Odmítněme zpěv války!
Anna Jedličková
Re:
... a za pomoci EU a NATO, kterými jsme, bohužel, členy
Re:
... a bohužel za pomoci EU a NATO, kterých jsme i my členy, branme ze všech sil naše děti
Označovat Gazu za koncentrační tábor
může jen pako bez absolutní znalosti věci. Shazuje to celé prohlášení.
Re:
Tak na vložený link v příspěvku 29 už musím reagovat. Pro zdejší fanatické rusofily s klapkami na očích je těžké pochopit, že opoziční "hlas americké pravice" logicky musí být štvavý proti Obamaovi, který je demokrat! Zkrátka předvolební boj nikdy nekončí... Jsem proti všem válkám, jenže agresora nelze zastavit jinak. A Rusko je agresor, který za mlčení celého světa si přisvojil kus území cizího státu včetně ukrajinské námořní fotily, a vyzbrojilo separatisty v dalších dvou oblastech. Poloprázdné kamiony s "humanitární pomocí" jsou jedním z mnoha výmluvných dokladů. Copak tam asi vezly a musely to nechat na ruské straně, když šéfové Kremlu pochopili, že bez mezinárodní kontroly se na Ukrajinu nedostanou, a kdyby kamiony vrátili, prozradí se úplně? Válku začalo a stále podporuje Rusko, Ukrajina jen brání své území, a bohužel začala pozdě. Pro ultralevicovou Unii spisovatelů, sdruženou kolem Haló novin, zůstane Rusko modlou, i kdyby vyhladilo celý svět.
Je mi smutno z toho,co se děje.Naše generace nezažila válku a nyní je tak blízko a spousta lidí si tohle nebezpečí vůbec neuvědomuje a tak nějak si myslí,že se jich to netýká.Nebylo to tady už jednou? (Kdo má asi prospěch z toho že vytváří tuhle konzumní společnost?)Tak nějak mám pocit,že je to již dlouho připravovaný záměr světových vůdců.)Uniká mi ale jaký mají cíl? Co s námi vlastně zamýšlí?Proč tolik utrpení obyčejných lidí?
Re: Re:
příteli, klapky z uší a z očí si musíš sundat ty, a neposlouchej jen jednu stranu, zkus to
| This discussion has been closed. |