MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#94101 Re: Re: Re:

2016-10-05 18:40

#94099: - Re: Re:  

 V ČR je dle CVVM aktuálně "pouze" 15 % starších patnácti let, kteří jsou schopni lži a debility Miloše Zemana označit za pravdu a důvěřovat mu. Ostaní lidé starší patnácti let o něm pochybují, někdy méně - spíše důvěřují, jindy více spíše nedůvěřují a 16 % občanů mu aktuálně nedůvěřuje vůbec a tedy jeho lži označuje za lži. 

Tedy 83 % občanů má velké pochybnosti o Miloši Zemanov, tedy to není až tak s touto zemí hrozné. Nelze očekávat potom, co tu obrovská část občanů prošla komunistickým školstvím, že takový lidé budou schopni kriticky zhodnotit, jestli jim politik lže či nikoliv, obrovské množství rodin má komunistickou minulost a na dobu komunismu dnes vzpomínají s otalgií. 

Koho by bylo skutečně dobré poslat do rusáckého gulagu za soudruhem Vláďou Iljičem Putinem, tak to by byli komunisté a náckové, kdy nácky reprezentuje nejen Okamura, DSSSS, Kovnička, ale bohužel i mnozí další mnohdy z ANO StB i od Socanů. 

Ale příznivcem takových řešení samozřejmě nejsem, daleko více by mi vyhovovalo, kdyby se tito lidé dovzdělali. 


Nepřihlášený uživatel

#94102 Paní Merkelová má naprostou pravdu....

2016-10-05 18:45

Migraci neřeší uzavření balkánské trasy, tvrdí Merkelová

Migrační krizi nevyřešilo uzavření takzvané balkánské trasy, ale dohoda Evropské unie s Tureckem. Je o tom přesvědčena německá kancléřka Angela Merkelová, která to řekla v rozhovoru s týdeníkem Die Zeit. Naopak se vyslovila pro větší pomoc africkým zemím.


Nepřihlášený uživatel

#94103 Hloupější v GB skočili na lži o tom, že zbourání altánu když svítí sluníčko bude v pohodě i v dešti

2016-10-05 18:50

Tvrdý brexit by mohl britský finanční sektor připravit o víc než bilión

Britský finanční průmysl by mohl v důsledku takzvaného tvrdého brexitu zahrnujícího odchod Británie z jednotného evropského trhu přijít na tržbách až o 38 miliard liber (téměř 1,2 biliónu korun). Vyplývá to podle agentury Reuters ze studie poradenské společnosti Oliver Wyman.

S brexitem se to má bohužel stejně jako s hlasy pro Miloše Zemana, hloupější část populace skočila na jeho lhaní a když následně nejen Nejvyšší státní soud konstatoval, že je lhář a porušovatel volebního zákona, bylo již pozdě, už se na republiku valila zločinecká banda, kterou je Miloš Zeman obklope, valily se na ní jeho virózy, útoky na parlament a vládu, podivné schůzky za účelem ničení ČSSD, oplzlosti, další a další lži a nedávno se dokonce přes ČR převalila horda čínských milicionářů a svazáků. 


Nepřihlášený uživatel

#94104 Pokud toto skutečně napsal soudce, tak není co řešit, neb odsoudit někoho do vězení....

2016-10-05 18:58

....za doměnku, že by se pravděpodobně "cosi stalo, kdyby" je skutečně vrchol hlouposti. 

"Kdyby se vše řešilo cestou otevřeného výběrového řízení, přihlásili by se pravděpodobně další dodavatelé, kteří by nabídli výhodnější podmínky," shrnul soudce Tomáš Durdík, proč náměstka Šišku potrestal.

Soudce se opravdu zbláznil, pokud skutečně takovou větu napsal do rozsudku a pokud o ní svůj rozsudek opírá. Šíška i ostaní mohou být tedy v naprostém klidu, odvolací soud takový rozsudek nemůže nikdy přijmout a musí jej opět zrušit. 

Pro ilustraci si kdokoliv může prověřit výroční zprávy dodavatelské firmy, které se Šiška pokoušel zbavit. Za údržbu existujícího systému!! si účtovali 500 mil. s DPH ročně!!!!!!! To je skutečně absurdní stav a to přitom MPSV mělo vlastní admínistrátory, celou hardware struktukturu a linky ve vlastní režii a stejně tak zálohování, obnovu, atd. atd. 

Navíc se novinové zprávy o tom, kolik to vlastně stálo velmi liší. Dnes se píše v HN o 1,6 mld. přičem vývoj vlastního systému stál 250 mil. včetně jeho nasazení. Další část byl obnova hardware atd. a velmi pochybuji, že je částka 1,6 mld. správná. Řekl bych, že se toto číslo objevilo v novinách poprvé a mám pocit, že autor článku napsal o této kauze mnoho lží a mnohdy tak evidentní, že to vypadalo, že jsou psané na zakázku. 

 Za domněnky o tom, co by mohlo být, se skutečně odsuzovat nedá. 

Kauza Šiška-Drábek: Opravdu to byla „loupež století“?


Nepřihlášený uživatel

#94105

2016-10-05 19:14

Evropou obchází strašidlo, strašidlo multikulturalismu.


Nepřihlášený uživatel

#94106

2016-10-05 19:16

buzna Havel nas dostal do podruci Evopsky Uhnije = zivotni nakldy 12-15000 mzda 9900, nase produktivita 90% EU, platy 1/3, ceny jako v EU (kolikrat i vysi) , platy 1/3 EU, rozmydleny silnice, zereme EU swacky, diky poblinkanku Bombardaku


Nepřihlášený uživatel

#94107

2016-10-05 19:25

Islám zakazuje zobrazovat lidskou podobu. Proto si zvykáme na lavičky.


Nepřihlášený uživatel

#94108

2016-10-05 20:20

Omluvy sudetským Němcům, neustálé umenšování českého národa. Řekli tihle lidé s Havlem a Schwarzenbergem v čele někdy něco pozitivního o Čečích? Havla většinou podporují lidé bez vlasteneckého cítění, kterým tohle nevadí.


Nepřihlášený uživatel

#94109 Re:

2016-10-05 20:30

#94106: -  

 Produktivita ČR je mnohdy dokonce nulová, např. v oblasti obnovitelných zdrojů se v ČR nenaistaloval žádný validní obnovitelný zdroj roky. Německo instaluje ročně! 2,8 GW větrných elektráren a dalších 800 MW FVE. Pro ilustraci Temelín má výkon 2,1 GW a produkuje ročně 13 000 GWh, tedy dodává el. energii pouze 270 dnů v roce. 

Tedy představa, že je tu produktivita "západu" 90 % je číslo vycucané z prstu, ke kterému nejsou absolutně žádné podklady a bohužel není reálné. 

Tedy tvůj příspěvek je blábolem. 


Nepřihlášený uživatel

#94110 Re:

2016-10-05 20:35

#94108: -  

 Havel se snad někd tvářil kdekoliv zahraničí, že není Čech? Jestli někdo skutečně vytvářel o ČR pozitivní obraz, tak to byl Václav Havel. 

Pro ilustraci - za 10 let fungování soudruha a nejspíš i KGBáka Klause na Hradě zde bylo cca 10 návštěv z EU a USA - 2x papež, ani jednou přímo za Klausem, 2x Obama ani jednou přímo za Klausem, pak tu byl italský prezident, 2x rakouský, možná německý.  Je to děsivá bilance. V porovnání s Václavem Havlem je to situace, jako by ČR vlastně ani neexistovala. Situace byla tak trapná, že Klaus začal říkat, že se vlastně s lidmi s EU nemusí navštěvovat, protože to vlastně není zahraničí. 


Nepřihlášený uživatel

#94111 Re:

2016-10-05 20:36

#94105: -  

 Evropa je snad monokulturní? Evropa by byla monokulturní bez islámu? Byla snad monokulturní, když ubožáci podobní tobě vraždili masově nejen Židy? 

Jsi snad idiot jak Miloš Zeman? 


Nepřihlášený uživatel

#94112 Re: Re:

2016-10-05 20:48

#94109: - Re:  

 Energie z obnovitelného zdroje vyjde patnáctkrát dráž. Proto je to nejspíš na hovno a je potřeba se držet osvědčených technologií. Je načase aby budoucí politická reprezentace přizvala Atomprojekt na dobudování Temelína. Je načase se zbavit bruselských vyžírek, fotovoltaických tunelářů a islamistických kyselinových sprayerů.

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#94113 Babiš je šílenec využívající umělé devalvace a v budoucnu vytvářející obrovský tlak .....

2016-10-05 20:51

Dnes nakupili v kurzu pro jednodušší počet 30 Kč/€

Zítra prodává tedy stát musí vyplatit nominální hodnotu 30 Kč, ale protože se devalvovat nedá věčně kruz bude 20 Kč /€ 

Tedy za 30 korun nominálních získává 1,5 eura, ale dnes zaplatil jen euro, no to se z toho tady v budoucnu taky můžeme všichni pěkně z té "geniality" debila Babiše .........

Prodali jsme dluhopisy s rekordně nízkým výnosem. Průměrný úrok byl minus 0,416 procenta, ohlásil Babiš


Nepřihlášený uživatel

#94114 Re: Re: Re:

2016-10-05 20:57

#94112: - Re: Re:  

 To je právě celý ten problém, nic takového už dávno není pravda a co více z logiky věci to v budoucnu už nikdy pravdou být ani nemůže, neboť náklady na výroby jsou s nadsázkou "nula" přestože dnes se jeví pořizovací náklady vyšší než u zdrojů, které mají další náklady na výrobu - jaderné, uhelné, plynové, atd., do které se ovšem při tom horování většinou zapomněly započítat  náklady na likvidaci či v případě jaderných elektráren navíc ještě náklady na uskladnění odpadu a likvidaci celé elektrárny, které dalekosáhle po skončení životnosti překračují nominální náklady na postavení vlastního zdroje, už jen z důvodu ceny peněz. 

To nejsou do nákladů na zdroj vůbec započteny náklady na udržení kvality životního prostředí, což se postupně narovnává. 

Další snížení generuje geografická blízkost zdroje, divezifikace, dnes již dokonce akumulace dokonce i do MW baterií a stále je to jen začátek vývoje.

Představu zlatého dolu v jederné elektrárně dnes v energetice už nemá ani idiot z rusákova, přestože je stále stavět chtějí např. v Maďarsku, žádné už nepostaví. To by museli přijít s opravdu s velmi jinou cenou a to nejen za pořízení, ale především za provoz. 

Tedy ony "drahé" obnovitelné zdroje, už zdaleka tak drahé nejsou a co více, do budoucna se mohou jen zlevňovat oproti zdrojům, které vyžadují provozní dodávky energie (uhlí, ropu, plyn, či dokonce vyráběné jadené palivo) neboť tyto dováky energie se budou nepřetržitě zdražovat, byť to dne u ropy a plynu tak nevypadá :-).

Vítej v realitě. 

Co se čistě teoreticky stát může, že se z fosilních paliv podaří získávat energie násobně více než dnes. To skutečně možné je, ale dne tato technologie není na rozdíl od technologií obnovitelných zdrojů. 


Nepřihlášený uživatel

#94116 Re:

2016-10-05 21:10

#94115: -  

 To tam máš skutečně jenom lži? Ty takovým ubohostem věříš? Ty trpíš demencí jako Miloš Zeman? To se ruská propaganda nezmůže na nic jiného? 


Nepřihlášený uživatel

#94117 Re: Re: Re: Re:

2016-10-05 21:25

#94114: - Re: Re: Re:  

No ty slavné ekologické fotovoltaické panely zrovna nejsou snadno likvidovatelné. Co se týče jaderných elektráren, Němci se je chystají odstavovat, ale jedou na ně zatím stále. Také si mohou nakonec všechno rozmyslet až merklisty vystřídá třeba jednou AFD. Britové celý ten pro ně sebezničující nesmysl s přejitím na plynové elektrárny a podobnému smetí po brexitu odložili. Ani o tom ČTčko nahlas moc nemluvilo, bodejď, když pravda začíná tam, kde končí signál ČT (Čro...). Ohrožení pitné vody těžbou z břidlic pohavleným ekologům kupodivu těžkou hlavu nikdy nedělalo. Přitom zahraniční grázlové měli snahu tu prasečinu zkoušet i v ČR. O tom kolik energie bude nebo nebude potřeba k průmyslové výrobě také predikujete od zeleného stolu, jako by jste předem věděli, kam se nutně bude investovat nebo nebude, což tak trochu ale smrdí socialistickým bruselským plánováním a zásahy birokracie do tržních procesů. Tím chci jenom poznamenat, že realita může vzít jiný obrat, než je vaše vize a to se pohavleným intelektuálům, přiznete si to jednou, stávalo vlastně pořád. Pak by nám mohl nedostavěný Temelín i chybět.

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#94118 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-05 21:37

#94117: - Re: Re: Re: Re:  

 To, že uděláš výčet není argument. Argumentem je, že klasické zdroje dotuješ dodávkou energie, což je již dnes poměrně obrovský problém po všech (náklady na pořízení této energie, její doprava, zátěž ekologická, nepřetržité zdražování, náklady na dálkovou dodávku energie, ztráty z takové dodávky atd.) stránkách již dnes. 

To je realita, která se aktuálně řeší. Vývoj elektrárny, do které musíš energii dodat tím, že další spotřebováváš je věc poněkud přitažená za vlasy a zdá se, že to nejde donekonečna, především proto, že úklid bordely, které takové elektrárny produkují zase další energii spotřebovává. 

S tím opravdu neuděláš nic. 

Tedy pokud existuje cesta, že energii pro elektrárnu nevyrábím (jaderné palivo) či nedoluji (uhlí, ropa, plyn) je to evidentně cesta naprosto správná, pokud dokonce platí, že ta technologie už existuje a mohu navíc ušetřit na cestě dodávky energie, díky lokálizaci zdrojů. 

Problém při výrobě obnovitelných zdrojů totiž není energetický - není problém, že by to stálo energeticky více než výroba ekvivalentního zdroje "klasického", ale je problém s cenou, ta ale klesá s tím, jak se technologie mění z unikátní na běžnou a to je řešitelné, právě tím, že se technologie rozšíří - navíc se na ceně pracuje přirozeně ze dvou stran - běžnost a výroba generuje nové technologie a průběžné zlevňování výroby technologicky a na druhé straně "množstevně" což také cenu snižuje. 

Další cesta je prudce zvýšit produktivitu získání energie z fosilních paliv nebo z vyráběného jadeného paliva. Řešení nemáme, tedy je hloupost se spoléhat, že bude. Neděláme to např. při tupém spalování uhlí, přestože tam by se to nabízelo nejvíce, prostě tupě spalujeme doslova jako idioti, kteří neuměli mluvit.  

AFD snad ani nestojí za komentář :-). 


Nepřihlášený uživatel

#94119

2016-10-05 21:49

Pochopit Havlův životní postoj znamená zlejt se jak mužik..


Nepřihlášený uživatel

#94120

2016-10-05 21:56

Václava Havla si v centru Prahy připomněly stovky lidí

Tak několik stovek? To odpovídá tomu počtu prodaných milostí.Havel seděl za bolševika a potom měl sedět znova!Zkorumpovaný gauner,nic jiného dle mého názoru nebyl!


Nepřihlášený uživatel

#94121 moralni kredit VH

2016-10-05 21:57

jo kdyby me komunisti ukradli pul miliardy, taky bych delal revoluci.....a Karel to same.

moralni kredit VH a KS neni tak vysoky, jak se nam prazska kavarna a TOP09 snazi prezentovat, je to dalsi lez a manipulace


Nepřihlášený uživatel

#94122 Re:

2016-10-05 21:58

#94119: -  

 A na to si přešel zlitej na rusácký ambasádě jako mužik? 


Nepřihlášený uživatel

#94123 Re: moralni kredit VH

2016-10-05 21:59

#94121: - moralni kredit VH 

 To, že si neuvědomuješ, že ti komunisté ukradli mnohem více, tedy svobodu, není problém ostatních, ale jen tvůj. 

Stejně tak je tvoje komunistická představa, že já jako člověk potřebuji nějaký impulz od tebe komunisty, abych toužíl po svobodě. Vy si představujete, že pořád "vzděláváte" dělnickou třídu v tom, aby byla "uvědomělá", ale já žiju svůj život nezávisle na tvé hlouposti.

Nepotřebuji tvoje komunistický bláboly a troufám si říci, že to nepotřeboval Václav Havel ani pan Schwarzenberg, nežili život proto, aby jste jim vy komunisté museli vracet jejich majetek. Zůstal jejich, vy jste ho jen ukradli, krádež majetku jeho vlastníctví nijak nemění, mění možnost s ním disponovat, vlastnictví zůstává. 

Platí to o ukradené továrně komunisty, stejně jako o ukradeném Krymu, shodou okolností zase komunisty. 


Nepřihlášený uživatel

#94124 Re:

2016-10-05 22:00

#94120: -  

 A jediný, čím si tvůj názor dokážeš nějak "vysvětlit" jsou samé lži. Proč jste vlastně takoví idioti a věříte nesmyslům či si je dokonce sami vymýšlíte? K čemu je to dobré? 


Nepřihlášený uživatel

#94125 Re: moralni kredit VH

2016-10-05 22:05

#94121: - moralni kredit VH 

 Drž piču, TOP09 je jediná strana volitelná. Možná ještě ODS ale, i to jsou trochu populisti. Tak zalez ruský trotle zpět na ruskou ambasádu odkud jsi přilezl ty Putlerův demente! Jsi hovno vysrané z ruské prdele hňupe!