MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#48476 Re: 6:1 BYLO MALO, ALE STACILO TO.

2015-05-18 20:36

#48473: -  

 Mam stejny nazor.


Nepřihlášený uživatel

#48477

2015-05-18 20:36

Alkohol, Zeman, Ovčáček, Vyvadil,Mynář........Putin, uráááááá


Nepřihlášený uživatel

#48478 Re: Re:

2015-05-18 20:38

#48467: - Re:  

 To jsou tedy hluboké myšlenky, asi po slivovici????


Nepřihlášený uživatel

#48479

2015-05-18 20:45

Putin nemá Rusům co nabídnout, tak budou bojovat a bojovat, proti západu, proti USA.....omílané bludy pořád dokola, bohužel média ovládá Putin, Rusové nemají objektivní informace, myslí si, že jejich vůdce Putin je prostě nejlepší....Putin bude učit západ základním mravním hodnotám???? Zrovna on??? Je to zakomplexovaný skrček, který se musel realizovat v KGB, má na svědomí životy lidí, je to fašista, který nechá Rusy vyhladovět, jenom aby měl miliony na propagandu.... A za takovým hnusem jezdí dement Zeman, jo, vrána k vráně sedá....


Nepřihlášený uživatel

#48480 Re: Re:

2015-05-18 20:46

#48467: - Re:  

Kanada si nepotrebuje lecit mindraky na rusacich. U nas se hraje hokej pro zabavu a Vis ze zde nebylo zadne velike oslavovani. Zde mame popularni i jine sporty stejne jako hokej. Ja jsem milovnik prenosu automobilovych zavodu . To jenom priblbly rusaci dovedou delat z prohry v hokeji narodni tragedii.

http://www.cbc.ca/sports/hockey/nhl/nhl-playoffs--1-1.3077549


Nepřihlášený uživatel

#48481

2015-05-18 20:57

Kanada byla prostě lepší, Rusáci neunesou, když je někdo lepší, než oni, proto se chovali tak ostudně. Byla to krása, jak dostali Rusáci na frak !!!!!


Nepřihlášený uživatel

#48482

2015-05-18 20:58

V Moskvě v tisku se diví, jak to, že Kanada hraje sovětský hokej???? No to je tedy k smíchu :)))


Nepřihlášený uživatel

#48483 Mrtvý Havel, dobrý Havel

2015-05-18 21:03

Současný dekadentní režim má exprezidenta Havla za modlu, tento vlastizrádce už však díkybohu škodit národu více nebude. Antifašisté to u nás nemají lehké, protože jsou vystaveni štvanici poskoků Říšského protektora Schapira. I k nám dorazil již fašismus. Ne ten ukrajinský, který připomíná třicátá léta v Německu. U nás máme havlofašismus. Havlofašismus je moderní forma fašismu, která k nám přišla z USA a Havel jí upravil na české poměry. Podstata tohoto moderního fašismu je, že hlásá pravdu, lásku a demokracii a dělá a šíří pravý opak: lež, nenávist a fašismus. Protože moderní fašisté mají v rukách hromadné sdělovací prostředky, ovládají i veřejné mínění, takže je mnoho lidí, kteří je dosud neprokoukli. Moderní fašisté dovedou i přepadení jiných zemí prodat jako šíření demokracie a bombardování jsou schopni prodat jako humanitární. Bratrská pomoc, kterou poskytli Američané Afghánistánu se nedá srovnávat s bratrskou pomocí, kterou nám poskyl Sovětský svaz. Afghánci, Iránci Syřané a Libyjci a Ukrajinci dopadli po bratrské pomoci Západu mnohem hůř než my Češi po bratrské pomoci Sovětského svazu.


Nepřihlášený uživatel

#48484 Re: Mrtvý Havel, dobrý Havel

2015-05-18 21:07

#48483: - Mrtvý Havel, dobrý Havel 

 Honimíre, honímíre, ty jsi fakt naprostý kretén! To je prostě ubohost, co tu píšeš za debility!


Nepřihlášený uživatel

#48485 Re: Mrtvý Havel, dobrý Havel

2015-05-18 21:19

#48483: - Mrtvý Havel, dobrý Havel 

 Teplou,studenou a strcte toho idiota komunistickyho do klece. Drzte jedno mistecko take pro naseho pana prezidenta ing. Milose Zemana. Misto sveraci kazajky mu dejte dress Ruskeho hokejoveho tymu.Havla tady nespin ty svine spinava bolsevicka ,vodkou napajena a borcem krmena.


Nepřihlášený uživatel

#48486 Tak to dopadne kdyz primitivove se dostanou k hokejkam a bruslim.

2015-05-18 21:43


Nepřihlášený uživatel

#48487 Re: Re: Re: Re: Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamentím

2015-05-19 02:52

#48466: - Re: Re: Re: Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamentím list 

 A jak si sofistikovaně získávané informace zpravodajských služeb má novinář ověřit?  Podstatné na mainstreamu je to, že přesně říká, odkud informace pochází.  To, jestli zpravodajské služby USA selhaly absolutně nebo informace byly pravdivé částečně - tedy v Iraqu byly chemické zbraně nikoliv zbraně jaderné evidentně ve vašem podávní vypadá jako selhání absolutní. Stejně tak zločinnost úplně pomíjíte např. zničení ropných polí v Saudské Arabiii, rozpoutání války tamtéž, rozsáhlé ekologickké škody v oblasti. Vraždění obyvatel Iraqu režimem. 

Zpravodajská informace korelovala s tím, jak režim vystupoval navenek. 

Na "názorové servery" logicky přispíváte velmi, musí být placeny z nějakých zlodějin, jiná možnost není. Bohužel na ně také přispíváte tím, že ony nesmysly tam publikované a manipulující s demokracií vedou k takvým věcem, že je zvolen komunistický lhář Miloš Zeman a to je náklad, který je astronomický. 


Nepřihlášený uživatel

#48488 Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamentím listům.....

2015-05-19 03:02

...jakési mírnější obdobně neonacistického serveru zvedave.org z kterého přebírají celou řadu "názorů".  Je symptomatické, že tyto servry sami o sobě prohlašují, že jsou "názorovými servery" tedy nikoliv servery zpravodajskými, které by poskytovaly standardně ověřené informace.  Důvod je zřejmý. 

 

To je logické, že se čtenářem parlementních listů a zvedavce.org se rozhodně neshodnu na tom, kdo poskytuje věrohodné informace. Na rozdíl od nich jsem ovšem schopen přesně argumentovat, proč je důvěra v "názory" na názorových serverech typu aeurone, zvedavec, blisty či parlamentní listy hloupost. 

Tzv. mainstream media na rozdíl od neonacistických parlamentích listů či zvedavce, aeronet, svetlokolemnás atd. atd. co tu ruské propagandy je, mají jasně definovaný proces získávání informormací, ověřování a zveřejňování. Proto poskytují informace nikoliv "názory".  Media, která jsem uváděl neposkytují informace, samy se toho zříkají, ani náhodou se nebudou hlásit k tomu, že to co je na nich zveřejněno je pravdivé, ověřené, získané standarním novinářským postupem, naopak vždy o tom budou tvrdit, že se jedná o "názor" jako tady ten náš v diskusi. Tedy se skutečným zdrojem informací to nemá nic společného mimo jiné proto, že ony "názory" jsou účelově zkreslovánými informace, které v drtivé většině právě čerpají v mainstreamu, jen si je pak "upravují" k obrazu svému. Proč se vyhýbají tomu, že by byli informačním serverem, ale trvají na tom, že jsoou serverem "názorovým"? 

Jak prosté, demokracie za názory netrestá, ale trestá za záměrné a lživé zveřejňování nepravdivých informací tedy nepravdivého zpravodajství. Proto také na oněch názorových serverech prakticky nelze dohledat kdo je skutečně autorem onoho "názoru" a proto je onen "názor" v podstatě vždy postaven na nějaké ověřené skutečnosti z které je pak následně vyfabulován "názor", který s původní informací už prakticky nemá nic společného, jen v drtivé většině zpochybňuje demokracii a mnohdy i zdroj ověřené informace.  Mnohdy lidé tam uvedení jako autoři vůbec neexistují, jak je to na anglickém serveru ron paul institute, což je celé jen způsob jak vydělávat peníze, neboť vše co je tam uvedeno je čístá fabulace, pravděpodobně Erica Besta.  Je ovšem zvláštní, že je to čistě proruská fabulace.  Např. už sídlo firmy je v plechové boudě kdesi v lesíku mobilních domů. Proč nemá taková "ctihodná" instituce s údajně více jak dvacetiletou historií normální adresu, není to proto, že by Eric Best šetřil peníze, ale v situaci, kdy by takový "institut" sídlil na nějaké normální adrese, tak by existoval takové množství důkazů, že je to celé fabulace, že by skutečně došlo k tomu, že by se i v USA vystavil postihu.  

Skutečně se pak se čtenáři takových zdrojů "názorů" nemohu shodnout na tom, jak se dělají noviny, jak se informace získávají a ověřují a jak dochází následně ke zveřejňování skutečných informací. 

Dobré je také zmínit, že ony "názorové servery" si ani nestojí za svými názory, nemá totiž kdo by si za nimi stál, není zřejmé, kdo je zveřejnil a to i v situaici, když je tam i "jméno" autora uvedeeno a  "existuje vlastník" domény, jméno autora a vlastníka domény jsou ve skutečnosti "formální" - nehlásí se textům ani webu, tedy jedná se o jakési "bílé koně" v velké většině případů, přímo vymyšlené osoby.    Je to "anonymní" jako diskuse, jen je to jednostranná "diskuse" která vypadá, že má ucelený myšlenkový ráz, ovšem texty tam uveřejňované se navzájem "dokazují" v kruhu na jeden zdroj "názorů" (zkreslení skutečné informace) nebo je "dokazuje" spřátelený "názorový" server, kde ovšem logicky opět není zřejmé, kdo to vlastně zveřejnil a jestli se dokonce nejedná s společného vlastníka serveru či stejného autora.  Snadno to dokazuje už google - pokud si vyhledáte jakoukoliv "bombastickou informace" z takového serveru, zjistítte, že tato "bombastická informace" je jen a pouze na oněch velmi podivných serverech, na kterých se k ní zase nikdo nechce znát.  Je to v podstatě šedá zóna internetu obdobně jako jakékoliv skryté servery na internetu. Je snadné tedy odhalit hloupost takových informací, jen to chce, aby dotyčný pužíval alespoń trochu hlavu a vzdělání, kterého se mu dostalo a např. si přečetl, jak jsou informace získávány na standardních zdrojích informací a jak se k získávání "informací" na "názorových serverech" nikdo nezná, nepopisují způsob získávání informací, jejich ověřování, proces kontroly atd. atd. prostě jsou to jen a jen "názory" nic víc. Bohužel většinou záměrně zkreslované ve prospěch té či oné strany, což je u standardních zdrojů informací eliminováno už tím, že je veřejný a transparentní způsob získávání a publikování informací který dokonce kdykoliv je informační server schopen prokázat před soudem. Stejně  tak je veřejné, jací novináři tam pracují pracují jak pracují a jak pracuje redakční rada atd. atd. 


Nepřihlášený uživatel

#48489 Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman mnohokrát "citoval" (má tu fotografickou paměť :-))....

2015-05-19 03:03

....vyslovené lži z názorových serverů a vzhledem k tomu, že se sice za tyto lži omluvil v době volební kampaně, nadále lži na názorových serverch nejen používá, ale tyto servery také "legitimizuje" poskytováním "exkluzivních rozhovorů" z pozice člověka v ústavní pozici a to dokonce té nejvyšší. 

 

Myslím si tedy, že i z výše uvedeného důvodu je potřeba požádat Sněmovnu, Senát a vládu, aby se i tímto velmi vážně zabývala. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#48490 Re: Mrtvý Havel, dobrý Havel

2015-05-19 06:07

#48483: - Mrtvý Havel, dobrý Havel 

 Tak to je stejně ubohé jako rusácká propaganda.


Nepřihlášený uživatel

#48491 Re: Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman mnohokrát "citoval" (má tu fotografickou paměť :-))....

2015-05-19 08:37

#48489: - Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman mnohokrát "citoval" (má tu fotografickou paměť :-)).... 

Parlament situaci se Zemanem řešit nebude, všichni se bojí o svá teplá místečka, všem jde přeci jenom o peníze!!!!

Sobotka má máslo na hlavě s Bakalou, Babiš je kapitola sama pro sebe-oligarchovi a estébákovi vyhovuje dementní prezident, všichni se snaží urvat pro sebe, co to jde.

Tak proč by něco řešili? Hlavně prachy!!!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#48492

2015-05-19 08:39

Jo v Babišistánu, to se žije, samá řepka, že ANO ???


Nepřihlášený uživatel

#48493

2015-05-19 08:43

Odposlechy s Nagyovou, no to je tedy ubohost! Jak se taková blbka mohla dostat na vysokou funkci? A jak je možné, že chlap od 4 dětí opustí rodinu pro takovou sprostou ženskou? Vždyť on se jí bojí!!! Pípá do telefonu ano Jaňulko, ne Jaňulko- a takový slaboch byl naším premiérem!!!!

Politická reprezentace v ČR je složená ze samých psychopatů a blbů? Hlavně vyčůránků, kteří se nestydí hrabat za každou cenu-raději se spojí i s mafiány, jenom aby měli prachy!!!

Hrůza je to!!!!


Nepřihlášený uživatel

#48494

2015-05-19 09:10

 Mám takový pocit že ten Ovečkin pobral více inteligence než Ovčáček....i s Ovaryčem dohromady.

Koukol

#48495 Re: Re: Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman mnohokrát "citoval" (má tu fotografickou paměť :-))....

2015-05-19 09:14

#48491: - Re: Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman mnohokrát "citoval" (má tu fotografickou paměť :-)).... 

 Bohužel, asi to ještě s Ruským švábem budeme muset 5 let vydržet (pokud to ovšem vydrží on) , lidé v ČR jsou nepoučitelní.


Nepřihlášený uživatel

#48496 Re: Re: Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman mnohokrát "citoval" (má tu fotografickou paměť :-))....

2015-05-19 10:04

#48491: - Re: Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman mnohokrát "citoval" (má tu fotografickou paměť :-)).... 

 Není to tak úplně pravda, část poslancu se již verejne vyjadtila, ze je potřeba to začít řešit. Podivne dlouha prodleva je od předání petice do Senátu a dosud její neprojednani. Byl bych velmi nerad, kdyby jste mel pravdu, bylo by to velmi spatne.


Nepřihlášený uživatel

#48497 Re: Re: Re: Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman mnohokrát "citoval" (má tu fotografickou paměť :-))....

2015-05-19 10:20

#48495: Koukol - Re: Re: Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman mnohokrát "citoval" (má tu fotografickou paměť :-)).... 

 Nemyslím si to. Rekl bych, ze si země projde ostudou zaloby pro velezradu, situace je neunosna.

právník

#48498

2015-05-19 11:07

Zaráží mě, že někdo umí být tak ubohý a podepisuje takové pitomé petice... Tyhle útoky na pana prezidenta by se daly považovat za vlastizradu!


Nepřihlášený uživatel

#48499 Re:

2015-05-19 11:36

#48498: právník -  

 Ona by ti pravniku ruka neupadla ,kdyby si napsal soudruha prezidenta. Pravnika jako jsi ty bych pohlavkoval od rana do vecera ulicniku.


Nepřihlášený uživatel

#48500 Re:

2015-05-19 11:48

#48498: právník -  

 Zeman masivně porusoval zákon o volbě prezidenta republiky, který explicitně požaduje nelhat o politických oponentech. Zeman se dokonce za lži o politickém oponentovi omluvil, neboť vyrazeni z voleb bylo nasnade a takovou kreaturu jste volil a to si říkáte právník. Vy jste člověče blazen.