Petice za odvolani ministra zahranici,Lubomira Zaoralka,z funkce.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Divím se, jak může být takový ortodoxní ultrapravičák a stoupenec fašistů ministrem za socialnedemokratickou stranu. Tento soukmenovec dává svýmíi postoji a verbální klauniádou jasně najevo, že je duchovním pokračovatel svého vzoru - Jožina Goeblse...
V této souvislosti bych se rád zeptal předsedy ČSSD Sobotky, zda se slučovací sjezd jeho strany s Top 09 a ODS bude konat ještě letos...
Re: Veřejné mínení se začína obracet proti Rusku a Putlerovi
vy byste potřeboval vzít mokrym hadrem na podlahu přes tu Vaší zahnívajícími exkremnety přetékající palici...
Srovnávat Putina s Hitlerem může jen debil rozumu mdlého...
Doplňte svůj debilní žvást výčtem zemí, kde toho času vraždí či bombarduje civilisty ruská armáda.. já Vám pošlu seznam zemí, kde od roku 1945 vraždili američtí teroristé do současnosti...
divím se, že Vám ten přičmoudlý prasečí úsměv z domu natřeného pačokem za velkou louží nevadí????
Tak slezte laskavě s oslíka a jděte vašemu pašíkovi vykydat chlívek a partnerce vybírat z drdolu blechy jako štamprdlata...
Stali jsme se kolonií. Když změníme politika, změníme tím podřízenost ČR? Chce to více...!!!
Schvalování trestného činu
(1) Kdo veřejně schvaluje spáchaný zločin nebo kdo veřejně vychvaluje pro zločin jeho pachatele, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
(2) Stejně bude potrestán, kdo v úmyslu projevit souhlas s trestným činem
a) pachatele nebo osobu jemu blízkou odmění nebo odškodní za trest, nebo
b) na takovou odměnu nebo odškodnění pořádá sbírku.
Re:
Nevšiml jsem si, že by podporoval vládu trpaslíka Putina, komunistický noku!
Re: Komentář
Re: Re: Veřejné mínení se začína obracet proti Rusku a Putlerovi
#381: kdemohkrad - Re: Veřejné mínení se začína obracet proti Rusku a Putlerovi
kdemohkrade, když rozdávali blbost taks byl pořád na řadě, ono už skoro na nikoho nezbylo komunistický noku! Bolševická lůza se vzteká, že zanikl kolos na hliněných nohou - CCCP. Trpaslík Putin se ho snaží obnovit, tak se tam odstěhuj a pomáhej tomu agresorovi z KGB!
Re:
Re:
Na Ukrajině jsou proruští separatisté komunistický noku! Ty budeš asi nalitej jak ten Ovar na hradě.
| This discussion has been closed. |