Svoboda pro křesťany

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Svoboda pro křesťany


Nepřihlášený uživatel

#51

2015-02-14 14:02

Podívejte se co je napsáno na prezidentské standardě, neboli vlajce prezidenta České republiky:

„Pravda vítězí“ neboli „VERITAS VINCIT“ (dřívější verze). 

Spojení „pravda vítězí“ se dostalo na presidentskou vlajku z dopisů Mistra Jana Husa, který roku 1413 napsal Janovi z Rejštejna, že „pravda vítězí nad vším“ (Super omnia vincit veritas), a roku 1415 psal z kostnického vězení Pražské univerzitě: „Stůjte v poznané pravdě, která vítězí nade vším a sílu má až na věky“.

Jan Hus vychází z Biblických textů. Např. z Nového Zákona:

Jan 14:6  Dí jemu Ježíš: Já jsem cesta, i pravda, i život. Žádný nepřichází k Otci než skrze mne.

1 Korintským 15:57  Ale Bohu díka, kterýž dal nám vítězství skrze Pána našeho Jezukrista.

Tedy Charlie Hebdo si dělá legraci i z nás a naší historie.

Není třeba zabíjet ani posmívat se.


Nepřihlášený uživatel

#52 Re: Pravda o Charlie Hebdo

2015-03-03 07:46

#51: -  

 Byl komisař, který vyšetřoval útoky na Charlie Hebdo Zasebevražděn proto, že zjistil MAJITELE Charlie Hebdo ???
Komisař, který vyšetřoval útok na Charlie Hebdo byl nalezen mtvý
Čtěte více o policistovi, který se zastřelil
Policejní komisař spáchal sebevraždu


Nepřihlášený uživatel

#53 Re: Re: Pravda o Charlie Hebdo

2015-03-03 07:55

#52: - Re: Pravda o Charlie Hebdo 

 Něco o Charlie Hebdo je na Charlie Hebdo
Na Vzrůst nákladů Charlie Hebdo
Kdo je tajemným MAJITELEM toho časopisu?


Nepřihlášený uživatel

#54

2015-03-18 12:00

Křesťané jsou v muslimských zemích nejen občané 2.kategorie,ale IS je cíleně vyvraďuje.v současné době je pronásledování křesťanu horší než za císaře Diokleciána,který nechával křesťany předhazovat lvům. IS jej svojí brutalitou překonal a máme se na co těšit,až je zdejší mlčící muslimská komunita je začne napodobovat.... Zatím jsou v menšině,takže nemají odvahu,ale už Kaddáfí prohlásil,že oni zvítězí v Evropě svým počtem,protože porodnost v Evropě klesá,ale muslimové mají po pěti a více dětech,takže je jenom otázka času,kdy nás tady ,,převálcují " za vydatné podpory našich politiků v čele s madam Šabatovou......

Islám v ČR nechceme

#55 Demonstrace proti islamizaci v Teplicích

2015-04-15 12:31

IVČRN a lokální divize IVČRN Teplice Vás zvou na demonstraci "Islám v ČR nechceme", tentokráte do Teplic, 18. dubna 2015 od 15:00 hodin na Náměstí Svobody.

NE ISLÁMU!

#56 11. a 12. září roku 1683 porazila evropská vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně!!

2015-09-12 21:59

Evropa si 11. a 12. září připomíná velké vítězství. V roce 1683 porazila vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně a zabránila tak expanzi muslimů dál do Evropy.

Ve druhé polovině 17. století se Evropa dostala do vážných problémů. Osmanští Turci využili toho, že byly evropské státy vyčerpané dlouhou a náročnou 30letou válkou. Obsadili celý Balkánský poloostrov, více než polovinu Uher a v plánu měli zničit Rakousko.

To by pro Evropu znamenalo doslova katastrofu. Osmanům, kteří vyznávali islám, by se tak dostal do rukou poslední obraný val ve střední Evropě. Po pádu Vídně by následovalo obsazení jak celého Rakouska, tak i Českého království. Cesta do západní Evropy by byla volná.

Vídeň v od léta 1683 obléhalo až 138 000 krvežíznivých vojáků Kary Mustafy Paši. Hlavní město habsburské monarchie chtěli vyhladovět a pak buď jeho obyvatele přivést k islámské víře, nebo je bez milosti pobít.

Evropa si naštěstí uvědomila obří riziko a spojila své síly k boji s touto hrozbou. Utvořila Svatou ligu. V ní se spojila vojska habsburské monarchie, několika států Svaté říše římské a Polsko-litevské unie. Dali dohromady armádu, která sice čítala jen 70 tisíc vojáků, ale 11. a 12. září u Vídně na hlavu porazila osmanské bojovníky. Evropa byla zachráněna.

Při obraně Vídně a záchraně Habsburské monarchie se výrazně vyznamenal i jeden šlechtic, který pocházel z Čech. Byl to Zdeněk Kašpar Kaplíř ze Sulevic. Jeho dědu Kašpara Kaplíře ze Sulevic přitom Habsburk Ferdinand II. nechal popravit roku 1621 za účast na stavovském odboji.

Naši evropští bratři, nevzdávejme svůj boj proti islamizaci ani dnes. Dokažme, že nám koluje v žilách krev našich chrabrých předků, kteří si dokázali vydobít svobodu od islámské poroby!! Zachraňme naše národy od barbarského islámu, zajistěme našim dětem bezpečnou zemi, prostou islámského fanatismu, protože pokud i sem zavlečou občanskou válku, my už nemáme kam prchat!


Nepřihlášený uživatel

#57 Veselé Velikonoce

2016-03-28 19:27

Přeji všem těžce zkoušeným a pronásledovaným křesťanům ve světě šťastně a poklidně prožité Velikonoční svátky!!