MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#120001 Re: Je tedy potřeba ti soudruhu připomenout....

2017-12-03 09:05

#119995: -  

....že se:

-KSČ aktivně v roce 1945 podílela na odvlečení 70 000 Čechoslováků do russáckých gulagů, kdy číslo je opravdu absurdně obludně velké, neboť za celou dobu války aktivním odporem vůči nacistům zahynulo taktéž 70 000 Čechoslováků a to po celém světě. 

-KSČ po únoru 1948 naprosto zničila:

  • jazykovou zvdělanst občanů ČSR, když po únoru okamžitě zavedli povinnou ruštinu a zrušili výuku jakéhokoliv dalšího jazyka a to na všech úrovních škol včetně vysokých
  • ze školství byli vyhozeni nekomunističtí učitelé, tedy lidé mravní, kulturní a u kterých byl soulad kultury, mravnosti a znalostí - tedy lidé vzdělaní, nahrazení byli takovými kreaturami (devianty) jako byla matka Miloše Zemana která mlatíla děti vařečkou, kteoru si na to nosila speciálně z domova. 
  • na vysokých školách byly zavedeny katedry marxismu - leninismu což byla opravdu naprostá zhovadilost
  • byla zničena staletá křesťanská kultura Čechů a Slováků a z tohoto zničení kultury se oba národy dodnes nevzpamatovaly, mimo jiné i proto, že ANO StB masivně roky zpochybňuje církevní restituce. 
  • byla zničena výuka dějepisu, přírodopis, zeměpisu, kybernetika byla imperialistická pavěda, což byl také jeden z důvodů masivního ekonomického propadu komunistických totalit. 
  • ukradli majetky drtivé většině obyvatel této země a zavedli odpornou diktaturu "proletariátu". 
  • zavedli odporný teror a používali k tomu soudy, policii a armádu (jak podobné je to dnes s Vondráčkem - který "chce počkat na "nezávislou policii, soudy a státní zástupce", tedy chce je mít velmi závislé na ANO StB. )
  • naprosto zničili ekonomiku země a v roce 1989 byla země prakticky před krachem, kdy Polsko dokonce skutečně zkrachovalo
  • russáci ovládali kompletně politiku ČSR a v roce 1968 nás dokonce okupovali

To jsou zločiny, které nikdy nedokážete vy komunisté ničím odčinit, proto je dnes vaše rétorika nacionalistická. 

     


Nepřihlášený uživatel

#120002 Při 5 % meziročního růstu je schodek 11,6 mld.? Bureš snad krade víc než Zeman...

2017-12-03 09:07

 

 

.....který při 3 % růstu zadlužoval zemi tempem 100 % nárůst dluhu za 4 roky se současným růstem nezaměstnanosti ze 6 % na 9 %. 

Někde musel Bureš to jeho navýšení o 40 mld. majetku za 4 roky ukrást a nabízel se mu stát. 

 

Státní rozpočet se v listopadu propadl do schodku 11,6 miliardy korun. Chybí mu peníze z Evropské unie

 




    • Výdaje státu byly po prvních jedenácti měsících roku o 11,6 miliardy vyšší než příjmy. Rozpočet tak neudržel přebytek z konce října.

    • I když se výběr daní meziročně zvýšil, celkové příjmy rozpočtu jsou kvůli propadu objemu peněz z EU nižší než loni.

    • Hospodaření státu letos podle ekonomů skončí lépe než se schváleným schodkem 60 miliard korun. Přebytku se ale na rozdíl od loňska stát nejspíš nedočká.

Nepřihlášený uživatel

#120003 Re: Re: Re: Je třeba rozdrdit zločineckou demokratúru

2017-12-03 09:08

#119856: - Re: Re: Je třeba rozdrdit zločineckou demokratúru 

ANO StB 2011 jsou komunisté z roku 1946 a především 1948 jak jasně ukázal Vondráček. 

Zatím ještě ANO StB 2011 naštěstí jen slovně na demokracii útočí, byť reálně je velmi pravděpodobné, že celá řada lidí v ANO StB 2011, SpD a KSČm jsou napojeni na russké zpravodajské služby a reálně tedy porušují Ústavu této země a páchají vlastizradu. 

To, že Babiš porušováním volebního zákona ziskal preferenční hlasy, neboť své voliče obelhával.  Tvrdil jim totiž, že on není spolupachatel komunistické totality, že je její oběť a to přesto, že je to slovenský nomenklaturní komunista z rodiny nomenklaturních komunistů a donašečů StB, prokazatelně je vedený ve svazcích StB jako donašeč a nejen řadový a jeho "podnikání" je při všech pohledech vyloženě StBácké (zlodějské). 

Pokud by o sobě informoval voliče pravdivě, je jistě absurdní představa, že by byl takový člověk volen. Téhož se dopustil Miloš Zeman, jak naprosto přesně konstatuje Nejvyšší správní soud např. v rozsudku vol 39/2013.

To je velmi vážný stav, neboť Babiš se tváří, že je nad zákon a je už tedy druhým zločincem po Zemanovi, který s takovou představou vstupuje do veřejného prostoru. 

Vzhledem ke kooperaci Zemana a Babiše se tedy dá již hovořit o ústavním puči. 

Zjevně navíc vůbec netušíš, co to je demokracie. 


Nepřihlášený uživatel

#120004 Re: Re: To prohlašuje ruský trotl Miloš Zeman s Nejedlým, který má Putlera nalepeného na telefonu :-

2017-12-03 09:09

#119971: Evropan - Re: To prohlašuje ruský trotl Miloš Zeman s Nejedlým, který má Putlera nalepeného na telefonu :-)... 

 

Je to zločinec. Proti panu Drahošovi a nakonec všem slušným lidem v této zemi stojí profesionlní banda zločinců z FSB a GRU, kteří pro Zemana kampaň dělají a kteří mu radí. 

Z toho musí všichni Zemanovi prokandidáti vycházet a musí tomu přizpůsobit celou kampaň svojí. Zemanova kampaň je vysoce profesionální a i toto jeho prohlášení je směřované na jeho voliče, byť bych řekl, že udělal velkou chybu, neb i jeho voliči jasně vnímají, že je to russký agent, někteří jej proto dokonce volí, ale nechtějí s tím být spojováni. 

Zeman se do toho naštěstí tentokrát zamotal a je to moc dobře, neboť vliv russáků na ČR je naprosto zjevný nejen z Putlerových listů, aeronetu, blistů či RT..... 

Zeman hodně odradil ty, kteří jej volí právě proto, že je to russácký agent. 

Russáci vlastně neví, jestli si mohou v ČR dovolit ze Zemana dělat russáckého agenta veřejně nebo to musí být jen "konspiračně" na jejich propagandistických serverech. Mají v tom teď hokej a to je velmi dobře, neb ze Zemana udělali nedávno komunistického supermana 1968 a 1989 a reálně je to russký trotl. Je to první chyba, kterou udělali a je dobře, že jí udělali. 


Nepřihlášený uživatel

#120005 Je nepochybné, že Vondráček popsal ústavní puč nomenklaturního komunisty a StBáka Babiše.....

2017-12-03 09:10

 

 

Soudci i žalobci se ohradili proti Vondráčkovým výrokům o vydání Babiše

Vondráček uvedl v nedělním pořadu Otázky Václava Moravce, že hlasování poslanců o vydání Babiše bude „úplně trošku jiné rozhodování, protože tam budeme rozhodovat, co je lepší pro tuto situaci a pro tuto zemi, protože se jedná o člověka, který bude premiérem a bude sestavovat vládu“. Ve čtvrtečním rozhovoru pro DVTV pak ještě řekl „musíme si zkrátka ještě počkat, až nám uzraje ta situace do té míry, že budeme mít jasně pracující, nezávislou policii a jasně pracující, nezávislé státní zastupitelství“.

Vondráček si zjevně představuje "nezávislého státního zástupce" jako Lenku Bradáčovou z karuselu Agrofert. 


Nepřihlášený uživatel

#120006 A proto se přijedou "poradit" s ostatními neonacisty do Prahy na pozvání šílence Tomio Okamury....

2017-12-03 09:16

Francouzská Národní fronta je v krizi. Le Penová hledá cestu ven a v tichosti ustupuje od odchodu z EU





  • Před rokem patřila šéfka Národní fronty Le Penová mezi favority prezidentských voleb ve Francii. Po volebním neúspěchu je její strana v krizi a sužují ji vnitřní spory.
  • Le Penová hledá cestu z krize. Zvažuje se přejmenování strany.
  • Další možností je i ideologický přerod. Národní fronta už zřejmě nebude do budoucna prosazovat “frexit”, odchod z Evropské unie



Nepřihlášený uživatel

#120007 Bureš se také ke svým zlodějinám přiznal do steno záznamů ve Sněmovně....

2017-12-03 09:36

Kauza Flynn se stala pro Trumpa časovanou bombou. Zabránit jejímu výbuchu může jen těžko

.....a stejně tak se Zeman přiznává ke svým zlodějinám např., když tvrdil, že privatizaci MUS dělala vláda Tošovského, přitom je naprosto jasné, že 14 mld. hotovost vyměnil za 650 mil. právě Zemana, tedy jí doslava spolukradl a to navíc o prázdninách rok po ustavení "jeho vlády" tedy oposmluvní zlodějské bandy.  

Tedy demokracie funguje vlastně naprosto skvěle, zločinci jako Trump, Zeman, Babiš, Flyn, Putin se ze svých zločinů proti demokracii a občanům dbalým demokratických ústav usvědčují sami. Je to velmi dobře. U nás to dokládá Vondráček, který dokonce velmi detailně popisuje ústavní puč Babiše a Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#120008 Kam se zase propadl russácký trotl Miloš Zeman? Nebo snad už začal Gottwaldovatět úplně....

2017-12-03 09:50

....a russáci mu nachystali definitivní konec a státní funus? 


Nepřihlášený uživatel

#120009 russáci si nejdříve napíší hanopis Protokoly .....

2017-12-03 10:28

Židovské spiknutí? Ruský biskup označil smrt carské rodiny za rituální vraždu

.....rozšíří ho po Světě a pak jim z nich samozřejmě hrabe. Na tom opravdu není nic divného. Viz. zde místní spiklenecký teoretik Babiš, který své voliče přesvědčil, že je obětí spiknutí za komunistů stejně jako je obětí spiknutí dnes  a přítom za čtyři roky ve vláda něvýšil svůj majekt o 40 mld. :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#120010 To má Kalousek samozřejmě naprostou pravdu.....

2017-12-03 11:54

Otázky vyvolal kandidát na ministra vnitra Lubomír Metnar, co na něj říkáte vy?

 

Pan Metnar byl v ústředí spolku BOS, což je spolek netající se sympatiemi k Rusku a vyzývající k odchodu z EU a NATO. Ve Sněmovně byl zvolen pan Koten za SPD předsedou bezpečnostního výboru a jistě vytvoří sladěnou dvojku. Zpravodajci v Kremlu se jistě radují.

.....je ale otázka, kdy západu s ČR dojde trpělivost, neb takovou pakáž opravdu na vnitru a v bezepečnostním výrobu snad nemají ani v Maďarsku či na Slovensku, kde jinak mají ultra pro Kremelské party u vlády. 


Nepřihlášený uživatel

#120011 V russákově mají Mičuriny opravdu na cokoliv, to je jednou hotová věc :-)

2017-12-03 12:09

V Rusku prý vyvíjejí sportovní auto, které je i vznášedlem

Jelikož je Rusko země neomezených možností, postavit se tam dá ledacos. Takže bychom klidně věřili, že se nadšenci ze Samary rozhodli postavit sportovní automobil, který se v případě potřeby vznese.


Nepřihlášený uživatel

#120012 Re: V russákově mají Mičuriny opravdu na cokoliv, to je jednou hotová věc :-)

2017-12-03 12:32

#120011: - V russákově mají Mičuriny opravdu na cokoliv, to je jednou hotová věc :-) 

Nech Mičurina  na pokoji.  Nikomu nikdy neublížil. Ba právě naopak.


Nepřihlášený uživatel

#120013 Re: Re: V russákově mají Mičuriny opravdu na cokoliv, to je jednou hotová věc :-)

2017-12-03 12:34

#120012: - Re: V russákově mají Mičuriny opravdu na cokoliv, to je jednou hotová věc :-) 

:-) nomenklaturní kmunista co nikdy nikomu neublíži či "právě naopak" tak to chce opravdu žaludek pravověrného komouše. 

To je stejné, jako bys to prohlásil o Stbáckém donašeči Babišovovi, to je učiněné zlaté tele, tedy pro členy ANO StB 2011. 


Nepřihlášený uživatel

#120014

2017-12-03 12:55

Bookmaker společnosti Tipsport Pavol Boško v rozhovoru pro server Seznam Zprávy.cz prozradil, že podle sázkařů vyhraje prezidentské volby současný prezident Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#120015 Re: Re: Re: Re: Je třeba rozdrdit zločineckou demokratúru

2017-12-03 12:59

#120003: - Re: Re: Re: Je třeba rozdrdit zločineckou demokratúru 

    Je škoda, že v této zemi prakticky nikdo netuší, v čem tkví hlavní síla demokracie: Vždy udeřit hřebíček na hlavičku. Spolehlivě nalézat správné řešení nejvážnějšího problému. Respektive, spolehlivě určit aktuální nejvážnější problémy, a jejich optimální řešení.  A neplýtvat silami tam, kde to není nutné.

     Následkem toho nemáme demokracii, ale pouhou její pokřivenou karikaturu.

    Místo toho, aby vítězové voleb podle nálezu voličů řešili aktuální problémy optimálními postupy, kultivují se bezdůvodně  přehršle zjevně protikladných, mnohdy neaktuálních, překonaných, až pitoreskních názorů zastupitelů. To je právě ten občas zmiňovaný kocourkov, slyšitelný i z dálky v mlze a zmatku jako hulvátov.

    Pokud je na některý problém deset různých názorů,  je přinejmenším jeden nejlepší. A ty ostatní více, či méně chybnější.

     Nemá smyslu je podporovat veřejnými násilníky.   Tedy, ve volebním obvodě má být jen jeden,  dočasný mandát. A má ho dostat jednoduše ten, kdo v obvodě obdržel nejvíc hlasů. 

      Tato praxe je koneckonců vyzkoušena. A přináší evidentně více štěstí,  než kolik ho ve volbách v poslední době nalézáme my.


Nepřihlášený uživatel

#120016 Re: :-) to velmi nepřesně interpretuješ jeho slova :-)

2017-12-03 13:03

#120014: -  

Mluvil o tom jak to v nedávné minulosti vypadalo podle sázek, nikoliv to, že by Zeman mohl vyhrát. 

Zeman je ale skutečně velmi nebezpečný, neboť za něj dělají kampaň Russáci na jejich odporných spikleneckých serverech, to je skutečně realita a hloupí lidé jsou skutečně manipulovatelní, neboť komunisté zde po dlouhá desetiletí s lidskou myslí manipulovali a manipulovatelné lidi školstvím vyráběli. 

To je ale naštěstí mravným kandidátům zřejmé a je potřeba, aby to bylo zřejmé Ústavnímu soudu a Nejvyššímu správnímu soudu, neboť jednání Miloše Zemana je naprosto evidentní porušování volebního zákona a Ústavy. 

Miloš Zeman je skutečně ruským trotlem a jako takový má skutečně podporu lidí hloupých, kteří nerozumí základům demokracie, Ústavě a volebnímu zákona, neb se ani neobtěžují si tyto dva základní zákony přečíst a přitom tvrdí, jak jsou "odpovědní" že chodí volit. 


Nepřihlášený uživatel

#120017 Re: Re: Re: Re: Re: Je třeba rozdrdit zločineckou demokratúru

2017-12-03 13:10

#120015: - Re: Re: Re: Re: Je třeba rozdrdit zločineckou demokratúru 

Tvůj text je velmi účelový. 

Pokud většinový systém, pak musí být ale daleko tvrdší obranné mechaismy proti manipulátorům u voleb. 

Miloš Zeman byl Nejvyšším správním soudem shledání jako porušovatel volebního zákona, stejně tak jeho tým, on i jeho tým byli usvědčeni z odporného lhaní nejen o protikandidátech, tedy odporně manipulovali s veřejným mínění. 

Podobně to udělal při posledních volbách Babiš, který jeho voličům vsugeroval představu, že je obětí komunistické totality. Je to lež, Babiš je StBácký donašeč a ne ledajaký, ale prominentní a je to také nomenklaturní komunista. Nikdo by takovou pakáž po zkušenostech s StBáky a komunisty nevolil, Babiš přesto volen byl, důvod je prostý, lhal - porušoval volební zákon. 

Tedy tam, kde funguje většinový systém také fungují obranné mechanismu proti zločincům jako je Babiš či Zeman. Občané jsou daleko vzdělanější a kultivovanější a v principu takovou pakáž nevolí, viz. to, že tam komunisté vůbec nemají šanci uspět a to ani komunisté projevem a myšlení jako například Vondráček. Druhou věcí je, že státní úřady daleko tvrději postihují jakékoliv porušování volebního zákona. 

Tedy zde máme principy demokracie odpovídající naší kultuře, našemu prostředí a obranné mechanismy demokracie jsou tomu úměrné, byť já si např. myslím, že Zeman i Babiš měli být pro své porušování volebního zákona z voleb NSS vyřazeni i zde. 


Nepřihlášený uživatel

#120018 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je třeba rozdrdit zločineckou demokratúru

2017-12-03 13:33

#120017: - Re: Re: Re: Re: Re: Je třeba rozdrdit zločineckou demokratúru 

    Výše zmíněný postup se jmenuje systém relativní většiny. Oficiální označení je FPTP, first past the post. Používá ho  Velká Británie.

    Nepochybně účelově. Mají s tím dlouhodobě uspokojivé praktické výsledky.  A  je jistě frustrující, že na jejich straně mají silného spojence.  Matematickou teorii. Ta vysvětluje, zajisté účelově, proč tento jejich volební systém dává nejlepší výsledky  v praxi.


Nepřihlášený uživatel

#120019 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je třeba rozdrdit zločineckou demokratúru

2017-12-03 13:58

Které noviny patří Babišovi?


Nepřihlášený uživatel

#120020 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je třeba rozdrdit zločineckou demokratúru

2017-12-03 14:17

#120018: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je třeba rozdrdit zločineckou demokratúru 

Británie je země, kde nikdy nebylo obyvatelstvu lháno v dějepise, ve filozofii, v dějinách vývoje společnosti, myšlení, o vývoji demokracie.  Nikdy tam také potom nemohli uspět tak odporné strany jako komunistická a nacistická. 

Zde i současní padesátníci jsou stále ještě absolventy kateder marxismu leninismu, jediné filozofické "znalostí", kterých se jim dostalo pocházejí od odporných komunistických zločinců z těchto kateder marxismu leninismu, tedy se jim dostalo jen a jen lží. 

Tato generace se dnes dostává k moci  a na příkladu Tomia Okamury, komunisty a StBáka Babiše a mnohých z ANO StB 2011 je naprosto zřejmé, že jsou to lidé odporní, jsou to komunisté jednáním i myšlením a kombinují své komunistícké jednání s nacionalismem, což je pro komunisty naprosto běžné. 

Británie dnes také díky znalostem celé populace, skvělé administrativě řeší, co se vlastně stalo při brexitu, neboť je dnes naprosto jasné, že s obyvateli bylo hrubě manipulováno, celá kampať byla postavné na lži. Británie dnes řeši, co s tím. Kdo je odpovědný za to, že s voliči mohlo být takto manipulováno. Proč to nerozpoznaly bezpečnostní služby, te je ohrožen základní demokratický princip, tedy spravedlivé volby. Řeší i to, jak je možné, že se lidi vzdělaní podíleli na této manipulaci, že spolupracovali s Russkou propagandou na manipulaci obyvatel. 


Nepřihlášený uživatel

#120021 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je třeba rozdrdit zločineckou demokratúru

2017-12-03 14:18


Nepřihlášený uživatel

#120022 Re: Re: :-) to velmi nepřesně interpretuješ jeho slova :-)

2017-12-03 14:27

#120016: - Re: :-) to velmi nepřesně interpretuješ jeho slova :-) 

Je to podobné u hlasování pro Zlatého slavíka, tam taky spousta lidí neví kdo a co vlastně zpívá a ví jen ,že je tradice volit Gotta, tak mu posílají hlasy, bez ohledu na to jestli vůbec ještě zpívá. Se Zemanem je to stejné, spousta lidí si vsugerovala , že je to jejich prezident, který je ochrání před migranty, na rozdíl od těch ostatních , kteří sem migranty přivedou a všechno jim rozdají a vůbec je nezajímá, že prezident ČR sem nemůže migranty ani pozvat ani je vyhnat , natož aby si všimli, že se Zeman jako prezident ČR vůbec nechová.


Nepřihlášený uživatel

#120023 Re: Re: Re: :-) to velmi nepřesně interpretuješ jeho slova :-)

2017-12-03 14:30

#120022: - Re: Re: :-) to velmi nepřesně interpretuješ jeho slova :-) 

Zeman skutečně vytvářel dojem, že živelnou migraci organizují politici EU, což je jeden z jeho neodpornějších zločinů a je to samozřejmě důkaz, že je to russký troll. 

Je potřeba také připomenout, že komunistická totalita je přímo postavena na využívání teroru a terorismu. Russáci i na našem území masivně školili teroristy z celého světa, mnozi jimi vyškolení teroristé dnes stojí např. i  vedle Asada. 


Nepřihlášený uživatel

#120024 Re: Re: Re: V russákově mají Mičuriny opravdu na cokoliv, to je jednou hotová věc :-)

2017-12-03 14:31

   Mýlíš se. Tím, co uvádíš, se nezabýval.  Mičurin byl  Pan Zahradník s nápady a zahradou. I dnes by byl velmi zapotřebí. Poznamenejme na okraj, že na jeho, dnes již historické  odrůdy jabloní,  je v našich podmínkách teplo, a následkem toho se projevují jako výrazně ranější. 

   Že se za jeho výpěstky schovával celý zločinecký stát, za to nemohl. Ani s tím nemohl nic dělat.


Nepřihlášený uživatel

#120025 Re: Re: Re: Re: V russákově mají Mičuriny opravdu na cokoliv, to je jednou hotová věc :-)

2017-12-03 14:40

#120024: - Re: Re: Re: V russákově mají Mičuriny opravdu na cokoliv, to je jednou hotová věc :-) 

Byl to prominentní komouš a pavědec. To je realita. Nedělej z prominentního komouše člověka mravného, kulturního či dokonce vzdělaného. Není to možné, prominentní komouš odporné totality, která povraždila miliony a miliony lidí je pořád prominentí komouš, spolupachatel této zločinnosti.