MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
výrok Thomase Barnetta, poradce bývalého amerického ministra obrany Donalda Rumsfelda: „Konečným cílem globalizace je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smíšením ras s cílem vzniku světle hnědé rasy v Evropě. Proto musí Evropa přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců z třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, tedy lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby pracovali.“
„Musíme si připomenout, že naším konečným cílem není snížit skleníkové plyny nebo globální oteplování jako takové, ale zlepšit kvalitu života a životního prostředí." (Thomas Barnett)
„Konečným cílem je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smíšením ras s cílem vzniku jediné průměrné světlehnědé rasy v Evropě. Proto musí Evropa přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců z třetího světa. Výsledkem bude vznik populace s průměrným IQ 90. Toto budou lidé, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní na to, aby pracovali.“ (thomas Barnett)
Re:
Nějaký lampasák, co opisuje starobláboly od Kalergiho. Škoda slov.
Re:
Celý život pečlivě hledám užitečnou pravdu. Teď přišlo nějaké hovado a vnucuje mi, že mám pečlivě studovat oslí hýkání.
Chci, aby to hovado chcíplo.
Re: Re: Zakřičme společně!!!
#181815: - Re: Zakřičme společně!!!
Budeš samozřejmě rozčtvrcen.
Po 30 letech budování kapitalismu se dovídám,že nemám jezdit autem, topit, svítit a mám přestat i žrát :-)
Re:
Bylo by dobré, kdyby obyvatelstvo u další volby prezidenta i přemýšlelo. Mimo jiné i nad věkem budoucí hlavy státu. Bylo by celkem vhodné zvolit prezidentem osobu kolem 45 - 55 let a ne opět nějakého seniora kolem sedmdesátky.
Re: Re: Re:
Babiš několik let studoval ve Švýcarsku. To je země s demokracií, kultivovanější než EU.
Re: Re: Re: Zakřičme společně!!!
#181834: Rusko je náš přítel! - Re: Re: Zakřičme společně!!!
Vyber si flastenče, buď styl Kateřiny Veliké (rozčtvrcení) nebo styl Čchien Lunga (tisíc říznutí)
Re: Re:
Oni přemýšleli... On tvrdil, že ten druhý je ještě horší, než on. To píchnutí novinovou halapartnou pár hodin před uzávěrkou použili on a jeho ruští knechti v obou kampaních. Dotyčnému halapartníkovi se nic nestalo. Byl to údajně právník. Možná z univerzity SNB.
Jak to souvisí? Pracovníci KGB tam také studovali.
Re:
Tahle protičeská zkorumpovaná a idiotská vláda musí být svržena!
Vláda navyšuje schodek na 330 miliard
Podle Stanjury je schodek státního rozpočtu "možná ještě vyšší, než maximálně možný!" A chápe ten idiot, že slova mají mimo sněmovnu i nějaký význam?
Re: Re: Dost bylo demokracie, svobody slova a plurality názorů.
Ti s jediným správným názorem.
Rozmohl se nám tady takový nešvar. Místo konkrétních řešení problémů někteří politici jen mluví o tom, že mají plán, jak SPOLU to dokážou, a to hledat cesty, usilovně diskutovat, komunikovat, analyzovat, vysílat jasné signály, posuzovat možnosti, apelovat, zvažovat konstruktivní a chytrá řešení, poradit se s odborníky, systémově monitorovat, vědomě směřovat, strategicky myslet, očekávat společný postup s EU a podobně.
Za Babiše bylo líp!
Fiala přijel na štáb a hned odjel, se mnou o ohni nemluvil, říká ústecký hejtman
Já jsem zvyklý na zcela jiné chování. Dokud tam byl premiér Babiš, tak by mě určitě kontaktoval, řešil by věci s krajem. Ptal by se, zda nepotřebujeme nějakou součinnost.
Toto ze strany vlády bohužel zatím nepřišlo. Nebyli jsme přizváni k žádnému jednání. Jen se jeli podívat na místo. Myslím si, že tam pan premiér ani nic neřešil, jen se zúčastnil krizového štábu a zase odjel.
Re: Za Babiše bylo líp!
#181848: Zlatý Babiš - Za Babiše bylo líp!
Byl jsem u toho, tak co ještě chcete? Z EU tam nikdo nebyl, tak jsem odjel. Nebylo komu lízat prdel.
Dominik Hašek je malý fašista, schytal hodně puků do hlavy.
| This discussion has been closed. |
Re:
#181824:
To je jen slabá vůně táboráku.