PETICE “OPRAVTE NÁDRAŽÍ VSETÍN”
V létě jsem jel vlakem na Vsetín a kousek ode mě seděla skupinka kamarádů. Z jejich rozhovoru jsem pochopil, že jedou na Valašsko za rekreací a že se nemůžou dočkat, až uvidí všechny ty krásy, které znají z novin, časopisů, nebo třeba z televize. Bylo velmi smutné sledovat jejich reakce, když jsme dorazili na Vsetín. Ale člověk jim musel dát za pravdu.
"Co to je? Tady je to jako po válce."
"To je asi nějaká chudá dědina."
"Neměl tady být Vsetín?"
"Jsme vůbec ve správném vlaku?"
"Myslel jsem si, že je to hezké město."
"Tady bych teda nikdy nevystoupil..."
Stáli jsme asi dvacet minut a celý ten čas chlapi nemohli uvěřit svým očím. Nádraží je branou do města. Na Vsetín jede člověk s dobrou náladou, ale do města přijde znechucen. Škoda.
Re:
Souhlasím, že nádraží spravit potřebuje, ale tohle fakt nemůžeš myslet vážně :D :D :D :D
Re: Re:
Píšu, co se stalo. Nemám jaksi na výběr, jestli to myslet vážně, nebo ne. Možná jsem ze staré školy, ale když kolem mě jede auto, tak věřím, že to auto opravdu existuje. S těmi chlapíky je to stejné, jen reprodukuju to, co mi v hlavě po pár měsících zůstalo ;)
Re:
I já mám s nastupováním do vlaku problém a to nejsem na vozíčku ani nejsem starší člověk, jen studentka,.. vážně se s tím MUSÍ něco udělat. :)
Hrozný nádraží
Zdravím, bydlím v Praze a s rodinou snad každý léto jezdíme na relaxaci do Velkých Karlovic vlakem.
Jenom že když přijedeme pokaždý na Vsetín, tak si říkáme kdy už konečně to nádraží opraví protože je to fakt hrozný, rád bych kdyby se nějaký ředitel buď s ČD nebo s SŽDC přijel na to nádraží podívat. Určitě kdyby to nádraží viděli na vlastní oči tak by okamžitě uvažovali o rekonstrukci. Doufám že už se stím začne něco dělat. Ty peróny jsou strašně staré úzké nakloněné prostě hrůza. Doufáme že tam udělají pěkné nadstřešené široké peróny a podchody a pěkně všechno opravili. Na Valašsku se nám líbí ale vždy když přijedeme na Vsetín nemáme s toho moc dobrý pocit.
| This discussion has been closed. |