MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#50351 Re: Varovani . Nevhodny material pro nezletile.

2015-07-01 23:09

#50350: - Varovani . Nevhodny material pro nezletile. 

 Za predpokladu ze Arana umi cist.

Arana

#50352 Re: Re: Varovani . Nevhodny material pro nezletile.

2015-07-02 02:43

#50351: - Re: Varovani . Nevhodny material pro nezletile. 

 Dobytci rasisticti romove kupuji kvalitnejsi hygienu nez si davaj donakupaku ceske zenske. to vidim u nas v bille jak tam cpou jeleny a pitralony a sampony v akci co by pak po nich svedila cela kuze. ja mam dycky kvalitni hygienu nakoupenou. vy o nas pisete jako by zme bily prasata, to je videt jak mate rasisticke predsudky horsi jak mel gééébls. jak na takovym zaklade chcete budovat nejakou demokratii. hovno leda akorat fasistickou sikanu lze od vas cekat a ne domokracii. vidim hned jake ste svine co prispevek to fasounsky rasisticky zvast.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#50353 Re: Re: Re: Varovani . Nevhodny material pro nezletile.

2015-07-02 04:04

#50352: Arana - Re: Re: Varovani . Nevhodny material pro nezletile. 

 Vypiluj ten cigosskej slovnik, kdyz uz si hrajes na Romku.

Slova -  lze od vas cekat - by ciganka nikdy nepouzila. Je treba jeste  "vychytat mouchy" ve vyjadrovani.

Ale jinak me bavis, pis dal, at se mam cemu zasmat.


Nepřihlášený uživatel

#50354 Tak tohle jsou naši mílí podnikatelští hoši deprivoši, drzí a prolhaní jak opice.

2015-07-02 05:03

abcdef

 

Falešné alibi zlomilo opěvovanému kriminalistovi vaz

Dnes 4:03

Poskytl mu falešné alibi, aby mu pomohl vyvinit se z dopravního přestupku. Podle středečního rozhodnutí soudce Jaromíra Veselého tím 34letý policista, na kterého jeho nadřízení doposud pěli jen slova chvály, zneužil pravomoc úřední osoby.

„Byl si vědom toho, že jedná v rozporu se svým služebním postavením, čímž ohrozil důvěru v policejní sbor,“ zdůraznil v odůvodnění rozsudku soudce. Podle něho Olšan vystavil Nejdlovi potvrzení, ve kterém nepravdivě deklaroval, že se v době spáchání přestupku nacházel na úředním jednání s orgány policie.

Možná přijde o práci

Papír s kulatým razítkem pak Nejdl použil jako alibi při obhajobě ve správním řízení. „Obžalovaný později na svém stanovisku setrval i při druhém ataku ze strany správního orgánu a potvrdil, že se Nejdl úředního jednání skutečně zúčastnil, ačkoliv bylo zřejmé, že správní orgán tomu potvrzení příliš nedůvěřuje,“ prohlásil soudce.

Verdikt není pravomocný, Olšan se na místě odvolal. Pokud o své nevině nepřesvědčí odvolací soud, čeká ho vyhazov z práce.

Vše začalo v srpnu 2013, kdy Nejdl se svým luxusním Audi A7 zaparkoval v Plánické ulici v Klatovech na zákazu zastavení. Když na místo přijela hlídka městské policie, vrátil se k vozidlu a strážníkům řekl, že není řidičem. Poté, co strážníci místo opustili, odmontoval registrační značky a odjel. Později si Nejdla předvolali na přestupkovou komisi.

„Řešil jsem ho kvůli tomu, že měl řídit vozidlo bez registračních značek. Na základě výpovědi strážníků a fotek z městského kamerového systému jsem došel k závěru, že je vinen. On na to reagoval tím, že vozidlo řídit nemohl, protože byl na policejní akci. Tak jsem ho vyzval, aby to doložil. Přinesl potvrzení od policie, že se v té době účastnil úředního úkonu,“ uvedl před soudem Milan Prchlík z odboru dopravy Městského úřadu v Klatovech.

Chybí záznam o prohlídce

Přestože přezkoumávat věrohodnost údajů v písemnosti od policejního orgánu není běžné, úředník byl v tomto ohledu pečlivý a důsledný. Vrtalo mu totiž hlavou, jak mohl být Nejdl na dvou místech najednou.

Olšan u soudu tvrdil, že Nejdl s ním byl přítomen prohlídce obytného vozidla v Otíně, které vlastní Nejdlův známý Emil Siegl a které mělo údajně pocházet z trestné činnosti.

Žádný záznam o prohlídce ale nikde neexistuje. „Ten papír jsem dal asi sekretářce na stůl a ta ho zapomněla zaevidovat do počítače,“ tvrdil Olšan. Nedokázal však ani popsat, jak prohlídka vozidla přesně probíhala. Navíc se ukázalo, že nebyl ani ve službě. Dále řekl, že prohlídka automobilu souvisela s žádostí kolegů z jiné části republiky. „Tak jsem jim to prověřil. Vyslechl jsem současného majitele vozu a provedl prohlídku vozu,“ uvedl kriminalista.

Jenže z důkazů plyne, že předal zpět kolegům do Kolína jejich žádost jako vyřízenou už dva měsíce předtím. To vysvětlil tím, že ho tížilo svědomí, protože ji neprovedl důkladněji, a tak se vydal do Otína na prohlídku vozidla znovu, a to za účasti Nejdla.

O Nejdlovi Olšan tvrdí, že se znají jen pracovně. „Na co potřeboval to potvrzení, netuším,“ prohlásil kriminalista.

Jeho výpověď soud považoval za účelovou, s úmyslem odvrátit trestní odpovědnost. „Žádnou prohlídku vozidla v inkriminovanou dobu policista za účasti Nejdla neprovedl. Pokud tvrdí, že ano, pak to udělal nad rámec svých služebních povinností, bez vědomí nadřízených a bez toho, aby tento úkon zanesl do elektronického informačního systému policie, což je jeho povinností,“ vysvětlil soudce Veselý.

zvedavy dedek
Nepřihlášený uživatel

#50355 Re: Re: Re: Varovani . Nevhodny material pro nezletile.

2015-07-02 06:31

#50352: Arana - Re: Re: Varovani . Nevhodny material pro nezletile. 

" Hygiena "  se  da koupit ?  Tak to cumim !

Kdyz prijde smradlava Cig....., pardon, Romka, do obchodu, tak rekne  "Chtela bych 20 deka hygieny" ?


Nepřihlášený uživatel

#50356

2015-07-02 07:54

Děkuji bastardovy hulibrkovi za potvrzení že "arana laco" jsou jedna a tatáž, sama sobě replikující entita známá pod názvem hulibrk.


Nepřihlášený uživatel

#50357

2015-07-02 09:13

Pane prezidente, stojím za Vašimi názory, jsem hrdý na to, že se nenecháte ovlivňovat názory medií, které jednostranně informují ve prospěch trendu, který nastavila USA. Vydržte prosím mediální štvanice a neodstupujte. Většina lidí po revoluci zapomněla, že v demokracii, jak říkal pan Werich, je nutné slyšet obě strany a názor si pak udělat sám. Slepě věří médiím, děkuji že lidem otevíráte oči.

zvedavy dedek

#50358 Re:

2015-07-02 10:11

#50357: -  

 Neohanej se Werichem, ty rudy xindle .  Byli to prave bolsevici, kteri dali pana Wericha na cernou listinu. Radu let se nesmel objevit na verejnosti, nefilmoval a..................... ! Byla to skoda nejenom pro Mistra, ale predevsim pro nas divaky.  Dnes kazdy komunisticky hovno cituje Wericha !

Nas dnesni prasedent Zeman - "cestny a pravdomluvny " clovek.

CLANEK  FERDINANDA  PEROUTKY  -  pan prezident ho cetl, pouze neschopny Ovcacek ho neumi najit !

HEJTMAN  VYSOCINY  POPREL,  ZE  BY  ZNAL  PROTESTUJICI  ZENU  S  CERVENOU  KARTOU  A  INFORMOVAL  PREZIDENTA,  ZE  SE  TATO  PANI  ROZVADI    -  zastavka prasedenta v Havlickove Brode .

To jsou drobnosti, usmevne perlicky.  JSOU  VSAK  DALEKO  ZAVAZNEJSI  VYJADRENI , KDE  UZ  VESKERA  LEGRACE  KONCI  !!!!!!!!!!!!!!!!

 

USA nemaji nic jineho na programu, nez se snazit odstranit prezidenta ministatecku, ktery ani neumi najit na mape. Nas prasedent je skutecne  " velmi dulezity svetovy " politik .


Nepřihlášený uživatel

#50359 Soudruhu, nešpińte památku Pana Wericha!!!!!!

2015-07-02 11:10

#50357: -  

 Soudruhu, nešpińte památka Pana Wericha!!!!!!

 Jak píše kolega nade mnou -

je to opravdu úsměvné

USA nemají nic jiného na starost, než udělat vše pro to, aby byl v Západním Kokotystánu svržen prezident...

Trapné až na půdu... 

 


Nepřihlášený uživatel

#50360 Vidlak od Kolina neni lakomej.

2015-07-02 12:49

Saudsko arabsky princ Aiwaleed bin Talal, ktery na na zebricku nejbohatsich nasi planety na 34 miste daroval cele sve jmeni..32 billionu US$ na dobrocinne ucely. Zatimco HOLA PUSSY Z HRADCAN Zeman  nabidl 100 000 ceskych ze neexistujici clanek od Peroutky. Kolik ta hola prdel Zeman slibila estebacce Keslove,nevim.

 

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-33353370


Nepřihlášený uživatel

#50361 Re: Vidlak od Kolina neni lakomej.

2015-07-02 13:51

#50360: - Vidlak od Kolina neni lakomej. 

 Priteli, dobre, ze jste uvedl aspon strucny preklad.  Bolsevicky pooovl cizi jazyky neovlada, verim, ze se nedomluvi ani "rusacky ".

Nehazejte perly svinim !

zvedavy dedek
Nepřihlášený uživatel

#50362 Re: Soudruhu, nešpińte památku Pana Wericha!!!!!!

2015-07-02 14:45

#50359: - Soudruhu, nešpińte památku Pana Wericha!!!!!! 

 Amaricani treba chteji ziskat nase obrovska loziska - zlata, stribra, ropy a drahych kamenu -safiru, diamantu, opalu a ................. !   Jsou to proste  "mrchy zlodejsky " .  Mame stesti, ze nas soudruh prezident a soudruzi z Kremlu ochrani !

zvedavy dedek

#50363

2015-07-02 15:30

Hulibrci, vyrazte na Vysocinu ! Pan prasedent se tam plavi na svoji "jachte" a ctyri gorily na jeho ochranu nestaci ! Co kdyby opilec prevratil clun ?

Je to tady sranda, Televariete s Bohdalkou a Dvorakem se muze jit vycpat !

Arca

#50364 Re: Re: Soudruhu, nešpińte památku Pana Wericha!!!!!!

2015-07-02 15:56

#50362: zvedavy dedek - Re: Soudruhu, nešpińte památku Pana Wericha!!!!!! 

dědecku zvadlí to u nas ne to uz u nas maji vsechno doma nasi romsti kralove a mi to americanskym hajzlum bez demokratickeho hospodarskeho konkurencniho boje nevydame jen tak z podzemnich skrisi ale na vychode by slo jeste ledaskam zahrábnout ale aby se dalo hrabat tam je potreba priznivi nazorovy klíma tady abý mooore býlo. no ale myslim to se bude zhorsovat. africti brachove za nama za chvilku dojdou a budete spominat na zlete cikorky jeste a vinik se pak dycky oznaci jako emericky at uz je to pravda vice nebo mene. no ale spis vice. a na lacka se nezlob ze byl tak skaredej treba ti tu svou hezky mitou picku nakdy nafotim ale dneska uz ne uz mam v sacku nalite lepidlo a jseme s mojim starim na vylet

 

Kriznik Ovarkyn

#50365 Kurva, to je hracanska flotila...

2015-07-02 15:56

Jemu by sluseli lepe necky a hrnec s varici vodou.

http://www.denik.cz/z_domova/prezident-na-clunu-20150702.html

Aranea

#50366 Re:

2015-07-02 17:45

#50356: -  

 Nauč se pravopis, ty čůráku!!!

Aranea
Nepřihlášený uživatel

#50367 Re: Re: Re: Re: Varovani . Nevhodny material pro nezletile.

2015-07-02 18:20

Laco

#50368 Re: Re: Re: Re: Re: Varovani . Nevhodny material pro nezletile.

2015-07-02 18:57

#50367: - Re: Re: Re: Re: Varovani . Nevhodny material pro nezletile. 

 Aranko kamaradko ja bych to chtel vysvetlit s tym ferdem peroutkem

zadny cigan nekrade proto aby sel sedet, peroutka psal do novin proto aby sel sedet?

mohl riskovat pokus psat skryty vzkaz cechum a riskovat ze to zadny treba sudetsky nemec nepochopi?

to by byl hloupy a sebedestruktivni ale on nebyl hloupy prece on byl mazany jako liska

on se policajtum priznal ze to tak myslel teda jako ze se maji cesi distancovat od nemcu? teda existuje o tom zachovany protokol?

a kdyby se priznal ze psal schvalne tak neskoncil by v horsim jeste, treba nejakym polskym krimu?

vypada to jako ze ho obvinili gestapaci a on v tom byl nevinně, ale jestli je to tak,    jak brat ty vyroky o tom velkym shovivavim gadzovskym krali nejvetsim?

a jestli by se priznal, riskoval by nejaky pohlavar aby mu nabidl dalsi kseft v tech starych novinach, kdyby vedel, ze jeho postoj je negativni a ze opovrhuje velkym nemeckym kralem gadzovskym gigantickym?

Aranko ty mas na petici kamarady historiky ja byl na dejepis vzdycky blby tak at mi to nekdo vysvetli

 

 


Nepřihlášený uživatel

#50370 Pro entitu vydávající se za "laco,aranea, arca, arana, falešný zvedavy dedek a jiné" tzv. hulibrk

2015-07-02 19:28

Hulibrku, hulibrku, koukám že ti tví zákazníci z latrín rusácké ambasády poradili novou taktiku. Pravda, je občas zábavné číst výlevy tvé choré duše ale hulibrku, tvůj typický projev je lehce rozeznatelný. Ty v sobě hulibrka vskutku nezapřeš.


Nepřihlášený uživatel

#50371 Re: Kurva, to je hracanska flotila...

2015-07-02 19:31

#50365: Kriznik Ovarkyn - Kurva, to je hracanska flotila... 

 Poprve v zivote jsem videla veslujiciho vepre !

Pardon,  padlujiciho vepre !


Nepřihlášený uživatel

#50372 Re: Pro entitu vydávající se za "laco,aranea, arca, arana, falešný zvedavy dedek a jiné" tzv. hulibr

2015-07-02 19:32


Nepřihlášený uživatel

#50373 Re:

2015-07-02 20:25

#50369: Aranea -  

 To mluvis o blbovi, ktery nedokaze spravne vyslovit ani vyraz pussy ?

Ale s tou vodkou mas pravdu. Tu on ma mooooc rad !

zvedavy dedek

#50374

2015-07-02 21:09

Hradni Ozralec asi nikdy neslysel, kdo byl Jiri Guth-Jarkovsky. Kdyby se jen trochu drzel pravidel slusneho chovani ,ktere propagoval  J. G.- J., a kontroloval svoji sprostou hubu a vidlacke chovani, mohli bychom ho nazyvat prezidentem.  Takto je to pouhy hulvat a smesny sasek !

J.G.-J.  - vzdelanec, ceremoniar kancelare prezidenta T.G.Masaryka.

Navrhl statut vyznamenani - Rad bileho lva .

 

Co nam zanecha Zemanova kancelar ?   RAD  ZLATE  BECHEROVKY  ???

Chocholoušek

#50375 anti-hulit-brk

2015-07-03 00:10

#50356: -  

 nikdo na toho tvého hulibrka není zvědavý, jsi vážně psychicky nemocný. Měl by ses jít léčit. máš poruchu osobnosti nebo schizofrenii ? není normální pořád dokola veřejně používat to nechutné, oplzlé, úchylné slovo hulibrk...

 Pokud s tím nepřestaneš, pošlu na tebe Chocholouška.!!!!!!!!!!!!! \v blázinci se pak můžeš vyřvat,

ale bez přístupu k internetu !!!!!