Petice za odvolani ministra zahranici,Lubomira Zaoralka,z funkce.
Osobně se stydím za to , že jsem svým hlasem ve volbách tuto stranu , potažmo Zaorálka , přivedl k vládě...
Bohuslave Sobotko vzbuť se - Zaorálek se zblázil! Díky Zaorálkovi ČSSD propadne v následných parlamentních volbách, a možná už teď, ve volbách senátních. Takže, Zaorálek je nebezpečný hrobař levice. Všichní slušní lidé nechť nezapomenou!
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Vy jste ty skety soudruzi
#20: Zuzka R. - Vy jste ty skety soudruzi
Potřebovala bys aby tě někdo a celou tvoji rodinu znásilnil jak to ty amíci dělají a potom bys mluvila jinak .
Re:
Leda by jim takovej vohoz musel zmenit hubu,jinac, ani na penachin by si to nikdo pak nevzal ,dyby si vzpomel na tohle(ty dve pochroumany holubicky miru a jejich krivy zobaky,aj charaktery)raci zkapat po pii,nez potporit je ,ani jako manekyny na ty gumy :-) .
Re: PODPORA PANU ZAORÁLKOVI A PRAVDĚ
#40: Jindřich Skoták, Blansko - PODPORA PANU ZAORÁLKOVI A PRAVDĚ
Reakce na prispevek #40:Dobry den ,musim reagovat na vasi podporu panu ministrovi,no nazivat ho jedinym spravedlivym,pana prezidenta Putina,srovnavat s Hitlerem ,nejakou zkomoleninou dvou jmen,dle meho srovnavate, v tomto komoleni dvou jmen,pri nejmensim svestku s hruskou,dost vic nez pritazeny za vlasy,ten Vas nazor krajane,leda pritazeny za vlasy z emeriky,trochu science fiction co jste napsal ne.....leda by jste byl Zaoralkuv kamarad,pribuznej,nebo zamestnanec,bo placen propagandou usa,jinac mi Vas soupis cnosti ,pana premiera zahranici vubec nevoni jako nazor,ala smrdi jakomreklama,nebo provokace,bratre slovane prober se.Tak jako vsichni zvlast ,nevime nic moc,tak dohromady je to misch mash,ale u Vas ,to je asi vsem logicky myslicim jasny.Nic ve zlym ala spatnej nazor,pokud je to nazor :-)
Re: PODPORA PANU ZAORÁLKOVI A PRAVDĚ
#40: Jindřich Skoták, Blansko - PODPORA PANU ZAORÁLKOVI A PRAVDĚ
No a levej je dost i bez levice i pravice,takze jestli nakou stranu haji,leda tu svoji lezeckou,ale nevidim tam nak tu stranu ceskou, ani miru,jen mezi pulkama usa teplou pro nej a mozna pro par z nas diru,myslel jsem si ze se mi to zda,ala na sen je to nejak moc jasny,ze to asi vazne takle postuchuje k vysim zajmum,napric narodem,i prez nej.To jen pripominka k stranosti,dobrotivosti a statecnosti(samo sebou vzdy nezjistne zdarma,pro dobro lidu)hehe he no to urcite,reklamy na pervol,na huindai ani na mejdlo nezeru :-) .
| This discussion has been closed. |
Re:
#25: -
Copak tu ruku, podavat ve sve funkci musi si s kejakym smejdem,ala tvarit se u toho takhle ,mi pride nemoralni az politicky perverzni a nevhodne.