MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-11-25 22:37



Nepřihlášený uživatel

#66152

2015-11-26 00:18

 Karel Havlíček Borovský - Píseň Čechů 1850 

 

Zle, matičko, zle!

Švarcenberci zde:

jeden, ten je generál,

a druhý je kardinál;

zle, matičko, zle!

Zle, matičko, zle!

Švarcenberci zde:

jeden drží karabáč,

druhý říká »Otčenáš«;

zle, matičko, zle!

Zle, matičko, zle!

Švarcenberci zde:

jeden, ten je arcibiskup,

druhý je taky špicbub.  

 

 

 

špicbub = darebák!

 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-11-26 00:24



Nepřihlášený uživatel

#66154

2015-11-26 04:38

Prezident Zeman, je muž na svém místě a nebudeme poslouchat tzv. pražskou kavárnu, která nám snaží určovat politický směr ČR!

JAROMÍR KUDELA.

Mirek.

#66155 Re:

2015-11-26 04:45

#2: -  

 Ta provokace vzešla z tvojí hlavy ... běž si kázat domů "do své krásné vlasti" !

Zeman je muž č.1 a nebojí se Sralbotků a jiných rektálních řiťolezců!!

 


Nepřihlášený uživatel

#66156 Re: Re: Re: Miloš Zeman všechny jeho hanebnosti páchá organizovaně pořídil si na to Zemanovce a Viča

2015-11-26 04:49

#66104: - Re: Re: Miloš Zeman všechny jeho hanebnosti páchá organizovaně pořídil si na to Zemanovce a Vičanovo 

 

Karel Havlíček Borovský - Píseň Čechů 1850 

 

Zle, matičko, zle!

Švarcenberci zde:

jeden, ten je generál,

a druhý je kardinál;

zle, matičko, zle!

Zle, matičko, zle!

Švarcenberci zde:

jeden drží karabáč,

druhý říká »Otčenáš«;

zle, matičko, zle!

Zle, matičko, zle!

Švarcenberci zde:

jeden, ten je arcibiskup,

druhý je taky špicbub.  

 


Nepřihlášený uživatel

#66157 Re:

2015-11-26 05:00

#66152: -  

 "zle matičko,zle Ovar stále zde...."


Nepřihlášený uživatel

#66158 Re:

2015-11-26 05:02

#66154: -  

 Jak můžeš věřit chlapovi, kter má tři brady?


Nepřihlášený uživatel

#66159 Re:

2015-11-26 05:04

#66132: -  

 Lavrov je pako


Nepřihlášený uživatel

#66160 Libí se mi naše Ústava a velmi se mi nelíbí extrémist Miloš Zeman v pozici správce úřadu prezidenta

2015-11-26 06:09

Libí se mi současná Ústava ČR, která deklaruje, že jsme zemí demokratickou a jsme součásti rodiny demokratických zemí. Líbí se mi, že ústava je postavena na Všeobecné deklaraci lidských práva a tato práva zaručuje. 

Velmi se mi líbí, že máme Ústavní soud, že konečně po 25 letech od revoluce máme základní zákon demokracie - zákon o státní službě. Libí semi, že politici alespoň jezdí na jednání Evropské rady a na Rady ministrů, líbí se mi, že máme komisaře v EK, byť paní Jourovou za přiliš chytrou nepovažuji, jeji poslední vyjádření o jednání Zemana bylo správné. Libí se že přímo volíme EP a že je ustaven a funguje. 

Jsem skutečně velmi rád, že jsme členy NATO a EU, neboť kdyby tomu tak nebylo, je docela dobře možné, že by komunista Miloš Zeman již skutečně zvací dopis do Ruska zeleným mužíčkům na "dovolené" napsal.

Velmi se mi nelíbí současná sestava na Hradě to především proto, že diky absenci prověrek nemá stát žádnou možnost na Nejedlého, Augustina, Mynáře, Ovčáčka, Buriánovou dohlížet. Že nemají žádnou povinnost o sobě nic zveřejňovat a že Nejedlému vystavil diplomatický pas bývalý komunista Kohout, aniž by měl jako člen vlády důvěru Sněmonvy, neboť celá Rusnokova vláda neměla důvěru Sněmovny. 

Velmi se mi nelibí, že se Zeman dostal k moci na základě toho, že masivně porušoval všecha tři základní pravidla zákona o volbě prezidenta republiky, neboť v tom spatřuji komunisticko - nacistický způsob získávání moci v demokracii. Tedy se logicky obávám, že selhaly demokratické instituce, které měly takovou osobu vyřadit z voleb. Velmi se mi nelíbí, že Miloš Zeman svůj komunistický náhled na demokracii a obecně život aplikuje pri správě úřadu prezidenta republiky, přestože mu to ústava zapovídá a on podpisem ustavního slibu slibil, že tak činit nebude.


Nepřihlášený uživatel

#66161 Re: Re:

2015-11-26 06:11

#66157: - Re:  

 Ovar už vlastní extrémistickou demonstrací právě sedmnáctého listopad fakticky abdikoval. 


Nepřihlášený uživatel

#66162 Argument proč je ruská propaganda např. na RT a Parlamentních listech.....

2015-11-26 06:13

.....jen ruskou propagandou je snadný. "Zpravodajství" a texty zpochybňují západní demokracii a ruskou totalitu líčí jako alternativu k demokracie, dělají to tím, že zpochybňují vše a sami si své "zprávy" následně dementují další lží.

Vytvářejí tím dojem, že si občan o situaci dokonce ve vlastní zemi v které žije nemůže udělat pravdivý obraz o tom, jak je spravována jeho země a to přesto, že má veřejně dostupné zákony, jednání parlametnu, jednání místních samospráv atd. 

MEDIÁLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ

SOUČASNÁ RUSKÁ PROPAGANDA

Je neuvěřitelné, že část občanů této země ruské propagandě přesto věří, resp. nechávají si zanášet mozek naprosto evidentním lhaním a lži přijímají jako cosi, co by se "přeci jen mohlo stát", přestože když jdou pomluvy o nich samých v jejich vesnické, panelákové, firemní drbárně, marně přemýšlí, jak se takové lži zrodily a jak se jim bránit. Lži na RT a v Parlamentních listech ovšem berou jako cosi "reálného", přestože je naprosto zřejmé, že se jedná o lži, když si je RT i Parlamentní listy za hodiny či den "vyvrátí" - popřou další lží.  

Vystříleli jsme skrýš stoupenců Islámského státu, hlásí Rusové z Kavkazu

 - tohle ukázali Putinovi?  To by to byl snad ještě vetší hlupák, než si dovedeme představit, pokud si pod tímto představil, že byla zničeně "buňka islámských teroristů na Kavkaze" :-). Takovému videu asi může věřit ruský mužik, jinak snad nikdo, možná ještě někteří voliči Miloše Zemana.


Nepřihlášený uživatel

#66163 Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!

2015-11-26 06:15

#30: Kutas - Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!! 

 

 Velmi vám doporučuji makroekonomická data ČSÚ. Miloš Zeman v roce 1998 přebíral stát s dluhem cca 200 mld. korun, po čtyřech letech oposmluvní "spolupráce" s Klausem předával stát s dluhem 400 mld. tedy s dluhem dvojnásobným a s nezaměstnaností 8%, když předtím přebíral stát s nezaměstnaností tuším kolem 6 % jak si snadno v makroekonomických údajích dohledáte. 

V tomto je Miloš Zeman dosud nepřekonaný "přeborník" to se dosud žádnému premiérovi v této zemi nepodařilo. Zdvojnásobit státní dluh za 4 roky a přitom zvýšit nezaměstnanost a ještě masivně "privatizovat".

Dokonce i jen ve zdvojnásobování dluhu jej dohnali jen socanští premiéři v letech hned následujících 2002-2006, ale ti jistě i díky vtupu do EU, měli masivní růst HDP a co více jejich růst HDP provázel pokles nezaměstnanosti, velký růst průměrné mzdy a tedy např. díky tomu i přebytky na účtech zdravotních pojišťoven, tedy v té době existoval reálný růst HDP, nikoliv jako v letech oposmluvní "spolupráce" kdy sice Zeman vykazoval růst HDP, ale ten nebyl provázen poklesem nezaměstnanosti a tedy se jednalo jen o "růst" vzniklý vnitří spotřebou na základě masivního zadlužení státu. 

Proč byl takový člověk volen, když navíc ve volební kampani masivně lhal, je dnes již zjevně naprosto nepochopitelné i pro mnohé jeho voliče. 


Nepřihlášený uživatel

#66164 Tak je

2015-11-26 06:16

Prezident Konvičkovy výroky neznal, tvrdí Zemanův mluvčí

Ovčáček je jak ruská propaganda, jednu lež překrývá druhou, aby z toho vznikl zmatek, v kterém se nikdo nevyzná, což je účelem ruské propagandy. 

Miloš Zeman byl s velkou pravděpodobností účasten trestné činnosti extrémistů na demonstraci 17.11.2015 na Albertově. Vzhledem k tomu, že nevyzval policii, aby tresné činnosti zabránila sám spáchal trestný čin a tedy v případě osoby v ústavní pozici - prezident republiky spáchal velezradu. 

Dnes se z toho Ovčáček snaží vylhat slovy, že Miloš Zeman zase něco "nevěděl", když přitom nedávno chtěl předvádět moc, tedy kdyby se ta válková nepodělala - asi to tedy byla moc nevědomí, které ho tak zvláštně selektivně postihuje. 

Asi taky neví, že Mynář, Nejedlý, Ovčáček, Augustin, Buriánová nemají prověrku a asi nezná důsledky takového stavu. 

Tedy trpí komunista Miloš Zeman alkoholovou demenci nebo ne?  Pokud ano, stále se ještě z velezrady může vylhat pomocí abdikace ze "zdravotních důvodů". 


Nepřihlášený uživatel

#66165 Paranoidní představou o tom, že má někdo zájem o světovládu ....

2015-11-26 06:20

 ....na pozadí ať už jakéhokoliv náboženství je tu snad co svět světem stojí a co lidí věří v to, že život má daleko hlubší smysl než jen dny strávené na této zemi. 

Je zvláštní, že extrémisté zde zpochybňují demokracii a demokratické instituce obdobně jako IS, tam jsou vskutku ve vzácné shodě. Možná byste se měli zamyslet proč, tedy logicky pokud jsou toho schopni. 

Demokracie má tu výhodu proti totalitě, že se vyvíjí v souladu s tím jak se mění lidé a podnímky kolem nich. Totalita nic takového neumožňuje. Turecko možná není nijak příkladná demokracie, ale členství v NATO má jistě vliv velmi kladný na tamní úroveň demokracie.

Turci neemigrují, emigrují především Syřané a to nejen z důvodu totality ale dnes i masivní války, která ohrožuje jejich životy. 

Jestli někdo skutečně migrační vlnu organizuje, bohužel bych řekl, že to bude Rusko, které chce EU způsobit vážné problémy. Na druhou stranu je potřeba říci, že do Evropy tak jako tak ročně přichází stabilně 500 000 lidí, kteří zajišťují populační stabilitu EU, aniž by to občané EU ve své podstatě vůbec kdy zaznamenali. 

Dvojnásobný počet imigrantů jistě není nic příjemného především pro velké země o které imigranté usilují v drtivé většině případů, ale i to se dá zvládnout. Imigranté mají zájem o velké země nejen proto, že mají jazykové znalosti případně budou schopni jazykové znalosti (angličtina, francouština, němčina) schopni využít a především mají daleko větší šanci se uplatnit ve své odbornosti na trhu práce. 


Nepřihlášený uživatel

#66166 Tak to policie bude muset místo Miloše Zemana obvinit soudružku Jelenu Vičanovou.....

2015-11-26 06:23

.....když to celé "organizovala" ona :-) i když by člověk řekl, že to spiše organizovali Zemanovci, tedy soudruzi Nejedlý, Mynář, Augustin, Buriánová. V FSB a GRU nebudou nadšeni, že Ovčáček kriminalizuje Jelenu Vičanovou. 

Zdůraznil rovněž, že akci na Albertově u připomínky 17. listopadu neorganizoval Blok proti islámu, ale aktivistka Jelena Vičanová.

„Pan prezident ostatně už předtím zdvořile odmítl pozvání tohoto bloku na mítink na Hradčanském náměstí, kde se měl konat. A stejně tak tomu bude i v budoucnu,“ dodal mluvčí.


Nepřihlášený uživatel

#66167 Re:

2015-11-26 06:24

#66152: -  

 Kolik jsi toho v noco zase vychlastal ? 


Nepřihlášený uživatel

#66168 Je možné se zorientovat v tom, co se událo na Ukrajině?

2015-11-26 06:25

 Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Máte snad jinou posloupnost událostí na Ukrajině? 


Nepřihlášený uživatel

#66169 Hanebná správa úřadu prezidenta republiky extrémistou Milošem Zemanem

2015-11-26 06:32

 Miloš Zeman skutečně pokračuje ve velmi podivné správě úřadu prezidenta republiky dnes již velmi pravděpodobným KGBákem Václavem Klausem.  

Václav Havel měl morální kredit člověka, který zemi bez nejmenších pochybností převedl z nedemokratického uspořádání k demokratickému tedy od ústavy komunistické k ústavě demokratické. Obdobný morální kredit má i Karel Schwarzenberg, který se aktivně podílel na pádu komunistické totality. 

Obrovský politický kredit měli další spolupracovníci Václava Havla a to jako podílnící na jediné opozici, která v komunistickém Československu existovala a která byla skutečně schopna od komunistů zemi převzít a spravovat. 

Bohužel zde nedošlo k debolševizaci. Denacifikace Německa umožnila vznik velké demokracie v Evropě. My jsme dnes bohužel právě díky komunistovi Zemanovi spíše opakem a pohybujeme se bohužel na hraně totality, neboť Miloš Zeman zneužívá ústanovení, že správce úřadu prezidenta republiky není ze svého jednání odpovědný.

Bohužel vláda si neuvědomuje (dnes už snad ano), že za jednání Miloše Zemana je v drtivé většině případů odpovědna ona a to nejen proto, že musí kontra signovat většinu toho, co Zeman provádí. 


Nepřihlášený uživatel

#66170 Re:

2015-11-26 06:33

#66154: -  

 Tyto a podobné kecy jsou jako z roku 1948. Hnus.


Nepřihlášený uživatel

#66171 Miloš Zeman by skutečně neměl čekat na nic a abdikovat....

2015-11-26 06:35

 .....neboť jeho účast na velmi podivné extrémistické demonstraci, kde se dokonce promenovala skupina extrémistů používající znaky ČSLA, tedy zločinecké komunistické armády, v uniformách, je s velkou pravděpodobností velezrada, neboť Miloš Zeman nevyzval policii k tomu, aby tresnému činu Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka zabránila. 

Snad by jej mohla omluvit "viróza" či "zakalený zrak" opilstvím a on by žádné extrémisty na jeho demonstraci 17.11.2015 na Albertově v takovém případě neviděl, tak to leda :-/. 


Nepřihlášený uživatel

#66172 Miloš Zeman velmi pravděpodobně spáchal další velezradu

2015-11-26 06:38

To je otázka, policie musí zasáhnout, kdykoliv je přítomna trestné činnosti........

2015-11-22 19:48

 

#64971: -  

 ....pokud tam docházelo k propagaci komunistické, nacistické či libovlné jiné totalitní ideologii, je jednoznačné, že policie měla konat a aktéry zadržet, neboť se jedná o trestný čin s nepodmíněnou sazbou počítanou v letech. 

Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka
§ 260

(1) Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.
(2) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem,
b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, nebo
c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.
§ 261

Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 260, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

§ 261a

Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické nebo komunistické genocidium nebo jiné zločiny nacistů nebo komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

Pokud se takového jednání dopustil Miloš Zeman v ústavní pozici, spáchal v jeho případě velezradu.  Dokonce i kdyby stál Miloš Zeman na jednom podiu s někým, kdo se výše popsaného trestného činu dopustil a on na něj nepodal trestní oznámení a nevyzval policii, aby okamžitě zasáhla, dopustil se v jeho případě velezrady a to nejen tím, že by porušil Ústavní slib prezidenta republiky.

Pokud tam dokonce pochodovali v "uniformách" náckové z uskupení s "šikovným názvem" Českoslovenští vojáci v záloze, který velmi svojí "šikovností" připomíná IS, tak bohužel jednání Miloše Zemana s největší pravděpodobností je velezrádné, neboť nevyzval policii k zásahu proti těmto lidem a to přesto, že používají symboly komunistické represivní československé armády, což je v podstatě totéž, jako by se v Německu pronenovala na politické demonstraci uniformovaná skupina s nacistickými symboly.

Pobíhání v maskáči na airsoft střelnici je vskutku něco radikálně jiného než iniformovaná prezentace síly na politické demonstraci. 

Domnívám se také, že výše uvedený trestný čin spáchal mladý komunista v Brně s Leninem na transparentu přiznávající se veřejně k tomu, že je sympatizantem komunistické ideologii - přesněji veřejně propagoval komunistickou ideologii. Stejně tak trestný čin spáchala policie, která proti takovému jednání nezakročila. 

Muž žádal o zásah kvůli obrázkům Marxe a Lenina, strážníci sebrali jeho - iDNES.cz

IDnes Muž žádal o zásah kvůli obrázkům Marxe a Lenina, strážníci sebrali jeho

Nepřihlášený uživatel

#66173 Re: Miloš Zeman velmi pravděpodobně spáchal další velezradu

2015-11-26 06:41

#66172: - Miloš Zeman velmi pravděpodobně spáchal další velezradu 

 V kontextu výše uvedeného je dobré zmínit, že policie na celé řadě "setkání" Zemana s občany proti některým občanům zasahovalo a mnohdy jen proto, že hlasitě vovali "hanba Zemanovi" nebo pískali na píšťalku, když Miloš žvanil ta jeho "moudra". 

Na Zemanově demonstraci plné extrémistů všeho druhu byla policie slepá a hluchá a co je nejhorší, Miloš Zeman jí tentokrát k činnosti nevyzval. 


Nepřihlášený uživatel

#66174 Extrémista Miloš Zeman

2015-11-26 06:50

 Extrém je v podstatě jeden, je to dokonce obsahem slova extrém. Tedy nacismus a komunismus se ve své podstatě od jiných extrémistických ideologií odlišuje jen formálně. 

Hovoříme o pravicovém extrému proto, že způsob, jak získá fašismus zdroje se od levicového přeci jen liší. Komunisté prostě vše ukradnou, fašismus vlastníky zdrojů vydírá. 

Dnešní extrém je jakousi kombinací obojího jak je vidět na Putinovi a Zemanovi. Se svými "voliči" mluví jako komunisté, ze svými donátory jako náckové.


Nepřihlášený uživatel

#66175 Jak bude dál "vysvětlovat" extrémista Miloš Zeman....

2015-11-26 06:53

 Tak to on to Miloš Zeman "vysvětlí" prostě selektivní demencí, on nic neví, on netušil že jsou to extrémisté, Vičanová byla taková milá, když ho zvala na demonstraci a přece se mnou šli všichni Zemanovci a to přece nejsou žádní extrémisté, vždyť mají předsedu v Senátu :-)

Prostě to budou lži a lži a lži, jedna za druhou. 

Teď už musí jednat vláda, Sněmovna a Senát a Zemana k abdikaci přinutit. Měla by vzniknout parlamentní komise, aby celou tu jeho promenádu s extrémisty vyšetřila a on pak pod tlakem abdikoval. Jednání kterého se dopustil není jen hanebné, ale je dokonce zvrhlé, neboť vede k vraždění. 

Pokud by se Miloš Zeman přečetl Ústavu, tak by mu bylo zřejmé, že svojí účastí na extrémisté demonstraci již abdikaci fakticky podal a dnes už s ním vláda a parlament vlastně řeší datum, kdy skutečně z Hradu odejde. 

 

Je nepochybné, že po vyjádření Ovčáčka, že Miloš cosi zase nevěděl, vláda převezme odpovědnost za personální obsazení Hradu. 

 

Ovčáček s největší pravděpodobností půjde jako první, neb je to vskutku odporná kreatura. Následně bude Zemanovi dosazen kancléř, Nejedlý přijde o diplomatický pas a bude vykopán z Hradu. 

 

Ovčáčkovo místo pravděpodobně opět převezme asi už šílená Buriánová. 

 

A do šesti měsíců Miloš Zeman ze zdravotních důvodů abdikuje. 

 

Pokud se tak nestane, vláda se stane nejen v EU naprosto nedůvěryhodnou, neboť vláda skutečně nese odpovědnost za jednání Miloše Zemana