdy řada mateřských ruských společností nebo i fyzických osob měla potíže s financováním, vedlo k většímu sklonu překračovat zákonné nebo smluvní hranice. Nově se tyto případy objevovaly i ve společnostech, které částečně vlastní či nepřímo kontroluje ruská státní administrativa."

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

A je příznačné, že už zdaleka nekradou jen peníze, ale jednoznačně kradou i svobodu v této zemi. 


Nepřihlášený uživatel

#96482

2016-10-27 16:45

 Po vyjádřeních Ovčáčka, Forejta a včera Mynáře jsem se až stydím, jak prázdných slov užívali, lidem vlastně nic nesdělili a trapně se vytáčeli. Mynář byl až nechutný a zcela nevěrohodný, kdy neuměl odpovědět ani na jednoduché otázky. Musí mít v Kanceláři pěkný zmatek a bordel, když neví, co mu tropí jeho podřízení. Sám je neprověřený a k výkonu funkce zcela nekompetentní. A taková klaka nám vládne. Jejich drzost je ale nebetyčná.


Nepřihlášený uživatel

#96483 Václav Klaus je skutečně stejným zločincem jako Miloš Zeman, to má Rychetský .....

2016-10-27 16:46

.....naprostou pravdu. Jakmile Klaus vlezl na Hrad, na ruské ambasádě se začali pravidelně scházet čeští KGBáci - absolventi MGIMO. 

Studovali v Moskvě a mají večírek na ambasádě. Celebrity českého byznysu

Dnešní stav je tolerancí těchto zločinců ve veřejném prostoru a lhostejnosti společnosti k jejích zločinnému jednání proti této zemi. 

 

"Můj smutek trvá již velmi dlouhou dobu. Nejenom v tom posledním období. V podstatě jsem musel počítat s tím, že polistopadový étos, který měl významnou roli při základní transformaci naší společnosti, se bude muset jednou vytratit, ale že bude do takové míry nahrazen pragmatismem, jsem nečekal. A to i za minulého prezidenta, nevidím žádné markantní rozdíly.

Zejména jde o xenofobní postoje, nacionalismus, který se jeví v absolutním stavu, a to zejména v eurofobii a odmítavém postoji k celému procesu evropské integrace. Já se nedomnívám, že EU si v posledních letech vede dobře, ale nemyslím si, že my bychom si mohli vést lépe, dokonce naopak. A už jsem opakovaně vyjádřil obavu z toho, že jsme svědky krize celé euroatlantické civilizace."


Nepřihlášený uživatel

#96484 Re: Re: Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016

2016-10-27 16:47

#96479: - Re: Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016 

 Dle vyjádření Ústavního soudu volební zákon víceméně porušovali všichni kandidáti na prezidenta. Volby a jejich výsledek tento soud nezpochybnil. Tedy například informace o špinavých kšeftech mezi Bakalou a Schwarzenbergem jsou pravdivé? To že se v nevládní organizaci hlasoval o bombardování Srbska je pravdivé (ať už hlasoval pro cokoli)? Že pořádal sedánky se svými dobrými kámoši z Wermachtu jsou je rovněž pravdivá informace? (To totiž sám prohlásil, aby tím cosi dalšího vysvětlil) Nějaký hakenkrojc je proti oněm zmíněným věcem ptákovina, ale ony shora uvedené věci stačí, aby soudný občan knížete modrého čirokéze nikdy nezvolil.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#96485 Re: Re: Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016

2016-10-27 16:49

#96478: - Re: Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016 

 kolik dáš dohromady podobně postižených jedinců jako jsi ty? Kolik myslíš že má kavárna a všichni havloidi v republice asi tak lidí? :-)


Nepřihlášený uživatel

#96486 Re:

2016-10-27 16:49

#96482: -  

 Ano, chybějící prověrka totiž prakticky znemožňuje jeho veřejnou kontrolu, v tom je situace špatná. Tím, že prověru nemá, nemusí českým úřadů sdělovat vůbec nic o své osobě a tedy stát nemá nad takovým člověkem žádnou kontrolu. BIS navíc sice může shromažďovat informace o takové osobě, ale jako důkazní materiál u soudu to není přípustné. Policii zase odstíní jeho pozice vedle Zemana. Totéž platí o Nejedlém, Augustinovi, Buríánové, Hlinovském, atd. 


Nepřihlášený uživatel

#96487 Re: Re: Re: Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016

2016-10-27 16:51

#96484: - Re: Re: Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016 

 Nikoliv, žádný takový rozsudek neexistuje. Níkdo z dalších kandidátů není v rozsudku označen jako lhář a lhaní není důvodem k tomu, aby byl v rozsudku označen jako porušovatel volebního zákona. 

Dávej si velký pozor na to, co říkáš a hlavně sem dej tedy odkaz na takový rozsudek a případně jej rovnou ocituj, ale hlavně dej pozor, ať necituješ jako Miloš Zeman pana Peroutku, neboť to co Zeman panu Peroutkovi v jeho prolhaném projevu přisoudil, pan Peroutka vůbec neřekl, a co více, ještě navíc to pan Stráský napsal jinak. Tak funguje Zemanova "fotografická paměť" která s železnou pravidelností selhává u soudu. 


Nepřihlášený uživatel

#96488 Re: Re: Re: Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016

2016-10-27 16:52

#96485: - Re: Re: Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016 

 Myslíš, kolik lidí zná Ústavu tohoto státu? 

 


Nepřihlášený uživatel

#96489 Re: Re: Re: Re: Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016

2016-10-27 16:52

#96487: - Re: Re: Re: Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016 

 Vyjádření existuje ve formě oddůvodnění. Jen si to prašivino vogoogluj.

 


Nepřihlášený uživatel

#96490 Re: Re: Co v ČT neuvidíte:

2016-10-27 16:55

#96476: - Re: Co v ČT neuvidíte: 

 Vypadá to, že jsi debil, voliči spícího Karla. Co to podle tebe dokazuje? :-D Jenom to, že tam vystoupil.


Nepřihlášený uživatel

#96491 Re: Re: Re: Re: Re: Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016

2016-10-27 16:58

#96489: - Re: Re: Re: Re: Re: nezkrácená verze - Show Jana Krause 26. 10. 2016 

 Jakého odůvodnění, čeho odůvodnění. Neváhej a najdi to. Co je podstatné, nikdy tam nebude spojení lhaní a porušování volebního zákona, jako se tomu stalo u Miloše Zemana to hned ve dvou rozsudcích. 

Jiná je ovšem situace u dalších pochybení, která navrhovatelé volební kampani vytýkají.
Konkrétně ve vztahu k celostránkovému inzerátu v deníku Blesk, který vyšel v první den druhého
kola voleb prezidenta republiky (srov. deník Blesk, 25. 1. 2013, s. 9), Nejvyšší správní soud již
konstatoval v usneseních ze dne 18. 2. 2013, sp. zn. Vol 15/2013 či sp. zn. Vol 44/2013, že tento
inzerát obsahuje přinejmenším jedno nepravdivé tvrzení, a to o poděkování kandidáta
K. Schwarzenberga B. P. za jeho podporu (k nepravdivosti tohoto tvrzení srov. vysvětlení M.
Zemana v prezidentské debatě na ČT 1 dne 24. 1. 2013 a následné dementi Britských listů
z téhož dne, viz http://www.blisty.cz/art/67152.html). Tím byl porušen zákaz uvádět o
kandidátech nepravdivé údaje dle cit. § 35 odst. 2 zákona o volbě prezidenta republiky. Současně
byla porušena též povinnost dle § 35 odst. 3 zákona o volbě prezidenta republiky, podle něhož
„[p]ropagace nebo volební agitace šířené prostřednictvím komunikačních médií musí obsahovat informaci o jejich
zadavateli a zpracovateli; to platí obdobně i pro sdělení v neprospěch kteréhokoli kandidáta na funkci prezidenta
republiky.“


Nepřihlášený uživatel

#96492 Re: Re: Re: Co v ČT neuvidíte:

2016-10-27 17:00

#96490: - Re: Re: Co v ČT neuvidíte: 

 Že tvoje interpretace je asi taková, jako citace pana Peroutky Milošem Zemanem, kdy se ukázalo, že větu nikdy pane Peroutka nevyslovil a že jí napsal pan Stránský, ale bohužel jí Zeman také citoval nepřesně. 

Proč si Miloše Zemana volil? Protože ti vyhovovalo, že během kampaně lhal a dokonce se "jako omluvil" tedy prohlásil, že lež kterou vyslovil načerpal v Parlamentních listech? 


Nepřihlášený uživatel

#96493 Hamáček, Štěch, Sobotka a i Zeman s velkou pravděpodobností spáchali vlastizradu......

2016-10-27 17:03

Rychetský: Prohlášení k Číně je bezprecedentní. Lze je použít jen v případě války či mohutné krize


Nepřihlášený uživatel

#96494 Vládi Putina se někdo zeptal, jak tu zakládal Zemanovce a pořídil jim "noviny" Parlametní listy....

2016-10-27 17:06

Putin rezolutně popírá ovlivňování
voleb v USA. ‚Je to hysterie‘

.....a zločince Zemana, kterého pak společně dopravili na Hrad. 

Jaká zvláštní shoda v aktivizaci PL, založení Zemanovců a zintenzivnění ruské propagandy na území ČR. 

https://web.archive.org/web/*/parlamentnilisty.cz

2011 aktivizace aeronetu 

https://web.archive.org/web/20140713015102/http://aeronet.cz/news

Hanka

#96495

2016-10-27 17:07

Pana prezidenta jsem nevolia, ale osvědčil se. Hájí zájmy ČR a jejích občanů, navzdory pražské kavárně. V příštích volbách ho určitě budu volit 


Nepřihlášený uživatel

#96496 Re:

2016-10-27 17:11

#96495: Hanka -  

 Jaké zájmy máš na mysli?

Cílem ruského informačního působení v českém prostoru v roce 2015 bylo zejména:
• oslabení informačního potenciálu země (utajená infiltrace českých médií, internetu a masivní produkce ruské státem řízené distribuce propagandy a dezinformací);
• posilování informační rezistence ruské společnosti (prefabrikované dezinformace z českých zdrojů pro ruské publikum);
• ovlivnění vnímavosti a myšlení českého publika a oslabení vůle společnosti k odporu či konfrontaci (informační a dezinformační zahlcení publika, relativizace pravdy a objektivity, prosazení motta „všichni lžou“);
• vyvolávání či přiživování vnitro-společenských a vnitropolitických tenzí v ČR (zakládání loutkových organizací, skrytá i otevřená podpora populistických či extremistických entit);
• narušování vnitřní soudržnosti a akceschopnosti NATO a EU (pokusy o subverzi česko-polských vztahů, dezinformace a poplašné informace očerňující USA a NATO, dezinformace vytvářející virtuální hrozbu války s Ruskem);
• poškození pověsti Ukrajiny a její mezinárodní izolace (zapojením českých občanů a organizací do Ruskem skrytě řízených vlivových operací na Ukrajině či proti ní).

Uvedené cíle nepředstavovaly hrozbu pro ČR, EU a NATO pouze v kontextu ukrajinské či syrské krize. Infrastruktura vybudovaná pro stávající účely nezmizí s koncem uvedených krizí, ale může být kdykoliv použita k destabilizaci či manipulaci české společnosti či politické scény, pokud to bude v zájmu Ruska.

V roce 2015 byla dominantní čínskou zpravodajskou silou v ČR vojenská rozvědka, jejíž činnost doplňovaly aktivity specifické čínské zpravodajské organizace, kterou je Odbor pro mezinárodní styky Komunistické strany Číny (KS Číny). Jedná se o agenturu, která spadá pod Ústřední výbor KS Číny a do jejíž gesce patří kromě zahraničních vztahů také zpravodajská činnost. Čínská diplomacie, byznys a zpravodajské služby v roce 2015 navázaly na úspěchy předchozího roku a pokračovaly v rozšiřování a prohlubování vlivové infiltrace české politiky a složek české státní moci.

Velmi ti doporučuji pročíst výroční zprávy BIS. 

Pokud hájí nějaké tvoje zájmy, jaké to jsou a víš jistě, že jsou v souladou s Ústavou tohoto státu kterou se Zeman zavázal dodržovat. 

Možná Ústavu neznáš, tedy tady je, možná tě zarazí, žádné strategické partnerství s totalitou Zeman uzavírat skutečně nemůže, to mu Ústava opravdu nedovoluje. 

http://www.psp.cz/docs/laws/constitution.html


Nepřihlášený uživatel

#96497 Čínští komunističtí zpravodajci v akci na Primě?

2016-10-27 17:19

Prima nemluví pravdu a dobře to ví, odráží kritiku šéf vysílací rady

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání nesouhlasí s argumentací Primy, proč nevysílala talk show Jana Krause. Televize tvrdí, že tak učinila právě z obav před postihem od regulátora. „Vyjádření Primy pokládám za vrcholně alibistické. Je to nehorázné tvrzení, kterým se nás Prima snaží dostat do role cenzora,“ bránil radu její šéf Ivan Krejčí. Televize se poté rozhodla odvysílat pořad bez úprav.

 https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

"Čínské diplomatické, zpravodajské a ekonomické entity se soustředily na využití úspěchů z předchozího roku a intenzivně pokračovaly v rozšiřování a kultivaci (pro)čínské vlivové infrastruktury v české politice a ekonomice."


Nepřihlášený uživatel

#96498 Komunista, asi StBák - prognosťák, ODSák a socan Mládek, velký kamarád soudruha Zemana....

2016-10-27 17:23

Ministři se chlubili úspěchy Česka v žebříčku kvality podnikání, špatně ho ale pochopili

Jenže právě tato čísla si ministerstvo vyložilo špatně. Standardní podmínky podnikání se mění, a publikace Doing Business proto používá pro meziroční srovnání data po korekci. Ta se liší od údajů původně publikovaných v předchozím roce. Jinými slovy, v minulém měření neskončila Česká republika na 36. místě, jak uvádí ministerstvo, ale obsadila 26. příčku, loni se tedy umístila dokonce o jeden stupeň lépe než letos.


Nepřihlášený uživatel

#96500

2016-10-27 17:27

Měli by je vypráskat i z Hradu, stačí že máme na Ruské ambasádě 150 Rusů