Antihluk

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Antihluk

Pavel Beneš
Autor této petice

#1

2014-09-30 09:12

Podivné, že ministerstvo zdravotnictví generuje nařízení vlády, které vedou ke zvýšením zdravotních rizik obyvatelstva navzdory tendencím WHO a EU.
PU

#2 Promyšlený systém

2014-09-30 11:42

Nejhorší na NV 272/2011 je způsob, jakým probíhalo připomínkové řízení. Žádné totiž de facto nebylo. protože to, co probíhalo během pár dní o dovolených a prázdninách, za PŘ označit nelze. Z osob a institucí se vlastně nevyjádřil nikdo, vyjma odborů, které to ztrhaly. Veřejnosti to bylo utajeno, jak už je to v této zemi ustáleným zvykem.

Když to vyšlo najevo, vyvíjelo MZdr. v čele s ministrem Hegerem enormní snahu to zatlouct, zrelativizovat a zdůvodnit, že je to OK. I když podle mne věděli, že není.

Stát prostě vede válku proti svým občanům. Tedy - vedou ji stavební a jiná lobby, aa stát používají jako snaživého idiota, navíc podplaceného.

M. Látal
Nepřihlášený uživatel

#3

2014-10-09 08:05

Žijeme v době, která upřednostňuje finanční zisky před lidským zdravím, zdravým rozumem a citlivým přístupem k životnímu prostředí, mezilidským vztahům a kvalitou života. Tento nesmyslný trend vedoucí k degeneraci civilizace je nutno zastavit.


Nepřihlášený uživatel

#4 Re:

2014-10-14 21:13

#3: M. Látal -  

 Díky, pokuste se petici no nejvíce šířit.

Yak

#5 Hluk je znečištění

2014-10-16 01:15

Mě hluk vyčerpává a negativizuje.

Na přelomu století mne definitivně vyhnal z rodné Prahy.

Je to znečištění, jako každé jiné, jen se v naší moderní kultuře bere jako něco normálního. Stejně jako v chudinských slumech je pro ně normální, že se po ulicích všude válí jejich výkaly, pro nás je normální vozit si všude zadky v autech (byť ve městě je to úplně zbytečné) a mučit se navzájem jejich zápachem a hlukem. Homo sapiens? Blbější zoologický název snad neexistuje